Skægtrimmer-test – Find den bedste skægtrimmer 2020

1. oktober 2019 april 27th, 2020 No Comments af

Leder du efter den bedste skægtrimmer, men ved ikke, hvilken du skal vælge? Få hjælp lige her i vores test af de bedste skægtrimmere på markedet i 2019. Find lige præcis den skægtrimmer, der bedst passer til lige netop dine behov, i denne skægtrimmer-test.

Vores skægtrimmer-test indeholder de bedste skægtrimmere, som efter vores overbevisning klarer sig bedst på markedet i 2019. Vi har bevidst forsøgt at udvælge de bedste skægtrimmere i forskellige prisklasser, da vi ved, at det ikke er alle, der udelukkende er interesseret i den allernyeste eller absolut dyreste skægtrimmer. Mange vil gerne have muligheden for at finde et godt tilbud på en rigtig god skægtrimmer.

Det er også af denne grund, at vi nøje anbefaler dig at overveje, hvad det er, som du forventer, at en ny skægtrimmer skal kunne. Skal den have ekstrafunktioner? Være ekstra nænsom? Eller skal den tilbyde den bedste kvalitet til billige penge, da du blot skal bruge den til lige hurtigt at vedligeholde den nuværende længde af dit skæg? Ved grundigt at overveje, hvad du præcis skal bruge skægtrimmeren til, er der også bedre mulighed for, at du finder den helt rigtige skægtrimmer. Og du undgår dermed også at købe en skægtrimmer, der er alt for dyr, eller at få en skægtrimmer, der er for billig og dermed ikke har de rette funktioner.

Uanset om du ender med at købe en skægtrimmer baseret på vores test af skægtrimmere eller ej, så håber vi, at du vil finde vores skægtrimmer-test brugbar – om ikke andet så til inspiration.

Phillips BG3010
ForhandlerTotalprisLæs mere
289,95 Til forhandler

Philips BG3010/15-skægtrimmeren er som den billigste skægtrimmer, som vi har valgt at fremhæve i vores skægtrimmer-test, et godt sted at starte. Denne billige skægtrimmer er et godt tilbud, da den leverer en rigtig god kombination af kvalitet og pris. Den vil naturligvis ikke have nogle af de samme smarte ekstrafunktioner, som en meget dyrere skægtrimmer.

Men kan du klare dig med en mere basal løsning til vedligeholdelsen af dit skæg, så er Philips BG3010/15-skægtrimmeren et godt sted at starte. For efterhånden er det heldigvis blevet sådan, at selv de billige skægtrimmere ofte kommer i en ganske solid kvalitet.

Derfor er Philips BG3010/15-skægtrimmeren et godt køb

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at prisen er den primære årsag til, hvorfor Philips BG3010/15-skægtrimmeren er sådan et godt køb, og det er ligeledes den primære grund til, at den er kommet med i vores skægtrimmer-test. Men tro nu derfor ikke, at denne skægtrimmer fra Philips blot er billig. Kvaliteten er nemlig rigtig god, når vi holder den op imod prisen.

Philips BG3010/15-skægtrimmeren er overraskende godt lavet, og den kommer i en imponerende kvalitet for en billig skægtrimmer at være. Dette bliver blandt andet understreget af, at du uden problemer kan benytte den under bruseren.

Philips BG3010/15-skægtrimmeren barberer faktisk ganske nænsomt

Det ville jo ikke rigtig give den store mening, hvis Philips BG3010/15-skægtrimmeren udelukkende var med i vores test af skægtrimmere, fordi den er en billig skægtrimmer. Prisen er blot et stort plus, når vi sammenligner denne med skægtrimmerens kvalitet og funktioner.

Philips BG3010/15-skægtrimmerens primære salgspunkt i vores optik er, at den er utroligt nænsom imod din hud. Dette er dog ikke så overraskende, når man undersøger den lidt nærmere. For denne billige skægtrimmer er nemlig udviklet til at kunne bruges til al din kropsbehåring.

