Badevægt Test 2020 – Find den bedste badevægt lige her

10. januar 2020 april 28th, 2020 No Comments af
Badevægttest

Hvis du har et mål om at sikre dig et godt helbred eller ændre din fysik, er badevægten ikke til at undvære. Med en badevægt holder du øje med vægten, uanset om den skal forblive den samme, øges eller mindskes. Mange badevægte i dag er udstyret med fede funktioner, hvorfor du kan meget mere end blot se din vægt. Det er dog ikke alle badevægte, der kan det hele – men alle har heller ikke brug for det hele. Læs denne badevægt test for at finde ud af, hvilke af de bedste badevægte der er på markedet lige, og hvad de forskellige badevægte kan. Vi har nemlig listet diverse badevægte her, hvor mange af dem er kåret som bedst i test.

Brug for mere udstyr på badeværelset? Så læs vores skægtrimmer test her.

body cardio badevægt
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.189,15 Til forhandler
 • Kropsvægt, fedtprocent, knoglemasse, muskelmasse, hydreringsniveau, BMI, hjerterytme og puls
 • Otte brugerprofiler
 • Op til 180 kg
 • Kan bruges med apps – MyFitnessPal, Runkeeper, Runtastic, MapMyRun og over 100 andre
 • Integreret Bluetooth og WiFi
 • Kan bruges med iOS 8 eller nyere, iPhone 4S eller nyere, iPod touch 5. generation eller nyere, Android 2.3.3 eller nyere.

Få det ultimative overblik over dit vægttab med Nokia Body Cardio badevægten. Udover at holde styr på din vægt giver badevægten dig mulighed for at måle din puls samt få gode råd i forhold til din kost. Du får en præcis måling, og alle dine fremskridt bliver synkroniseret med dine mobile enheder. Derudover får du en lokal vejrudsigt for dagen, hvilket er ideelt for dig, der træner udenfor. Kort sagt indikerer funktionerne allerede, at denne model har sin plads i vores badevægt test.

Du får en fuld kropskompositionsanalyse – uanset hvilken tilstand du er i. Badevægten har nemlig diverse tilstande såsom babytilstand og graviditetstilstand. Babytilstand gør det nemt at veje dit barn, mens graviditetstilstanden hjælper gravide med at holde styr på vægtforandringerne under graviditeten. Dertil er badevægten også familievenlig, da helt op til otte brugerprofiler kan oprettes. Det betyder, at hele familien kan holde godt styr på deres helbred.

Nokia Body Cardio badevægten må i den grad siges at være blandt de bedste badevægte på markedet. Du får alt, hvad du har brug for, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for at holde dig sund. Specielt det, at badevægten er kompatibel med så mange enheder og applikationer, gør modellen til noget helt specielt.

Se en lille gennemgang af Nokia Body Cordio herunder, som er vores første badevægt i testen.

Forbrugerrådet TÆNK – Bedst i test
Beurer badevægt med kropsanalyse - BF700
ForhandlerTotalprisLæs mere
399,00 Til forhandler
499,00 Til forhandler
 • Kropsvægt, kropsfedt, knoglemasse, muskelforhold, kropsvæske, BMI, BMR, AMR
 • Otte brugerprofiler
 • Op til 180 kg
 • Kan bruges med apps – HealthManager
 • Integreret Bluetooth
 • Har overbelastningsindikator.

En ægte badevægt bedst i test er Beurer BF700. Denne badevægt blev i december 2015 kåret som bedst i test af Forbrugerrådet Tænk. Er du derfor på udkig efter en af de mest populære og bedste badevægte på markedet, kan du roligt købe denne elektroniske badevægt. Med otte brugerprofiler er det en badevægt, som kan bruges af hele familien. I skal dog ikke være bekymret for, hvorvidt I overskrider hinandens data – badevægten kan nemlig helt selv genkende jer med sin automatiske brugergenkendelse. Dette gør badevægten hurtig og nem at bruge.

Beurer BF700 fås i et elegant design med en blanding af smukt, sort glas og flot, børstet stål. Det flotte design betyder dog ikke, at der ikke er lagt fokus på det funktionelle. Badevægten har integreret Bluetooth, hvilket muliggør at overføre data fra vægten direkte over på din smartphone. Via denne funktion holder du altid styr på dine data – både når du er på farten og derhjemme. Dataet vil nemlig altid være tilgængeligt. Dertil kommer badevægtens tilgængelighed med applikationen HealthManager. HealthManager er gratis at bruge, og du får et overskueligt overblik over dit vægtforløb.

