Græstrimmertest – Find den bedste græstrimmer for dig i vores test

21. februar 2020 april 28th, 2020 No Comments af
Græstrimmertest

En god græstrimmer hjælper med at gøre din have flottere. Den holder græsplænen ensartet og fjerner uønsket grøn vækst. Du kan købe græstrimmere med forskellige egenskaber alt efter behov og budget. Her kan det være fordelagtigt at alliere sig med en dybdegående test af de græstrimmere, der er på det danske marked.

En græstrimmer kommer ind de steder, hvor en plæneklipper ikke rækker. Den kan fjerne ukrudt eller beplantning, som er tæt på eksempelvis bord, flagstang, skur eller noget helt fjerde. Her har vi lavet en omfattende græstrimmer test, som du kan bruge som guide. God læselyst.

Bosch græstrimmer - ADVANCED 30 cm
ForhandlerTotalprisLæs mere
2.199,00 Til forhandler

Tyske Bosch er en af de helt store forhandlere, når det kommer til græstrimmere, og det er første bud i vores græstrimmer test. Bosch Advanced Akku Græstrimmer 36V med ADVANCED GRASS CUT er en model, der udmærker sig på flere måder. Den har et justérbart greb og et to-trådsskæresystem, som giver høj skærekvalitet. Bosch-græstrimmeren er udstyret med en Syneon-chip, som effektivt afstemmer den brugte energimængde ved trimning.

Den har en relativt beskeden vægt på 4,1 kg, som aflaster kroppen, når man anvender den. Samtidig har maskinen en lav støjudledning. Klippediameteren er på 30 centimeter, og maskinen er kabelfri, så den er let at bruge. Modellen er bestemt ikke en af de billigste på markedet, men den har en lang række teknologiske fordele, der gør den mere avanceret end gennemsnittet.

Hvis du investerer i en Bosch Advanced Akku Græstrimmer 36V med ADVANCED GRASS CUT, får du:

Vægt i kilo: 4,1
Energikilde: Batteri
Batterispænding: 36 V
Driftstid: 70 min. batterilevetid
Egenskaber: To-trådsskæresystem, chip til energioptimering, halvautomatisk trådfremføring, plantebeskyttelsesbøjle til præcis trimning og dobbelt håndtag.

Du kan finde Bosch-modellen hos flere forhandlere online. Se på Coop.dk for tilbud på Bosch Advanced Akku Græstrimmer 36V med ADVANCED GRASS CUT, og læs mere information, hvis du er faldet for den første model i vores græstrimmer test.

Batteridrevet AL-KO-græstrimmer i rød
ForhandlerTotalprisLæs mere
649,00 Til forhandler

Er du på udkig efter et andet batteridrevet alternativ til en græstrimmer, så kan den noget billigere AL-KO-græstrimmer – GT 4030 Energy Flex SOLO være et bud. Batteridrevne modeller har generelt den fordel, at de skåner miljøet mere, end de benzindrevne løsninger gør. Modellen her har et justerbart trimmerhoved på aluminiumsstel og et batteri på 40 V. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, om den leveres med batteri og oplader. Ellers skal du tilkøbe det separat. Dog har den uanset hvad en lang række fordele, hvorfor den er selvskrevet til vores græstrimmer test.

AL-KO-græstrimmer – GT 4030 Energy Flex SOLO fremhæves især for sin høje ydeevne samt sit fleksible trimmerhoved. Det kan nemlig anvendes i tre positioner og har en 180-graders drejefunktion. Det gør AL-KO-trimmeren nem at anvende på hele græsarealet og helt ind til kanten på de ting, der befinder sig i ens have.

Det er vigtigt at nævne, at batteriet til en AL-KO-græstrimmer kan hentes fra et af AL-KO’s andre produkter i EnergiFlex-serien. Så hvis du har andre redskaber stående i skuret, kan du frit skifte fra den ene maskine til den anden. Med en vægt på blot 2,4 kg er den batteridrevne græstrimmer meget skånsom at arbejde med for kroppen.

