Røremaskine Test 2020 – Find markedets bedste røremaskiner her

13. august 2019 januar 2nd, 2020 No Comments af

Hvilke røremaskiner er de bedste på markedet i dag?

Vi har lavet en test af røremaskiner på det danske marked og udvalgt de fem, vi synes klarer sig bedst indenfor forskellige prisklasser.

Dermed er der også større sandsynlighed for, at du finder lige præcis den bedste røremaskine, som er optimal til dig og dine madlavningsambitioner.

Vi anbefaler dig nøje at undersøge mulighederne indenfor røremaskiner, inden du foretager et køb. Nogle af disse røremaskiner er dyre og nogle af dem er billige. Og måske er en billig røremaskine bedre til dine behov end en dyr. Derfor er det vigtigt, at du er afklaret med, hvad du ønsker at bruge en røremaskine til.

Vi kigger på følgende specifikationer til sammenligning i denne test:

 • Effekt
 • kapacitet
 • Planetarisk mixning
 • Mulighed for tilføjelser

Om du bruger denne røremaskine til endegyldigt at vælge en røremaksine eller blot som inspiration, så håber vi, at den vil være dig behjælpelig.

ForhandlerTotalprisLæs mere
899,00 Til forhandler

Vi starter vores test af røremaskiner med testens billigste røremaskine: Royalty Line røremaskinen på 1400W. Denne røremaskine leverer en imponerende ydelse til en utrolig favorabel pris. Og den er derfor også et rigtig godt valg til dig, der er mindre rutineret i køkkenet, men som gerne vil have en god start som mesterkok, uden at det behøver at koste en formue.

En kraftfuld røremaskine

Inden vi kommer til hovedårsagen til, at Royalty Line røremaskinen er med i vores test af røremaskiner, så vil vi lige hurtigt kommentere designet. Royalty Line røremaskinen ser faktisk rigtig godt ud. Den kommer i et stilrent, men klassisk look som leder tankerne hen på de klassiske Kenwood røremaskiner.

Men det er blot en bonus. For Royalty Line røremaskinen har – som navnet ikke ligger skjul på – en motor på hele 1400W! Dette er næstmest af de udvalgte røremaskiner i vores røremaskinetest. Og det er meget imponerende i en røremaskine til denne pris.

En røremaskine, der ikke går på kompromis

Man kunne så godt frygtes til at tro, at til denne pris, så har Royalty Line kun haft fokus på motorens kraft. Men det skal du ikke frygte for. Royaty Line røremaskinen lever til fulde op til de standarder og krav, der sættes til en moderne røremaskine.

Royalty Line er ikke det mest kendte mærke indenfor røremaskiner, og det er kun naturligt, at de i forsøget på at differentiere sig gør noget specielt ved deres røremaskine. Her tænker vi på at sætte en så kraftfuld motor i en røremaskine til dette prisniveau. Men Royalty Line har sørget for at holde det høje niveau igennem hele konstruktionen, hvilket har resulteret i en rigtig god røremaskine.

Den billige røremaskine

Det er ikke en hemmelighed, at Royalty Line er det mest velkendte navn i vores test af røremaskiner. Det er derfor heller ikke overraskende, at det også er den billigste røremaskine i vores test. Men som sagt før så er det bestemt ikke en dårlig maskine – ellers havde vi naturligvis heller ikke taget den med i vores røremaskinetest.

Royalty Line røremaskinen kommer med mindre ekstraudstyr end de andre røremaskiner i testen, og den kan ikke påføres nogen tilføjelser. Til gengæld sørger den kraftige motor og et centreret gear i metal for en kraftfuld og jævn planetarisk mixning. Royalty Line røremaskinen står solidt fast takket være de store gummifødder, og automatisk slukning sikrer, at røremaskinen ikke står unødvendigt tændt. Derudover har den variabel, trinløs hastighedsstyring, hvilket fuldkommen præcist lader dig vælge den ønskede hastighed.