Da dens funktion som trimmer til brug flere steder betyder, at den også skal kunne håndtere mere sarte steder på din krop, er den naturligvis designet til at levere så skånsom en barbering, som det er muligt.

Denne billige skægtrimmer kan bruges, mens du er under bruseren

Et godt eksempel på Philips BG3010/15-skægtrimmerens meget gode kvalitet er, at du f.eks. kan benytte den, mens du er i bad. Konstruktionen er så god, at den ikke lukker vand ind, mens du står under bruseren – det betyder selvfølgelig ikke, at den kan tåle at blive nedsænket i vand.

Selve håndgrebet på denne billige skægtrimmer fra Philips er nøje designet i en smart og ergonomisk form, der sikrer dig, at du altid vil have et godt greb. Et greb, der blot gøres endnu mere sikkert takket være den bløde non-slip-belægning i gummi. Dermed vil du altid kunne holde sikkert fast i Philips BG3010/15, selv når du bruger den under bruseren og har våde hænder.

Prismæssigt er Philips BG3010/15-skægtrimmeren et fantastisk køb

Vi vil prøver ikke at gøre Philips BG3010/15-skægtrimmeren til mere end den er. Den er en billig skægtrimmer. Den er slet ikke den bedste skægtrimmer i vores skægtrimmer-test, og den har heller ikke det bedste udstyr. Men til denne pris får du bare ikke andre skægtrimmere i en kvalitet, der kan matche den.

Især er vi imponeret over, at Philips BG3010/15 er så nænsom – fordi den er er designet til at kunne bruges til hele kroppen – men at den samtidig også er i stand til effektivt at klare håndteringen af dit skæg. Vær dog lige her opmærksom på, at Philips BG3010/15 er klart bedst til den mere begrænsede skægvækst, der blot skal holdes ved lige. Er dette dog lige det, som du skal bruge en skægtrimmer til, så er Philips BG3010/15 helt klar værd at overveje.

Specifikationer for Philips BG3010/15 Skægtrimmer:

 • Mærke: Philips
 • Trådløs: Ja
 • Brugstid: 50 min.
 • Opladningstid: 8 timer
 • Kan bruges under bruseren: Ja
 • Vaskbar: Ja

Køb Philips BG3010/15 Skægtrimmer her:

www.wupti.dk

Gordon USB Travel Shaver
ForhandlerTotalprisLæs mere
319,00 Til forhandler

Gordon USB Travel Shaver-skægtrimmeren er endnu et billigt bud i vores skægtrimmer test, som vi synes rigtig godt om. Ikke mindst fordi det er en utrolig flot og stilfuld skægtrimmer, der gør op med de mere traditionelle skægtrimmeres til tider lidt kedelige udtryk.

Derudover lever kvaliteten selvfølgelig op til de krav, som vi har til skægtrimmernes kvalitet i denne test af skægtrimmere. Det betyder naturligvis også, at Gordon USB Travel Shaver er en funktionel og smart skægtrimmer, der kan mere end bare at se godt ud.

Derfor synes vi, at Gordon USB Travel Shaver skægtrimmeren er et godt køb

Ligesom den foregående Philips-skægtrimmer, så er også denne Gordon USB Travel Shaver en billig skægtrimmer. Men udover at være billig, så er den også en rigtig flot og stilfuld skægtrimmer. Den er en flot, men ligeledes smart løsning til håndteringen af dit skæg.

Vi kan rigtig godt lide Gordon USB Travel Shaver-skægtrimmeren, der er forbavsende godt lavet – og her tænker vi ikke bare på udseendet. Man bemærker virkelig hurtigt konstruktionens kvalitet, så det stilfulde udseende ender egentlig blot med at blive en dejlig sidegevinst, hvorfor den selvfølgelig skulle have plads i vores skægtrimmer test.