Vægt i kilo: 2,4
Energikilde:
Batteri
Batterispænding:
40 V
Driftstid:
60-80 minutter
Egenskaber:
Fleksibelt og svingbart trimmerhoved, ekstra håndtag, lydsvag, litium-ion-batteri.

Er du på udkig efter en AL-KO-græstrimmer i rød i modellen GT 4030, så kan du finde den flere steder. Coop har den på lager. Her kan du bestille modellen eksklusive batteri online.

Garanti på to år med en Ryobi-græstrimmer
ForhandlerTotalprisLæs mere
299,00 Til forhandler

Græstrimmer RLT3525 25 cm 350W fra Ryobi er et bud på en elektrisk græstrimmer med en motor på 350 watt og en klippekapacitet på 25 centimeter. Græstrimmeren fra Ryobi indeholder en EasyEdge-teknologi, der sikrer en smidig overgang mellem klipning og trimning. Det gør den nem at bruge, når der veksles mellem at klippe langs kanter og at trimme normalt, og den er derfor brugbar til de fleste haver, men også her i denne græstrimmer test.

Er man prisbevidst, så kan en græstrimmer fra mærket Ryobi være en god mulighed. Ud over at prisen ligger i den lave ende af spektret, så er der en rigtig god toårs-garanti på græstrimmeren. Det vil sige, at du altid kan bytte den, såfremt der skulle være en defekt på produktet. Returretten kan forøges til tre år, hvis du registrerer din nye maskine hos Ryobi inden for 30 dage efter køb.

Græstrimmer RLT3525 har desuden et fint ergonomisk håndtag, der gør, at den er behagelig at arbejde med. Dens metalskaft sikrer længere holdbarhed.

Vægt i kilo: 1,80
Energikilde:
Strøm
Egenskaber:
To års garanti, ergonomisk håndtag og EasyEdge-teknologi.

Græstrimmer RLT3525 25 cm 350W fra Ryobi forhandles blandt andet ved frishop.dk.

Black & Decker græstrimmer STC1820PCB 18V
ForhandlerTotalprisLæs mere
449,00 Til forhandler

Et andet batteridrevet alternativ, når det kommer til græstrimmere, er Black & Decker 18V STC1820PCB-græstrimmer, som er næste bud i vores test af de bedste græstrimmere. Det er en både enkel og kraftfuld model, hvor der er taget højde for komfort, ydeevne og behageligt design. Dens Li-Ion-batteri tager godt fem timer at oplade, før det er klar på ny.

Black & Decker 18V STC1820PCB har en lang række gode basisegenskaber. Den har en Power Select-køretidsforlænger, som sætter kraften op i bevoksede områder og sænker den i områder med mindre at trimme. På den måde spares der på batteritiden. Klippebredden er på 28 centimeter, hvilket svarer til, at den kan trimme et areal på 1900 meter efter hver opladning.

Det, at maskinen er kabelfri, gør den nemmere at manøvrere rundt med i haven. Modellen har en indbygget innovativ kantguidemekanisme, som gør det enkelt at variere mellem trimning og kantguide med hjul. Black & Decker 18V STC1820PCB er en maskine med meget power og alle grundfunktionerne på plads. Husk at tilkøbe batteri og lader, så du har hele pakken.

Vægt i kilo: 2,55.
Energikilde:
Li-Ion-batteri.
Batterispænding:
18 V.
Driftstid:
Kan klippe minimum 1900 meter i én opladning.
Egenskaber:
Power Select-køretidsforlænger og præcis kantguide.

Du kan finde Black & Decker 18V STC1820PCB-modellen hos flere forskellige onlineudbydere. Hos 10-4.dk har de den eksempelvis.

EINHELL EXPERT PLUS AKKU-GRÆSTRIMMER
ForhandlerTotalprisLæs mere
356,00 Til forhandler

Leder du efter en ny græstrimmer, kan Einhells GE-CT 18 Li – Kit være et godt bud. Den tager kun 40 minutter om at lade op og har en driftstid på lige under en time. Maskinen har en blomsterbeskytter, så du undgår at trimme dine flotte haveblomster væk. Klippebredden er på 24 centimeter.

