Find den bedste gasgrill her – de bedste gasgrill i test

Gasgrill test

At grille på gas er blevet det nye sort. Det er ofte meget nemmere lige at tænde op – uanset om det regner eller ej. Du får den samme gode grillsmag til dine pølser og din ribeye, men nemmere og hurtigere end med en kulgrill. Det betyder, at du også kan have tid til at grille i hverdagen, og at du kan bruge mere tid på at spise den lækre grillmad end at tilberede den.

Netop fordi gasgrillen er blevet så populær, er der også kommet mange nye modeller og mærker på markedet, og det kan være svært at finde den bedste gasgrill, der kan klare alt det, du har brug for. Der er også flere ting, du skal have med i dine overvejelser, herunder blandt andet hvor mange du skal grille til, og hvad du skal grille. Derfor har vi her samlet tests af de bedste gasgriller, der kvalificerer sig på flere punkter, såsom størrelse, funktion, design, kvalitet og meget andet.

Weber Q 3200
ForhandlerTotalprisLæs mere
3.289,00 Til forhandler
3.699,00 Til forhandler

Vi kender alle Weber som en af de bedste producenter af kulgriller. Men de ligger også i top, når det gælder gasgrillen. Deres Weber Q3200 er kåret bedst i test på Pricerunner.dk på grund af grillens store grillflade, kompakte form og nemme rengøring. Grillen er desuden meget energieffektiv, og det er især en af grundene til, at den er blevet så populær.

Specifikationer

 • Mål: H: 110,5 x B: 127,6 x D: 53,4 cm (med borde ude)
 • Grillareal: 63 x 45 cm
 • Sideborde: 2
 • Varmehylde, areal: 41 x 13 cm
 • Primære brændere: KWH 6,36.

Grill til hele familien, der passer ind alle steder

Hvis du er en grillentusiast, er det klart en fordel at investere i Webers gasgrill fra den populære Q-serie. Weber Q3200 er en moderne gasgrill i en kompakt størrelse, der er stor nok til at rumme en hel steg, og lille nok til at kunne stå på terrassen eller endda altanen. Det er altså perfekt, hvis du vil lave mad til hele den store familie eller blot til dig og kæresten. Du kan tilberede mad helt op til seks personer på denne gasgrill, så du behøver ikke at holde dig tilbage.

Weber Q3200 er en kompakt gasgrill, der er velegnet til steder med lidt plads. Selvom du kan lave mad til hele familien på den, er den stadig kompakt nok til at kunne stå på en altan. Den er en opdateret version af den populære Q300, men med flere forbedringer, blandt andet mere robuste sideborde og et opdateret design på låg, termometer, hjul og håndtag.

Gasgrill med sideborde og stærke brændere

Gasgrillen består af to brændere i rustfrit stål og to sideborde, der både kan klappes sammen og tages helt af, hvis du ikke har nok plads. Her kommer den kompakte del igen til udtryk. De to sideborde gør, at du kan tilberede anden mad ved siden af. De er også en god hjælp, hvis du skal grille ting med forskellig grilltid, så du kan bruge bordene løbende til de ting, der ikke skal have mere varme eller først skal på senere.

Grillen har desuden grillriste i porcelænsemaljeret støbejern og elektronisk tænding, som tænder for grillen, første gang du trykker på den. Den har et indbygget termometer, som giver dig mulighed for at følge med i temperaturen. De to rustfri blus har et design, der gør dem gode til både direkte og indirekte grill. Et af blussene løber langs med kanterne, mens det andet skærer igennem midten. Ved indirekte grillstegning placeres kødet i midten, mens kun kantblusset er tændt.

Gasgrill med nem rengøring og høj brugervenlighed

Rengøringen er enkel, da den afrundede form på grillen leder fedtet og kødsaften ned i en beholder i bunden. Så er fedtet fjernet fra selve grillen, og du kan nemt tage beholderen ud og rengøre den. Med sidebordene klappet ned fylder grillen meget lidt, og de store hjul gør det nemt at flytte den – selv på en græsplæne. Der er desuden en lille lampe i håndtaget, så du også kan grille, når det er mørkt. Det betyder, at du også kan grille i efterårsmånederne, hvor det bliver mørkt inden aftensmadstid. Ofte har du ikke lys i baghaven eller på altanen, og derfor er det helt essentielt med et ekstra lys, så du kan se, hvad du griller.

