Stavblendertest 2020 – Find den bedste stavblender i test

11. oktober 2019 april 28th, 2020 No Comments af
Stavblender

Hvilken er den bedste stavblender på markedet? Det kan der være delte meninger om. Derfor har vi lavet en stavblendertest, hvor vi har udvalgt, de stavblendere, som vi mener, klarer deres arbejde bedst.

Stavblenderne, der er blevet udvalgt som de bedste stavblendere i 2019 på markedet i Danmark, kommer i forskellige prisklasser, da vi mener, at det også er vigtigt at tænke på, at ikke alle har brug for den absolut dyreste stavblender.

Derfor anbefaler vi dig også at nøje overveje, hvad det er, du forventer, at en stavblender skal kunne. Tænk gerne over, hvad du skal bruge stavblenderen til. Dermed er der større chance for, at du ikke kommer til at ende med en stavblender, der enten er for dyr eller for billig.

Uanset om du ender med at vælge en stavblender i vores stavblendertest eller blot bruger denne som inspiration, så håber vi, at du finder den brugbar.

bosch stavblender
ForhandlerTotalprisLæs mere
320,00 Til forhandler
412,00 Til forhandler

Bosch stavblenderen MSM66020 er den billigste stavblender, der har klaret kravene til at blive udvalgt i vores stavblendertest. Dette er ikke overraskende, for denne billige Bosch stavblender leverer en rigtig god ydelse til en rigtig god pris. Det er derfor også et indlysende sted at starte vores stavblendertest.

Bosch stavblender MSM66020 er som nævnt den billigste stavblender, der er blevet udvalgt i vores test af stavblendere, men den er ikke meget billigere end et par af de øvrige billige stavblendere. Og det fortæller glædeligt lidt om, at selv de billige stavblendere nu er i stand til at klare de fleste opgaver i køkkenet.

Derfor er Bosch stavblenderen et godt køb

Prisen er den væsentligste faktor, når det kommer til, hvorfor Bosch Stavblender MSM66020 er sådan et godt køb. Denne billige stavblender gør det muligt for alle at have en god og solidt bygget stavblender i køkkenet, der er i stand til at håndtere stort set alt, hvad du kunne finde på at udsætte den for.

Mange dyrere stavblendere har flere smarte funktioner og mere tilbehør, men derfor koster de også mere. Derudover er et øget antal meget specialiseret ekstraudstyr i mange tilfælde slet ikke nødvendigt. Derfor er Bosch Stavblender MSM66020 også ganske fremragende, hvis du ikke har brug for en helt speciel stavblender, der kan alt mellem himmel og jord.

Bosch stavblenderen blender faktisk ret godt

Det ville jo ikke give mening, at Bosch Stavblender MSM66020 kun var udvalgt i vores stavblendertest, fordi den er billig. Prisen er blot et meget stort plus, når vi sammenligner denne og kvaliteten på selve stavblenderen. Og her klarer den sig faktisk ganske godt.

Bosch Stavblender har en rigtig god effekt på hele 600 Watt, hvilket er meget flot for en stavblender i denne prisklasse. Denne saft og kraft gør den nemlig meget brugbar til forskellige opgaver i køkkenet, og den kan uden problemer hakke grønt, lave puré, mikse, hakke nødder og lave shakes.

Stavblenderen har en meget fin ergonomi

Bosch Stavblenderen er i høj grad lavet i plastik, hvilket ikke er så overraskende, når man tager prisen i betragtning. Dette gør den meget let og nem at manøvrere med. Men tro nu ikke, at den glatte plastikoverflade gør den problematisk at holde ordentlig ved.

Selve håndtaget på Bosch stavblenderen er designet i en ergonomisk form, der sikrer, at du altid har et godt greb. Et greb, der gøres endnu bedre takket være den bløde non-slip-belægning i gummi. Selve blenderfoden er lavet i rustfrit stål, så du kan uden problemer komme denne en tur i opvaskemaskinen, så rengøringen efter brug bliver meget nemmere.

