Kaffekværn Test 2020 – sammenlign de bedste kaffekværne her

12. august 2019 marts 31st, 2020 No Comments af

Hvilke kaffekværne er de bedste på markedet i dag?

Vi har lavet en test af kaffekværne på det danske marked og udvalgt de fem, vi synes klarer sig bedst indenfor forskellige prisklasser.

Dermed er der også større sandsynlighed for, at du finder den bedste kaffekværn, som lige præcis er optimal til dig og dine kaffepræferencer.

Vi anbefaler dig at tænke over, hvad du skal bruge en kaffekværn til, inden du foretager dig et køb. Skal du blot hurtigt kværne nogle friske kaffebønner om morgen, inden du tager på arbejde? Eller ynder du at eksperimentere med kaffebønner og hvor grove disse skal kværnes for at skabe den perfekte kop kaffe?

En billig og mere simpel kaffekværn er måske mere oplagt til det første, mens en dyr og avanceret kaffekværn måske bliver for unødvendigt. Samtidig kan du også komme til at fortryde at købe en billig kaffekværn, hvis det viser sig, at den ikke kan hjælpe dig med at forberede dine kaffebønner på den måde, du helst vil have dem.

Om du bruger denne kaffekværnstest til endegyldigt at vælge en kaffekværn eller blot som inspiration, så håber vi, at den vil være dig behjælpelig. Og lige til orientering skal det nævnes, at der ikke er blevet gjort forskel på kaffekværne og kaffemøller i denne test.

ForhandlerTotalprisLæs mere
213,00 Til forhandler
292,00 Til forhandler
299,00 Til forhandler

Vi starter stille og roligt ud i vores test af kaffekværne med denne Bistro Kaffemølle fra Bodum. Bodum Bistro Kaffemøllen er nemlig en billig kaffemølle – faktisk den billigste som det er lykkedes for at komme med i vores kaffekværnstest. Men Bodum Bistro kaffemøllen klarer sig faktisk ganske glimrende, når man tager kaffemøllens pris i betragtning.

Kaffemøllen kommer i Bodums letgenkendelige design

Bistro kaffemøllen fra Bodum udstråler klart og tydeligt, at den er produceret af Bodum. Det velkendte og meget populære Bodum-design skinner klart og tydeligt igennem hos denne kaffemølle.

En kaffemølle i en solid kvalitet

Som så meget andet fra Bodum, så skal du ikke være nervøs for kvaliteten hos Bodum Bistro kaffemøllen. Ud over deres anerkendte design, så er Bodum også anerkendt for deres kvalitetsprodukter. Og det gælder også for denne kaffemølle.

Knivbladene er solidt konstrueret i rustfrit stål, hvilket gør dem holdbare og stærke. Derudover er meget skarpe, og det forbliver de med at være. Knivene og den lille motor arbejder godt sammen og sikrer, at kaffekmøllen altid kværner kaffebønnerne ved præcis det samme antal omdrejninger i minuttet. Dermed er du sikret det samme, perfekte resultat, hver gang du bruger Bodum Bistro kaffemøllen til at kværne dine yndlingskaffebønner.

Det er en billig kaffemølle. Funktionerne er lidt begrænsede

Bodum Bistro kaffemøllen er som nævnt den billigste, som vi har valgt at have med i vores kaffekværnstest, og det betyder naturligvis også, at det er lidt begrænset, hvor mange funktioner den har.

Kaffemøllen har plads til 60 gram kaffebønner, der hurtigt kværnes helt fine takket være knive og en motor i god kvalitet. Låget er gennemsigtigt, så du kan følge med i kværningen. Dermed kan du også hurtigt stoppe kaffemøllen, når kaffebønnerne har den rette grovhed. Hold knappen nede for kontinuerligt at kværne kaffebønnerne eller tryk på for at opnå en pulseffekt.

Men Bodum Bistro er stadig en rigtig god kaffekværn

Denne Bodum kaffemølle er en rigtig god og solid kaffemølle til dig, der godt kan lide at kværne dine egne kaffebønner. Hvis du ikke er interesseret i alverdens funktioner og detaljer, men blot vil have friskkværnede bønner til morgenkaffen, så er Bodum Bistro kaffemøllen et rigtig fornuftigt valg.