Gordon USB Travel Shaver er mere en reel barbermaskine end en trimmer

Gordon USB Travel Shavers eneste reelle minus er også et ganske betydeligt et. Denne skægtrimmer er 100 procent designet til at være kompakt og nem at tage med rundt. Navnet forklarer også decideret, at dette er en ”Travel Shaver”. Derfor har den ikke så mange funktioner eller muligheder for indstillinger.

Den er med andre ord designet til at være nem at tage med på f.eks. forretningsrejsen, så du nemt, hurtigt og effektivt kan trimme dit skæg, således at du ser bedst muligt ud til forretningsmødet eller til messen. Det betyder dog også, at Gordon USB Travel Shaver kun kan benyttes til at trimme dit skæg, hvilket du skal gøre med fri hånd, eller også skal den bruges til at barbere en begrænset skægvækst eller skægstubbe helt ned. Den er til gengæld ganske god til dette, så er dette det eneste brugsbehov, du har, så klarer den billige skægtrimmer også dette uden problemer.

Denne billige skægtrimmer er designet til brug på farten

Det flotte design er også et meget praktisk design. Designets kompakte størrelse og firkantede form gør det meget nemt at tage Gordon USB Travel Shaver med dig på farten, og den optager ikke meget plads i din kuffert eller toilettaske, som du også skal have in mente, når du bladrer gennem vores skægtrimmer test.

Det rejseorienterede design betyder, at du ikke skal ofre meget plads på skægtrimmeren. Men det smarte design er endnu mere pladsbesparende, end man måske lige først antager. Gordon USB Travel Shaver har nemlig ingen traditionel oplader, som man jo også skal huske at finde plads til, når man pakker kufferten. Til gengæld kan den ganske enkelt oplades via et helt almindeligt USB-kabel. Dermed kan du nøjes med at bruge én oplader til din telefon og din skægtrimmer.

Prismæssigt er Gordon USB Travel Shaver-skægtrimmeren et eminent valg

Nok en gang skal vi ikke forsøge at gøre en billig skægtrimmer til mere, end den er, men vi er imponerede over den gode kvalitet gemt i så kompakt en skægtrimmer. Gordon-skægtrimmeren er en smule begrænset i sine funktioner, men samtidig har den også et helt klart fokusområde, hvor den virkelig skinner.

Har du allerede en smart skægtrimmer, der kan klare alt, hvad dit skæg har brug for af pleje, så er Gordon USB Travel Shaver en smart backup at have, til når du skal ud at rejse. Ellers er Gordon-skægtrimmeren også en god skægtrimmer i sig selv, hvis du blot skal bruge en skægtrimmer til at håndtere skægstubbe eller en meget let skægvækst. Vi mener dog, at kombinationen af en billig skægtrimmer i et så stilfuldt design, der er godt konstrueret og er en smart løsning på et pladsproblem, til fulde betyder, at Gordon USB Travel Shaver skal fremhæves som et godt skægtrimmer-tilbud. Alt i alt er modellen her et af de bedste skægtrimmere i testen.

Specifikationer for Gordon USB Travel Shaver:

 • Mærke: Gordon
 • Trådløs: Ja
 • Brugstid: 60 min.
 • Opladningstid: 8 timer
 • Kan bruges under bruseren: Nej
 • Vaskbar: Nej

Køb Gordon USB Travel Shaver her:

www.nicehair.dk

Braun BT3040 Skægtrimmer
ForhandlerTotalprisLæs mere
257,00 Til forhandler
349,00 Til forhandler

Braun BT3040-skægtrimmeren er igen, hvad vi vil definere som en billig skægtrimmer, men nok en gang er det en skægtrimmer, der til fulde leverer, når det kommer til kvaliteten. Denne billige skægtrimmer er solidt konstrueret, og den giver en forbavsende stor frihed, når det kommer til den helt nøjagtige længde, som du ønsker, at dit skæg skal have.

Derfor synes vi, at Braun BT3040-skægtrimmeren er et godt køb

Hvis du har læst vores korte gennemgang af de to foregående skægtrimmere, så er det ved at lyde lidt som en kliché efterhånden, men vi synes, at denne billige skægtrimmer fra Braun leverer en virkelig god kombination af funktionalitet, en billig pris og ikke mindst kvalitet.