Prismæssigt er Bosch stavblenderen et fantastisk køb

Vi vil ikke prøve at gøre Bosch Stavblender MSM66020 til mere, end den er. Den er en billig stavblender. Den er ikke den bedste stavblender med det bedste tilbehør på markedet. Men til denne pris får du en kvalitet og en kraft, som ikke kan sammenlignes med andre enheder til den samme pris.

Så har du mere beskedne behov og krav, som din stavblender skal opfylde, så er prisen og den ganske fine kvalitet gode argumenter for at kigge lidt nærmere på Bosch ErgoMixx Stavblender MSM66020. Så kan du klare dine køkkenopgaver med en stavblender med minihakker og målebæger som eneste ekstraudstyr. Så siger vi god for denne billige Bosch Stavblender.

Specifikationer for Bosch ErgoMixx Stavblender MSM66020:

 • Mærke: Bosch
 • Hastighedstrin: 2
 • Trådløs: Nej
 • Højde: 39,3 cm
 • Effekt: 600 Watt
 • Vægt: 1,14 kg

Køb Bosch ErgoMixx Stavblender MSM66020 her:

www.proshop.dk
www.kitchenone.dk

Testvinder hos Trustedreviews.com
Braun Stavblender
ForhandlerTotalprisLæs mere
365,00 Til forhandler
413,00 Til forhandler

Den næste stavblender, der klarede sig godt nok i vores stavblendertest til at blive fremhævet, er stavblenderen Braun MultiQuick 3025, der, ligesom den ovennævnte stavblender fra Bosch, er en billig stavblender. Men dog en billig stavblender, der ikke går på kompromis med kvaliteten på trods af den lave pris.

Dette understreges blandt andet ved, at denne Braun stavblender er bedst i test hos det uafhængige britiske online-forbrugermagasin Trustedreviews.com, der har over 9 millioner besøgende om måneden. Hos Trustedreviews.com er man især imponeret over den store effekt, som Braun stavblenderen leverer til sådan en god pris.

En prisvenlig, men alsidig stavblender fra Braun

Braun MultiQuick 3025 stavblenderen er endnu en billig stavblender, hvor der nok engang ikke er gået på kompromis med kvaliteten eller med kræfterne. Kigger vi på motoren, bliver vi i den grad præsenteret for tysk kvalitet. På trods af stavblenderens kompakte størrelse og lave pris så yder motoren stadig hele 700 Watt, hvilket bestemt gør den til en alsidig makker at have i sit køkken.

Denne stavblender fra Braun giver dig desuden muligheden for at skifte lidt ud i tilbehøret, og dermed øges alsidigheden blot. Her får du nemlig en stavblender med minihakker, målebæger og piskeris, hvilket nemt og effektivt lader dig bruge stavblenderen til at hakke, blende og piske et utal af ingredienser.

Brugervenligheden får et dejligt lille nøk op ad med EasyClick

Da denne fikse køkkenhjælper er designet til nemt at kunne klare flere opgaver, så er det også nemt at skifte mellem brugen af stavblender, minihakker og piskeris. Den simple, men dejligt praktiske EasyClick-funktion gør det nemt og hurtigt simpelthen at ”klikke” det ønskede tilbehør af eller på.

Og for endnu nemmere at kunne hjælpe dig med enhver opgave i køkkenet kommer Braun stavblenderen med Brauns patenterede Power Bell Technology, der gør knivene endnu bedre til at klare selv hårdføre ingredienser, så du slipper for selv at skulle skære disse ingredienser i mindre stykker først. Derudover er knivene takket være Power Bell Technology-knivene også meget velegnet til opgaver, der kræver finhakning.

