Test af pulsur 2020 – Find de bedste pulsure i test til at komme i form

13. januar 2020 No Comments af
Pulsur test

Et nyt år står for døren. Foråret venter om hjørnet med lys og varme. Er du klar til at komme i god fysisk form? Måske du har et nytårsfortsæt om at dyrke mere motion? Et pulsur er højst anvendeligt i processen med at komme i form. Pulsuret guider os omkring vores individuelle fysiske styrke og udholdenhed. Pulsure kan anskaffes ud fra et bredt sortiment af stil, form og specifikationer. Her på siden præsenterer vi en håndfuld af markedets bedste pulsure. Pulsure fra brands som f.eks. Garmin og Fitbit. Kom i form på den rigtige måde med et passende pulsur til dine favoritaktiviteter. Læs med her.

Vi præsenterer udvalgte pulsure, der har gjort sig særligt bemærket i forhold til pris, anmeldelser eller særlige specifikationer. Der er pulsure til alle, selvom man er på budget eller ønsker det mest moderne og højteknologiske til højere priser. Vi præsenterer samtidig flere forskellige brands.

Testvinder – aktivtræning.dk
Suunto - Spartan Sport Wrist Hr
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.999,95 Til forhandler
2.487,95 Til forhandler
 • Skridttæller: Ja
 • GPS: Ja
 • App-forbindelse: Ja
 • Tidtagning og stopur: Ja
 • Vandresistent: 100m
 • Batteritid: Fire døgn.

Suunto Spartan Wrist HR er et pulsur ud af mange fra Suunto. Det er et pulsur til os, der har et stort behov for kvalitet i forbindelse med træning. En tilsvarende model fra Suunto er bl.a. blevet kåret som anden bedst i test af aktivtræning.dk – læs mere her. Pulsurene fra Suunto i Wrist HR produktgruppen roses bl.a. i testen for deres design og robusthed. Urene har en tydelig farveskærm, der gør urene særdeles brugervenlige i sammenligning med andre på markedet. Testen peger således på, at uret er det bedste i sin kategori, hvis man kun kigger på funktionsdelen. Omvendt så kan uret siges at have negative karakteristika i form af brugerflade. Suuntos funktioner og knapper kan tage sin tid at lære ordentligt.

GPS-funktionen i pulsuret øger mulighederne for at anvende uret i flere forskellige aktiviteter. Vi anvender ofte pulsmålingen i forbindelse med standard løbetræning. Uret fra Suunto kan ligeledes anvendes i terræn- samt orienteringsløb med sine tekniske specifikationer. GPS-funktionen sikrer, at vi altid kan finde den rigtige vej i ukendt landskab. At pulsuret er vandresistent til 100 m, gør samtidig, at modellen kan holde til de fleste aktiviteter i vand. Uret er derfor skabt til os, der dyrker flere forskellige former for aktivitet som f.eks. vandring, orienterings- eller terrænløb. Mulighederne er mange, hvorvidt vi er på land eller på vand i f.eks. sejlsport.

Pulsuret fra Suunto ligger i den høje ende af priskategorien. Priser på pulsure går fra ca. 100 kr. og opefter. Denne model er dog en af brandets billigste, hvilket åbner muligheden for mange af os om at have det højteknologiske pulsur til en fornuftig pris. Det højteknologiske er i form af GPS, pulsmåling og app-forbindelse. Disse specifikationer er klare kvalitetsstempler i sammenligning med andre produkter på markedet. Oftest har pulsure i den lavere ende af priskategorien ikke disse specifikationer.

Suunto har udviklet det fuldendte pulsur til prisen. Brandet har med andre ord gjort det muligt for størstedelen af os at følge vores egen træning på den bedste måde. I sammenligning med andre pulsure på markedet, så er det en af de dyrere modeller. Ønsker man blot at have pulsmåler, er produktet fra Suunto en anelse overkvalificeret.

Testvinder – Theindependent.co.uk
Fitbit - Versa Lite
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.078,00 Til forhandler
1.089,95 Til forhandler
 • Skridttæller: Ja
 • GPS: Nej
 • App-forbindelse: Ja
 • Tidtagning og stopur: Ja
 • Vandresistent: 50 m
 • Batteritid: Fire døgn.

Fitbit Versa har vundet stort på markedet gennem de senere år. Det er bl.a. ud fra modellens design, specifikationer og pris. Pulsuret fra Fitbit er udnævnt, som blandt de 10 bedste pulsure på det internationale marked af Theindependent.co.uk – se mere her. Testen fra det engelske medie peger på, at urets display er meget brugervenligt. Tekst og tal er nemme at aflæse, selv når er man på farten. Uret fremhæves for at have evnen til at måle hjerterytme over mange forskellige sports- og fritidsaktiviteter. Modellen fra Fitbit kan ligeledes udføre søvnanalyse, så vi få mere information omkring vores sovevaner.