Modsat den forrige skægtrimmer, der var en smule begrænset i sin håndtering af dit skæg, så får du med denne Braun-skægtrimmer hele 39 forskellige længdeindstillinger at vælge imellem. Længdeindstillingerne er blot 0,5 mm fra hinanden, så du får en helt utrolig præcision i håndteringen af dit skægs længde. Og for at det ikke skal være løgn, så er der også inkluderet en Gillette Fusion ProGlide-skraber i pakken, så du sågar også har mulighed for at få en effektiv glatbarbering.

Braun BT3040-skægtrimmeren kan tage godt ved

Denne billige skægtrimmer fra Braun giver dig god mulighed for at tilpasse dit skægs længde, som du lige præcis gerne vil have den. Det betyder også, at trimmeren er i stand til at tage ved, selv hvis du har meget skæg.

Braun BT3040-skægtrimmeren ser ved første øjekast ikke ud af meget, men på trods af sin ringe størrelse, så er den forbavsende kraftfuld. Det er bestemt ikke den mest kraftfulde skægtrimmer i vores test af de bedste skægtrimmere, men den har mere end nok kraft til at håndtere selv et stort og fyldigt skæg.

Man er hos Braun kommet fint omkring risikoen for at mangle kraft ved netop at holde Braun BT3040-skægtrimmeren i en kompakt størrelse. Nok tager den sig ikke af så stort et arbejdsområde ad gangen, men i stedet er den i stand til at fokusere sin kraft på et bestemt område. Og det betyder så også, at den aldrig kommer til at mangle kræfter, selv hvis du bestemmer dig for at klippe meget af dit store og kraftige skæg af.

Braun BT3040-skægtrimmeren er en billig skægtrimmer til allround-brug

Denne billige Braun-skægtrimmer klarer sig rigtig godt, når det kommer til funktioner, kraft og pris. Den er solidt konstrueret og får det optimale ud af sine kræfter. Derudover så er den i stand til at klare skæg af enhver længde, og da den samtidig er holdt i en kompakt størrelse, så er den også rigtig god at tage med på f.eks. ferie.

Braun BT3040-skægtrimmeren har ikke alverdens ekstrafunktioner – selvom du da får en fiks Gillette-skraber med i pakken – men den er rigtig god til det, som den er designet til. Den skal kunne trimme dit skæg, og det klarer den til perfektion. Den er solidt konstrueret, og den ligger godt i hånden, når du skal bruge den. Vi kan rigtig godt lide denne billige skægtrimmer, der er en rigtig god allround-løsning til håndteringen af dit skæg.

Specifikationer for Braun BT3040 Skægtrimmer

 • Mærke: Braun
 • Trådløs: Ja
 • Brugstid: 60 min.
 • Opladningstid: 8 timer
 • Kan bruges under bruseren: Nej
 • Vaskbar: Ja

Køb Braun BT3040 Skægtrimmer her:

www.wupti.dk
www.coop.dk

Remington MB4110 Skægtrimmer
ForhandlerTotalprisLæs mere
404,10 Til forhandler
449,00 Til forhandler

Vi kan vist ikke kalde dette for en billig skægtrimmer. Dermed betyder det også, at vi har kigget med et lidt mere kritisk blik på kvaliteten hos Remington MB4110-skægtrimmeren, da prisen ikke længere har samme positive indflydelse på vores overordnede syn på skægtrimmeren. Men vi kan allerede afsløre, at denne model i den grad har sin berettigelse i vores skægtrimmer test.

Og her kan vi blot sige, at Remington MB4110-skægtrimmeren – på trods af at være en lidt dyrere skægtrimmer – så afgjort har kvaliteten, der er ensbetydende med, at vi med god samvittighed kan fremhæve den som værende en af de bedste skægtrimmere på markedet – ud fra vores synspunkter og kriterier.