Royalty Line røremaskinen tager kampen op mod de store mærker

Vi er imponerede af Royalty Line røremaskinen og især den kraftfulde motor. Med Royalty Line røremaskinen får du en røremaskine, der ubesværet kan hjælpe dig i køkkenet uanset, hvad det er du ønsker at tilberede. Den kraftfulde motor klarer enhver opgave uden besvær. Og så er prisen ikke til at komme udenom. En røremaskine med en motor i denne kvalitet og til denne pris får du simpelthen ikke andre steder.

Specifikationer for Royalty Line Røremaskine 1400W:

 • Mærke: Royalty Line
 • Effekt: 1400 Watt
 • kapacitet: 5 liter
 • Planetarisk mixning: Ja
 • Mulighed for tilføjelser: Nej

Køb Royalty Line Røremaskinen 1400W her:
www.satana.dk

ForhandlerTotalprisLæs mere
3.486,00 Til forhandler
3.999,00 Til forhandler

Fra et mere ukendt navn indenfor røremaskiner til det måske mest anerkendte. KitchenAid har produceret røremaskine i en evighed, og der simpelthen en grund til, at de er så populære. Og det er ikke kun på grund af det flotte design.

Den moderne røremaskines moder

KitchenAid har produceret røremaskiner siden 1919, og det mærkes tydeligt, at de har en livstidserfaring med netop dette. KitchenAids nuværende og ikoniske røremaskinedesign har været stort set uændret siden virksomheden første gang brugte det i 1937. God stil går aldrig af mode.

Men KitchenAid røremaskinerne var aldrig blevet til noget, hvis det eneste de gjorde, var at se godt ud i dit køkken. KitchenAid Artisan røremaskinen er en røremaskine af højeste kvalitet, og Artisan-serien har i mange år udmærket sig som en af de absolut bedste, hvis ikke den bedste røremaskine i sin prisklasse.

Røremaskinen med de smarte løsninger

KitchenAid Artisan røremaskinen har en motorkraft på 300W. Og det lyder måske ikke af meget, når du sammenligner med den ovenstående Royalty Line røremaskine, der har 1400W. Men her er det igen, at KitchenAid fremviser deres erfaring indenfor røremaskiner.

Artisan røremaskinen har direkte transmission, der – udover at sørge for at røremaskinen er mere stille end mange andre røremaskiner – sørger for, at røremaskinen får det absolut maksimale ud af motorens kraft. Og dermed er der heller ikke behov for en mere kraftig motor. Motoren er konstrueret helt i metal – bortset fra blot 2 procent. Disse sidste 2 procent er nylon, og det er tilføjet motoren som en sikkerhedsanordning. Skulle det ske, at motoren bliver udsat for overdrevet belasting, så vil nylonen smelte og stoppe motoren, før denne lider skade og evt. beskadiger maskinen.

Så meget mere end en røremaskine

KitchenAid Artisan røremaskinen er ikke kun smart, når det kommer til at beskytte og få mest muligt ud af motoren. Den kan også tilføjes alverdens ekstraudstyr, der gør den til så meget mere end kun en røremaskine.

Vi vil ikke engang prøve at opremse alt det ekstraudstyr, som du efterhånden kan tilføje til Artisan røremaskinen – det vil simpelthen tage for lang tid. Til gengæld vil vi nævne, at på nuværende tidspunkt kan du tilføje hele 15 stykker ekstraudstyr til koblingsledet på fronten af denne KitchenAid røremaskine, hvilket gør den helt utrolig fleksibel. Du kan bogstaveligt talt bruge denne røremaskine til alt!

Røremaskinen, der holder for evigt

Eller næsten ikke det mindste. KitchenAid konstruerer deres røremaskiner til at have en forventet levetid på 30 år! Det er jo helt uhørt nu om dage. Men set i lyset af hvilket kvalitet, der ligger bag konstruktionen, så er det måske ikke så overraskende.

