Juicer og slow juicer bedst i test – find din nye juicer blandt disse testvindere

Et glas friskpresset juice er både opfriskende, nærende og en fryd for smagsløgene. Derfor har de fleste caféer i dag fået juice på deres menukort. Men hvorfor tage på café, når du kan lave friskpresset juice hjemme i dit eget køkken?

Med en juicepresser derhjemme vil du altid kunne fylde et glas med de friske safter fra dine yndlingsfrugter. Afhængigt af dit daglige juiceforbrug bør du finde den bedste juicepresser, der hverken er for stor, dyr eller svær at rengøre.

Derfor har vi ved hjælp af diverse eksperter fundet de juicepressere og slow juicere, der klarer sig bedst i diverse tests. Læs vores oversigt over juicepressere bedst i test, og føl dig klædt på, til når du begynder din rejse med en hverdag fyldt med juice!

Testvinder – Forbrugerrådet Tænk
Philips HR1916/70 Avance Juicer
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.214,00 Til forhandler
1.269,00 Til forhandler

Hvis du er på udkig efter en juicer, der er brugervenlig, effektiv, og som kan købes til en overkommelig pris, så er denne model højst sandsynligt noget for dig. Philips HR 1916/70 har slået benene væk under Forbrugerrådet Tænk. I deres søgen efter den bedste juicer blev denne model tildelt topkarakterer og placeret blandt de bedste i testen.

Ved første øjekast ligner modellen blot en simpel juicepresser, der til dels minder om en kaffemaskine eller en blender. Det simple look er dog ikke en negativ detalje, da Phillips har formået at lave en juicer, hvis design afspejler enkeltheden i at lave god, friskpresset juice.

Det er svært at udpege den unikke egenskab, der gør Philips HR 1916/70 til et af de bedste produkter i denne slow juicer test. Først og fremmest har maskinen en kraftig motor på hele 900 W, hvilket i forhold til størrelsen er virkelig imponerende. Derudover kan du sagtens fylde juicepresseren med diverse af dine yndlingsfrugter, der nemt ryger ned gennem den otte centimeter lange åbning på tragten.

Når frugten er blevet presset til juice, er der plads til en hel liter. Derudover er der en indbygget drypstopfunktion i modellen. Det er en kæmpe fordel, når du lige skal stoppe maskinen for at snitte nogle grøntsager eller frugter. Denne funktion aktiverer du ved at dreje let på hældetuden, hvilket endnu en gang er en yderst brugervenlig tanke fra producenterne hos Philips.

Maskinen har en beholder til frugtkød på 2,1 liter, hvilket gør det nemt for dig at sortere den overskydende frugt fra efter brug. Derudover er maskinen et pragteksemplar på en model, der lever op til de højeste krav for rengøring blandt vores juicere bedst i test.

Afslutningsvis bør vi nævne, at maskinen er centrifugal. Ulempen ved denne type er, at der vil være en vis mængde støj, når maskinen presser din juice. Fordelene ved en Philips HR 1916/70 juicepresser overdøver dog støjen, hvis du blot lytter efter ordene kvalitet, effektivitet og brugervenlighed!

 • Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk
 • QuickClean og PreClean giver rengøring i topklasse både under og efter brug
 • XXL-påfyldningstragt
 • Centrifugal juicepresser med middel støjniveau.

 

Du kan købe din Philips HR 1916/70 juicer hos KitchenOne og Proshop.

Testvinder – Trustedreviews.com
Novis Vita Juicer
ForhandlerTotalprisLæs mere
4.494,00 Til forhandler

Det er ikke kun Forbrugerrådet Tænk, der har været ude at teste diverse juicepressere. Eksperterne bag Trustedreviews.com har også været i gang med at se på, hvilken juicepresser der vil klare sig bedst i test.

Her har modellen Novis Vita Juicer fået intet mindre end 5/5 stjerner. Overordnet set får du en maskine, der er mere end blot en juicepresser. Du kan samle maskinen på fire forskellige måder, som hver især presser juicen på sin egen måde. Derved kan du både presse hårde frugter og grøntsager, få et purélignende resultat, lave citruspres med frugtkød eller få en filtreret citrusjuice uden nogen former for klumper.

De mange indstillinger er guld værd, når du gerne vil eksperimentere med diverse juiceformer. Selvom flere indstillinger ofte byder på en mindre, brugervenlig maskine, vil din Novis Vita Juicer være nem at håndtere. Maskinens enkelthed kommer også til udtryk i modellens design, der er simpelt og minimalistisk.

