Test af amerikanerkøleskab 2020 – Find de bedste amerikanerkøleskabe i test her

12. januar 2020 No Comments af
Amerikanerkøleskab

Vi er mange, der drømmer om mere plads i vores køleskab. At bo mange sammen i hjemmet skaber behov for mere opbevaringsplads i køleskabet og fryseren. Det kan være, at du har behov for opmagasinering af mange råvarer på samme tid? Et amerikanerkøleskab er en løsning på problemet. En produktkategori inden for køleskabe, der har mere opbevaringsplads end de normale skabe på markedet. Amerikanske køleskabe rummer ligeledes flere funktioner og services. På denne side tester vi de bedste amerikanerkøleskabe på markedet. Læs med her.

I følgende tekst zoomer vi ind på en række udvalgte amerikanerkøleskabe på markedet. Det er bl.a. gjort på baggrund af, hvilke produkter i kategorien der har klaret sig godt i test hos f.eks. Forbrugerrådet Tænk. Vi fokuserer på specifikationer, tekniske finesser, prisklasse og brugervenlighed. På den måde finder du det rigtige amerikanske køleskab til hjemmet.

Anbefalet – Forbrugerrådet TÆNK
Siemens KA90DVI20 amerikanerkøleskab
ForhandlerTotalprisLæs mere
11.869,00 Til forhandler
 • Kølekapacitet: 370 liter
 • Frysekapacitet: 163 liter
 • Energiklasse: A+
 • Display: Ja
 • Lydniveau: 43 dB(A)
 • Isterningemaskine: Ja.

Fordelen ved et amerikansk køleskab er som sagt at få mere opbevaringsplads i hjemmet. Det er praktisk anvendeligt, hvis man f.eks. er en børnefamilie. Her skal der ofte være meget plads til dagligvarerne. På samme tid gør det ikke noget, at køleskabet har ekstra finesser ud over det sædvanlige. Siemens KA90DVI20 er et populært valg på markedet, fordi produktet netop har de kvaliteter. Produktet indeholder de klassiske specifikationer for et amerikanerkøleskab til en fornuftig pris på markedet. Et produkt til os, der er på budget og ikke har plads i budgettet til hvidevarer af den helt store kaliber.

Forbrugerrådet Tænk roser især produktet for dets energiforbrug – se her. At køleskabet kører på energiklasse A+, gør, at vi som husholdning kan sikre os imod for store regninger på energi. Testen fra Forbrugerrådet Tænk omtaler også produktets særlige fordele i form af ismaskine og vanddispenser. Amerikanerkøleskabet fra Siemens viser sine kvaliteter med hensyn til brugervenlighed på disse områder. Hele familien kan derfor med lethed benytte sig af køleskabets ismaskine og vanddispenserfunktion. Særligt bliver kvaliteten af den producerede is fremhævet som meget god sammenlignet med andre på markedet. Kølefryseskabet kan sammenlagt producere op til 140 isterninger i løbet af et døgn. Et markant output, der sikrer hele familiens forbrug af forfriskende vand fra skabet.

Forbrugerrådet Tænk fremhæver også produktets kvaliteter ud fra simpelheden på displayet. Amerikanerkøleskabe har ofte et display på ydersiden, hvor skabets funktioner kan tilgås. Displayet på Siemens KA90DVI20 gør det nemt at indstille kølefryseskabet til den ønskede temperatur. Det er også med hensyn til indikatorer og overblik over alle skabets funktioner. Produktet støjer ikke så meget som andre kølefryseskabe i samme kategori. Forbrugerrådet Tænk giver skabet fra Siemens gode karakterer i forhold til generel støj.

I forhold til ulemper ved produktet så er Siemens KA90DVI20 ikke det bedste kølefryseskab i forbindelse med eventuelle strømsvigt. Forbrugerrådet Tænk er bl.a. kritiske over for skabets fryseisolation ved strømsvigt. Ligeledes er kapaciteten i form af køle- og fryseplads også begrænset set ud fra skabets størrelse og i sammenligning med andre skabe på markedet.