Artisan røremaskinen er lavet i metal. Og stort set kun metal. Det betyder, at du får en fantastisk holdbar røremaskine, men også en røremaskine der vejer. Artisan røremaskinen vejer 11,3 kg, så den er ikke sådan ligetil at stille i køkkenskabet. Men så er det jo heldigt, at den ser så godt ud. At KitchenAid ikke går på kompromis med konstruktionskvalitet er blot understreget af det faktum, at den tilhørende skål er lavet i rustfrit stål. Kitchen Artisan røremaskinen er i sandhed bygget til at holde.

Specifikationer for KitchenAid Artisan røremaskinen:

 • Mærke: KitchenAid
 • Effekt: 300 Watt
 • kapacitet: 4,8 liter
 • Planetarisk mixning: Ja
 • Mulighed for tilføjelser: Ja

Køb KitchenAid Artisan røremaskinen her:
www.kitchenone.dk
www.shopping.coop.dk

ForhandlerTotalprisLæs mere
4.303,00 Til forhandler

Fra en gigant indenfor køkkenmaskiner til en anden. Kenwood er den anden helt store spiller, når det gælder røremaskiner, og også her er der en god grund til dette. Kenwood har altid haft fokus på, at levere en kraftfuld røremaskine, der ikke går på kompromis, så du altid har mulighed for at lave netop det, du drømmer om.

Røremaskinen til den passionerede

Kenwood Chef XL Titanium røremaskinen er designet til at lade dig drømme. Røremaskinen har en helt utrolig motor på 1700W! Så dette er en røremaskine, der kan tage ved. Og det er også meningen, da Chef XL Titanium røremaskinen er designet til at skulle kunne varetage en hver opgave, som du sætter den på.

Men tro nu ikke at Kenwood røremaskinen kun er muskler og ingen hjerne. Røremaskinen har flere smarte løsninger, der sikrer, at du på optimal vis kan bruge motorens mange kræfter. Eksempelvis sørger Planetary Mix Action-funktionen for, at røremaskinen vedholder en fuldkommen ensartet hastighed og styrke under både store belastninger, men også under varierende belastninger. Og samtidig er maskinen forsigtig nok til luftigt at blande dine ingredienser, når dette er ønsket.

Røremaskinen gør det nemt

Kenwood XL Chef Titanium røremaskinen har også mere lavpraktiske løsninger, der gør brugen nemmere. Det er dog ikke noget, man tænker over, før man bruger røremaskinen. Skålen er f.eks. på hele 6,7 liter, så du aldrig behøver at frygte for, om du har nok plads i den til alle ingredienser.

Og nu vi er ved skålen. Udover at være rigtig dejlig stor, så er den solidt lavet i rustfrit stål og med håndtag. En anden – på overfladen ubetydelig udseende ting – er skålens indvendige mål. En lille detalje i helheden, men utrolig praktisk, når du står og skal lave præcise opmålinger. Og sådan er det med Chef XL røremaskinen. Detaljerne er tænkt fuldkommen igennem. Der er eksempelvis også et lille lys over skålen, der gør det endnu nemmere at se, hvad der præcis fungerer, når røremaskinen kører.

Så meget mere end en røremaskine

Lige som KitchenAid røremaskinen ovenfor, så kan denne Kenwood røremaskine også fungere som mere end en røremaskine. Alverdens ekstraudstyr – som der tilsluttes røremaskinens kraftudtag – betyder, at du faktisk ikke behøver flere køkkenmaskiner end denne røremaskine og noget ekstraudstyr.

Til denne Kenwood røremaskine kan du faktisk få over 20 stykker ekstraudstyr, der i sandhed kan gøre røremaskinen til den ultimative hjælper i dit køkken. Hak kød? Det klarer røremaskinen. Skal du lave noget friskt, hjemmelavet pasta? Selvfølgelig kan du få et stykke ekstraudstyr, der kan det. Og sådan kan vi blive ved i en evighed. Kenwood røremaskinen giver dig virkelig uanede muligheder.

