De tre bedste haveredskaber, som du har brug for i din have 

1. januar 2021 februar 10th, 2021 No Comments af

Er du haveejer, ved du sikkert også, at det er vigtigt at have en have, der ser flot ud, og som samtidig er praktisk og behagelig at være i. For at få din have til at se flot og indbydende ud, kan det være rigtig vigtigt, at du har de helt rigtig haveredskaber. 

Men hvad er egentlig nødvendigt – og hvilke er ligegyldige og overflødige? Det kan du læse meget mere om her. I denne artikel præsenterer vi nemlig de haveredskaber, som du skal bruge for at få din drømmehave. 

En græsplæne, der altid er nyklippet

Mange ser måske ikke det sjove i at slå græs, eller måske de kun kan finde tid til det i weekender. Men græsset gror jo hele tiden, og hvis du vil holde en helt nyklippet græsplæne fra dag til dag, kan det være, at du skulle overveje en robotplæneklipper, som kan læse mere om på https://haveunivers.dk. Den ordner nemlig det hele selv, også når du ikke er hjemme. 

Hvis du tænker, at du skal have en robotplæneklipper, er det en god ide at tænke over, hvor stor din græsplæne er, og om din have er jævn eller ujævn. Det kommer nemlig til at påvirke valget af dine plæneklipper. Mange plæneklippere kommer også med en app, så du kan styre din nye robotplæneklipper inde fra stuen. 

Den bedste robotplæneklipper fra 2020

Robomow RC304U er den mest populære robotplæneklipper i 2020 og har fået topkarakter hos både Tænk og det svenske Råd Rön. Den har vundet, fordi den passer godt til den gennemsnitlige have, og fordi det er en af de meste intelligente robotplæneklippere, der er at finde på det danske marked lige i øjeblikket. 

Vedligehold din have med et hakkejern og motion

Er du ikke så meget til en maskine, der gør hele arbejdet for dig, når du arbejder i haven? Måske du synes, at havearbejde i sig selv er gratis motion? Så skal du have et hakkejern – eller det skal du faktisk under alle omstændigheder, hvis du er en ægte haveejer. 

Et hakkejern er nemlig med til at fjerne ukrudt i din have, og du får samtidigt mulighed for at få lidt sved på panden. Der findes mange forskellige typer hakkejern, så du skal naturligvis finde den, der passer bedst til din have og din arbejdsstil. Der findes nemlig også elektroniske hakkejern, hvis du alligevel mener, at du får nok motion i hverdagen. 

Du kan også bruge et hakkejern til at løsne jorden i dine have og hive uønskede planter op, der ikke længere tjener et formål. 

De to bedste hakkejern fra 2020

De to bedste hakkejern fra 2020 er det elektriske hakkejern Texas El-Tex 300 Kultivator og det manuelle hakkejern fra Moulton Mill. 

Texas El-Tex 300 Kultivator er noget dyrere end et manuelt hakkejern, men til gengæld er det en letvægtsmodel, hvilket betyder, at du ikke belaster dine arme, skuldre eller ryg. Derudover er den støjsvag. 

Det manuelle hakkejern er billigt og har et ergonomisk greb, der er designet af FSC-godkendt asketræ. Dette hakkejern kan også bruge som et hyppejern, når du skal vende jorden om dine planter i haven – eller når du blot skal hyppe hjemmedyrkede kartofler. 

En buskrydder, der gør din græsplæne og have helt skarp

Ligegyldig hvor god en plæneklipper du har – manuel, elektrisk eller en robotplæneklipper – vil der altid være steder, hvor plæneklipperen bare ikke kan komme ind. Her bliver en god buskrydder din bedste ven. Den kan nemlig nå ind i alle de kringlede steder, så din plæne og resten af din have bliver efterladt helt skarp. 