Remington MB4110-skægtrimmeren har nogle helt fantastiske knive

Selvom vi fik proklameret, at Remington MB4110 ikke er en billig skægtrimmer, så er det på ej heller en dyr skægtrimmer. Den er solidt placeret et sted i midten, når vi ser isoleret på prisen. Sætter vi derimod prisen op imod kvaliteten – ikke mindst af knivenes konstruktion – så bliver det pludselig en helt anden sag.

De meget skarpe knive sikrer dig en effektiv barbering, uanset hvor kraftigt dit skæg er. Skægtrimmerens knive er produceret i titanium, der i sig selv er et utrolig holdbart materiale, og så er de blevet behandlet med en tilføjelse af krom, der blot gør dem endnu stærkere og endnu mere holdbare.

Knivenes fremragende konstruktion, styrke og holdbarhed betyder også, at Remington har været i stand til at gøre dem meget skarpe, hvilket naturligvis gør din barbering eller trimning langt mere effektiv. Knivene holdes desuden konstant skarpe takket være et smart integreret system, der automatisk sliber knivene, når du bruger skægtrimmeren, og det er altså en funktion, som gør den til en af de mere smarte bud i vores skægtrimmer test.

De skarpe knive lader dig via ekstraudstyr klare alle opgaver

Som nævnt ovenfor så er knivene konstrueret efter en standard, som ellers kun opleves hos de allerdyreste skægtrimmere. Dette betyder naturligvis, at du kommer til at opleve en virkelig effektiv trimning af dit skæg.

Men skulle du stå i en situation, hvor du i stedet ønsker helt at fjerne dit skæg, så skal du ikke tænke på at anskaffe dig en skraber eller en ny barbermaskine, da denne Remington-skægtrimmer kan fungere som en 2-i-1-enhed. Remington MB4110 kommer nemlig også med et folieskærehoved, der effektivt sørger for en helt tæt barbering. Folieskærehovedet har naturligvis den samme høje kvalitet som resten af skægtrimmeren.

Fiks opladningsløsning betyder, at du sparer plads på farten

I modsætning til Gordon USB Travel Shaveren, som har fortalt om længere oppe, så er denne Remington MB4110-skægtrimmer ikke decideret designet til at være en skægtrimmer til at have med på farten. Og så alligevel.

Remington MB4110 bruger nemlig også et helt almindeligt USB-kabel til opladning, hvilket betyder, at du ikke skal tænke på at finde plads til en stor oplader i din rejsetaske. I stedet kan du bare bruge din telefons oplader.

Kvalitet som en meget dyrere skægtrimmer

Denne skægtrimmer klarer sig rigtig godt i test, når det kommer til kvaliteten af dens konstruktion. Knivene især er i en klasse, der er noget ganske særligt. Derudover så er selve konstruktionen solid, og skægtrimmeren har masser af kraft til at klare selv kraftigt skæg.

Det eneste lille minus, vi kan finde, er, at batterilevetiden er en smule mindre end hos de øvrige skægtrimmere, som vi har udvalgt i vores test af de bedste skægtrimmere. Men denne forskel er ikke stor nok til, at det nogensinde bliver et problem. Den lidt lavere batterilevetid skal også ses i lyset af, at skægtrimmeren er ganske kraftfuld for sin størrelse. Vi mener som sagt ikke, at det er noget reelt problem, og vi ser intet problem i at fremhæve skægtrimmeren for dens øvrige funktioner og dens kvalitet, der ellers er på niveau med meget dyrere skægtrimmere.