Siemens KA90DVI20 scorer rigtig højt på sin brugervenlighed, ismaskine- og vanddispenserfunktioner samt energiforbrug. Produktet ligger i en central position på markedet i forhold til pris. Et oplagt skab til os med ønske om god kvalitet til en relativt lav pris. Et kølefryseskab til budgetpris, der ønsker at forkæle hele familien i hjemmet med mere opbevaringsplads og flere services til hverdagen. I forhold til negative kvaliteter så er produktet ikke det bedste på markedet i forbindelse med strømsvigt.

Anbefalet – Forbrugerrådet TÆNK
Bosch KAD90VI20 amerikanerkøleskab
ForhandlerTotalprisLæs mere
9.232,00 Til forhandler
 • Kølekapacitet: 370 liter
 • Frysekapacitet: 157 liter
 • Energiklasse: A+
 • Display: Ja
 • Lydniveau: 43 dB(A)
 • Isterningemaskine: Ja.

Bosch KAD90VI20 er et billigere alternativ til det amerikanske køleskab med indbygget vand- og ismaskine. I sammenligning med andre produkter i kategorien for amerikanerkøleskabe, så vinder dette kølefryseskab særligt på sin pris. Frysekapaciteten er en smule lavere end andre på markedet i samme dimensioner. Amerikanerkøleskabet fra Bosch er dog stadig et skab, der fungerer optimalt til hjemmet med både voksne og børn.

Bosch KAD90VI20 fremhæves særligt med hensyn til sin is- og vanddispenserfunktion i køleskabstesten, herunder amerikanerkøleskabstesten, af Forbrugerrådet Tænk fra 2019 – se mere her. En egenskab, som mange af os søger i vores jagt efter det bedste amerikanerkøleskab på markedet. Produktets is- og vanddispenserfunktion beskrives som særdeles brugervenlige. En særlig observation, der øger skabets værdi i forhold til brug for børn i hjemmet. Is- og vandmaskinen er med andre ord nem at anvende for alle aldre i hjemmet. Ismaskinen producerer ca. 140 isterninger i døgnet. En kapacitet, som sikrer kolde drikke til hele familien hver dag. Vanddispenseren er samtidig meget præcis i sin nedkøling af vand til den ønskede temperatur. Drømmen om at tappe frisk vand med isterninger i hjemmet bliver en realitet ved købet af kølefryseskabet fra Bosch.

Produktet fremhæves også for sit relativt lave energiforbrug samt for sit lave støjniveau. Bosch KAD90VI20 er et amerikanerkøleskab, der kører på energiklasse A+. Det samlede energiforbrug pr. år anslås af Forbrugerrådet Tænk til at være på ca. 356 kWh pr. år. Et særligt teknisk aspekt, der fortsætter produktets kvaliteter som et amerikansk køleskab på budget. Med andre ord så er både prisen og energiforbruget med til at sikre os alle kvaliteterne ved et amerikanerskab, samtidig med at udgifterne holdes nede.

Produktet fra Bosch kommer med vandtilkobling til ismaskine og vanddispenser. Det er ofte meget normalt i forbindelse med køb af amerikanerkøleskabe – men vær opmærksom, for flere produkter i samme kategori kommer uden. Kølefryseskabet kan ligeledes børnesikres, så vi som forældre trygt kan overlade hjemmet til de små uden bekymringer. Med hensyn til afrimning af fryser og køleskab, så kører dette automatisk. Der er med andre ord ingen store komplikationer med at skulle vedligeholde skabet.