Når du åbner æsken med juicepresseren, vil du muligvis blive skuffet over den manglende opskriftsbog – men bare rolig! Med en Novis Vita Juicer får du adgang til Vita Club og en Novis App, der har et stort sortiment af opskrifter på juice og videomanualer, der hjælper dig med at lære opskrifterne. Derudover har modellen et 20 % større udbytte af næringsstofferne. Det vil sige, at du får ekstra kvalitet ud af frugterne med friskpresset juice fra denne centrifugale juicepresser.

TrustedReviews har stort set udelukkende gode ting at nævne omkring denne juicer bedst i test. I forhold til, at modellen ikke er en slow juicer, larmer denne Novis Vita Juicer stort set ikke. Derudover er foden på maskinen lavet til, at vibrationerne ikke får hele dit køkkenbord til at ryste og skælve. Det er en smart detalje, der blot gør brugeroplevelsen endnu bedre.

De eneste ridser i lakken kommer, når man taler om maskinens vægt, mange dele og efterlyste juicekande. Med en vægt på 2,5 kg får du en robust maskine, der muligvis vejer mere end de almindelige juicere bedst i test. Modellens flere dele kræver, at du bruger tid på at sætte dig ind i maskinen. Brugermanualen guider dig heldigvis hurtigt gennem processen, så det burde ikke være et problem. Den manglende kande er dog en smule irriterende, men derimod giver det også mulighed for, at du kan presse juicen direkte ned i glasset og ikke skal tænke over at gøre kanden rent.

 • Testvinder af juicere i en test fra TrustedReviews
 • Modellens dele kan gå i opvaskemaskinen og er lette at rengøre
 • Mulighed for smoothie/blender funktioner
 • Fire forskellige måder at samle maskinen på med dertilhørende fire former for juice
 • Centrifugal juicer med forholdsvist lavt støjniveau

Hvis du kunne tænke dig at få fingrene i den alsidige Novis Vita Juicer, kan du finde modellen hos KitchenOne.

Testvinder – Independent.co.uk
Smeg Dolce & Gabbana slowjuicer
ForhandlerTotalprisLæs mere
7.495,00 Til forhandler

Du kan ikke komme uden om denne slowjuicer fra Smeg, når du undersøger markedet for den bedste slow juicer. Det britiske Independent.co.uk har især fået øjnene op for denne model. Smeg Slow Juicer har netop fået en imponerende andenplads blandt de 10 bedste slow juicere i testen fra Independent.

Det er dog også fuldt fortjent, at denne juicepresser er med i toppen. Først og fremmest har designet været vigtigt for eksperterne, der ser modellen som et køkkenredskab, der elegant glider ind i dit køkken. Selvom du ikke bør vælge din slow juicer direkte ud fra designet, har maskinens design stadigvæk en stor indflydelse på hele dit køkkens udtryk.

Heldigvis er det lækre design af Smeg Slow Juicer bare en teaser på den lækre juice, der kommer ud af maskinen. Denne slow juicer har fået sin plads af en grund. Med sit langsomme pressesystem får modellen klemt stort set hver dråbe ud af frugten eller grøntsagen. Derved får du alle frugtens gode og sunde egenskaber med i den friske juice.

Derudover har firmaet bag produktet taget højde for, at mængden af frugtkød i juice ofte er noget, der skiller juiceelskere fra hinanden. Måske vil du have en juice fyldt med frugtkød? Måske vil du have en klar juice uden nogen klumper? Uanset hvad har du mulighed for at indstille konsistensen på juicen, som maskinen derefter presser til perfektion efter dit behov.

Den friskpressede juice kommer direkte ud i juicebeholderen, der medfølger til modellen. Her er der plads til en halv liter juice. Det er umiddelbart ikke en stor kande for en slow juicer bedst i test, men det burde være rigeligt til at slukke din juicetørst. Derudover er modellen i stand til at presse juice i 30 min. i træk. Derved kan dine yndlingsfrugter eller -grøntsager blive presset på samlebånd.

Blandt de eneste kritikpunkter finder du rengøringen af modellen. De enkelte dele klarer ikke en tur i opvaskemaskinen, hvilket er en lille ulempe. Derudover er tragten ikke den største af sin slags, hvilket kræver, at du bliver nødt til at skære frugter eller grøntsager i mindre dele. Med rengøring og en smal tragt som de eneste kritikpunkter er det klart, at denne Smeg Slow Juicer har fortjent titlen som en af de bedste slow juicere i test!