Prismæssigt ligger Einhell-modellen i et middelniveau, når man sammenligner med de billigste og dyreste græstrimmere på markedet. Den har både et justerbart støttegreb og et justerbart skaft, der gør den nemmere at betjene. Batteriet er et Li-Ion-batteri på 18 watt. Generelt er el og batteri mere bæredygtigt end benzin, så du kan have god miljøsamvittighed med en Einhell GE-CT 18 Li – Kit-græstrimmer.

Motordelen på denne model kan have hele fem forskellige positioner, hvilket gør trimningsprocessen lettere. Den kan roteres, så den passer til både lodrette flader og kanter. Der er et opbevaringsrum til 20 medfølgende plastknive. Med en vægt på blot 2,2 kilo er græstrimmeren let at bevæge sig med i haven.

Vægt i kilo: 2,2
Energikilde:
Power X-Change-batterisystem
Batterispænding:
18 V
Driftstid:
Kan trimme i lige under en time, før opladning påkræves
Egenskaber:
Miljøvenlig og batteridreven, fem forskellige positioner ved motordel, rotérbar og plads til 20 knive.

Du kan finde Einhell GE-CT 18 Li – Kit-modellen flere steder online. De har den hos proshop, og det er måske lige den model, der passer dig fra vores græstrimmer test.

GTU26S
ForhandlerTotalprisLæs mere
999,00 Til forhandler

Måske leder du efter en græstrimmer, som kører på benzin i stedet for el eller batteri. Så er græstrimmeren GTU26S måske noget for dig! Det er en kraftfuld maskine med lave vibrationer og en stærk totaktsmotor. Denne model er effektiv at arbejde med og nem at styre. Den er produceret af firmaet Texas, og den kræver brændstof, som skal købes separat.

GTU26S kan også fungere som buskrydder – det vil sige, at den kan fjerne større vækst og ukrudt fra grunden. Modellen ligger i den lidt tungere klasse vægtmæssigt på 5,5 kilo. Den har en arbejdsbredde på 38 centimeter, så den trimmer bredere. Maskinen ligger på 8600 omdrejninger i minuttet, så det er intet under, at den virker effektivt mod uønsket grønt udenfor. Den kan nemt placeres i skuret sammen med andre redskaber, da den har et delbart skaft.

Vægt i kilo: 5,5 netto og otte brutto
Energikilde:
Benzin
Egenskaber:
Kraftig med en totaktsmotortype, delbart skaft og trimbredde på 38 centimeter.

Da det er firmaet Texas, der står bag denne model, kan du finde den inde på deres hjemmeside. Her kan du også finde andre modeller samt købe benzintragt, olie og trimmersnøre som separat udstyr.

Makita BC231UDWB
ForhandlerTotalprisLæs mere
11.642,00 Til forhandler

Den elegante græstrimmer Makita DUR368AZ er batteridreven og har tre hastigheder til rydning af græs. Med et U-formet håndtag er den let at manøvrere rundt i haven, når man skal trimme græsset besværlige steder. Sidegrebet er justérbart i op til fire forskellige positioner. Du kan regulere hastigheden i tre trin samt rotere både forlæns og baglæns med bladet.

Maskinen holder to LXT-batterier, som hver giver en 18 V-spænding. Den vejer godt 4,5 kilo og har en snitbredde på mellem 25 og 35 centimeter. Da den er batteridreven, er den god for miljøet. Du skal dog huske at købe batterier og en lader til modellen.

Makita DUR368AZ har et stilrent udtryk med blå farve i top og bund, som giver den et sofistikeret look. Går du lidt op i, hvordan dine haveredskaber ser ud, og ikke kun i funktionalitet, kan Makita være et godt bud.

Derudover har denne Makita-græstrimmer en indikatorlampe indbygget som en del af dens batteribeskyttelsessystem. Det betyder, at den automatisk vil slukke for forsyningen af strøm, når batteriniveauet når et lavt punkt.