En stavblender, hvor der er tænkt over detaljerne

Braun har gjort et forbavsende stort stykke arbejde med en stavblender i denne prisklasse. Den er kraftfuld, alsidig, men stadig billig. Og så er der også tænkt over de små praktiske detaljer. Som nævnt er EasyClick-funktionen blot en lillebitte ting, men det er stadig en smart lille funktion, der bare gør brugen af Braun stavblenderen endnu nemmere. Det samme gør de 2 hastighedstrin, der måske ikke giver en kæmpemæssig præcision, når der skal hakkes eller piskes, men det er stadigvæk en rar funktion at have til rådighed.

Selve konstruktionen af MultiQuick 3025 stavblenderen fra Braun er også ganske gennemtænkt. Stavblenderens håndtag er udstyret med en komfortabel og skridsikker Grip-overflader, der sikrer, at du altid har godt fat – også selvom dine hænder er våde. Og så har stavblenderen Brauns smarte sprøjteteknologi, der, på trods af navnet, forhindrer unødvendig sprøjten, når der blendes, samtidig med at der gives et optimalt flow omkring knivene.

En billig stavblender, der er praktisk, kraftfuld og brugervenlig

Vi forstår udmærket, hvorfor Braun MultiQuick 3025 blev kåret som værende bedst i test-stavblender hos Trustedreviews.com. Denne stavblender fra Braun er en utrolig kombination af pris, kvalitet og funktionalitet.

Sikkerheden i forbindelsen med det gode greb, EasyClick-systemets simple brug og det særlige design, der forhindrer stænk, er små detaljer, som man hurtigt kan glemme alt om. Men det er funktioner, som man ikke kan undvære, når først man har vænnet sig til dem. Vi støtter op om Braun MultiQuick 3025 stavblenderen i vores stavblendertest.

Specifikationer for Braun MultiQuick 3025 Stavblender:

 • Mærke: Braun
 • Hastighedstrin: 2
 • Trådløs: Nej
 • Højde: 39,5 cm
 • Effekt: 700 Watt
 • Vægt: 779 gram

Køb Braun MultiQuick 3025 Stavblender her:

www.proshop.dk
www.kitchenone.dk

Royalty Line Stavblender
ForhandlerTotalprisLæs mere
349,00 Til forhandler

ESTMS700 stavblenderen fra tyske Royalty Line er i Danmark nok det mest ukendte mærke, som vi mener, har kvalificeret sig til at blive fremhævet i vores stavblendertest. Royalty Line stavblenderen er, på trods af sin status som et lidt mere ukendt mærke, bestemt ikke nogen dårlig stavblender, og danskernes begrænsede kendskab til mærket skyldes nok også mest af alt, at det er en ganske ung producent, vi har med at gøre. Men kvalitet fornægter sig ikke, og Royalty Line stavblenderen er endnu et godt eksempel på tysk kvalitet.

Klassens nye stavblender kommer godt fra land

Som nævnt er Royalty Line ganske nye, når det kommer til at producere stavblendere, men de er nu sluppet meget godt fra det. Hos Royalty Line har man dog en ganske stor erfaring fra arbejdet i køkkenet. Virksomheden har nemlig i en årrække produceret køkkengrej som pander og gryder i en professionel kvalitet.

Royalty Line stavblenderen har en ganske fornuftig motor for en stavblender i denne prisklasse, nemlig 700 Watt, hvilket uden problemer lader den håndtere langt de fleste hakke-, mikse- og blendeopgaver i køkkenet. Knivene har desuden også en særlig optimeret form, der giver et langt mere ensartet resultat, når du for eksempel skal hakke.

Stavblenderen kommer i et flot, men også solidt design

Royalty Line stavblenderen kommer i et flot design, der mikser en dyb, men skinnende rød farve med blanke detaljer i rustfrit stål. Dette giver et rigtig flot og stilfuldt udseende, der også betyder, at stavblenderen er en af de pæneste stavblendere, der er udvalgt i vores test af stavblendere.