Specifikationer for Remington MB4110 Skægtrimmer

 • Mærke: Remington
 • Trådløs: Ja
 • Brugstid: 40 min.
 • Opladningstid: 8 timer
 • Kan bruges under bruseren: Nej
 • Vaskbar: Ja

Køb Remington MB4110 Skægtrimmer her:

www.menscare.dk
www.wupti.dk
www.made4men.dk

BaByliss for Men E835E
ForhandlerTotalprisLæs mere
449,00 Til forhandler
499,95 Til forhandler

BaByliss for Men E835E-skægtrimmeren er perfekt til dig, der kun vil have én trimmer, som skal være i stand til at klare alle opgaverne, når det kommer til din personlige pleje, og den har naturligvis også fundet vej til vores skægtrimmer test. BaByliss for Men-skægtrimmeren giver dig ikke bare virkelig mange muligheder, som lader dig bruge den til forskellige opgaver, men den kommer samtidig til en forbløffende lav pris, når vi kigger på skægtrimmerens meget imponerende konstruktion

Alt i en-skægtrimmeren, der gør det unødvendigt med flere enheder

BaByliss for Men E835E er den eneste enhed, som du har brug for til din personlige pleje. Den er smart og alsidig og giver dig virkelig mange muligheder for at tage hånd om dit skæg og dit hår. Man får hele fem forskellige hoveder med til trimmeren, der alle naturligvis er nemme og hurtige at skifte imellem.

Og de mange indstillingsmuligheder betyder, at du kan tage dig kærligt af enhver type og længde af skæg samt f.eks. dit hår osv. Derudover er der naturligvis de mere klassiske stykker ekstraudstyr som afstandskamme og præcisionskamme, der gør det nemt at trimme skægget i forskellige længder eller opnå den helt rigtige finish.

De særligt designede knive giver en utrolig effektiv brug

Den overordnede kvalitet er helt, som vi kender den fra BaByliss generelt. BaByliss for Men E835E-skægtrimmeren er solidt konstrueret, og den kan som følge heraf også sagtens bruges, mens man står under bruseren. Og bare for at understrege kvaliteten af produktet, så leverer BaByliss også lige en garanti på tre år oveni, at det faktisk er en af de bedste skægtrimmere i test.

Den gode kvalitet gælder også for skægtrimmerens knive. BaByliss for Men E835E har særligt designede knive, der bruger den unikke WTech-teknologi, hvilket betyder, at knivenes blade er 3D-slebne. Dette gør dem især effektive til at skære skæg og hår, der ikke bliver ramt lige på, eller som ligger lidt skævt i forhold til knivenes ægge.

En skægtrimmer med et godt udvalg af ekstraudstyr

Som nævnt så kommer BaByliss for Men E835E med hele fem forskellige hoveder til trimmeren. Dette store udvalg af ekstraudstyr gør dig i stand til at bruge denne ene trimmer til alle opgaverne, når det kommer til din personlige pleje. Ører, næse, skæg og håret kan alt sammen effektivt klares.

Derudover så har BaByliss for Men E835E også rigtig mange indstillinger, når det kommer til selve længden, som den skal trimme. Hele 38 længdeindstillinger fra 0,5 til 15 mm kan der vælges imellem. Så trimmeren kan snildt bruges til enhver længde skæg.

BaByliss for Men E835E klarer sig lige så godt som meget dyrere trimmere

BaByliss for Men E835E er en fantastisk trimmer, der er lækker og nem at bruge, og som kommer i den absolut bedste kvalitet. Den er tydeligvis bygget til at holde, hvilket understreges af en solid garanti og det faktum, at den kan bruges i badet. De mange tilføjelser, den store funktionalitet, kvaliteten og ikke mindst prisen betyder ikke blot, at dette er en af de bedste skægtrimmere på markedet. Det er også et godt tilbud på en skægtrimmer. Du skal i hvert fald ikke høre os klage over, at den ikke koster mere.

Specifikationer for BaByliss for Men E835E Skægtrimmer

 • Mærke: BaByliss for Men
 • Trådløs: Ja
 • Brugstid: 40 min.
 • Opladningstid: 8 timer
 • Kan bruges under bruseren: Ja
 • Vaskbar: Ja

Køb BaByliss for Men E835E Skægtrimmer her:

www.nicehair.dk
www.made4men.dk

Panasonic ER-DGP72 Professionel Skægtrimmer
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.249,00 Til forhandler
1.649,00 Til forhandler

Vi kan lige så godt sige det, som det er; de allerbedste skægtrimmere på markedet er desværre ikke billige. Som nævnt så har vi gjort meget ud af at sætte kvaliteten op imod prisen på de skægtrimmere, som vi har set på, så vi har kunnet udvælge de bedste skægtrimmere til alle. Men faktum er bare, at den bedste kvalitet som regel også koster mest.