Vægt i kilo: 4,1-4,7
Energikilde:
Batteridreven
Batterispænding:
I alt 36 V fra to batterier med 18 V
Driftstid:
18V / 5.0Ah
Egenskaber:
Stilrent udtryk, indbygget indikatorlampe i batteribeskyttelsessystemet, regulérbar hastighed i tre trin og justérbart sidegreb i fire positioner.

Du kan finde Makita-græstrimmere hos flere forhandlere såsom proshop.dk.

8. Den populære bestseller fra Bosch 

græstrimmer 18V *U 18-260 UniversalGrassCut
ForhandlerTotalprisLæs mere

Bosch har fabrikeret mange forskellige græstrimmere, og det er et mærke, man bare ikke kan komme uden om, når man laver en test af de bedste græstimmere. En af de mere populære er Bosch UniversalGrassCut 18-260 2,0Ah Akku Græstrimmer 18V (06008A5E09). Den er batteridreven og har en innovativ teknologi, som gør den i stand til at lade hurtigt op – dvs. på 90 minutter. Maskinen har en god skæreydelse og er komfortabel at håndtere.

Denne Bosch-model har en række egenskaber, som gør den smidig og nem at have med at gøre. For det første har den en trykknap til højdejustering samt en nem måde at skifte til kantklipperfunktion på, mens man er i gang. Hovedet er fleksibelt og roterbart. Maskinen har også et justerbart ekstragreb, så man generelt opnår bedre kontrol med maskinen.

Bosch UniversalGrassCut 18-260 2,0Ah Akku Græstrimmer 18V (06008A5E09) har også et lidt unikt skæresystem. Den bruger nemlig Durablade, som kan holde i gennemsnit op til tolv gange længere end andre former for knive. Maskinen har en klippediameter på 26 centimeter, og den vejer godt to kilo.

Modellen er AGR-godkendt, hvilket betyder, at den er ekstraskånsom over for arme, skuldre og ryg, når man bruger den.

Vægt i kilo: 2,4
Energikilde:
Batteritype Li-Ion
Batterispænding:
18 V
Driftstid:
Ukendt
Egenskaber:
Skæreblade op til tolv gange så effektive som normale, trykknap til højdejustering, justérbart ekstragreb og AGR-godkendelse.

Du kan finde denne Bosch-model flere forskellige steder online. Leder du efter Bosch UniversalGrassCut 18-260 2,0Ah Akku Græstrimmer 18V (06008A5E09)-modellen, så kan du kigge på 10-4.dk. Vær opmærksom på, om du vil købe ekstraudstyr såsom knive eller batterisæt med, når du investerer i din nye græstrimmer.

9. Trådløs græstrimmer fra WOLF-Garten 

Trådløs græstrimmer fra WOLF-Garten

Græstrimmeren 72V Li-Ion Power 30T fra WOLF-Garten har et genopladeligt batteri, som holder godt og vel en time. Det er en relativt enkel model med de vigtigste funktioner på plads og et godt design. Den tager 60 minutter om at lade op, før du kan gå i gang med at trimme din for- eller baghave med den.

Den er yderst justérbar og kan justeres teleskopisk, så man opnår den længde, der passer til ens kropsbygning. Det er vigtigt, så man undgår unødvendig overbelastning, når man anvender den. Modellen har en flot rød farve og et simpelt look. Håndtaget kan også flyttes, som man ønsker det.

En af de positive egenskaber ved denne type græstrimmer er, at knivene let kan monteres, uden at man skal til at fjerne snørehovedet først. Leder man efter en brugbar og enkel græstrimmer i solid kvalitet, er 72V Li-Ion Power 30T fra WOLF-Garten derfor et fint bud. Den vejer 6,4 kilo, hvilket gør den lidt tungere end flere andre modeller på markedet.

Vægt i kilo: 6,4
Energikilde:
Batteri Li-Ion
Batterispænding:
72 V
Driftstid:
60 minutter
Egenskaber:
60 minutters opladning, teleskopisk justérbar og nem udskiftning af knive.