Kenwood røremaskinen er konstrueret i den allerbedste kvalitet

Kenwood Chef XL røremaskinen er den dyreste røremaskine i vores test af røremaskiner, men hold nu op for en røremaskine. Ser vi bort fra prisen, og ser vi i stedet udelukkende på maskinen, så er det den bedste røremaskine vi har med i vores røremaskinetest. Ingen tvivl om det.

Men prisen er faktor. En meget vigtig faktor for de fleste. Og derfor er det ikke sikkert at Chef XL røremaskinen er den rigtige for dig. Den er velbygget, den har en fantastisk motor (noget Kenwood også anerkender ved at have 10 års garanti på motoren) og så har røremaskinen en mængde ekstraudstyr, hvor de andre røremaskiner i vores test bare ikke kan være med.

Specifikationer for Kenwood Chef XL Titanium røremaskinen:

 • Mærke: Kenwood
 • Effekt: 1700 Watt
 • kapacitet: 6,7 liter
 • Planetarisk mixning: Ja
 • Mulighed for tilføjelser: Ja

Køb Kenwood Chef XL Titanium røremaskinen her:
www.kitchenone.dk
www.wupti.dk

ForhandlerTotalprisLæs mere
2.749,00 Til forhandler

Smag er en personlig ting. Det er vi klar over. Men vi vil nu stadig vove at kalde SMEG SMF01PBEU røremaskinen for den flotteste røremaskine i vore test af røremaskiner. SMEG er verdenskendte for deres ikoniske designs, der er inspireret af USA i 1950’erne. Men SMEG er bestemt også anerkendt for deres kvalitetsprodukter, der fungerer lige så godt, som de ser ud. Og det gælder også for denne SMEG røremaskine.

Røremaskine eller kunstværk?

SMEG SMF01PBEU røremaskinen (vi kalder den simpelthen bare SMEG røremaskinen fra nu af) har er unikt og stilfuldt design. Og vi er ikke blege for at kalde den decideret smuk.

SMEG røremaskinen er fremstillet i formpresset aluminium, der giver et elegant design med unikke former og konturer, der er ulig nogen anden røremaskine. SMEG røremaskinen vil utvivlsomt stjæle opmærksomheden i ethvert køkken – måske lige undtaget af de lækkerier du bruger røremaskinen til at fremstille.

SMEG røremaskinen er mere end bare flot at se på

Det ville være meget useriøst at inkludere SMEG røremaskinen i vores test, hvis alt den egentlig kunne være at se godt ud. Nej, det er vigtigste er nemlig det, der findes indeni. Og her beviser SMEG, at deres røremaskine er lige så teknisk velkonstrueret, som den er flot designet.

SMEG røremaskinen har en motor på bundsolide 800W, hvilket gør den til en kraftfuld en af slagsen. Dermed kan denne røremaskine uden problemer klare selv seje brøddeje m.m. Røremaskinen har også hele 10 hastighedsindstillinger, hvilket er med til at garantere, at du har mulighed for at justere på miksningen, så den foregår ved den optimale hastighed. Motoren stopper desuden automatisk, når armen løftes, eller hvis motoren udsættes for overbelastning, så der ikke opstår uheld og skader.

SMEG røremaskinen er et solidt valg

Hvis vi tager udseendet ud af ligningen, så er denne SMEG røremaskine et solidt valg til en fornuftig pris, da det faktisk er en rigtig solid røremaskine. Den har en stærk motor og rigtig god gearing, der gør den i stand til at klare stort set hvad som helst. Men den har ikke mulighed for tilføjelser – i modsætning til f.eks. KitchenAid Artisan røremaskinen.