De forrige skægtrimmere i vores test er i sig selv rigtig gode skægtrimmere, der matcher dyrere enheder, der måske har flere funktioner, ved at være det perfekte match af funktionalitet, kvalitet og pris. Sådan er det bare ikke med Panasonic ER-DGP72 Professionel-skægtrimmeren. Den er virkelig en vild skægtrimmer på et niveau, hvor de billige skægtrimmere bare ikke kan være med.

Den måske bedste skægtrimmer på markedet

Det er i hvert fald som minimum en af de allerbedste skægtrimmere på markedet. Panasonic ER-DGP72 Professionel-skægtrimmeren er som navnet antyder designet med professionelle frisører og barberer for øje, og den bruges ikke overraskende af både frisører og barberer over hele verden. Samtidig er denne serie af professionelle hårtrimmere den mest almindelige i de danske frisørsaloner, og det forstår vi godt.

Designmæssigt udstråler den også professionalisme og kvalitet, men man bliver til gengæld forbavset over, hvor let den faktisk er. Det kommer ikke som nogen overraskelse at Panasonic ER-DPG72 Professionel-skægtrimmeren har en kraftfuld motor, der sikrer en grundig trimning. At Panasonic er lykkedes med at skabe et så let, men samtidig solidt, design omkring den kraftfulde motor er meget imponerende

Kraftfuld motor og unikke, stærke knive

Denne professionelle skægtrimmer er i stand til at levere på et helt andet niveau end mange andre skægtrimmere. Dette sker takket være den unikke X-taper Blade 2.0-bladteknologi, der sikrer, at knivene har en enestående og vedholdende skarphed, der giver det ønskede resultat første gang – og hver gang.

Den føromtalte motor er meget kraftfuld, og så har den smarte funktioner, der sikrer, at knivene altid er i stand til at opretholde den samme høje hastighed. Hvor andre skægtrimmere kan få problemer ved meget kraftigt skæg, så sikrer Panasonic ER-DGP72s kraftfulde motor, at knivbladene ikke sætter sig fast eller mister hastighed. Og dermed kan skægtrimmeren konstant sikre et helt ensartet resultat.

Batteriet er i en klasse for sig selv

Den kraftfulde motor ligger til grund for den lidt overraskende brugstid, der blot er på 50 minutter. Dette er overraskende nok mindre end visse andre skægtrimmere i vores skægtrimmer-test, men det er stadigvæk masser af tid.

Hvor batteriet til gengæld virkelig skiller sig ud og overgår batterierne i konkurrerende skægtrimmere er på opladningshastigheden. Hvor det hos de fleste skægtrimmere tager flere timer at blive fuldt opladet igen, så klarer batteriet hos denne professionelle skægtrimmer det på blot 60 minutter. Hvilket er virkelig imponerende.

Skægtrimmeren til den professionelle bruger

Panasonic ER-GDP 72 Professionel-skægtrimmeren er som nævnt konstrueret og designet til brug af professionelle brugere. Den kraftfulde motor og de unikke knive har helt klart været fokusområderne hos Panasonic, da de udviklede denne skægtrimmer.

At batteriet så samtidig er i stand til at genoplade på absolut ingen tid, er meget imponerende. Som nævnt så kunne brugstiden have været lidt længere, men med Panasonics fokus på først og fremmest at levere den bedste skægtrimmermotor, der er i stand til at vedholde sit høje output uanset tætheden af det, der skal klippes, så er brugstiden et rimeligt sted at gå på kompromis – netop fordi skægtrimmeren er så hurtig at genopladet. Det er helt klart en skægtrimmer af allerhøjeste klasse.