 • Topkandidat i juicer test hos britiske Independent
 • Kan fås i et stilfuldt Dolce & Gabbana design
 • Nem at bruge og håndtere
 • Mulighed for at justere på konsistensen
 • Slow juicer med lavt støjniveau

Den eftertragtede Smeg Slow Juicer finder du ved KitchenOne, der har modellen i det smukke design fra Dolce & Gabbana

Testvinder – T3
SAGE BJE 430 - THE NUTRI JUICER COLD
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.840,00 Til forhandler

Kvalitet, enkelhed og robusthed er ofte de væsentligste kriterier, når eksperter finder luppen frem og går diverse modeller i sømmene. I deres søgen efter den bedste juicer i 2020 fandt eksperterne hos T3 frem til modellen Sage BJE430. Denne juicer blev den bedste centrifugale juicer i deres test, der kun blev overhalet af to slow juicepressere.

Detaljerne, funktionerne og prisen på modellen fra Sage er ikke til at sætte en finger på. Kendetegnene hos Sage, såsom kvalitet og robusthed, kommer endnu en gang til udtryk i deres juicer. Det er dog ikke kun kvaliteten, der har fået T3 til at rose Sage BJE430.

Den store tragt på hele 8,5 cm i bredden lader selv større frugter og grøntsager passere. Mens du putter de hele stykker ned i maskinen, vil motoren på 1.250 Watt tage sig af selv de største og hårdeste stykker af frugt eller grønt. Derved skal du ikke bruge unødvendig tid ved skærebrættet, når du lige vil have en juice-to-go.

Hvis du foretrækker at lave en stor mængde juice på forhånd, følger der en 2-liters kande med. Kanden kommer tilmed med et låg, sådan du kan putte den direkte ind i køleskabet. Det er klart en fordel, hvis du gerne vil nyde et koldt glas juice hver dag, men du ikke har tiden til at lave det.

De mange goder ved modellen stopper ikke her. Sage BJE430 gør brug af en såkaldt Cold Spin Technology, der mest af alt lyder som noget fra raketvidenskab. Heldigvis er det ikke så kompliceret. Det betyder, at når maskinen er i brug, stiger temperaturen på maskinen kun med 1,8 grader. I sin enkelhed betyder det, at juicens næringsstoffer har bedre forudsætninger for at holde sig længere.

En lille ulempe ved Sage BJE430 er, at det er en centrifugal juicer. T3 vægter det skidt i deres bedømmelse, da det overordnet betyder, at denne model producerer mindre juice pr. frugt end en slow juicer. Derudover er maskinen en stor fætter, som du muligvis ikke lige har plads til på køkkenbordet.

Til gengæld producerer den store maskine en kæmpe mængde juice på kort tid, hvilket en slow juicer ikke helt kan følge med til. Derfor er denne model perfekt til dig, der gerne vil kunne lave meget juice og lægge det på køl.

 • Bedste centrifugale juicer i test hos eksperterne fra T3
 • Topkarakterer angående kvalitet
 • Du får meget for pengene
 • Nogle dele kan klare en tur i opvaskemaskinen
 • Centrifugal juicer med et middel støjniveau

I en Sage BJE430 får du en komplet, stor og effektiv juicer, der kan lave de fleste frugter og grøntsager om til juice. Modellen finder du hos High On Life her og KitchenOne.

Topresultater – Forbrugerrådet Tænk
OBH Nordica juicer - Prestige
ForhandlerTotalprisLæs mere
606,00 Til forhandler
628,00 Til forhandler
699,00 Til forhandler

Det er ikke kun brands fra udlandet, der har forstand på at lave juicepressere. Herhjemme er der også nogle producenter, der formår at forbløffe juiceverden med deres produkter. De svenske og danske kræfter bag OBH Nordica har resulteret i en juicer ved navn OBH Nordica Prestige, der har fået fine udmærkelser fra Forbrugerrådet Tænk.

Modellen fra OBH Nordica får topkarakterer, når det kommer til at lave juice, være brugervenlig og have et fornuftigt energiforbrug. Den vigtigste egenskab for en juicepresser er selvfølgelig også, at maskinen formår at presse lækker juice. Dette klarer modellen også til ug. Derudover er det selvfølgelig en fordel, at denne model er let at bruge, sådan det ikke tager en krig at lave juice fra gang til gang.

Det er også en betydningsfuld detalje, at tragten er stor. OBH Nordica Prestige har en tragt på 7,4 cm, der er i den høje ende her i testen af de bedste juicere på markedet. En stor størrelse gør sig også gældende, når det kommer til juicekanden. Til modellen medfølger der en kande på 1,2 liter, hvilket burde være rigeligt til et normalt juiceforbrug. Til frugtkødet er der også en beholder på to liter, som adskiller den saftige juice fra de klumpede rester af frugten.