Når du leder efter en ny – eller din første – buskrydder, er det vigtigt, at du finder en model, der passer dig ergonomisk godt. Det er nemlig ikke altid, at buskryddere er de mest ergonomiske haveredskab at arbejde, da du bærer hele buskrydderen i to håndtag. Ofte har buskryddere dog en bæresele eller en skuldersele, som tager noget af arbejdspresset fra dine arme. 

Buskryddere kommer med tre forskellige motorer

Derudover findes der tre forskellige motorer, hvilket du også skal være opmærksom på, når du skal ud at finde din nye buskrydder. Der findes nemlig både batteri-, el- og benzinmotor. 

En benzindrevet buskrydder er mere kraftfuld end de andre to, og der er heller ikke en ledning, som du skal have højde for. Dog er en benzinmotor ikke et miljøvenligt valg. 

Derimod er en batteridreven buskrydder mere miljøvenlig, og der er heller ikke en ledning, der kommer i vejen, når du skal bruge den haven. Dog kan du opleve, at batteriet bliver afladet under brug, hvilket kan være irriterende midt i arbejdet. 

Til sidste er der en buskrydder med elmotor, der har den ene ulempe, at du skal holde styr på ledningen under brug – du skulle jo helst undgå sat skærer den over. 

Den bedste buskrydder fra 2020

Den bedste buskrydder fra 2020 er den benzindrevne fra McCulloch B40B Elite. Den har kæmpe motorkapacitet, hvilket betyder, at du kan bruge den længe. Derudover har den 12.000 omdrejninger i minuttet, hvilket betyder, at den arbejder hurtigt og efterlader et skarpt stykke arbejde. Buskrydderen kommer også med en bæresele, så du bærer maskinen med ryggen. Det gør, at den er bedre for dig ergonomisk. 

Relaterede artikler

Sådan får du et bedre forhold til din smartphone
Diverse No Comments

Anmeldelse af PANTSAT: Den Digitale Pantelåner

PANTSAT er en moderne og digitaliseret pantelåner, der har gjort det nemt for folk at låne penge uden at gennemgå en traditionel kreditvurdering. Dette har vist sig at være en…
Hvad er en valutaberegner?
Diverse No Comments

Hvad er en valutaberegner?

De fleste kender til det med, at værdien af en bestemt valuta ikke er den samme som en anden valuta, om det er den danske krone sammenlignet med euroen eller…
Skat af lottogevinst
Diverse No Comments

Skat af lottogevinst

De fleste har nok drømt om, hvordan det ville være at vinde den helt store lottogevinst en dag. Selvom tanken om at vinde er spændende, er det vigtigt også at…
Lev livet smartere – Moderne løsninger til et moderne liv
Diverse No Comments

Lev livet smartere – Moderne løsninger til et moderne liv

I vores moderne tidsalder findes der gadgets, apps og løsninger på alting. Aldrig har det været nemmere at leve nemt. Dog er der stadig mange, som ikke er med på…
Diverse No Comments

Udforsk de forskellige temaer og designs i online spilleautomater

Online spillemaskiner har vundet enorm popularitet i verden af online gambling. Disse virtuelle spillemaskiner giver mulighed for at spille på en spilleautomat uden at skulle besøge et kasino. Et af…
Introduktion til kortspillet 500
Diverse No Comments

Introduktion til kortspillet 500

Det traditionelle kortspil, 500, har eksisteret siden det 18. århundrede, og det er lige så spændende at spille i dag, som det var for århundreder siden. 500 udfordrer og underholder…
Diverse No Comments

Kom godt i gang med battle ropes

Der er mange måder at komme i form på, men battle ropes må være noget af det mest underholdende og samtidig hårdeste, man kan gøre for at blive fit. Det…
Diverse No Comments

Anmeldelse af Boxer TV

Der er mange muligheder at vælge imellem når man skal lede efter den rette TV pakke. én af de udbydere, som du med stor sandsynlighed bliver bekendt med er Boxer…