Konstruktionen er solid. Meget solid. Det er nok engang den kendte tyske kvalitet. Og blenderfoden er i rustfrit stål, så den kan sagtens komme en tur i opvaskemaskinen, hvilket er dejligt praktisk, når der skal vaskes op. Derudover inkluderer designet også et smart ergonomisk greb, der sikrer, at du altid har godt fat i stavblenderen.

En effektiv stavblender, der gør det, den er designet til

Der er her tale om en effektiv stavblender, hvis solide konstruktion, stærke motor og gode knive gør den til en meget alsidig hjælper i køkkenet. Og det inkluderede ekstraudstyr understreger også, hvad det er meningen, at den skal bruges til. Du får her en stavblender med minihakker og piskeris, hvilket vil sige, at du kan hakke, blende, mikse osv. Ting, den klarer rigtig godt.

Tager vi lige et hurtigt kig på prisen, så er denne placeret på et fornuftigt niveau, når vi sammenligner den med den solide konstruktion. Royalty Line stavblenderen er nemlig bygget til at holde, og den er meget robust, men samtidig forbavsende let for en stavblender i denne prisklasse at være.

En stavblender, der klarer sig godt på alle punkter

Royalty Line stavblenderen gør det godt, uanset om du vil blende, mikse eller hakke. Den er gennemgående tysk i sin konstruktion – det vil sige solidt bygget, men uden det virker som om, at den gør et stort nummer ud af det, den kan. Hvis ikke lige det var for det flotte design, så ville vi næsten mene, at den nærmest virker ydmyg. Noget, som den på ingen måder behøver at være.

Denne stavblender fra Royalty Line er en ganske ny spiller på markedet, og den har måske nok ikke mange funktioner med utroligt flotte og spektakulære navne, men den virker. Og den bliver bare ved med at virke. Den er som nævnt rigtig godt lavet, og den er rigtig god til det, som en stavblender skal kunne. Og så kan det faktisk være lige meget, hvor mange ekstrafunktioner den har eller ikke har. Så vil du have en velkonstrueret kvalitetsstavblender, så burde du overveje den nye spiller på markedet.

Specifikationer for Royalty Line ESTMS700 Stavblender:

 • Mærke: Royalty Line
 • Hastighedstrin: 2
 • Trådløs: Nej
 • Højde: 37 cm
 • Effekt: 700 Watt
 • Vægt: 580 gram

Køb Royalty Line ESTMS700 Stavblender her:

www.satana.dk

Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk
Testvinder hos hos det svenske forbrugermagasin Råd & Rön.
BRAUN MQ745 stavblender
ForhandlerTotalprisLæs mere
474,00 Til forhandler

Braun MultiQuick 745 stavblenderen er videreudviklingen af bedst i test-stavblenderen Braun MQ725, der er blevet kåret som testvinder hos både Forbrugerrådet Tænk og hos det anerkendte svenske forbrugermagasin Råd & Rön.

Og må vi sige, at det er lykkedes Braun at gøre denne stavblender endnu bedre. Hvilket ikke overraskende har gjort den aldeles populær hos forbrugerne i både Danmark og Sverige, hvor den også gerne høster gode forbrugeranmeldelser.

Stavblenderen er effektiv og har tilbehør i den bedste kvalitet

Noget, som forløberen fik meget ros for, var sin effektivitet – ikke mindst når der skulle blendes. Noget som MultiQuick 745 stavblenderen fra Braun har holdt flot i hævd. Den effektive motor yder 750 Watt – noget, der i sig selv er ganske almindeligt i denne prisklasse – men at knivene når hele 13.300 omdrejninger i minuttet er ensbetydende med, at der slet ikke er behov for mere kraft.

Stavblenderens minihakker, piskeris og 1,25 liter blender, der er i stand til at håndtere is, fortsætter de gode tendenser ved at være i en lige så solid stand som stavblenderen selv. Der kan nemt og hurtigt skiftes imellem alt tilbehøret via den brugervenlige EasyClick-funktion, der lader dig skifte tilbehør med et enkelt tryk.