Mål både din kropsvægt, fedt, knogler, muskler, væske, BMI, BMR og AMR med denne badevægt. De fleste af begreberne er du sikkert familiær med i forvejen, men det er ikke sikkert, du er stødt på BMR og AMR før. BMR er en måde at udregne, hvor meget energi din krop bruger, når den er i hvile. Dette anvendes i forbindelse med at finde ud af, hvor mange kalorier du forbrænder, når du ikke laver noget. AMR er derimod en måling af dit aktive stofskifte.

Politiken – Bedst i test
Caso badevægt - BS1 - Hvid
ForhandlerTotalprisLæs mere
439,00 Til forhandler
454,99 Til forhandler
 • Kropsvægt
 • Op til 200 kg
 • Har overbelastningsindikator
 • Enkelt design
 • Præcis måling
 • Lys i display

Bare fordi en badevægt er en vinder i test af badevægte, betyder det ikke, at badevægten nødvendigvis er dyr i pris efterfølgende. Dette er Baso BS1 et eksempel på. Badevægten blev kåret som testvinder af Politiken i januar 2016, men alligevel fås badevægten til en fornuftig pris. Er det især prisen, du går op i ved valg af badevægt, kan du med fordel holde øje med badevægte på tilbud. Du kan nemlig være heldig at finde Caso BS1 på tilbud blandt diverse forhandlere fra tid til anden.

Badevægten er i et flot og enkelt design, som passer ind i langt de fleste badeværelser. Dog er badevægten præcis i sin måling, hvor du får et interval på 100 g. Badevægtens præcise målesensorer gør, at du får målt din personvægt meget præcist. Dette er selvfølgelig et stort plus, da præcise målinger netop er ønsket.

Udover sit flotte og tidløse design er Caso BS1 robust. Badevægten er nemlig udarbejdet i seks mm tykt sikkerhedsglas, hvilket gør badevægten yderst sikker over for brug. Derudover er modellen nem at betjene. Du skal blot røre ved badevægten, hvorefter den starter. Når du stiller dig op på badevægten, skal du vente i et par sekunder, hvorefter din vægt vises. Tallene vises med røde tal på et digitalt LED-display. Dette gør det nemt for dig at måle din vægt i mørket også. Når du er færdig med at veje dig, skal du blot træde ned fra badevægten igen. Modellen er nemlig udstyret med en automatisk off-funktion.

SmartLAB Fit W
ForhandlerTotalprisLæs mere
399,00 Til forhandler
 • Kropsvægt, kropsfedt, knoglemasse, muskelmasse, vandmasse
 • Otte brugerprofiler
 • Op til 150 kg
 • Kan bruges med apps – hLine og fitmefit move
 • Integreret Bluetooth og ANT+
 • Kan bruges med Garmin-enheder forbundet med Connect IQ.

I vores badevægt test kan vi ikke undgå at nævne SmartLAB Fit W. Denne badevægt måler meget mere end blot din vægt – den udregner en hel kropsanalyse, når du vejer dig. Af denne grund er badevægten perfekt egnet for dem, som er træningsentusiaster og elsker at følge med i kroppens udvikling. Lad badevægten arbejde sammen med din smartphone via ANT+ og Bluetooth – det bliver ikke nemmere end med SmartLAB Fit W.

Det er ikke kun dig selv, der kan få glæde af badevægten. Hele familien får glæde, idet du kan anvende op til otte brugerprofiler. Mål jeres vægt, kropsfedt, væske-, knogle- og muskelmasse, og forbind dataet nemt med appen fitmefit. I denne app får du et visuelt overblik over kroppens udvikling, hvilket i den grad er en fordel. Har du et Garmin-ur, kan du også forbinde badevægten via Connect IQ.

Slutteligt er designet af badevægten minimalistisk og fint, og derfor er modellen flot at have stående på badeværelset. Dette har for mange en stor betydning, da badevægten på denne måde kan blive stående fremme – og faktisk se flot ud på badeværelset. Personer op til 150 kg kan bruge vægten, og så har den fire højpræcisions G-sensorer indbygget.

Få 10 gode råd om vægttab her.