Pulsurets design og funktionalitet er især fremtrædende i forhold til sundhed for kvinder. Modellen har indbygget funktioner, der kan måle og beregne menstruationsperioder. På den måde bliver det over tid nemmere at følge med i, hvornår menstruationen kommer. Ligeledes hvor lang tid perioden ofte tager for den pågældende bruger. Planlægning og træning kan på denne måde nemmere overskues. Modellen indeholder samtidig måling af kalorieforbrænding samt Cardio Fitness levels. På den måde kan du yderligere følge med i din træningsaktivitet på den bedste måde.

Fitbit Versa har en relativ lang batterilevetid i sammenligning med andre ure i samme kategori. Batteritiden på fire døgn giver muligheden for at anvende produktet kontinuerligt i flere døgn. Omvendt så har modellen ikke indbygget GPS. Det er en væsentlig svaghed set i forhold til andre produkter fra konkurrenter. Fitbit Versa er vandresistent til 50 m, hvilket gør det muligt at anvende pulsuret til mange forskellige aktiviteter. Pulsuret fra Fitbit købes med en gratis smagsprøve på Fitbit Coach programmet. Her kan brugeren få guides og hjælp til planlægning af workouts. Det er også muligt at parre Fitbit Versa til telefonen. Fordelen er her, at man stadig kan modtage app-notifikationer, mens man er ude at træne.

Fitbit Versa bringer det moderne pulsur til markedet. Modellen vinder på design, sin lette vægt og de mange indbyggede funktioner. Et særligt specielt ur til kvinder. Modsat så har pulsuret ingen GPS indbygget. Det gør modellen fra Fitbit en anelse mangelfuld, hvis man skal bruge uret til f.eks. aktiviteter med orientering

Garmin Instinct - GPS-ur - Grafit
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.599,00 Til forhandler
 • Skridttæller: Ja
 • GPS: Ja
 • App-forbindelse: Ja
 • Tidtagning og stopur: Ja
 • Vandresistent: 100 m
 • Batteritid: 16 timer (GPS-tid) og 14 døgn (Smartwatch).

Garmin er en af de førende producenter inden for pulsure på markedet. Garmin leverer en lang række forskellige produkter med et utal af specifikationer. Det handler derfor om at vælge det Garmin ur, som passer bedst til vores behov. Garmin Instinct pulsur med GPS er til os, der vægter høj kvalitet og nøjagtige målinger i forbindelse med vores aktiviteter. Uret er et af de dyreste blandt disse udvalgte produkter på markedet. At anskaffe sig et pulsur fra Garmin kan med fordel ses som en investering – et pulsur med lang holdbarhedstid. Et produkt med stort fokus på robusthed i alle typer af aktiviteter. Det er bl.a. cykelsport, løb, orientering og generel outdoor aktivitet.

Garmin Instinct er en model med stor appel til os, der ønsker mere end en pulsmåler. Uret leverer en række af tekniske specifikationer, der gør aktiviteterne i naturen meget nemmere. At uret har én af markedets førende GPS-systemer til prisen, gør, at produktet er ideelt til vandre- eller cykelturen i det frie landskab. Batteritiden på uret gør, at vi kan anvende GPS-funktionen i mange timer uden at skulle bekymre os. Pulsuret fra Garmin er ligeledes vandresistent til 100 m, hvilket øger produktets værdi i forbindelse med friluftsliv. Det er ligeledes en fordel med hensyn til vandsport som f.eks. sejlads.

Pulsurene fra Garmin varierer meget med hensyn til pris. Garmin Instinct er en af de billigere modeller af sortimentet fra dette brand. På den måde kan flere af os få mulighed for at anskaffe os et kvalitetsur, der passer til vores budget. Uret fra Garmin kan anvendes både under træning og til hverdagsbrug. Det klassiske design med sort rem og rund urskive gør, at modellen ikke skiller sig alt for meget ud til normalt tøj. Urets indbyggede funktioner gør også, at notifikationer fra sociale medier kan læses på skærmen. Vi kan med andre ord holde os i kontakt med omverden, selvom vi er på farten. Uret kræver ingen specifikke former for vedligeholdelse. Omvendt så skal pulsuret fra Garmin oplades med jævne mellemrum grundet de mange højteknologiske funktioner. Det afhænger selvfølgelig alt sammen af anvendelsen af de forskellige programmer.