Vil du derimod have en unik røremaskine, så er der ingen tvivl om, at SMEG er den rigtige røremaskine til dig. For som det er nævnt ovenfor, så er røremaskinen stadig en rigtig god røremaskine i sin egen ret.

Specifikationer for SMEG SMF01PBEU røremaskinen:

 • Mærke: SMEG
 • Effekt: 800 Watt
 • kapacitet: 4,8 liter
 • Planetarisk mixning: Ja
 • Mulighed for tilføjelser: Nej

Køb SMEG SMF01PBEU røremaskinen her:
www.kitchenone.dk

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.288,00 Til forhandler

Vi slutter vores test af røremaskiner af, ikke blot med en prisvenlig røremaskine, men en bedst i test vinder. Bosch StartLine røremaskinen er nemlig blevet kåret som bedst i test af Forbrugerrådet Tænk.

Røremaskinen er flot at se på og effektiv at bruge

Bosch StartLine MUM54A00 røremaskinen kommer i et flot design, der dog har taget en anden tilgang end den ovenstående SMEG røremaskine. Bosch har med denne røremaskine valgt et langt mere futuristisk udseende, og det er de sluppet meget godt fra.

Men som vi også nævnte ovenfor, så er udseende ikke alt – og det er heller ikke på grund af udseendet, at røremaskine er blevet kåret som bedst i test. StartLine røremaskinen er nemlig en rigtig kompetent røremaskine – især når vi tager prisen i betragtning.

En praktisk røremaskine

Denne Bosch røremaskine er solidt bygget, og den kommer med udstyr i en rigtig god kvalitet og har flere virkelig smarte løsninger og funktioner. 3D Planetary Mixing ælter f.eks. din dej til siden og i højden, hvilket giver dig en mere effektiv og jævn æltning.

Røremaskinen kommer med en skål i en god og brugbar størrelse på 3,9 liter, der er lavet i rustfrit stål. Skålens særlige indvendige form gør op for skålens lidt mindre fysiske størrelse. Dermed kan den sagtens håndtere større mængder dej, end man først lige skulle tro. Og Multi-Motion-Drive-funktionen sørger for, at motoren altid arbejder mest effektivt på trods af skiftende modstand og viskositet.

En sikker røremaskine

Bosch StartLine røremaskinen har stor fokus på din og maskinens sikkerhed. Udover at have ekstrasolide gummifødder, der sikrer, at den bliver hvor den skal, så har røremaskinen også en automatisk beskyttelse af motoren. Denne aktiveres automatisk og stopper motoren, hvis røremaskinen imod forventning bliver udsat for en for stor belastning.

StartLine røremaskinen har også dæksler til ubrugte drev og en låsemekanisme til skålen, der sikrer, at denne ikke render nogen steder hen. Easy ArmLift gør det ikke blot nemmere at løfte blanderarmen – dette gøres blot ved et enkelt tryk på en knap – det gør det også mere sikkert at skifte udstyr på røremaskinen.

Den bedste røremaskine til prisen?

Vi har ikke haft mulighed for at gennemgå alle røremaskiner på markedet i Danmark til denne røremaskinetest. Men Bosch StartLine røremaskinen er svær at overgå til den pris. Bosch StartLine røremaskinen er som dens design udstråler en smart og futuristisk røremaskine med mange nytænkende funktioner og løsninger, der går den både effektiv og nem at bruge.

StartLine røremaskinen har meget der taler for, at den er den bedste røremaskine i denne prisklasse. Ikke mindst dens brugervenlighed er helt i top. Uanset om du skal ælte, mose eller nænsomt blande, så skifter du lynhurtigt redskab med blot et enkelt tryk på en knap. En virkelig smart og brugervenlig egenskab.