Specifikationer for Panasonic ER-GDP72 Professionel Skægtrimmer:

 • Mærke: Panasonic
 • Trådløs: Ja
 • Brugstid: 50 min.
 • Opladningstid: 60 min.
 • Kan bruges under bruseren: Nej
 • Vaskbar: Ja

Køb Panasonic ER-GDP72 Professionel Skægtrimmer her:

www.proshave.dk
www.made4men.dk

Baggrunden for vores skægtrimmer-test

En skægtrimmer er en yderst nyttig makker til din personlige pleje, og den kan være medvirkende til at sikre dig det helt perfekte look.

I vores test af de bedste skægtrimmere på det danske marked i 2019 har vi forsøgt at udvælge de skægtrimmere, som vi synes har klaret sig bedst inden for flere prisklasser. Valget om at gøre pris til en faktor for den samlede vurdering af skægtrimmerne skal ses i lyset af, at der kan være flere forskellige behov, der skal dækkes af en skægtrimmer. Og det er bestemt ikke alle, der har brug for markedets absolut dyreste skægtrimmer.

Selvfølgelig har prisen ikke været det primære fokus i vores test af skægtrimmere. Prisen har blot medvirket til, at vi har fundet kvaliteten af visse skægtrimmere så god – sammenlignet med prisen – at vi syntes, at det har løftet den samlede vurdering af skægtrimmeren til et niveau, hvor vi med rette kan kalde den en af de bedste på markedet.

Den endelige udvælgelse af skægtrimmerne i denne test for 2019 er sket på baggrund af uvildige eksperttests og anmeldelser fra forbrugerne.

Relaterede artikler

Alt om Nintendo Switch
Elektronik No Comments

Alt om Nintendo Switch

Nintendo Switch er en af de mest populære spillekonsoller i dag. I denne omfattende guide vil vi dykke ned i alle aspekter af Nintendo Switch, fra grundlæggende oplysninger til de…
Idéer til din virksomheds markedsføring
Elektronik No Comments

Hold din telefon som ny

Der findes ikke noget værre end synet af en stor, tyk ridse tværs henover en funklende, ny telefon… vi kender det alle sammen, og ved at det smerter dybt inde…
Elektronik No Comments

Er NFT’er blot en dille eller en moderne investering?

Det er svært at gøre sig helt klog på NFT’er. Er det bare det sidste nye skrig, fordi der nu engang altid skal ske noget nyt, eller bliver NFT’er investeringsobjekter…
Sådan får du et bedre forhold til din smartphone
Elektronik No Comments

Sådan får du et bedre forhold til din smartphone

I dag har de fleste af os en smartphone, som vi er dybt afhængige af til kommunikation og til at få ordnet hverdagens gøremål. Men flere og flere af os…
Sådan beskytter du din computer, når du investerer online
Elektronik No Comments

Sådan beskytter du din computer, når du investerer online

Det er blevet helt utroligt nemt at investere online. Man kan blot bruge en online handelsplatform direkte fra sin computer eller telefon. Men det er indebærer desværre en risiko for…
Anmeldelse av AVG Antivirus
Elektronik No Comments

Anmeldelse av AVG Antivirus

Dersom du ikke allerede har et antivirusprogram på datamaskinen din, er det absolutt på tide å skaffe seg et. Antivirusprogram kan hjelpe mot ekstremt mye og kan også forlenge levetiden…
Derfor er det vigtigt at beskytte din computer med et antivirusprogram
Elektronik No Comments

Derfor er det vigtigt at beskytte din computer med et antivirusprogram

Du har nok allerede hørt det før, hvor vigtigt det er at beskytte sin computer og sine data. Men faktisk er der stadig mange, som ikke gør det. Cyberkriminalitet er…
Idéer til din virksomheds markedsføring
Elektronik No Comments

Sådan beskytter du din smartphone

De fleste ved, at det er en god idé at beskytte sin computer med malware ved at hente et antivirusprogram. Men faktisk kan det også være en god idé at…