Skarpe og solide knive lader dig klare alle opgaver

Braun stavblenderen kommer med velkonstruerede knive i rustfrit stål, der er unikt udformede, idet de er vinklet i den modsatte retning. Dermed er de i stand til at hakke, blende og så videre, mens de samtidig mindsker sugningen og derved sikrer et bedre resultat. At stavblenderen er designet til hurtigt og effektivt at klare sine opgaver understreges af SmartSpeed-funktionen. Denne fungerer som en turbofunktion, der er i stand til at tilpasse farten optimalt til det, der arbejdes med.

Og den øgede hastighed giver ikke øget risiko for svineri i køkkenet, da denne Braun stavblender også kommer med Brauns SplashControl-design, der minimerer sprøjt og stænk, alt imens flowet ind til knivene bliver optimeret.

Robust, effektiv og sikker stavblender

Denne stavblender fra Braun kommer med en særlig sikkerhedslås, der har til formål at forhindre, at eksempelvis børn ved et uheld får tændt for stavblenderen. Derudover sikrer den smarte konstruktion, at motorens kræfter bliver optimalt udnyttet, så denne ikke er større, end den behøver at være. Dermed holdes vægten og størrelsen nede på et niveau, der gør stavblenderen nem og behagelig at håndtere.

Den solide konstruktion af både stavblenderen og ekstraudstyret betyder også, at du sagtens kan gå i gang med at blende og hakke selv umedgørlige og hårde ingredienser. Is er normalt et problem for mange stavblendere, og selv om Braun stavblenderen nok ville være i stand til at hakke is, er der tænkt på dette, da den medfølgende blender på 1,25 liter er optimeret til netop at håndtere is. Så også dette har man tænkt på hos Braun.

Bedst i test-stavblenderen er blevet endnu bedre

Denne stavblender fra Braun er en fremragende arvtager fra den tidligere testvinder-stavblender. Motorens ikke overvældende kræfter udnyttes utrolig godt, og du får virkelig en hurtig og effektiv stavblender her fra Braun.

Desuden er den dejlig brugervenlig med et fint udvalg af tilbehør, der ligeledes er i en rigtig god kvalitet, hvilket betyder, at den er fleksibel nok til at kunne håndtere praktisk taget alt, som du ønsker at bruge den til. Tilbehøret er i øvrigt i stand til at komme en tur i opvaskemaskinen, hvilket er dejligt praktisk, når der skal gøres rent. Dermed er Braun MultiQuick 745 stavblenderen til dig, der ønsker en bedst i test-stavblender til en fuldstændig rimelig pris, der har fokus på effektivitet.

Specifikationer for Braun MultiQuick 745 Aperitive Stavblender:

 • Mærke: Braun
 • Hastighedstrin: Variabel
 • Trådløs: Nej
 • Højde: 39,6 cm
 • Effekt: 750 Watt
 • Vægt: 1,94 kg

Køb Braun MultiQuick 745 Aperitive Stavblender her:

www.kitchenone.dk
www.proshop.dk

Bamix SwissLine XL Stavblender
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.399,00 Til forhandler
1.440,00 Til forhandler

At se Bamix på en liste over de bedste stavblendere i en test er på ingen måde usædvanligt. Lige når det kommer til stavblendere, er schweiziske Bamix svære at komme udenom. Og det forstår vi godt. Bamix stavblenderen imponerer i den grad nok til at blive anbefalet i vores stavblendertest.

Bamix SwissLine XL er da også en stavblender i den fineste kvalitet. Noget, der blandt andet har fået tidsskriftet Gastromand til at kalde den ”verdens bedste stavblender” og give den 6 ud af 6 stjerner i en test af stavblenderen.