Med hensyn til mindre stærke sider ved Bosch KAD90VI20, så peger Forbrugerrådet Tænk på den manglende kapacitet i skabet. Køle- og frysekapaciteten i skabet er en anelse under middel set i forhold til et typisk amerikanerkøleskab. Produktet er heller ikke det bedste på markedet i forhold til eventuelle strømsvigt. Her er isolationen af frostvarer i fryseren en anelse nedsat i sammenligning med andre skabe på markedet.

Bosch KAD90VI20 leverer den øgede kapacitet til køle- og frysevarer til en fornuftig, budgetvenlig pris. Produktet vinder især på sin brugervenlighed for alle aldre i forbindelse med sin ismaskine og vanddispenser. Produktet klarer sig mindre godt end andre produkter på markedet med hensyn til eventuelle strømsvigt.

LiebHerr SBSes 8473 Amerikanerkøleskab
ForhandlerTotalprisLæs mere
44.999,00 Til forhandler
  • Kølekapacitet: 562 liter
  • Frysekapacitet: 126 liter
  • Energiklasse: A+++
  • Display: Ja
  • Isterningemaskine: Ja
  • Lydniveau: 37 dB(A).

  LiebHerr SBSes 8473 er et amerikanerkøleskab til os, der har brug for ekstra opbevaring og luksus. Produktet ligger i den høje ende af prisskalaen i sammenligning med andre på markedet – med god grund. Kølefryseskabet fra LiebHerr overgår størstedelen af andre produkter i kategorien på en række specifikationer. Et amerikanerkøleskab for den store børnefamilie, der ønsker øget grad af service over mange år.

  Brandet LiebHerr producerer amerikanske side-by-side-køleskabe med stor volumen og høj kvalitet. Kølefryseskabene designes med høj energieffektivitet. Markedets bedste teknologi sørger samtidig for at holde på friskhed og kvalitet i fødevarerne. LiebHerr har mere end 60 års erfaring i branchen. Firmaet har et stort fokus på bæredygtige og ansvarlige løsninger for miljøet. Moderne elektronik i kombination med effektive kølesystemer hjælper med at holde udgifterne nede på budgettet. Et amerikansk køleskab fra LiebHerr er med sin købspris en vaskeægte investering – med positive afkast i mange år frem.

  LiebHerr SBSes 8473 vinder på sin enorme kapacitet af køleplads med hele 562 liter. På den måde kan vi købe stort ind hver gang uden frygt for pladsmangel. Amerikanerkøleskabet er derfor en af de større i sin kategori i forhold til dimensioner i længde og bredde. Det er derfor vigtigt at være sikker på, at der er plads til dette side-by-side-skab i køkkenet. Produktet er designet i rustfrit stål, der giver en skinnende og blank overflade i samspil med køkkenets andre komponenter.

  LiebHerrs tekniske koncepter i form af BioCool- og BioFresh-systemer sørger for god behandling af vores råvarer i skabet. BioCool leverer muligheden for fugtighedsregulering i køleskabet. På den måde kan frugt og grønt holde sig frisk i længere tid. BioFresh er samtidig en teknisk kvalitet, der bakker op om BioCools effekt på råvarerne i skabet. BioFresh sørger for et optimalt indeklima med henblik på at holde alle typer varer friske i længst mulig tid, bl.a. kød og fisk. Med andre ord sørger de tekniske finesser fra LiebHerr for, at vitaminer og den gode smag holdes i maden til glæde for os.

  At vælge et amerikanerkøleskab fra LiebHerr betyder, at vi får et energibesparende køleskab. Det viser sig bl.a. ved, at vi ved køb af dette kølefryseskab får energimærke A+++, hvilket er det højeste på markedet. Den høje indkøbspris bliver med andre ord betalt tilbage i form af lave udgifter på energibudgettet gennem brug – sammenlignet med andre produkter på markedet med et energimærke på blot A+. Støjniveauet på dette amerikanske køleskab er også blandt de laveste i sin kategori. Et støjniveau på 37 dB(A) er meget lidt i forhold til andre produkter på markedet.