Napoleon gasgrill TravelQ PRO285
ForhandlerTotalprisLæs mere
3.099,00 Til forhandler

Hvis du ikke har særligt meget plads eller ved, at du gerne vil kunne flytte gasgrillen fra lejligheden til sommerhuset, er det perfekt med en lille gasgrill. Med Napoleon TravelQ 285 får du en lille gasgrill med stor effekt. Napoleon TravelQ 285 er en smart lille gasgrill, der klarer sig godt i flere udenlandske tests. Den roses blandt andet for at blive meget varm, og designet skærmer godt af for vind og vejr.

Specifikationer

 • Mål: H103 x B112 x D50 cm
 • Grillareal: 54 x 37 cm
 • Sideborde: 2
 • Sammenklappelig vogn
 • Primære brændere: 2 hovedbrændere.

Tag gasgrillen med overalt

Napoleon TravelQ 285 gasgrill klarer sig rigtig godt i flere tests, og den har fået gode anmeldelser. Det er en lille effektiv model med to brændere og et meget lille grillareal på 54 x 37 cm. Det kompakte design gør den perfekt til dig, der gerne vil transportere din grill til sommerhuset, eller dig, der kun griller få gange i løbet af sommeren. Stativet kan nemlig klappes sammen og bruges som en trolley, så du nemt kan opbevare og fragte gasgrillen frem og tilbage.

Selvom stativet kan klappes sammen, så står grillen stadig meget stabilt. Der er desuden et låsbart låg, som sikrer, at grillristene holdes på plads under transport. Gasgrillen har derfor overordnet et virkelig gennemtænkt design, som gør den let at transportere. Størrelsen gør også, at denne gasgrill er perfekt til dig, der kun har en lille altan. Den lille størrelse på gasgrillen gør også, at den ikke kræver særlig meget opbevaringsplads. Du kan derfor hænge den op i redskabsskuret eller stille den op ad væggen på altanen, når du ikke bruger den.

Tændingssystem og to brændere

Den transportable gasgrill er udstyret med det, der hedder et JetFire tændingssystem. Det er med til at sikre en hurtig, nem og stabil antænding, så du på ingen tid kan komme i gang med at grille. Det er især en vigtig faktor ved gasgriller, da man ofte anskaffer sig en gasgrill, fordi det skal gå hurtigere.

Grillen har to individuelle brændere i rustfrit stål, så du både kan stege med direkte og indirekte varme. Det gør, at du kan variere en del i, hvad du gerne vil stege, da du kan vælge madvarer, der kun skal ligge ved indirekte varme og direkte varme.

Du får også ekstra features som redskabsholdere og viskestykkestang på de to sideborde, grillriste i støbejern og et integreret ACCU-PROBE-termometer, så du altid kan holde styr på, hvor varm grillen er.

3. Dangrill gasgrill Thor 410 – billig, men effektiv gasgrill

Dangrill Thor 410 PS V2.0 gasgrill
ForhandlerTotalprisLæs mere
2.218,00 Til forhandler
2.300,00 Til forhandler

Hvis du gerne vil have en lidt større grill, som ikke ødelægger budgettet fuldstændigt, skal du have fat i Dangrills Thor 410. Den har hele fire brændere i emaljeret stål og en sidebrænder. Det er den billigste gasgrill i denne test, men fordi den har så mange brændere, er den alligevel meget effektiv, og den holder godt på varmen.

Specifikationer

 • Mål: 133 x 58 x 118,5 cm
 • Grillareal: 66,5 x 41,5 cm
 • Sideborde: 2
 • Varmehylde
 • Primære brændere: 4 brændere (3,6 kW/enhed) + sidebrænder (2,15 kW/enhed).

Gasgrill med drypbakke og indbygget termometer

Thor 410 gasgrillen har ligesom de andre gasgriller i testen to sideborde, hvor du med fordel kan have mad og tilbehør til at stå, imens du griller. Der er flere smarte elementer, såsom en drypbakke, hvor fedtet fra kødet kan samle sig, og et indbygget termometer, så du konstant kan holde øje med grillens temperatur. Hver af de fire brændere har piezo-tænding, så du nemt kan tænde op for varmen.