Specifikationer for Bosch StartLine MUM54A00 røremaskinen:

 • Mærke: Bosch
 • Effekt: 900 Watt
 • kapacitet: 3,9 liter
 • Planetarisk mixning: Ja
 • Mulighed for tilføjelser: Nej

Køb Bosch StartLine MUM54A00 røremaskinen her:
www.kitchenone.dk

Baggrunden for vores røremaskinetest

Røremaskinen er uundværlig i det moderne danske køkken, og derfor er det naturligt vigtigt, at du er i stand til at vælge den helt rigtige røremaskine til netop dine behov.

I vores test af røremaskiner har vi gennemgået og samlet de bedste røremaskiner på markedet lige nu. De anbefalede røremaskiner i vores test er udvalgt med hovedfokus på kvaliteten af deres konstruktion. En røremaskine er ikke en billig ting at skulle købe. Kvaliteten skal derfor være i orden. Andre ting som ekstraudstyr, brugervenlighed og naturligvis sikkerhed har også haft stor betydning. Heldigvis hænger kvalitet i konstruktionen ofte rigtig godt sammen med sikkerheden.

Derudover har vi baseret vores røremaskinetest på tanken omkring diversitet og forskellige prisklasser. Vi har fokuseret på solide, velbyggede røremaskiner med motorer, der er i stand til at håndtere alt, hvad du udsætter røremaskinen for. For motoren er en røremaskines vigtigste del. Men som nævnt så er de udvalgte røremaskiner i forskellige prisklasser, så du forhåbentlig har nemmere ved at finde den rigtige røremaskine til dine behov.

Den endelige tilblivelse af vores test af røremaskiner er sket på baggrund af uvildige eksperttests af røremaskiner og omtaler af produkterne.

Relaterede artikler

Bolig No Comments

Kend dine rettigheder når du handler online inden for EU

Hvis du handler online i EU, drager du fordel af flere lag af forbrugerbeskyttelse, der stammer fra EU-lovgivningen, såsom retten til klare oplysninger om pris, forsendelses- og leveringsomkostninger, retten til…
Bolig No Comments

5 idéer til at tilbringe fritiden med sjove indendørsaktiviteter

I Danmark er vi kendt for vores lunefulde vejrguder, der kan sætte en kæp i hjulet for ferie- og fritidsplaner. Derfor kan det være en fordel at have gode indendørsaktiviteter…
Bolig No Comments

Opgrader dit hjem med smart home gadgets

Den rivende udvikling inden for produkter og løsninger til smart home, har gjort livet og hverdagen lettere for en lang række mennesker. Teknologien har gjort det muligt at forbinde de…
Anmeldelse af newzealandsk lammeskind fra Lammeskindet.dk
Bolig No Comments

Anmeldelse af newzealandsk lammeskind fra Lammeskindet.dk

Smid alt du har i hænderne og kast blikket på de fantastiske newzealandske lammeskind fra Lammeskindet.dk. De føles lige så naturlige, som de er, og kvaliteten af lammeskindene skuffer ikke.…
Gode tips til forårsrengøringen
Bolig No Comments

Gode tips til forårsrengøringen

Måske er det ved at være den tid igen, hvor sommertiden er starten, havemøblerne er sat ud og de lyse aftener begynder at blive længere og længere for hver dag,…
Gasgrill test
Bolig No Comments

Find den bedste gasgrill her – de bedste gasgrill i test

At grille på gas er blevet det nye sort. Det er ofte meget nemmere lige at tænde op – uanset om det regner eller ej. Du får den samme gode…
Bolig No Comments

Juicer og slow juicer bedst i test – find din nye juicer blandt disse testvindere

Et glas friskpresset juice er både opfriskende, nærende og en fryd for smagsløgene. Derfor har de fleste caféer i dag fået juice på deres menukort. Men hvorfor tage på café,…
toaster test
Bolig No Comments

Toaster-test: Find den bedste toaster

Leder du efter en toaster, der er bedst i test og perfekt til dine behov? Vi har samlet nogle af de bedste toastere på markedet, så du kan få den…