  Kølefryseskabet fra LiebHerr har indbygget ismaskine. Der er her tale om brandets IceMaker-mekanisme, der altid sikrer, at der er isterninger til drinks i hjemmet. Produktets brugervenlighed er samtidig i top, hvilket sikrer, at ismaskinen også kan benyttes af hjemmets mindreårige uden problemer.

  LiebHerr SBSes 8473 er køleskabet til os, der ønsker maksimal kvalitet og kølekapacitet. Det er samtidig til os, der har behov for at investere på lang sigt. Det er i form af amerikanerskabets lave energi- og støjniveau. Skabet fra LiebHerr er omvendt ikke egnet til små køkkener samt til forbrugeren på budget.

Fisher og Paykel RF540ADUSX4 køle fryseskab
ForhandlerTotalprisLæs mere
19.743,00 Til forhandler
 • Kølekapacitet: 414 liter
 • Frysekapacitet: 128 liter
 • Energiklasse: A+
 • Display: Nej
 • Isterningemaskine: Ja
 • Lydniveau: 43 dB(A).

Fisher&Paykel RF540ADUSX4 er et amerikanerkøleskab til os med behov for mere køleplads til en fornuftig pris. Prisen for ekstra opbevaringsplads er ofte en god investering på den lange bane. Fisher&Paykel leverer med dette kølefryseskab et produkt til børnefamilien, som måske stadig udvider sig. Måske har du behov for en smule mere plads til dine dagligvarer end de fleste andre? Produktet lægger sig imellem de store prisgrupper af produkter fra henholdsvis 6.000-15.000 kr. til 24.000 kr. og opefter. En mulighed for at købe ekstra plads og kvalitet uden at vælte budgettet for husholdningen for et helt år.

Fisher&Paykel-brandet fokuserer på kvalitet og innovation i deres produkter. Firmaet er oprindeligt fra New Zealand, men har med årene udviklet sig til et globalt firma med salg til det meste af verden. Fisher&Paykel har mere end 80 års erfaring med at udvikle køkkenudstyr, heriblandt amerikanerkøleskabe. Produkterne fra mærket er især kendt for funktionelt og attraktivt design, hvilket også ses i dette amerikanerkøleskab.

Amerikanerkøleskabet fra Fisher&Paykel skiller sig ud fra de andre på markedet grundet sit ydre design. Produktet er udarbejdet med det såkaldte ”french door”-design. Et klart fokus på æstetik bliver hurtigt synligt, når man tager et kig på dette skab, sammenlignet med andre i kategorien. At skabets ydre er i rustfrit stål, tilføjer mere til det store fokus på udseende.

Det amerikanske køleskab vinder som sagt på den ekstra store kølekapacitet i form af hele 414 liter. En væsentlig forøgelse af kølerum til rådighed set i sammenligning med andre billigere modeller. Omvendt så er produktet ikke anderledes end den billigere prisgruppe af amerikanerkøleskabe på en række punkter. Det er bl.a. i forhold til energiklasse, lydniveau og frysekapacitet. På de områder har produktet mange af de samme specifikationer som de amerikanske køleskabe, der tidligere er blevet præsenteret i denne test.

Amerikanerskabet fra Fisher&Paykel bringer den fulde pakke i form af vanddispenser og ismaskine. Det er særligt for amerikanske køleskabe sammenlignet med de mindre og mere traditionelle på markedet. Ismaskinen er relativt nem at håndtere, hvilket sørger for, at selv børnene i hjemmet kan få kolde drinks, selvom forældrene ikke er hjemme. Ismaskinen er automatisk, og der er samtidig en isterningeskuffe i køleskabet. Med hensyn til vedligeholdelse, så kører kølefryseskabet automatisk afrimning. Nemt og ligetil. Afslutningsvist så er dette kølefryseskab bedre til at holde varerne kolde i længere tid under eventuelle strømsvigt end de billigere modeller. En væsentlig forsikring, hvis uheldet er ude.

