De tre bedste haveredskaber, som du har brug for i din have 

1. januar 2021 februar 10th, 2021 No Comments af

Er du haveejer, ved du sikkert også, at det er vigtigt at have en have, der ser flot ud, og som samtidig er praktisk og behagelig at være i. For at få din have til at se flot og indbydende ud, kan det være rigtig vigtigt, at du har de helt rigtig haveredskaber. 

Men hvad er egentlig nødvendigt – og hvilke er ligegyldige og overflødige? Det kan du læse meget mere om her. I denne artikel præsenterer vi nemlig de haveredskaber, som du skal bruge for at få din drømmehave. 

En græsplæne, der altid er nyklippet

Mange ser måske ikke det sjove i at slå græs, eller måske de kun kan finde tid til det i weekender. Men græsset gror jo hele tiden, og hvis du vil holde en helt nyklippet græsplæne fra dag til dag, kan det være, at du skulle overveje en robotplæneklipper, som kan læse mere om på https://haveunivers.dk. Den ordner nemlig det hele selv, også når du ikke er hjemme. 

Hvis du tænker, at du skal have en robotplæneklipper, er det en god ide at tænke over, hvor stor din græsplæne er, og om din have er jævn eller ujævn. Det kommer nemlig til at påvirke valget af dine plæneklipper. Mange plæneklippere kommer også med en app, så du kan styre din nye robotplæneklipper inde fra stuen. 

Den bedste robotplæneklipper fra 2020

Robomow RC304U er den mest populære robotplæneklipper i 2020 og har fået topkarakter hos både Tænk og det svenske Råd Rön. Den har vundet, fordi den passer godt til den gennemsnitlige have, og fordi det er en af de meste intelligente robotplæneklippere, der er at finde på det danske marked lige i øjeblikket. 

Vedligehold din have med et hakkejern og motion

Er du ikke så meget til en maskine, der gør hele arbejdet for dig, når du arbejder i haven? Måske du synes, at havearbejde i sig selv er gratis motion? Så skal du have et hakkejern – eller det skal du faktisk under alle omstændigheder, hvis du er en ægte haveejer. 

Et hakkejern er nemlig med til at fjerne ukrudt i din have, og du får samtidigt mulighed for at få lidt sved på panden. Der findes mange forskellige typer hakkejern, så du skal naturligvis finde den, der passer bedst til din have og din arbejdsstil. Der findes nemlig også elektroniske hakkejern, hvis du alligevel mener, at du får nok motion i hverdagen. 

Du kan også bruge et hakkejern til at løsne jorden i dine have og hive uønskede planter op, der ikke længere tjener et formål. 

De to bedste hakkejern fra 2020

De to bedste hakkejern fra 2020 er det elektriske hakkejern Texas El-Tex 300 Kultivator og det manuelle hakkejern fra Moulton Mill. 

Texas El-Tex 300 Kultivator er noget dyrere end et manuelt hakkejern, men til gengæld er det en letvægtsmodel, hvilket betyder, at du ikke belaster dine arme, skuldre eller ryg. Derudover er den støjsvag. 

Det manuelle hakkejern er billigt og har et ergonomisk greb, der er designet af FSC-godkendt asketræ. Dette hakkejern kan også bruge som et hyppejern, når du skal vende jorden om dine planter i haven – eller når du blot skal hyppe hjemmedyrkede kartofler. 

En buskrydder, der gør din græsplæne og have helt skarp

Ligegyldig hvor god en plæneklipper du har – manuel, elektrisk eller en robotplæneklipper – vil der altid være steder, hvor plæneklipperen bare ikke kan komme ind. Her bliver en god buskrydder din bedste ven. Den kan nemlig nå ind i alle de kringlede steder, så din plæne og resten af din have bliver efterladt helt skarp. 

Når du leder efter en ny – eller din første – buskrydder, er det vigtigt, at du finder en model, der passer dig ergonomisk godt. Det er nemlig ikke altid, at buskryddere er de mest ergonomiske haveredskab at arbejde, da du bærer hele buskrydderen i to håndtag. Ofte har buskryddere dog en bæresele eller en skuldersele, som tager noget af arbejdspresset fra dine arme. 

Buskryddere kommer med tre forskellige motorer

Derudover findes der tre forskellige motorer, hvilket du også skal være opmærksom på, når du skal ud at finde din nye buskrydder. Der findes nemlig både batteri-, el- og benzinmotor. 