Beurer PS 240 Personvægt med Soft Grip
ForhandlerTotalprisLæs mere
259,74 Til forhandler
499,00 Til forhandler
 • Kropsvægt
 • Op til 180 kg
 • Har overbelastningsindikator
 • Lækkert design
 • Skridsikkert gummi
 • Tydeligt display med tal på 33 mm.

Det næste produkt i vores test af badevægte er Beurer PS240. Denne badevægt er prisvenlig, og er dit ønske at finde en god badevægt til en fornuftig pris, er denne badevægt et godt valg. Badevægtens trædeflade er betrukket med gummi, hvilket gør den skridsikker at anvende – også selvom du stiger op på badevægten med våde eller fugtige fødder. Under overfladen er badevægten lavet af rustfrit stål, og dette gør badevægten særdeles holdbar.

Vægtkapaciteten er høj, da badevægten klarer personvægte på op til 180 kg. Derudover bliver kropsvægten målt ekstremt præcis, da vægten måles i intervaller på 50 g. Dette er mere præcist end de fleste andre badevægte på markedet, hvor den typiske badevægt måler i 100 grams intervaller. Er det derfor den helt præcise måling, du er på jagt efter, vil du i den grad blive vejet præcist med Beurer PS240.

Du kan nemt aflæse tallene på badevægten, da LCD-displayet oplyses af hvide cifre på sin sorte flade. Du vælger selv, hvorvidt du ønsker målingen i kilo, pund eller stones. Slutteligt skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt badevægten overbelastes. Badevægten er nemlig udstyret med en indikator, der indikerer, hvis badevægten overbelastes. Dette forlænger badevægtens levetid.

Få her 15 råd til et sundere liv.

Beurer BF950
ForhandlerTotalprisLæs mere
749,00 Til forhandler
799,00 Til forhandler
 • Kropsvægt, body fat, knoglemasse, muskelmasse, vand i kroppen, BMI og kalorier
 • Otte brugerprofiler
 • Optil 180 kg
 • Kan bruges med apps – HealthManager
 • Integreret Bluetooth
 • Kan bruges med iOS 9.0 og nyere samt Android 5.0 og nyere.

Endnu en god badevægt i test er Beurer BF950. Her får du en badevægt med fokus på kropsanalyse – badevægten inkluderer nemlig funktioner såsom måling af vægt, vand i kroppen, body fat, muskelprocent, kalorier og knoglemasse. Du får altså alt det, du overhovedet behøver i forhold til at måle din krop. Derudover har badevægten gjort det nemt for dig at holde øje med alle målingerne. Beurer BF950 kan nemlig overføre alt dataet via appen HealthManager. HealthManager er udviklet af Beurer og er gratis at downloade.

Badevægten er i farven sort og er opdelt med to linjer. Dette giver badevægten et unikt look, der i den grad er elegant at se på. Tallene på vægten er 23 mm og vises i displayet med bagbelyst blåt lys. Dette gør det nemt at aflæse alt dataet – også selvom der er mørkt på badeværelset. Du betjener badevægten gennem vægtens touch-betjening. Her kan du bl.a. vælge mellem fem aktivitetsniveauer, otte forskellige brugerprofiler samt at måle i kilo, stones eller pund. De otte brugerprofiler betyder dog ikke, at badevægten bliver kompliceret at anvende. Badevægten kan nemlig helt selv aflæse og huske brugerprofilerne fra hinanden.

Hvis du er gravid, kan du faktisk fortsat nyde godt af badevægtens funktioner. Du kan nemlig vælge en speciel feature til gravide, hvor du har mulighed for at følge din vægtøgning optimalt. Dette giver mange gravide en ro i maven, da øgningen af vægt har stor betydning i graviditeten. Slutteligt har badevægten integreret Bluetooth, hvilket også er en stor fordel.

Er du gravid, kan du her læse, hvor meget du må træne under graviditeten.

Beurer BF 180
ForhandlerTotalprisLæs mere
199,00 Til forhandler
249,00 Til forhandler
 • Kropsvægt, fedtprocent, knoglemasse, muskelmasse, væskeprocent, BMI, BMR og AMR
 • 10 brugerprofiler
 • Op til 180 kg
 • Automatisk brugergenkendelse
 • Fem aktivitetsniveauer.