En stavblender med en estimeret levetid på over 25 år

Bamix stavblenderen er bygget i en kvalitet uden lige. Noget, der understreges af, at en Bamix SwissLine XL stavblender har en forventet levetid på over 25 år! Om du bruger den hver dag til at kværne isterninger, så vil det ikke gøre nogen forskel på ydeevnen, og heri skal grunden da også findes til, at Bamix stavblenderen er yndet at bruge af professionelle over hele verden. Eksempelvis har Gordon Ramsay brugt Bamix stavblendere i mere end 18 år.

Kvaliteten fejler da heller ikke noget – hverken når det kommer til konstruktion eller materialer. Stavblenderen er meget robust og vejer derfor lidt ekstra, uden at den nogensinde bliver ubehagelig tung.

Har verdens bedste stavblender virkelig kun en motor på 200 Watt?

Det korte svar lyder: Ja. Og hvis vi skal være lidt mere uddybende, så vil vi sige, at dette aldrig bliver et problem. Bamix stavblenderen har en lille motor, men det er en utrolig smart og velkonstrueret motor, der fuldt ud er i stand til komplet at pulverisere selv de hårdeste ingredienser såsom for eksempel is.

Bamix stavblenderens dobbeltisolerede motor kan levere helt op til 18.000 omdrejninger i minuttet, hvilket gør den ideel til at håndtere frosne bær til smoothies, frosne grøntsager og isterninger. Og den overlegne kvalitet er selvfølgelig også overført til stavblenderens tilbehør.

Et godt udvalg af ekstraudstyr

Bamix stavblenderen kommer med en processor, der er ideel til at hakke grønt, nødder, chokolade og meget mere samt i alt 4 forskellige knivblade. De 4 fire knivblade er et multifunktionsblad, en kød- og grøntsagskniv og to piskeskiver. Kød- og grøntsagskniven er meget skarp og derfor optimal til alt, der skal skæres. Og de to piskeskiver er henholdsvis optimale til at piske ingredienserne lette og luftige eller til at samle og emulgere ingredienser.

Bamix stavblenderen lever helt op til forventningerne

Bamix stavblenderen er en fantastisk stavblender, der er lækker at bruge, som ser godt ud, og som er i den absolut bedste kvalitet. Den er bygget til at holde, og det kan man mærke fra første gang, man tager den i brug. Denne stavblender er til dig, der bare ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Men selv om stavblenderen ikke på nogen måde er billig, så fornægter kvaliteten sig altså ikke. Og vi synes derfor, at prisen faktisk er fair nok.

Specifikationer for Bamix SwissLine XL Stavblender:

 • Mærke: Bamix
 • Hastighedstrin: 2
 • Trådløs: Nej
 • Højde: 34 cm
 • Effekt: 200 Watt
 • Vægt: 940 gram

Køb Bamix SwissLine XL Stavblender her:

www.kitchenone.dk
www.coop.dk

hamilton-beach-stavblender

Vi kan lige så godt sige det, som det er: De bedste stavblendere er desværre ikke billige. Et eksempel er Bamix stavblenderen ovenfor, og nu her igen er der en af de dyrere stavblendere, der har skilt sig ud i vores stavblendertest.

Den måske bedste stavblendermotor på markedet

Hamilton Beach HMI200 stavblenderen har et fokus over alt andet, og det er på motoren. Denne stavblender har motor, der yder beskedne 175 Watt, men der er simpelthen ikke brug for mere strøm takket være motorens uforlignelige effektivitet.

Og motoren er virkelig effektiv. Derfor er Hamilton Beach stavblenderen også populær hos professionelle, hvor den ofte får lov til at tygge sig igennem is – dag ind og dag ud – helt uden at beklage sig.

Solid konstruktion og stærke knive

Som en stavblender, der er designet til at klare de hårdeste ingredienser uden problemer, så er den naturligvis også meget solidt konstrueret. Motoren, som vi har nævnt, er utrolig effektiv og sammen med de 4 knivblade, der har to forskellige omløbsretninger, klarer Hamilton Beach stavblenderen uden problemer alle dine hårdeste køkkenopgaver.