Fisher&Paykel RF540ADUSX4 er amerikanerkøleskabet til os med behov for mere opbevaringsplads til vores dagligvarer. Produktet vinder ligeledes på sit flotte design. Omvendt så er produktet dyrere end mange af de billigere amerikanerkøleskabe på markedet uden de store forbedringer i specifikationer.

LG GSL760SWXV amerikanerkøleskab
ForhandlerTotalprisLæs mere
5.499,00 Til forhandler
 • Kølekapacitet: 405 liter
 • Frysekapacitet: 196 liter
 • Energiklasse: A+
 • Display: Ja
 • Isterningemaskine: Ja
 • Lydniveau: 39 dB(A).

Dette amerikanerkøleskab med isterninger fra LG er blandt markedets absolut billigste i produktkategorien. Med dette produkt får vi den fulde amerikanske køleskabsoplevelse som forbruger – til et meget lavt beløb. Amerikanerkøleskabe fra LG er blandt de populære produkter på markedet. Det er bl.a. grundet gode design til lave priser sammenlignet med amerikanerkøleskabe fra konkurrenterne. Produktet fra LG giver kunden på budget mulighed for god opbevaringsplads til hele familien.

Brandet LG har igennem mange år fokuseret på at inddrage deres kunder i udviklingen af innovative produkter til hjemmet. Det asiatiske mærke har vundet stor global succes med deres teknologiske produkter til fornuftige priser – heriblandt amerikanerkøleskabe. LG kan derfor tilbyde et samlet amerikansk køleskab med dets specifikke karakteristika til en pris, hvor de fleste kan være med.

Forbrugerrådet Tænk har i forbindelse med test af køleskabe i 2019 også testet flere LG-amerikanerkøleskabe – se mere her. LG-amerikanerkøleskabe fremhæves bl.a. i testen for god brugervenlighed og godt energiforbrug. Forbrugerrådet Tænk fremhæver også LG-amerikanerkøleskabe for at indeholde særligt brugervenlige ismaskiner og vanddispensere. En væsentlig faktor for amerikanske kølefryseskabe. Kvaliteten af de producerede isterninger og ”crushed ice” er ligeledes værd at fremhæve. Omvendt så peger testen på, at frysekapaciteten ikke er den bedste sammenlignet med andre brands. Det tager med andre ord for lang tid at nedfryse friske varer til den ønskede temperatur. Ligeledes kan det nævnes, at køleskabet er langsomt til at køle varer ned. Afslutningsvist peger testen på, at støjniveauet er blandt de svageste i hele testen. En positiv observation.

LG GSL760SWXV er én blandt mange gode og relativt billige produkter fra mærket LG. Firmaet giver os mulighed for at få følelsen af det fulde amerikanske køleskab på budget. Vi går på kompromis med energiklassen i forhold til dyrere modeller. Omvendt så får vi dét amerikanerkøleskab med lavest lydniveau. Ligeledes er det et kølefryseskab med stort fokus på at skabe høj brugervenlighed. Et køleskab med isterninger til brug for hele familien i hjemmet.

Samsung RS50N3403WW amerikanerkøleskab
ForhandlerTotalprisLæs mere
5.999,00 Til forhandler
 • Kølekapacitet: 357 liter
 • Frysekapacitet: 144 liter
 • Energiklasse: A+
 • Display: Ja
 • Lydniveau: 43 dB(A)
 • Isterningemaskine: Ja

Samsung RS50N3403WW er et amerikanerkøleskab til os på budget. Her får vi muligheden for at få den fulde oplevelse af et amerikansk kølefryseskab med isterningemaskine frem for de traditionelle køleskabe på markedet. Samsung leverer nogle af markedets mest populære modeller for kunderne. Det er bl.a. ud fra brandets smarte design og stærke specifikationer til lave priser. Amerikanerkøleskabet er ideelt til børnefamilien eller til dig med behov for ekstra opbevaringsplads af køle- og frysevarer. Samsung giver det til os med en serie af produkter med nogle af markedets laveste priser.