Specifikationer for Bodum Bistro Kaffemøllen:

 • Mærke: Bodum
 • Kapacitet: 60 gram
 • Vægt: 700 gram
 • Mål: 17 x 9 x 10 cm
 • Indstilling af malingsgrad: Nej

Køb Bodum Bistro Kaffemøllen her:
www.homeware.dk
www.shopping.coop.dk
www.kitchenone.dk
www.skiftselv.dk

2. WMF Stelio Kaffekværn

ForhandlerTotalprisLæs mere
428,00 Til forhandler

Er du kaffeelsker? Så ved du også, at der ikke er noget bedre friskmalede kaffebønner. Og det ved de også hos WMF. Og det beviser de med denne WMF Stelio Kaffekværn. Stelio kaffekværnen er en rigtig god og solid kaffekværn, der ikke tømmer din tegnebog, men som samtidig fungerer utrolig godt og leverer et rigtig godt resultat – hver gang.

En kaffekværn i en solid kvalitet

Stelio kaffekværnen fra WMF er – når vi kigger på kaffekværnene i vores test – en billig kaffekværn, men det kan man ikke mærke på den. WMF er verdenskendte for en professionel kvalitet, og Stelio kaffekværnen kommer også i et design, der udstråler professionelisme.

Men en kaffekværn er så meget mere end udseendet. Det vigtigste er naturligvis hvordan den virker. WMF Stelio kaffekværnen kommer i en meget kompakt størrelse, men denne lille kaffekværn har store evner. Hele konstruktionen er af højeste kvalitet, og her er der ikke en finger at sætte på noget.

Det er en billig kaffekværn. Men med imponerende funktioner

Stelio kaffekværnen er som nævnt en billig kaffekværn og ganske kompakt, når vi ser på dens fysiske størrelse. Men som vi også har nævnt, så skal du ikke lade dig narre af dette. Af en billig kaffekværn at være byder Stelio kaffekværnen på op til flere professionelle funktioner, der blot understreger kvaliteten, som WMF er kendt for.

Kaffekværnen har en fin kapacitet på hele 180 gram, hvilket er ganske godt klaret for så lille en maskine. Og derudover kan du selv indstille mængden til at være mellem, hvad der svarer til 2 og 10 kopper kaffe. Stelio kaffekværnen giver også en helt utrolig kontrol over kaffebønnernes grovhed, da grovheden kan indstilles på 17 forskellige niveauer. De kværnede kaffebønner opsamles i en separat beholder, som kan aftages. Dermed behøver du ikke kværne alle bønnerne, der er i kaffekværnen, hvilket er meget rart.

WMF Stelio er en rigtig god kaffekværn

Stelio kaffekværnen er en rigtig god, men samtidig billig kaffekværn, der så samtidig også ser godt ud og udstråler professionalisme. Designet og konstruktionen i rustfrit stål gør Stelio kaffekværnen både flot og holdbar.

Og kvaliteten fortsætter med robuste, holdbare og effektive knive i rustfrit stål, der drives af en solid elektrisk motor, der også automatisk slukker, hvis den har været inaktiv for længe. WMF Stelio, en rigtig god kaffekværn til en rigtig god pris.

Specifikationer for WMF Stelio Kaffekværnen:

 • Mærke: WMF
 • Kapacitet: 180 gram
 • Vægt: 1,45 kg
 • Mål: 23 x 22 x 18 cm
 • Indstilling af malingsgrad: Ja

Køb WMF Stelio Kaffekværnen her:
www.kaffekapslen.dk

ForhandlerTotalprisLæs mere
479,00 Til forhandler
622,00 Til forhandler
917,95 Til forhandler

Wilfa WSCG-2 kaffekværnen er en rigtig god kaffekværn, der er lidt større end de to foregående kaffekværne i vores test. Derfor koster den også lidt mere, men det er ikke hvad vi vil kalde en dyr kaffekværn. Men vi vil heller ikke kategorisere den som en billig kaffekværn. Den er solidt placeret i midten. Men hvorom alting er, så er den en virkelig god kaffekværn. Og det synes de desuden også hos Forbrugerrådet Tænk og hos det svenske forbrugstidsskrift Råd & Rön, der begge har Wilfa kaffekværnen som topscorer i deres test af kaffekværne.

En kaffekværn i en solid kvalitet

Ikke overraskende er Wilfa kaffekværnen rigtig solidt konstrueret. Det ville jo også være useriøst at inkludere en kaffekværn i testen, der ikke har en kvalitet. Men selv om det kan virke som en selvfølge, når man tænker på, at den er testtopscorer hos Tænk og Råd & Rön, så vil vi gerne understrege dette.