Derudover har modellen to hastigheder, der kan bruges til henholdsvis bløde eller hårde frugter. Derved bliver maskinen alsidig, hvilket blot er et plus i bogen hos os og Forbrugerrådet Tænk. Det er trods alt rart at have et køkkenredskab, der kan mere end blot producere ét færdiglavet resultat.

Om denne model er den bedste juicer i test, er nok en overdrivelse. De andre juicere og slow juicere i vores test har generelt fået en højere score i bedømmelserne, mens de også har flere funktioner. Derudover trækker det ned, at OBH Nordica Prestige ikke er den nemmeste model at rengøre, mens støjen fra maskinen kan være øredøvende.

OBH Nordica Prestige slår dog især igennem på prisen. Hvis du ikke lader støjen eller rengøringen stå i vejen for dit valg, får du her en juicer, der utvivlsomt lever op til dine krav angående juice og budget. På grund af de mange gode egenskaber og den lave pris har denne model gjort sig velfortjent til at blive en del af vores test af de bedste juicepressere!

 • Flotte udmærkelser fra Forbrugerrådet Tænk
 • Du får høj kvalitet for pengene
 • Kraftfuld motoreffekt på 800 watt
 • Stor tragt og beholder
 • Centrifugal juicer med et relativt højt støjniveau

Inde på Coop Shopping, KitchenOne og Proshop kan du købe den billige OBH Nordica Prestige.

Testvinder – Forbrugerrådet Tænk
https://www.proshop.dk/Saftpresser/Tefal-ZC500H38-SlowJuicer/2485093
ForhandlerTotalprisLæs mere

En slow juicer er det nye sort. Når saften langsomt bliver klemt ud af frugten eller grøntsagen, resulterer det i mere juice – og hvem kan sige nej til det? Hvis du helst ser juiceglasset helt fyldt fremfor halvtomt, har Tefal lanceret modellen Infiny Press Revolution. Denne model er den slow juicer, der fik højeste karakter hos Forbrugerrådet Tænk.

Hvis dit budget og behov ikke nødvendigvis afspejler sig i en slow juicer i den helt dyre ende, så vil denne model være en perfekt løsning til dig. På trods af modellens høje placering i testen, er prisen til at arbejde med. Slow juicere er ofte en del dyrere end de centrifugale modeller, hvilket ikke nødvendigvis er tilfældet med denne effektive model.

Tefal Infiny Press Revolution er udstyret med en langsom presseteknologi, der fylder dit glas med 35 % mere juice. Den ekstra saft og langsomme proces resulterer også i flere vitaminer, der ellers blot ville gå til spilde i kanden med frugtkød. Den ekstra juice kan du opbevare i den store kande, der kan rumme helt op til to liter lækker, friskpresset juice.

Med et behov for andet end juice kan modellen også producere coulis, da maskinen kommer med to filtre henholdsvis til juice og frugtpure. Derved kan du tilføje et ekstra element til din suppe, sauce eller blot nyde godt af saften i sin rene form. Hvis du primært leder efter et køkkenredskab til supper, smoothies eller lignende, kan det være bedre at investere i en blender fra vores test af bedste blendere i 2020.

I forhold til støjen er Tefal Infiny Press Revolution et godt eksempel på, at alle vores slow juicere bedst i test ikke ødelægger din juiceoplevelse med irriterende støj. Med sin forholdsvis lille og stille motor på 300 watt kan maskinen sagtens klemme selv de mest tilbageholdende dråber ud af frugten.

Det eneste, der trækker Tefal Infiny Press Revolution ned, er modellens brugervenlighed. Overordnet er maskinen ikke særlig nem at samle eller rykke rundt på, hvilket kan være en ulempe for nogle. Dertil er åbningen af tragten blot på 4,2 cm. Du kan dog hurtigt komme dette problem til livs, hvis du blot skærer frugterne og grøntsagerne ud i mindre dele, inden maskinen transformerer delene til forfriskende juice.

 • Testvinder af slow juicere hos Forbrugerrådet Tænk
 • Kan komme i opvaskemaskinen og er let at rengøre
 • 3 påfyldningsrør
 • Slow juicer med lavt støjniveau

Hvis valget falder på denne slow juicer bedst i test, så kan du finde Tefal Infiny Press Revolution hos Proshop.

Hvilken juicer skal du vælge?