Samsung er et brand med grene inden for en bred vifte af elektroniske produkter. Et firma, der er blevet anerkendt for deres evne til at udvikle innovative produkter til knivskarpe priser. Det er også tilfældet med amerikanerkøleskabe fra Samsung. Der er således garanti for de mest moderne teknologiske løsninger, når vi køber produkter fra Samsung.

Forbrugerrådet Tænk har i forbindelse med test af køleskabe i 2019 bl.a. kåret Samsungs amerikanerkøleskabe som bedst i test. Se mere om testen af et tilsvarende Samsung-amerikanerkøleskab her. Forbrugerrådet Tænk fremhæver bl.a., at amerikanerkøleskabet fra Samsung vinder på det gode kvalitetsindtryk. Det er ligeledes køleskabets generelle funktion med at køle varer ned på kort tid. Ismaskinen roses ligeledes for at være af bedre kvalitet end andre på markedet. Ismaskinen producerer hele 160 isterninger i døgnet. Der er med andre ord rigelig mulighed for, at hele familien kan få kolde drikkevarer hver dag. Amerikanermodellen fra Samsung scorer samtidig højt på brugervenlighed og mulighed for rengøring af skabet.

Omvendt så kritiserer Forbrugerrådet Tænk amerikanerkøleskabet fra Samsung med hensyn til vanddispenseren. Her er der tekniske svagheder i form af forskellen mellem målt og indstillet vandtemperatur. Produktet er ligeledes ikke i stand til at beskytte frostvarer i særligt lang tid i forbindelse med eventuelle strømsvigt. En vigtig pointe med hensyn til svagheder hos de lidt billigere modeller på markedet – heriblandt denne model fra Samsung.

Amerikanerkøleskabet fra Samsung kommer med et fornuftigt energiniveau på A+. Det er ikke det højeste blandt markedets modeller, hvilket er en af konsekvenserne ved at købe et i den lave ende af priskategorien. Dette kølefryseskab fra Samsung kan ligeledes siges at larme mere end andre modeller på markedet med et lydniveau på 43 dB(A).

Samsung leverer en serie af populære amerikanerkøleskabe til markedet. Samsung RS50N3403WW er én model blandt flere. Det giver mulighed for øget opbevaringsplads for køle- og frysevarer til en lav pris. Omvendt er der sparet på energiklassen og bl.a. kvaliteten af vanddispenseren i produktet. Modellen er på samme måde ikke i stand til at holde frysevarer kølige i særligt lang tid under eventuelle strømsvigt. En væsentlig ulempe ved de lidt billigere udgaver af amerikanerkøleskabe – heriblandt dette fra Samsung.

SMEG FQ60B2PE1 Kølefryseskab - Hvid
ForhandlerTotalprisLæs mere
17.995,00 Til forhandler
 • Kølekapacitet: 376 liter
 • Frysekapacitet: 165 liter
 • Energiklasse: A++
 • Display: Ja
 • Ismaskine: Ja
 • Lydniveau: 43 dB(A).

Dette amerikanerkøleskab med isterninger fra SMEG er til os, der ønsker optimal energiklasse for vores hvidevarer på budget. Produktet lægger sig i en prisgruppe imellem de billigere modeller i energiklasse A+ og de helt dyre modeller i energiklasse A+++. En mulighed for at give flere penge i indkøbspris mod at spare penge på energibudgettet i mange år frem. Det amerikanske køleskab fra SMEG er ideelt til børnefamilien. Et kølefryseskab til os med behov for ekstra plads til vores råvarer. Her er rig mulighed for at købe stort ind uden at bekymre sig om pladsmangel. En væsentlig opjustering fra et klassisk køleskab.