Wilfa kaffekværnen er designet og produceret i rustfrit stål, der garanterer, at du har med en hårdfør kaffekværn at gøre. Motoren følger trop og er på hele 160 Watt. Dette gør den uden problem i stand til at kværne selv store mængder kaffebønner lige præcis som du vil have dem. Den gennemtænkte konstruktion understøttes af de gennemsigtige plastdele, der er lavede med et indbygget UV-filter, som beskytter din kaffe bedst muligt.

En effektiv kaffekværn

Wilfa kaffekværnen er en yderst effektiv kaffekværn, der uden problem kan kværne på til 250 gram kaffebønner på en gang. Udover den effektive motor så er de unikke koniske knivblade med til optimalt at kværne kaffebønnerne. Knivbladenes koniske design betyder, at de udvikler betydelig mindre varme, hvilket bevarer kaffebønnernes gode aroma og sikrer den gode smag.

Derudover kan du indstille hvor grove kaffebønnerne skal kværnes, så du får de optimale bønner til en kraftfuld espresso, en mild filterkaffe eller en velsmagende stempelkaffe. Wilfa kaffekværnen har nemlig 5 indstillinger, der lader dig vælge mellem groftmalet, filtermalet, franskpresset, mocca eller aeropass. Dermed kan du lynhurtig kværne kaffebønnerne til den kaffe, du lige er i humøret til.

Wilfa kaffekværnen gør den gode kop kaffe nem at lave

Wilfa kaffekværnen har med sit smarte design og funktioner og med sin stærke motor gjort det meget nemt at kværne kaffebønner til netop den type kaffe, som du gerne vil have. De 5 indstillinger betyder nemlig, at du ikke behøver at være professionel barista for at kværne dine kaffebønner rigtigt.

Og denne brugervenlighed falder virkelig i god jord, og vi forstår sagtens, hvorfor Wilfa kaffekværnen er så populær. Derfor er den også inkluderet i vores test af kaffekværne som en kaffekværn, vi gerne anbefaler.

Specifikationer for Wilfa WSCG-2 Kaffekværnen:

 • Mærke: Wilfa
 • Kapacitet: 250 gram
 • Vægt: 1,45 kg
 • Mål: 31,2 x 15,5 x 20 cm
 • Indstilling af malingsgrad: Ja

Køb Wilfa WSCG-2 Kaffekværnen her:
www.wupti.dk
www.kitchenone.dk
www.de3bedste.dk
www.shopping.coop.dk

ForhandlerTotalprisLæs mere
599,95 Til forhandler
600,00 Til forhandler

OBH Nordica Conical Precision 2408 Kaffekværn – det er lidt af en mundfuld – er den dyreste kaffekværn i vores test af kaffekværne. Men vi synes, at prisen dækker over en helt fantastisk god kaffekværn.

En kaffekværn i en rigtig god kvalitet

De forrige kaffekværne i denne kaffekværnstest har været af en rigtig god kvalitet, men du opdager hurtigt, at denne OBH Nordica kaffekværn er et skridt op. Konstruktionen er flot og i rustfrit stål, og designet er anderledes, men faktisk rigtig flot og spændende.

Conical Precision kaffekværnen er unik i sin måde at kværne dine kaffebønner, da den ikke udelukkende fokuserer på hurtigt at kværne dem til den ønskede grovhed. I stedet er Kaffekværnen særligt udviklet til så nænsomt som muligt at kværne bønnerne, så disse bevarer mest muligt at deres aroma. En spændende tilgang til designet af en kaffekværn, men en som virkelig lønner sig

En effektiv kaffekværn

Men tro nu ikke at Obh Nordica Conical Precision kaffekværnen ikke også er effektiv, når den skal kværne dine kaffebønner. For den er den helt bestemt. Kaffebønnerne i kaffekværnen bliver kværnet så hurtigt, det er muligt, men maskinen sørger for, ved den nænsomme behandling af kaffebønnerne, at forhindre overophedning af kaffebønnerne, som ellers vil kunne resultere i en brændt smag.

Conical Precision kaffekværnen har en stor og stærk motor på 150 Watt, og det har den brug for, da denne OBH Nordica kaffekværn har plads til hele 300 gram kaffebønner, som du kan kværne på en gang. Motoren er mindre end den forrige kaffekværn, men set i lyset af denne kaffekværns fokus på nænsomt at kværne dine kaffebønner, så er der logik bag. Og så klarer kaffekværnen sig helt uden problem med 150 Watt.