En benzindrevet buskrydder er mere kraftfuld end de andre to, og der er heller ikke en ledning, som du skal have højde for. Dog er en benzinmotor ikke et miljøvenligt valg. 

Derimod er en batteridreven buskrydder mere miljøvenlig, og der er heller ikke en ledning, der kommer i vejen, når du skal bruge den haven. Dog kan du opleve, at batteriet bliver afladet under brug, hvilket kan være irriterende midt i arbejdet. 

Til sidste er der en buskrydder med elmotor, der har den ene ulempe, at du skal holde styr på ledningen under brug – du skulle jo helst undgå sat skærer den over. 

Den bedste buskrydder fra 2020

Den bedste buskrydder fra 2020 er den benzindrevne fra McCulloch B40B Elite. Den har kæmpe motorkapacitet, hvilket betyder, at du kan bruge den længe. Derudover har den 12.000 omdrejninger i minuttet, hvilket betyder, at den arbejder hurtigt og efterlader et skarpt stykke arbejde. Buskrydderen kommer også med en bæresele, så du bærer maskinen med ryggen. Det gør, at den er bedre for dig ergonomisk. 

Relaterede artikler

Det er ikke alle som tænker over den generelle risiko, som der findes når man bruger sin computer. Rigtigt mange mennesker verden over, bruger en computer dagligt. Det kan være i privaten, i skolen eller på arbejdet. Computere bliver derfor ofte brugt til at lagre vigtige ting. Det kan være dokumenter, filer eller andre vigtige ting, som selvfølgelig skal beskyttes. For at beskytte sin computer er det vigtigt at have et antivirus program. Læs mere her. Et antivirus program som virker Med Avast Antivirus program kan du beskytte dine enheder. Et antivirus program fra Avast, kan både sikre dig mod cyber kriminalitet på din computer, mobil og tablet. Desværre sker der for mange mennesker rundt omkring i verdenen, at de får virus på deres computer eller får stjålet følsomme data. Avast har mange tilfredse bruger på verdensplan, som benytter den brugervenlige og tryghedsgivende løsning til at beskytte sig mod virus på computeren blandt andet. Avast kan fås som forskellige pakker, eller som en gratis version, alt efter, hvad der er behov for. Hvad er ransomware og hvordan kan du beskytte dig mod dette? Ransomware er en slags virus, også kaldet malware. Typisk vil gerningsmændene, som har stjålet dine data, kræve en løsesum. Dette sker mange steder i verden, og er en rigtigt ærgerlig situation for dem, som det sker for. Den gode nyhed er, at du kan beskytte dine enheder mod sådan et angreb. Avast kan heldigvis hjælpe med at beskytte mod sådanne angreb bedst muligt. Hvilken slags Avast pakke skal du vælge? Det er helt individuelt, hvilken pakke man bør vælge, men det er klar jo større en pakke, jo mere sikkerhed for man. Hvis det er til privaten, kan det være det er mere relevant at ned justere, dog anbefales det dog at være godt beskyttet. Hvis man er virksomhed, er der måske nogle meget større behov, for at være sikker på man har beskyttelse hele vejen rundt. Da Avast er et verdenskendt antivirus program med gode anbefalinger fra mange, er det et godt valg indenfor denne kategori.
Diverse No Comments

Derfor er det en god idé at beskytte din computer mod virus med Avast

Det er ikke alle som tænker over den generelle risiko, som der findes når man bruger sin computer. Rigtigt mange mennesker verden over, bruger en computer dagligt. Det kan være…
Anmeldelse af RISK: Global Domination 2021
Diverse No Comments

Anmeldelse af RISK: Global Domination 2021

RISK: Global Domination er både udviklet og udgivet af SMG Studio. Det var første gang tilgængeligt på markedet d. 3. december 2015, og det har altså været på markedet i…
Diverse No Comments

6 optimerende idéer til det lille køkken

Elsker du også at bruge tid i køkkenet og at lave god mad til dem, du holder af? Eller er køkkenet familiens samlingssted, hvor I får plads til lidt af…
Diverse No Comments

Hvordan finder du den bedste seng til din partner og dig?

Eksperter anbefaler, vi sover mellem syv og otte timer om dagen. Det vil sige, at vi på et år ligger i sengen i 2.548 timer, hvorfor alle fortjener en god…