Det italienske brand SMEG sælger elektroniske produkter til hele verden. Firmaet har stort fokus på at levere smagfulde og elegante løsninger til hjemmet. En mission, som SMEG har udlevet gennem 70 år på markedet. Firmaet har også et markant fokus på at tilføre den seneste teknologi til sine produkter, herunder amerikanerkøleskabene. De sikrer høje niveauer af efficient udnyttelse af energiforbrug. Amerikanerkøleskabe fra SMEG bliver på den måde fremstillet med høje energiklasser til fordel for kunden. At designe æstetiske køleskabe er brandets helt store passion. Der er således modeller til både den minimalistiske og den overdådige smag. SMEG FQ60B2PE1 er til os med behov for minimalistisk og ren stil i køkkenet.

Amerikanerkøleskabet giver flere muligheder for at spare penge på lang sigt. Modellen indeholder økonomifunktion og feriefunktion, så husholdningen kan spare penge på budgettet. Med andre ord kan kølefryseskabet indstilles til at bruge mindre energi i visse perioder. F.eks. ved at slukke for modellens ismaskine, når hele familien er på ferie. Alle disse funktioner styres gennem produktets LCD-display. Det er gjort nemt for os at styre rundt i køleskabets forskellige funktioner. Køleskabet er designet med en såkaldt konverterbar multizone, som kan øge vores kølekapacitet til hele 459 liter. En markant forøgelse og forbedring til os med den store børnefamilie.

Energiklassen er i sandhed modellens styrke sammenlignet med andre modeller på markedet i samme prisgruppe. At have energiklasse A++ i hjemmet gør, at vi får plads i vores budget til andre ting. SMEG FQ60B2PE1 anvender derfor kun ca. 364 kWh pr. år, hvilket er en væsentlig kvalitet. Modellen er samtidig designet med en ismaskine. På den måde får familien den fulde oplevelse af luksus ved at have et amerikanerkøleskab. Voksne og børn i hjemmet får fornøjelsen af kolde, forfriskende drinks hele året rundt.

SMEG FQ60B2PE1 har sine generelle svagheder i form af hurtig optøningstid ved eventuelle strømsvigt i hjemmet. En central faktor at medregne i forhold til risikovillighed. Produktet har samtidig ingen vanddispenser. En mindre mangel sammenlignet med andre amerikanerkøleskabe på markedet.

SMEG FQ60B2PE1 vinder overordnet set på sin fremragende udnyttelse af energi. Den er til os med trang til bæredygtig økonomi i køkkenet. Omvendt så har produktet ingen vanddispenser, hvilket gør, at det ikke er et ”fuldendt” amerikanerkøleskab sammenlignet med andre modeller på markedet.

Det bedste amerikanerkøleskab?

Markedets bedste amerikanerkøleskab kan findes på flere måder. At finde køleskabet til vores behov er det centrale i jagten på den rigtige model. Samsung RS50N3403WW er et af markedets bedste tilbud på et amerikanerkøleskab til prisen. Her får vi den fulde oplevelse af et amerikansk køleskab med stor kapacitet og services i form af ismaskine til få penge. Omvendt så kan vi vælge at investere flere penge i indkøbspris. På den måde får vi adgang til bedre energiklasser og specifikationer. Det gælder f.eks. modellerne LiebHerr SBSes 8473 og SMEG FQ60B2PE1. Det handler om vores individuelle behov og budget. Det er tilmed et valg, der omhandler smag og stil. Markedet er fyldt med gode tilbud. Guiden her til nogle af de bedste amerikanerkøleskabe har forhåbentlig klædt dig på til at vælge rigtigt.

Relaterede artikler

Sådan sletter du din Instagram
Hvidevarer No Comments

Sådan sletter du din Instagram

Der kan være mange årsager til at slette sin Instagram-konto permanent. Nogle vælger at slette sin konto for at beskytte deres privatliv, mindske deres online tilstedeværelse eller fokusere mere på…