Garmin Instinct er pulsuret til os, der ønsker at eje en model med stor robusthed samt et utal af tekniske funktioner. Uret er i sandhed en investering, da det er dyrere end de fleste andre i denne test. Omvendt så kan uret bruges til alle typer af aktiviteter, lige meget om det er på land eller i vand. Garmin er et vinderbrand, når det kommer til pulsure. Der er med andre ord mange muligheder for at få dækket vores individuelle specifikke behov, når vi køber ure fra Garmin.

Testvinder – techradar.com
Fitbit - Versa Lite
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.169,95 Til forhandler
 • Skridttæller: Ja
 • GPS: Nej
 • App-forbindelse: Ja
 • Tidtagning og stopur: Ja
 • Vandresistent: 50 m
 • Batteritid: Syv døgn.

Fitbit Charge er testens mindste pulsur. Et let design med en klar kontrast til de større og mere robuste ure fra bl.a. Garmin og Suunto. Denne model er mere diskret med sit tynde armbånd og display. Et pulsur til os, der ønsker den lette udgave af et pulsur. Der er således ingen GPS i Fitbit Charge i modsætning til andre i kategorien. Pulsuret er i den billige ende af produktkategorien, men giver stadig en lang række muligheder for at følge med i træningen.

Fitbit Charge roses i flere tests på nettet. Modellen er bl.a. placeret øverst på top-10-listen af pulsure for 2019/2020 hos techradar.com – se mere her. Her fremhæves produktet for at være Fitbits bedste produkt til dato. Modellen omtales for sine æstetiske kvaliteter og for sit lette design. Omvendt så peger anmeldelsen også på, at modellen kører på sort/hvid displayskærm. At modellen ikke har nogen indbygget GPS, betegnes samtidig som en ulempe i sammenligning med andre produkter på markedet. Anmeldelsen påpeger dog, at GPS kan kobles til uret gennem en smartphone. På trods af de få ulemper er modellen kompetent til sin lave pris set i forhold til andre pulsure.

Fitbit Charge er et ideelt valg til fitness. Pulsurets funktioner strækker sig over måling af hjertefrekvens, kalorieforbrænding, målsætninger og antal skridt. Omvendt så er pulsuret fra Fitbit ikke det oplagte ur til at tage med på orienteringsløb, vandring eller cykelturen i det fri. Her vil andre modeller på markedet ofte være en bedre løsning. Robustheden er ikke så stærk som andre produkter i kategorien. At Fitbit Charge heller ikke er vandtæt til mere end 50 m, giver den også svaghedstegn i sammenligning med modellerne fra f.eks. Garmin eller Suunto.

Det populære ur fra Fitbit vinder på sit lette design, sine nyttige funktioner til fitness samt på sin markedspris. Uret er en denne tests elegante model. Omvendt så er pulsuret mere skrøbeligt og mangler desuden en indbygget GPS-funktion.

Testvinder – techradar.com
Huawei Band 3 Pro
ForhandlerTotalprisLæs mere
699,95 Til forhandler
 • Skridttæller: Ja
 • GPS: Ja
 • App-forbindelse: Ja
 • Tidtagning og stopur: Ja
 • Vandresistent: 50 m
 • Batteritid: 14 døgn.

Huawei Band 3 Pro er pulsuret med hele pakken. Et pulsur med et æstetisk let design og alle de nødvendige funktioner. Huawei har udviklet et pulsur til os, der ønsker det fuldendte produkt omkring vores håndled til budgetpriser. Modellen har vundet stor popularitet på markedet blandt kunder. Flere sider på nettet fremhæver det positive ved produktets mange funktioner, som ikke ses til prisen hos andre konkurrenter. Huawei Band 3 Pro er pulsuret til fitness, men også orientering og anden aktivitet. Et redskab til at komme i form på mange måder.

Huawei er et brand med stor popularitet inden for elektronik. Det er særligt firmaets evne til at producere elektronik til budgetpriser. Det kinesiske brand har f.eks. vundet stort med hensyn til design af billige smartphones, der har evnen til at konkurrere med andre vestlige brands. Alt dette til meget lave markedspriser. I forhold til pulsure er Huawei på samme vis i stand til at levere innovativ teknologi – her i form af Huawei Band 3 Pro.