Masser af varme fra flere brændere

Dangrills Thor 410 har ikke to eller tre brændere som andre gasgriller, men er udstyret med fire hovedbrændere, en sidebrænder samt en varmehylde, hvor der kan varmes brød. Så kan du have både kød, pølser, grøntsager og brød på grillen på samme tid. Og du er sikker på, at der er nok plads til hele familiens måltid. Med Thor 410 kommer et ekstra højt låg, så du kan tilberede store ting, som eksempelvis at stege hele kyllinger eller lignende.

En gasgrill med et lækkert design

Dangrill Thor 410 kommer i et design, der er blandt de stærkeste på markedet, og som både kan fås i et sortemaljeret rustfrit ståldesign, men ligeledes kan findes i et mere klassisk ståldesign, som giver den et enkelt og klassisk look. Modellen har en frontplade i sort pulverlakeret stål med en hylde til opbevaring. Der kan du for eksempel lægge dine redskaber til grillen. De runde håndtag på låget er belagt med silikone for bedre komfort.

Nexgrill gasgrill - Evolution 4B+
ForhandlerTotalprisLæs mere
2.999,00 Til forhandler

Hvis du ønsker dig en gasgrill i et robust design, der holder virkelig godt på varmen, og som er super effektiv, skal du have fat i Nexgrill Evolution gasgrill. Nexgrill er et stort mærke i USA, og denne model er desuden meget populær. Det er den blandt andet, fordi den har tre brændere og en sidebrænder, så der er masser af ild og varme til dine bøffer. Kvaliteten på gasgrillen er generelt meget høj. Den er desuden meget nem at tænde, hvilket ellers kan være en udfordring med gasgriller.

Specifikationer

 • Mål: 127 x 57 x 120 cm
 • Sideborde: 2
 • Primære brændere: 3 hovedbrændere og 1 sidebrænder
 • DIBS-system med mange stegemetoder.

Hold en rigtig amerikansk barbecue
Nexgrill er et amerikansk brand, og de er den tredje største udbyder af gasgriller i USA. De er udviklet af professionelle, men lavet til, at de kan bruges af alle, der har lyst til at grille. Derfor er kvaliteten også i centrum, og Nexgrill er især førende, når det gælder optimering af gasforbrug og varme i grillen. Derfor får du den helt rette amerikanske barbecuestemning i topkvalitet, når du griller med Nexgrill Evolution.

Gasgrill med DIBS-system
Nexgrill Evolution er udstyret med et DIBS-system, som står for Direct Heat, Infrared Heat, Broiling/Baking og Smoking. Derfor kan du benytte dig af alle disse metoder, når du skal grille. Det gør du ved at placere de medfølgende stegeplader i grillen, alt efter hvad du gerne vil grille, og hvilken metode du gerne vil bruge. Det giver dig mange forskellige muligheder, hvilket klart er en fordel ved denne gasgrill.

Evolution 4B+ har udover hovedbrænderne en sidebrænder, hvilket er smart, fordi du her kan lave tilbehøret til det kød, du har liggende på hovedbrænderne. Her kan du eksempelvis koge pasta eller lave en sauce. På den måde kan du tilberede hele måltidet på grillen på én gang.

Praktisk gasgrill med mange funktioner

Gasgrillen kommer med en grillrist i emaljeret støbejern, som måler 68,1 x 43,8 cm. Der er desuden et fast sidebord på hver side af grillarealet samt et stort opbevaringsskab, hvor du kan placere gasflasken, når ikke grillen er i brug. Den er derfor meget praktisk og har en høj brugervenlighed.

Everdure Force Gasgrill
ForhandlerTotalprisLæs mere
3.899,00 Til forhandler
3.999,00 Til forhandler

Hvis du gerne vil have en gasgrill, der både er hurtig til at starte op og til at tilberede maden, så du får den perfekte grillsmag, så skal du have fat i denne Everdure Force gasgrill. Den er blevet kåret til ”Best Buy” hos Storbritanniens største testmagasin Which.co.uk og den bedste ”Premium Gasgrill” hos teknologimagasinet T3.com. Her er de vigtigste faktorer, at grillen starter hurtigt op og har et højt låg, der giver god smag og et robust og lækkert design, der adskiller sig fra andre gasgriller.

Specifikationer

 • Mål: 144 x 74 x 117 cm
 • Sideborde: 2
 • Primære brændere: 2 brændere
 • Innovativ teknologi – hurtig til at starte
 • Grill-areal: 2358 cm2.