En kaffekværn til dig, der skal have mange kopper kaffe

Elsker du kaffe? Som i kan du slet ikke få nok af den gode kaffe? Så kan OBH Nordica Conical Precision kaffekværnen måske den rigtige for dig. For med sin store kapacitet kan denne kaffekværn lave kaffebønner, der svarer til 33 kopper kaffe på en gang.

OBH Nordica kaffekværnen er ikke en kaffekværn, der laver store mængder, men ikke tænker på afveksling. Den har nemlig 15 indstillinger, der sikrer, at du kan kværne dine kaffebønner, præcis som du ønsker dem. Vi har inkluderet denne kaffekværn i vores test takket være dens overordnede kvalitet og værdi for pengene. Og så i særlig grad på grund af dens særlige fokus på at lave de bedste, kværnede kaffebønner, så du kan nyde den helt uden risiko for en brændt eftersmag.

Specifikationer for OBH Nordica Conical Precision 2408 Kaffekværnen:

 • Mærke: OBH Nordica
 • Kapacitet: 300 gram
 • Vægt: 2,1 kg
 • Mål: 40 x 19 x 28 cm
 • Indstilling af malingsgrad: Ja

Køb OBH Nordica Conical Precision 2408 Kaffekværnen her:
www.homeware.dk
www.shopping.coop.dk

ForhandlerTotalprisLæs mere
401,00 Til forhandler

Lad os slutte denne test af kaffekværne ordentlig af. Og lad os gøre det med en testvinder. Krups GVX242 kaffekværnen er nemlig bedst i test gos Forbrugerrådet Tænk, svenske Råd & Rön og hos Familie Journal. Så det stod næsten skrevet i stjernerne, at denne kaffekværn kom vi ikke udenom til vores test af kaffekværne. Og ganske rigtigt. Krups kaffekværnen er nemlig utrolig nem at anbefale.

Er det den bedste kaffekværn på markedet?

Det hurtige svar: Ja og nej. Som så meget andet kommer det naturligvis an på, hvad du præcis skal bruge den til. For ser vi isoleret på den på, så er der punkter, hvor den ovenstående OBH kaffekværn nok er bedre, og der er andre kaffekværne i vores kaffekværnstest, der er billigere, men overordnet set, så ja, så er det nok den bedste.

Krups GVX242 kaffekværnen stråler i sin brugervenlighed – noget som både Tænk og Råd & Rön hæfter sig meget ved. Kaffekværnen er nem og intuitiv at benytte. Og så kan motoren uden problem tages ud og rengøres, hvilket ikke blot er nemt, men også hjælper til med at sikre, at kaffekværnen forbliver effektivt i mange år endnu.

En effektiv kaffekværn

Og selvfølgelig er Krups GVX242 kaffekværnen også effektiv. Noget som der naturligvis også blev lagt mærke til hos Tænk, Råd & Rön og Familie Journal. Krups kaffekværnen kan kværne bønner til mellem 2 og 12 kopper kaffe ad gangen, og den har en god kapacitet på 200 gram.

Krups kaffekværnen har en konisk kværn og et unikt knusesystem, der garanterer, at kaffebønnerne ikke tager skade fra at blive overophedet, hvilket sikrer bønnernes gode smag. Kaffekværnen har 17 malingsindstillinger, så du kan kværne dine kaffebønner, præcis som du vil have dem. Indstillingerne er nemme at differentiere imellem, og på fronten vælger du lynhurtigt, hvor mange kopper du vil have.

En kaffekværn hvor pris og funktionalitet matcher

Det er lidt svært ikke at være imponeret af Krups GVX242 kaffekværnen. Kaffekværnen leverer en kværnet kaffe på et niveau, der eller kun kan opnås med meget dyrere og professionelle maskiner. Og netop her er den virkelige imponerende pointe ved denne kaffekværn. Den er jo ikke urimelig dyr.

Bevares, den er ikke den billigste i vores test, men prisen er på ingen måde unfair, når vi kigger på kvalitet, funktioner og brugervenlighed. Og brugervenligheden er virkelig god. Kaffekværnen gør nemlig også rigtig meget ud af at være sikker at bruge. Den vil kun starte, når låget til bønnebeholderen er lukket og kaffebeholderen er forsvarligt sat på plads. Krups GVX242 har bestemt fortjent sin plads i vores kaffekværnstest.