Det billige pulsur med GPS er udråbt til tredjepladsen i en test af techradar.com for 2019/2020. Her beskrives produktet ved både ”at levere stil og substans på budget”. Anmeldelsen peger på, at produktet har en fantastisk batteritid. Displayet er ligeledes i farver og er samtidig yderst brugervenlig. Produktet fra Huawei fremføres til at være en af de bedste fitness trackers, hvis man er på budget. Et produkt med overdådige funktioner i forhold til sin pris. Omvendt så peger testen på, at Huawei Band 3 Pro har ulemper i form af en langsom GPS.

Huaweis pulsur er designet i et elegant og let design. Armbåndet omkring håndleddet er fremstillet således, at uret er blødt at have på dagen lang. Det er en af de lettere ure i produktkategorien – særligt i sammenligning med urene fra Garmin og Suunto i denne test. Huawei har fremstillet et ur med appel til både træningscentret og almindelige hverdagsaktiviteter. På den måde kan vi bære uret til ethvert outfit, så vi kan følge med i vores aktiviteter hele tiden.

Huawei Band 3 Pro er både anvendeligt i fitnesscentret og i forbindelse med naturaktiviteter som f.eks. vandring, cykling eller orienteringsløb. At uret har GPS, gør os i stand til at navigere i ukendt terræn. En særlig positiv funktion set i forhold til andre produkter i kategorien til samme pris. Pulsuret er ligeledes vandresistent til 50 m – en fornuftig mængde til aktiviteter i relation til vand. Uret kan med andre ord bruges i et stort antal aktiviteter. Omvendt så kan urets robusthed kritiseres i sammenligning med de tidligere ure i denne test. Uret er lavet af materialer, der øger komforten. Modsat så er det ikke materialer, der nødvendigvis holder bedst i kontakt med udendørs og vildt terræn.

Pulsurets lange batteritid på hele 14 døgn er endnu et af produktets store fordele. Vi skal med andre ord ikke tænke på opladning særlig ofte. Produktet indeholder funktioner i form af skridttæller, søvnmonitor, fitnesstracking og selvfølgelig pulsmåling. En bred vifte af programmer, som alle sammen hjælper os med at holde styr på vores aktivitetsniveau. En hjælp til at komme i form på den bedste måde.

For at opsummere så er Huawei Band 3 Pro er et pulsur med GPS til meget få penge. Vi får muligheden for at prøve pulsuret med GPS af for en ganske lav pris. Et ur til os med flere interesser både på land og i vand. Omvendt så er pulsuret fra Huawei ikke designet til at være robust i samme grad som andre i kategorien. Et godt valg til os, der gerne vil prøve kræfter med et pulsur med GPS for første gang – uden de helt store udgifter.

Testvinder
Beurer PM25 pulsur
ForhandlerTotalprisLæs mere
329,74 Til forhandler
519,00 Til forhandler
 • Skridttæller: Ja
 • GPS: Nej
 • App-forbindelse: Nej
 • Tidtagning og stopur: Ja
 • Vandresistent: 30 m
 • Batteritid: *

Vi er mange, der er på udkig efter det billige pulsur til at begynde med. At investere flere tusinde kroner i et produkt kan virke som et stort sats. Heldigvis har markedet flere tilbud til os med behov for at starte småt. Et pulsur uden de store tekniske færdigheder til få penge. Beurer PM25 er en model, der fokuserer på de basale funktioner i et pulsur. En model til os, der ønsker at komme i form på den gode måde – uden at have behov for robusthed og orienteringsfunktioner. Beurer PM25 er den perfekte start på markedet inden for pulsure.

Beurer er et tysk brand med stort fokus på at bringe sundhed og velvære til sine kunder. Virksomheden har udviklet sundhedsfremmende produkter siden år 1919. Et faktum, der kun støtter op om firmaets ekspertise i at levere gode sundhedsfremmende produkter til den brede befolkning. Det tyske firma er gennem det sidste århundrede blevet et verdenskendt navn med afdelinger og internationale partnere i over 100 lande. Med andre ord er det sundhedsprodukter med høj grad af anerkendelse verden over – herunder pulsure. Til glæde for os, der ønsker at komme i form på den rigtige måde med det rette udstyr.

Beurer PM25 fremhæves som at være nemt at anvende. En model designet til formålet om at være simpelt og ligetil. Produktet har derfor også de mest nødvendige funktioner til almindelig konditræning og fitness. Det er bl.a. funktioner som pulsmåling, beregning af kalorieforbrug samt fedtforbrænding. Det er samtidig et pulsur med gode funktioner som alarm- og stopur til at teste vores udvikling i præstation over tid. Omvendt så er uret ikke teknologisk avanceret som mange andre modeller på markedet. Pulsuret er uden GPS. En væsentlig mangel i forhold andre ure – dog ikke inden for priskategorien. Beurer PM25 er et produkt i den lave halvdel af markedet med hensyn til pris. Det bør tages i betragtning i sammenligning af specifikationer med andre modeller.