Denne stilrene badevægt i vores test kan meget mere end blot at se flot ud på badeværelset – den kan nemlig give dig en fuld kropsanalyse. Beurer BF180 er udstyret med aflæsning og beregning af din kropsvægt, væskeprocent, fedtprocent, knoglemasse og muskelmasse. Derudover kan badevægten beregne din BMI, AMR og BMR. BMI står for kropsmasseindeks, AMR står for aktiv metabolistisk rate, og BMR står for basal metabolistisk rate. AMR er dermed en vurdering af, hvor mange kalorier din krop forbrænder under aktivitet. BMR er derimod en vurdering af, hvor mange kalorier din krop forbrænder i hviletilstand.

Beurer BF180 giver hele familien mulighed for at veje sig og vurdere deres kroppe. Badevægten tillader nemlig helt op til 10 brugerprofiler, hvilket er to flere end de fleste på markedet. Dog skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt det bliver svært at holde styr på profilerne. Badevægten er nemlig udstyret med automatisk brugergenkendelse, så det er en af de mere brugervenlige, du finder i vores badevægt test og måske den bedste til dig.

Badevægten er præcis og moderne. Baggrundsdisplayet oplyses med blåt og viser store cifre på 34 mm, hvilket gør det nemt at aflæse tallene. Dertil er badevægtens glas sikkert at anvende, idet vægtområdet er produceret af sikkerhedsglas. Badevægten er dertil udstyret med fem aktivitetsniveauer, en overbelastningsindikator, hurtig opstart og automatisk slukning. Det bliver altså ikke nemmere at holde styr på din vægt og kropsbygning end med Beurer BF180.

Se denne video, som er en anmeldelse af Beurer BF180.

Beurer MS50
ForhandlerTotalprisLæs mere
399,95 Til forhandler
549,00 Til forhandler
 • Kropsvægt
 • Op til 135 kg
 • Mekanisk badevægt/analog badevægt
 • Retro design
 • Tydelig og stor skala
 • Nem at rengøre.

Den næste badevægt i vores test er den retrolignende, mekaniske badevægt fra Beurer – nemlig Beurer MS50. Denne badevægt er for dig, der foretrækker at veje dig på gammeldags manér uden brug af digitale tal. I stedet aflæses din vægt med en viser – helt simpelt og enkelt. Dette giver også badevægten et meget retro look, hvilket for mange kan være grund nok til at købe badevægten. Det retro design er nemlig særdeles in, og badevægten vil i den grad skabe blikfang på badeværelset.

Den analoge badevægt betyder også, at badevægten er nem at bruge. Du slipper for ekstra funktioner og skal i stedet for kun fokusere på at aflæse din vægt. Selve vægtaflæsningen er heldigvis nem. Den analoge badevægt har nemlig en tydelig skala. Dertil er badevægtens overflade nem at rengøre, hvilket gør det nemt at vedligeholde badevægten i hverdagen.

Skal din næste badevægt blot det, en badevægt skal, vil denne Beurer MS50 være et godt køb, og det kan godt være, at du skal se nærmere på denne model i vores badevægt test. Badevægten kan nemlig måle din vægt på nem vis. Dertil skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt badevægten er sikker at bruge eller ej. Badevægten er nemlig udstyret med en skridsikker overflade. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om at glide af badevægten, uanset om du har våde, fugtige eller tørre fødder.

Læs Sundhedsstyrelsens 10 veje til vægttab her.

Køb KERN MGD –> 189,-

 • Kropsvægt
 • Op til 180 eller 250 kg
 • Elegant og skridsikkert design
 • Nem at rengøre
 • Let at betjene
 • CE-mærkning.

Er du på udkig efter en anden billig badevægt, vil KERN MGD ligeledes være et godt valg. Denne udgave i vores badevægt test fås i to modeller: MGD 100K-1S og MGD 200K-1LS. Den førstnævnte model har en kapacitet på 180 kg, mens den sidstnævnte har en kapacitet på 250 kg. Derfor får du altså en billig badevægt, der passer til ethvert behov. Udseendet af badevægten er elegant, og af denne grund passer den ind på alle badeværelser. Det er især glaspladen, som gør badevægten elegant at se på.

Men glaspladen tilføjer ikke kun elegance til badevægten. Glaspladen er nemlig også skridsikker, hvilket gør badevægten sikker at anvende. For at øge sikkerheden yderligere er badevægtens fødder fastsat på såkaldte non-slip-fødder. Højden af fødderne er minimal, og derfor vil du mindske risikoen for at falde ved vejning. Derudover er glaspladen nem at gøre rent. Dette er klart et plus, da det er de færreste, som har tid og lyst til at bruge ekstra tid på at rengøre en badevægt.