Enkel og fleksibel gasgrill

Force er en enkel og fleksibel gasgrill, der har to brændere, som du styrer individuelt. Gasgrillen har et stilrent og enkelt design med robuste komponenter, som sammen giver en holdbar gasgrill fremstillet i rustfrit og pressestøbt aluminium. Den kommer desuden i fire forskellige farver, så du kan få en stilet og personlig grill, der passer ind i din baghave. Everdure Force er skabt med fleksibilitet i højsædet. Grillen kan anvendes til både kød, fisk, pølser og grønt, og det er både muligt at tilberede maden med eller uden låg.

Højt låg, hurtig opstart og tilberedning
Force gasgrill kommer med et ekstra højt låg, som er designet til, at luften kan cirkulere bedre, så smagsnuancerne bevares bedst muligt. Med konvektionstilberedning både forstærker og bevarer du alle smagsnuancer. I låget er der desuden et indbygget termometer, så du let kan sørge for, at der altid grilles ved den rigtige temperatur, og det er muligt at indstille de to brændere til hver deres temperatur.

Stort grillareal og kraftfulde brændere

Det ekstrastore grillareal på 2358 cm2 gør det muligt at tilberede mange madvarer på samme tid. Det giver dig også mulighed for at grille med og uden låg. Med de kraftfulde brændere er Force fra Everdure klar på blot fem minutter, og du regulerer nemt varmen på betjeningsknapperne. Der findes to brændere, som hver har en høj effekt på 3900 watt. Der er altså noget kraft på disse brændere, så du kan få tilberedt din mad yderst hurtigt. Både de kraftfulde brændere og det specielle høje låg er med til at give en helt særlig og kraftig grillsmag.

Everdure gasgrillen er desuden meget nem at rengøre og er utrolig brugervenlig at bruge, fordi den er så enkel i designet.

Morsø Forno gasgrill
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.975,00 Til forhandler
2.449,00 Til forhandler

Drømmer du om en gasgrill, der har et lækkert og unikt design, der har mange smarte funktioner? Så skal du tage et kig på Morsø Forno. Morsø Forno er en smule anderledes end andre gasgriller. Den er lavet i et unikt stilrent design, der vil få de fleste haver til at se mere eksklusive ud. Grillen er blevet taget rigtig godt imod i Danmark og er lige nu en af de mest solgte gasgriller. Den adskiller sig fra de andre griller i testen ved at være noget mindre og derfor nemmere at flytte rundt på, men samtidig utrolig rummelig.

Specifikationer

 • Mål: 58 x 42 x 55 cm
 • Primære brændere: 1 (4kW)
 • Helt unikt design med høj funktionalitet
 • Grill-areal: 53 cm x 46 cm.

En gasgrill med et helt unikt design

Morsø Forno gasgrill kommer i et nordisk, stilrent design, hvilket er med til at give den en høj funktionalitet. Den minder meget om den klassiske støbejernsovn, men har funktionerne fra gasgrillen. Den ufo-formede gasgrill står solidt på fire ben og har et minimalistisk greb. Det betyder, at du både kan stille den på jorden og et grillbord – her får den altså to helt forskellige funktioner og udtryk, alt efter hvordan du stiller den. Du kan tilkøbe et specialdesignet grillbord, der passer lige akkurat til Morsø Forno gasgrillen.

På selve grillens base findes betjeningspanelet og gastilslutningen. Morsø Forno har blot to drejeknapper, hvilket gør den nem at betjene. Det enkle design er derfor også med til at gøre grillen både brugervenlig og funktionel. Det yderste af grillen er produceret i formstøbt aluminium, mens grillristen er fremstillet i solidt støbejern. Støbejernet er med til at holde godt på varmen, så du er sikker på at få nok varme i din grill.

Unik placering af skorsten giver høj varme

En af de største fordele ved Morsø Forno gasgrill er skorstenens placering. Grillen har nemlig en unik placering af skorstenen, som ikke ses ved andre gasgriller. Det er med til, at varmen bliver fordelt bedre i grillen, i forhold til hvis den var placeret i midten af grillen. Grillen kan som sagt opnå utrolig høje varmegrader og kommer nemt op på 300-350 grader, hvilket gør den helt perfekt til tilberedning af langt de fleste madvarer. Den er for eksempel helt ideel til at grille pizza, og den har også et look, der kan minde meget om en lille pizzaovn.