Pulsuret fra Beurer er ikke i stand til at blive tilkoblet internettet eller smartphones. Dataoverførsel mellem platforme foregår gennem analog overførsel. En anelse upraktisk med hensyn til konstant overvågning af vores egen præstation, som vi ser i mange af de andre produkter på markedet. Pulsuret er ligeledes kun vandtæt ned til 30 m. Det er med andre ord en af de laveste værdier i forbindelse med vand i denne test. Pulsuret fra Beurer er derfor ikke det oplagte valg til brug i vandsport. På samme vis er uret ikke det mest robuste på markedet, hvilket gør uret mere sårbart overfor stor kontakt med naturen. Produktet er fremstillet til den typiske træning på lige vej eller i fitnesscentret. En glimrende måde at følge sin træning enkelt og ligetil.

Der følger en brystrem med i købet af pulsuret fra Beurer til forbedring af pulsmåling. Flere tests peger på forskellen i nøjagtigheden for måling af puls. Her peger flere eksperter på, at brystremmen kan måle den nøjagtige puls i højere grad – læs mere her. En stor fordel ved at købe pulsuret fra Beurer. Der følger også en opbevaringstaske med til alle delene i produktet.

Pulsuret – bedst i test?

At anskaffe sig et pulsur kommer ned til behov for tekniske specifikationer og pris. Til os, der ønsker at komme i form med et pulsur på den nemme måde, så er det billigere og mere simple produkt ofte vejen frem. Det er f.eks. modellerne i form af Huawei Band 3 Pro og Beurer PM25 til lave priser. Omvendt så kan vi vælge at tilkøbe flere fordele gennem investeringer i de mere højteknologiske modeller. Det handler derfor om behov. Denne test har haft til hensigt at oplyse om de mange gode pulsure på markedet i form af ekspertvurderinger, andre tests samt produktinformation. Vi er forhåbentligt alle sammen bedre klædt på til at vælge det rette pulsur til vores træning – så vi kan komme i form på den rigtige måde.

Relaterede artikler

Idéer til din virksomheds markedsføring
Sport og fritid No Comments

Idéer til din virksomheds markedsføring

Idéer til din virksomheds markedsføring Er det dig, der er ansvarlig for din virksomheds markedsføring, men er du helt tom for idéer? Her er 4 ting, du let kan købe…
Sport og fritid No Comments

Mr Green Casino app anmeldelse

Mr Green Casino har inviteret nogle af de bedste spiludviklere og samlet dem i en platform, der slår alt, hvad man før har set og som tilbyder en uovertruffen spiloplevelse.…
Vil du gerne forbedre dine vaner?
Sport og fritid No Comments

Vil du gerne forbedre dine vaner?

 Når den 1. januar er passeret, så er der mange som har en lang liste klar over diverse nytårsfortsæt som de gerne vil gennemføre. For nogle handler det om at…
Guide: Sådan finder du motivationen til at komme i gang med at træne
Sport og fritid No Comments

Guide: Sådan finder du motivationen til at komme i gang med at træne

New year, new me. Hvert eneste år omkring nytår, er der rigtigt mange mennesker, som forsøger at forbedre nogle ting i deres liv, eller stoppe nogle dårlige vaner. Mange mennesker…
3 tips til at komme i gang med at træne igen
Sport og fritid No Comments

3 tips til at komme i gang med at træne igen

Hvis du er en af dem, som er gået helt i stå med træningen, så er du nok ikke den eneste. Mange mennesker betaler mange penge hver måned for et…
Tid til sport og fritid
Sport og fritid No Comments

Tid til sport og fritid

Det er vigtigt at kunne tage en pause fra hverdagens travlhed. For at kunne få fornyet energi til sin dagligdag, kan det være en ide at sørge for at give…
Sport og fritid No Comments

Test af romaskiner – kom i god form med den bedste romaskine i test

Mange kender romaskinen fra fitnesscentret og forbinder den sandsynligvis med den populære sportsdisciplin roning, som maskinen naturligvis også har sit afsæt i. Romaskinen er dog egnet til meget mere og…
Sport og fritid No Comments

Den ultimative crosstrainer test – de bedste crosstrainere i test (2020)

Vil du gerne kunne træne og forbedre din kondi derhjemme? Så er en crosstrainer til hjemmebrug lige noget for dig. Så kan du træne, lige når du vil. Inden for…