Når du skal bruge KERN MGD-badevægten fra testen, er den nem at anvende. Du tænder blot badevægten ved et simpelt fodtryk. Den automatiske tænd- og sluk-funktion øger ligeledes letheden af betjeningen, samtidig med det sparer batteriernes strøm. Slutteligt er det værd at påpege, at badevægten er mærket med CE-mærkning. Denne mærkning betyder, at badevægten lever op til EU’s standardkrav – altså en form for kvalitetsstempel.

Læs her mere om, hvad CE-mærkningen inkluderer.

Køb KERN MPI –> 549,-

 • Kropsvægt
 • Op til 200 kg
 • Særlig stor trædeflade
 • Håndtag til nem transportering
 • Rengøringsvenlig overflade.

Føler du dig usikker, når du træder op på en gængs badevægt? Så vil det være en god idé for dig at overveje købet af KERN MPI, som er næste levende billede i vores badevægt test, hvor vi kigger på alle de bedste. Denne badevægt har nemlig en særlig stor trædeflade, hvilket for mange er en mere sikker måde at veje sig på. Den store trædeflade gør, at du føler dig mere sikker under vejningen, da du nemmere træder op på vægten og ned igen. Vejepladen måler 430 mm x 370 mm. Derudover er trædefladen produceret af slidstærke, non-slip plastikmaterialer. Af denne grund er badevægten særdeles slidstærk og anvendelig for folk, der er ældre, hyppigt vejer sig eller er af større størrelser.

Ønsker du ikke at have badevægten stående fremme, kan du nemt flytte den rundt omkring. Badevægten har nemlig et håndtag, som du nemt kan tage i, når du skal flytte badevægten. Det betyder dog ikke, at du nødvendigvis skal flytte badevægten væk efter brug. Designet af badevægten er nemlig yderst flot, og derfor kan du sagtens have den stående fremme på badeværelset.

Selvom badevægten står i dårligt lys, kan du nemt aflæse vægten. KERN MPI’s display er nemlig et tydeligt højkontrastdisplay, hvor aflæsningen er særdeles nem. Det er ligeledes nemt at tænde og slukke badevægten, da badevægten er udstyret med en automatisk sluk-funktion. Vægtens præcision er 100 g, og den maksimale kapacitet er 200 kg.

Svært ved at holde vægten om sommeren? Få gode råd hertil ved at læse med her.

Badevægte til ethvert behov

Vi er nu kommet til vejs ende i vores badevægt test, og som du kan se, findes der badevægte til ethvert behov. Er du på udkig efter den simple version, vil en analog badevægt – også kendt som en mekanisk badevægt – være tilstrækkelig. Her får du nemlig mulighed for at se din vægt og intet andet. Dog vælger de fleste i dag en digital badevægt, hvor vægten angives i digitale tal. En sådan model giver nemlig ofte mulighed for andre brugbare funktioner, hvor du bl.a. får badevægte med fedtprocent og badevægte med kropsanalyse. Det er især de elektroniske badevægte med fedtprocentmålere, som er populære, da kroppens fedtprocent har meget at sige i forhold til menneskets sundhed.

Vælger du en badevægt, som ikke giver mulighed for at måle fedtprocent, kan du udregne din fedtprocent på anden vis. Her skal du have gang i et målebånd og en vægt, da disse tal skal plottes ind i en formel. Mål din nakke, talje og hofte i centimeter, angiv din højde, vægt og køn, hvorefter du vil være i stand til at få målt din fedtprocent. Du kan bruge en online fedtprocentberegner her. Det er selvfølgelig op til dig, om du i stedet vælger en af de bedste badevægte i test ovenfor, hvis du ikke selv vil udregne det – de klarer det for dig.

Er du faldet for en af de funktionelle badevægte med mange gode værktøjer, vil du opleve, at prisen også følger efter. Jo mere badevægten skal kunne, jo dyrere vil den typisk være i pris. Dette giver dog god mening, da det selvfølgelig koster mere at designe og producere sådanne badevægte. For at få den ultimative oplevelse af din badevægt bør du vælge en kompatibel badevægt. Med denne type badevægt har du mulighed for at tilkoble badevægten direkte til din mobiltelefon og diverse applikationer. Dette er ideelt for dig, der i forvejen anvender diverse gadgets til at tracke din sundhed.