Lille, men rummelig gasgrill

Selvom det er en forholdsvis lille grill, er der stadig et meget rummeligt grillareal. Det er især takket være det høje kuppellåg. Fordi låget er så højt i rundingen, kan du også tilberede en hel steg på grillen. Det er helt unikt, at så lille en grill har så stor en rummelighed.

Ligesom ved de andre gasgriller i testen finder du også her et indbygget stegetermometer, der løbende kan vise dig, hvor varmt der er inde i grillen. Så kan du bedre holde styr på, hvor meget din steg skal have i gasgrillen. Morsø Forno gasgrillen kommer også med en Piezo-tænding, der gør det nemt og hurtigt at tænde grille, så den er klar til brug.

Hvilken gasgrill skal jeg vælge?

Der er mange ting, du skal overveje, når du skal vælge din nye gasgrill. Vi håber, at den ovenstående test af de bedste gasgrill har givet dig et bedre overblik over, hvad du skal vælge. Det gælder dog også om at vælge en grill, der passer til dine behov. Du skal blandt andet tænke over, hvor meget plads du har til grillen. Har du en have, terrasse eller en mindre altan? Skal du have en stor eller en lille gasgrill?

Derudover skal du tænke over, hvor meget du kommer til at grille. Er du typen, der griller alle dage, fra den første forårsblomst springer ud, til efterårsbladene falder, eller griller du kun et par gange hver sommer? Der er ingen grund til at gå ud og investere i en kæmpe grill med mange brændere og stor effektivitet, hvis du blot skal bruge den et par gange på en sommer. Hvis du til gengæld er en rigtig grillentusiast, er det vigtigt at vælge en gasgrill, der kan det hele, og som har flere brændere, flere smarte funktioner, og som kan holde effektivt på varmen. Derudover kan du overveje, hvor mange personer du typisk skal grille til.

Når du har overvejet alle disse ting og tjekket vores bedst i test gasgriller ud, er det bare med at komme ud og investere i en ny gasgrill, så du kan nå det, inden sommeren for alvor går i gang.

Relaterede artikler

Bolig No Comments

Kend dine rettigheder når du handler online inden for EU

Hvis du handler online i EU, drager du fordel af flere lag af forbrugerbeskyttelse, der stammer fra EU-lovgivningen, såsom retten til klare oplysninger om pris, forsendelses- og leveringsomkostninger, retten til…
Bolig No Comments

5 idéer til at tilbringe fritiden med sjove indendørsaktiviteter

I Danmark er vi kendt for vores lunefulde vejrguder, der kan sætte en kæp i hjulet for ferie- og fritidsplaner. Derfor kan det være en fordel at have gode indendørsaktiviteter…
Bolig No Comments

Opgrader dit hjem med smart home gadgets

Den rivende udvikling inden for produkter og løsninger til smart home, har gjort livet og hverdagen lettere for en lang række mennesker. Teknologien har gjort det muligt at forbinde de…
Anmeldelse af newzealandsk lammeskind fra Lammeskindet.dk
Bolig No Comments

Anmeldelse af newzealandsk lammeskind fra Lammeskindet.dk

Smid alt du har i hænderne og kast blikket på de fantastiske newzealandske lammeskind fra Lammeskindet.dk. De føles lige så naturlige, som de er, og kvaliteten af lammeskindene skuffer ikke.…
Gode tips til forårsrengøringen
Bolig No Comments

Gode tips til forårsrengøringen

Måske er det ved at være den tid igen, hvor sommertiden er starten, havemøblerne er sat ud og de lyse aftener begynder at blive længere og længere for hver dag,…
Bolig No Comments

Juicer og slow juicer bedst i test – find din nye juicer blandt disse testvindere

Et glas friskpresset juice er både opfriskende, nærende og en fryd for smagsløgene. Derfor har de fleste caféer i dag fået juice på deres menukort. Men hvorfor tage på café,…
toaster test
Bolig No Comments

Toaster-test: Find den bedste toaster

Leder du efter en toaster, der er bedst i test og perfekt til dine behov? Vi har samlet nogle af de bedste toastere på markedet, så du kan få den…
Panini-grill test
Bolig No Comments

Panini-grill test – find den bedste i test her

Det skal være nemt at lave god mad derhjemme. Foruden en god stavblender og andre køkkenredskaber, er en panini-grill det helt ideelle redskab til nem og lækker mad til hverdagen.…