Ved hjælp af et hav af eksperter og tests er vi kommet frem til de juicere og slow juicere, der generelt klarer sig bedst i test. Selvom alle disse juicepressere kan lave lækker, friskpresset juice, er der forskel på både funktioner, størrelser, priser og meget mere.

Først og fremmest bør du stille dig selv spørgsmålet, om du er ude efter en centrifugal juicer eller en slow juicer. Vælger du den første, får du ofte en billigere maskine, der hurtigere kan omdanne frugt til juice. Hvis du har mere tid, et større budget og foretrækker en juice fyldt med næringsstoffer, er en slow juicer et rigtig godt valg.

Derudover larmer centrifugale juicere ofte mere end slow juicere, hvilket for nogle kommer som en overraskelse, når de første gang sætter maskinen i gang. Desværre kan det i nogle tilfælde overskygge de andre gode kvaliteter ved modellen, hvilket er en skam. Derfor bør du også gøre op med dig selv, om støjniveauet har en stor betydning for dit valg, eller om mængden og kvaliteten af juicen kommer i første række.

Vælg en juicer eller slow juicer ud fra dit behov

I løbet af vores test har du stødt på diverse juicemaskiner, der på mange parametre klarer sig bedst i test. De alle har dog forskellige egenskaber og små detaljer, der netop gør produktet unikt. Derfor kan det være svært at finde hoved og hale i, hvad der i bund og grund er det bedste produkt.

Men hvornår er noget det bedste? I sidste ende handler det om, at du finder en juicer, der er bedst for dig. Hvad skal du bruge to liter juice til, hvis du kun drikker en halv liter? Og hvad gør du, hvis juicepresserens motor ikke er kraftfuld nok til at håndtere din yndlingsfrugt?

Vi hos Produktzoom anbefaler, at du altid har dit eget behov i baghovedet, når du er ude efter et produkt bedst i test. Selvom eksperterne selvfølgelig ved, hvad de taler om, passer deres testvinder ikke nødvendigvis til dit behov. Derfor har vi inddraget flere eksempler på juicere og slow juicere, der er blevet bedømt af diverse eksperter fra forskellige tests. Derved er der større chance for, at din drømmejuicer gemmer sig blandt de yderst eftertragtede og testvindende produkter i vores test!

Relaterede artikler

Bolig No Comments

Kend dine rettigheder når du handler online inden for EU

Hvis du handler online i EU, drager du fordel af flere lag af forbrugerbeskyttelse, der stammer fra EU-lovgivningen, såsom retten til klare oplysninger om pris, forsendelses- og leveringsomkostninger, retten til…
Bolig No Comments

5 idéer til at tilbringe fritiden med sjove indendørsaktiviteter

I Danmark er vi kendt for vores lunefulde vejrguder, der kan sætte en kæp i hjulet for ferie- og fritidsplaner. Derfor kan det være en fordel at have gode indendørsaktiviteter…
Bolig No Comments

Opgrader dit hjem med smart home gadgets

Den rivende udvikling inden for produkter og løsninger til smart home, har gjort livet og hverdagen lettere for en lang række mennesker. Teknologien har gjort det muligt at forbinde de…
Anmeldelse af newzealandsk lammeskind fra Lammeskindet.dk
Bolig No Comments

Anmeldelse af newzealandsk lammeskind fra Lammeskindet.dk

Smid alt du har i hænderne og kast blikket på de fantastiske newzealandske lammeskind fra Lammeskindet.dk. De føles lige så naturlige, som de er, og kvaliteten af lammeskindene skuffer ikke.…
Gode tips til forårsrengøringen
Bolig No Comments

Gode tips til forårsrengøringen

Måske er det ved at være den tid igen, hvor sommertiden er starten, havemøblerne er sat ud og de lyse aftener begynder at blive længere og længere for hver dag,…
Gasgrill test
Bolig No Comments

Find den bedste gasgrill her – de bedste gasgrill i test

At grille på gas er blevet det nye sort. Det er ofte meget nemmere lige at tænde op – uanset om det regner eller ej. Du får den samme gode…
toaster test
Bolig No Comments

Toaster-test: Find den bedste toaster

Leder du efter en toaster, der er bedst i test og perfekt til dine behov? Vi har samlet nogle af de bedste toastere på markedet, så du kan få den…
Panini-grill test
Bolig No Comments

Panini-grill test – find den bedste i test her

Det skal være nemt at lave god mad derhjemme. Foruden en god stavblender og andre køkkenredskaber, er en panini-grill det helt ideelle redskab til nem og lækker mad til hverdagen.…