Vi håber, at du igennem vores badevægt test har fundet den bedste badevægt til netop dine behov. Ved at vælge en badevægt bedst i test samt overveje dine personlige behov minimerer du risikoen for at købe en badevægt, som skuffer dig – enten i form af for mange funktioner eller for få.

Hvis du skal stå ekstra skarpt, så læs vores strygejern test her.

Vej dig én gang om ugen, og hold vægten

Undersøgelser viser, at personer, som vejer sig regelmæssigt, har nemmere ved at holde vægten. Derfor kan du med stor fordel sørge for at veje din én gang om ugen. På denne måde kan du bedre holde øje med din vægt, hvilket er med til at mindske risikoen for yoyo-vægt. Det at svinge meget i vægt er ikke hensigtsmæssigt, og du bør derfor sigte efter at holde den samme vægt nogenlunde. Med det sagt er det også vigtigt at understrege, at din vægt normalvis svinger med to kg fra dag til dag. Derfor er det netop fordelagtigt at sørge for at veje din én gang om ugen frem for dag til dag, da dette giver dig et bedre helhedsbillede af din krop.

For bedst muligt at holde din vægt gælder det om at bevæge sig regelmæssigt. Sæt dig for at bevæge dig en time om dagen eller motionere 3-4 gange om ugen. Det er nærmest umuligt at holde din vægt, hvis du ikke sørger for at bevæge dig igennem ugens løb – uanset hvor sundt du spiser. Du behøver ikke at udføre hård træning – blot en times gåtur sætter godt gang i forbrændingen. På en times gåtur kan du sagtens gå fem kilometer og forbrænde 300-500 kalorier. Del også gerne motionen op, hvis en time virker uoverskueligt. Husk også at bevægelse kan være alt fra gåture, cykelture, boldspil og styrketræning foran tv’et.

Vi håber, at du kunne bruge badevægt testen, og du kan selvfølgelig altid kommenterer, hvis der er spørgsmål.

Relaterede artikler

Alt om Nintendo Switch
Elektronik No Comments

Alt om Nintendo Switch

Nintendo Switch er en af de mest populære spillekonsoller i dag. I denne omfattende guide vil vi dykke ned i alle aspekter af Nintendo Switch, fra grundlæggende oplysninger til de…
Idéer til din virksomheds markedsføring
Elektronik No Comments

Hold din telefon som ny

Der findes ikke noget værre end synet af en stor, tyk ridse tværs henover en funklende, ny telefon… vi kender det alle sammen, og ved at det smerter dybt inde…
Elektronik No Comments

Er NFT’er blot en dille eller en moderne investering?

Det er svært at gøre sig helt klog på NFT’er. Er det bare det sidste nye skrig, fordi der nu engang altid skal ske noget nyt, eller bliver NFT’er investeringsobjekter…
Sådan får du et bedre forhold til din smartphone
Elektronik No Comments

Sådan får du et bedre forhold til din smartphone

I dag har de fleste af os en smartphone, som vi er dybt afhængige af til kommunikation og til at få ordnet hverdagens gøremål. Men flere og flere af os…
Sådan beskytter du din computer, når du investerer online
Elektronik No Comments

Sådan beskytter du din computer, når du investerer online

Det er blevet helt utroligt nemt at investere online. Man kan blot bruge en online handelsplatform direkte fra sin computer eller telefon. Men det er indebærer desværre en risiko for…
Anmeldelse av AVG Antivirus
Elektronik No Comments

Anmeldelse av AVG Antivirus

Dersom du ikke allerede har et antivirusprogram på datamaskinen din, er det absolutt på tide å skaffe seg et. Antivirusprogram kan hjelpe mot ekstremt mye og kan også forlenge levetiden…
Derfor er det vigtigt at beskytte din computer med et antivirusprogram
Elektronik No Comments

Derfor er det vigtigt at beskytte din computer med et antivirusprogram

Du har nok allerede hørt det før, hvor vigtigt det er at beskytte sin computer og sine data. Men faktisk er der stadig mange, som ikke gør det. Cyberkriminalitet er…
Idéer til din virksomheds markedsføring
Elektronik No Comments

Sådan beskytter du din smartphone

De fleste ved, at det er en god idé at beskytte sin computer med malware ved at hente et antivirusprogram. Men faktisk kan det også være en god idé at…