Selve grebet på stavblenderen er også designet med tanke på håndteringen af hårdføre ingredienser, da dette er ergonomisk designet, så du er sikret det bedst mulige greb, når du bruger stavblenderen. Dermed er du sikret, at du ikke mister kontrollen over den.

En stavblender med fokus på sin opgave

Hamilton Beach stavblenderen er som nævnt en virkelig robust og effektiv stavblender, der uden problemer tygger sig igennem store mængder af is og andre hårde ingredienser. Konstruktionen er ligeledes robust og har fokus på at klare opgaven bedst muligt.

Dette mærkes også i stavblenderens design, der er meget afdæmpet og tilbageholdende – næsten som om det ikke vil stjæle opmærksomheden fra funktionaliteten. Den øvre motordel er lavet i plastik, men selve blenderfoden er lavet i rustfrit stål, der både er hårdfør og kan tåle at komme en tur i opvaskemaskinen.

Stavblenderen til den professionelle bruger

Hamilton Beach stavblenderen er som sagt konstrueret med fokus på én ting frem for alt, og det er motorens effektivitet. Alt i konstruktionen handler om bedst muligt at udnytte dennes kræfter. Og dette gør Hamilton Beach stavblenderen til lidt af et monster, når det kommer til at skulle blende og hakke ingredienser i stykker. Det er helt klart en stavblender af allerhøjeste klasse.

Specifikationer for Hamilton Beach HMI200 Stavblender:

 • Mærke: Hamilton Beach
 • Hastighedstrin: 2
 • Trådløs: Nej
 • Højde: 44,5 cm
 • Effekt: 200 Watt
 • Vægt: 1,9 kg

Køb Hamilton Beach HMI200 Stavblender her:

www.barlife.dk

KitchenAid 2571EER stavblender
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.477,00 Til forhandler
1.499,00 Til forhandler

Classic stavblenderen fra KitchenAid klarer sig rigtigt godt i test hos både det danske Forbrugerråd Tænk og det svenske forbrugermagasin Råd & Rön, hvor det lykkedes stavblenderen at blive topscorer begge steder.

KitchenAid stavblenderen bliver her især rost for sit design, der som alt, der hedder KitchenAid, er i en klasse for sig selv. Derudover er der naturligvis også stor opmærksomhed på den gode kvalitet og effektivitet. For designet alene er ikke nok til at gøre det godt i en test af stavblendere.

Det flotte design gemmer på en fantastisk stavblender

KitchenAid blenderen har ligesom Bamix og Hamilton Beach stavblenderne ovenfor en utrolig effektiv motor. Det betyder, at KitchenAid stavblenderen er i stand til at klare alle de blende-, hakke- og mikseopgaver, som du kunne tænke dig at udsætte den for, uden at den kræver mere end en kraft på 180 Watt.

Effektiviteten gøres dog endnu bedre, da KitchenAid stavblenderen som den eneste i vores stavblendertest er i stand til at fordele den effektive motors kraft over 5 forskellige hastighedsindstillinger.

Solid konstruktion og stærke knive

KitchenAid stavblenderen er resultatet af mange års erfaring med at udvikle køkkenmaskiner i absolut topklasse. Hos KitchenAid går man ikke på kompromis med kvaliteten, og det mærker man bestemt, når man bruger denne stavblender.

Stavblenderen fra KitchenAid er yderst solidt bygget, og den vil kunne holde til hårdt arbejde i dit køkken i mange år ud i fremtiden. Derudover er knivene både skarpe og utrolig holdbare, og så kan du nemt og hurtigt skifte imellem 3 forskellige slags, der hver har deres forcer.