Specifikationer for Krups GVX242 Kaffekværnen:

 • Mærke: Krups
 • Kapacitet: 200 gram
 • Vægt: 2 kg
 • Mål: 27,9 x 16,5 x 20,3 cm
 • Indstilling af malingsgrad: Ja

Køb Krups GVX242 Kaffekværnen her:
www.hw-homeware.dk
www.proshop.dk

Baggrunden for vores kaffekværnstest

Kaffen er for mange danskere en uundværlig del af dagen – enten som en opkvikker om morgen eller som en hyggelig og afslappende nydelse alene eller med venner og familie.

Glæden for og interessen i den gode kop kaffe betyder også en øget fokus på friskkværnede kaffebønner. Og hertil skal der naturligvis bruges en kaffekværn eller en kaffemølle.

I vores test af kaffekværne og kaffemøller har vi gennemgået og samlet de bedste elektriske kaffekværne og -møller på markedet lige nu. De anbefalede kaffekværne i vores test er udvalgt med hovedfokus på kvaliteten af deres konstruktion. En kaffekværn kan være en ganske billig investering, men den kan også hurtig løbe op i en pris, hvor en forkert beslutning kan blive dyr.

Kvaliteten skal derfor være i orden.

Andre faktorer som kvaliteten af de kværnede kaffebønner, brugervenlighed og naturligvis pris har også haft stor betydning.

Derudover har vi baseret vores kaffekværnstest på tanken omkring diversitet og forskellige prisklasser. Vi har fokuseret på solide, velbyggede kaffekværne med elektriske motorer, der er i stand til problemfrit at håndtere den mængde kaffebønner, som der proklameres at enheden kan håndtere. For motoren er en kaffekværns vigtigste del. Det er den der får kaffekværnen til at virke.

Men som nævnt så er de udvalgte kaffekværne i forskellige prisklasser, så du forhåbentlig har nemmere ved at finde den rigtige kaffekværn til netop dine behov.

Den endelige tilblivelse af vores test af kaffekværne og kaffemøller er sket på baggrund af uvildige eksperttests af kaffekværne og omtaler af produkterne.

Relaterede artikler

Bolig No Comments

Kend dine rettigheder når du handler online inden for EU

Hvis du handler online i EU, drager du fordel af flere lag af forbrugerbeskyttelse, der stammer fra EU-lovgivningen, såsom retten til klare oplysninger om pris, forsendelses- og leveringsomkostninger, retten til…
Bolig No Comments

5 idéer til at tilbringe fritiden med sjove indendørsaktiviteter

I Danmark er vi kendt for vores lunefulde vejrguder, der kan sætte en kæp i hjulet for ferie- og fritidsplaner. Derfor kan det være en fordel at have gode indendørsaktiviteter…
Bolig No Comments

Opgrader dit hjem med smart home gadgets

Den rivende udvikling inden for produkter og løsninger til smart home, har gjort livet og hverdagen lettere for en lang række mennesker. Teknologien har gjort det muligt at forbinde de…
Anmeldelse af newzealandsk lammeskind fra Lammeskindet.dk
Bolig No Comments

Anmeldelse af newzealandsk lammeskind fra Lammeskindet.dk

Smid alt du har i hænderne og kast blikket på de fantastiske newzealandske lammeskind fra Lammeskindet.dk. De føles lige så naturlige, som de er, og kvaliteten af lammeskindene skuffer ikke.…
Gode tips til forårsrengøringen
Bolig No Comments

Gode tips til forårsrengøringen

Måske er det ved at være den tid igen, hvor sommertiden er starten, havemøblerne er sat ud og de lyse aftener begynder at blive længere og længere for hver dag,…
Gasgrill test
Bolig No Comments

Find den bedste gasgrill her – de bedste gasgrill i test

At grille på gas er blevet det nye sort. Det er ofte meget nemmere lige at tænde op – uanset om det regner eller ej. Du får den samme gode…
Bolig No Comments

Juicer og slow juicer bedst i test – find din nye juicer blandt disse testvindere

Et glas friskpresset juice er både opfriskende, nærende og en fryd for smagsløgene. Derfor har de fleste caféer i dag fået juice på deres menukort. Men hvorfor tage på café,…
toaster test
Bolig No Comments

Toaster-test: Find den bedste toaster

Leder du efter en toaster, der er bedst i test og perfekt til dine behov? Vi har samlet nogle af de bedste toastere på markedet, så du kan få den…