Stavblenderen er en fryd at bruge

Det flotte design af denne stavblender inkorporerer et ergonomisk designet greb, der er beklædt med en blød, non-slip-belægning i gummi, der sikrer, at du altid har rigtig godt greb på stavblenderen. En anden behagelig detalje ved stavblenderen er, at den er forbavsende stille at bruge, så du vil sagtens kunne have en samtale, alt imens du blender eller pisker løs.

Stavblenderen er som nævnt solidt konstrueret, og det betyder, at den er solidt lavet i rustfrit stål. Blenderfoden kan derfor uden problemer komme en tur i opvaskemaskinen, når det er tid til at gøre den ren, hvilket er dejlig praktisk og nemt.

KitchenAid ved simpelthen bare, hvad de laver

Man er ikke i tvivl om, at KitchenAid har lavet køkkenmaskiner og køkkenudstyr i efterhånden rigtig mange år. Her bliver der ikke gået på kompromis med noget som helst. Det betyder, at KitchenAid stavblenderen og dens tilbehør er i den bedst tænkelige kvalitet. Og samtidig er det en effektiv stavblender, der får absolut mest muligt ud af sin motor og af knivene. KitchenAid Classic stavblenderen har bestemt fortjent sin titel som topscorer, og vi mener bestemt også, at den fortjener en plads i vores stavblendertest.

Specifikationer for KitchenAid Classic Stavblender:

 • Mærke: KitchenAid
 • Hastighedstrin: 5
 • Trådløs: Nej
 • Højde: 40 cm
 • Effekt: 180 Watt
 • Vægt: 3,5 kg

Køb KitchenAid Classic Stavblender her:

www.kitchenone.dk
www.coop.dk

Relaterede artikler

Bolig No Comments

Kend dine rettigheder når du handler online inden for EU

Hvis du handler online i EU, drager du fordel af flere lag af forbrugerbeskyttelse, der stammer fra EU-lovgivningen, såsom retten til klare oplysninger om pris, forsendelses- og leveringsomkostninger, retten til…
Bolig No Comments

5 idéer til at tilbringe fritiden med sjove indendørsaktiviteter

I Danmark er vi kendt for vores lunefulde vejrguder, der kan sætte en kæp i hjulet for ferie- og fritidsplaner. Derfor kan det være en fordel at have gode indendørsaktiviteter…
Bolig No Comments

Opgrader dit hjem med smart home gadgets

Den rivende udvikling inden for produkter og løsninger til smart home, har gjort livet og hverdagen lettere for en lang række mennesker. Teknologien har gjort det muligt at forbinde de…
Anmeldelse af newzealandsk lammeskind fra Lammeskindet.dk
Bolig No Comments

Anmeldelse af newzealandsk lammeskind fra Lammeskindet.dk

Smid alt du har i hænderne og kast blikket på de fantastiske newzealandske lammeskind fra Lammeskindet.dk. De føles lige så naturlige, som de er, og kvaliteten af lammeskindene skuffer ikke.…
Gode tips til forårsrengøringen
Bolig No Comments

Gode tips til forårsrengøringen

Måske er det ved at være den tid igen, hvor sommertiden er starten, havemøblerne er sat ud og de lyse aftener begynder at blive længere og længere for hver dag,…
Gasgrill test
Bolig No Comments

Find den bedste gasgrill her – de bedste gasgrill i test

At grille på gas er blevet det nye sort. Det er ofte meget nemmere lige at tænde op – uanset om det regner eller ej. Du får den samme gode…
Bolig No Comments

Juicer og slow juicer bedst i test – find din nye juicer blandt disse testvindere

Et glas friskpresset juice er både opfriskende, nærende og en fryd for smagsløgene. Derfor har de fleste caféer i dag fået juice på deres menukort. Men hvorfor tage på café,…
toaster test
Bolig No Comments

Toaster-test: Find den bedste toaster

Leder du efter en toaster, der er bedst i test og perfekt til dine behov? Vi har samlet nogle af de bedste toastere på markedet, så du kan få den…