10. Gardena SmallCut med effektivt klippesystem 

Gardena SmallCut Li-23R 14,4V græstrimmer 2,0 Ah
ForhandlerTotalprisLæs mere
653,00 Til forhandler

Endnu et batteridrevet alternativ hos forhandlere af græstrimmere er Gardena SmallCut Li-23R 14,4V Græstrimmer 2,0 Ah. Den er lille og enkel og passer godt til små haver. Dens klippebredde og batterispænding er begge begrænsede med henholdsvis 22 centimeter og 14,4 volt. Det kan dog være mere end rigeligt for at få trimmet græsset, så det bliver flot og jævnt.

Ligesom mange andre modeller benytter Gardena SmallCut Li-23R 14,4V Græstrimmer 2,0 Ah et lithium-ion-batteri, som nemt og hurtigt kan genoplades. Lader følger som hovedregel med i købet. Modellen har et godt klippesystem kaldet RotorCut med solide klinger. Det giver en støjsvag og ren klippeevne og efterlader et skarpt resultat.

En ekstra egenskab er, at du kan opbevare ekstra plastklinger under håndtaget. På den måde har du dem altid tæt på, hvis du skulle få brug for det under en trimning. Gardena-modellen er, som navnet antyder, god til haveejere, som skal trimme et begrænset areal. Det er ikke markedets mest avancerede model, men den gør sit arbejde.

Vægt i kilo: Ukendt (men efter sigende let)
Energikilde:
Batteri lithium-ion
Batterispænding:
14,4 volt
Driftstid:
Ukendt
Egenskaber:
Plads ved håndtag til ekstra klinger, RotorCut-system til flot og jævn klipning og enkel model.

Du kan finde Gardena SmallCut Li-23R 14,4V Græstrimmer 2,0 på frishop.dk.

Dewalt akku græstrimmer
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.281,00 Til forhandler

Hvis du ønsker at investere i en græstrimmer, som kan lidt af hvert, så er Dewalt DCM561P1 XR Li-Ion Græstrimmer 18V 5Ah måske løsningen. Dewalt er et mærke, som generelt er kendetegnet ved høj kvalitet og et miljøvenligt design med kulløs motor. Denne er kendetegnet ved at have en række lækre funktioner, som kan gøre trimningen lettere.

Det gælder blandt andet, at du kan vælge mellem to forskellige hastigheder, alt efter om du prioriterer øget køretid eller øget ydelse. Den er en del af Dewalts XR-system, som giver en kvalitativ ydelse på batteri. Modellen har en 400 MWO-motor med patenteret geardesign. Skærebredden er på 33 centimeter, og ladetiden er 75 minutter på maskinen.

En af Dewalt-udgavens lækre egenskaber er, at den har et beklædt håndtag, så den er behagelig at arbejde med. Selvom Dewalt DCM561P1 XR Li-Ion Græstrimmer 18V 5Ah har en masse værktøjer, der giver god skærehastighed, så har den også et par mangler. Eksempelvis har den ingen kantguide eller vendbart trimmehoved. Disse kan være nyttige, hvis man skal trimme meget fint omkring følsomme ting.

Vægt i kilo: 4,1 kilo
Energikilde:
XR Li-Ion
Batterispænding:
18 V
Driftstid:
Ukendt
Egenskaber:
Mulighed for at vælge mellem forskellige hastigheder og prioritere mellem køretid eller ydelse.

Du kan finde din nye græstrimmer fra Dewalt via forskellige kanaler. På Frishop.dk kan du blandt andet finde modellen.

GTZ5800 m/58V batteri og lader
ForhandlerTotalprisLæs mere
2.097,00 Til forhandler

Mens vi allerede har gennemgået den benzindrevne og mindre miljøvenlige udgave fra Texas i vores græstrimmer test, skal vi nu se på en anden. Nemlig deres miljøvenlige græstrimmer GTZ5800, der kører på batteri. Der er tale om et 58 Volt-batterisystem, som tager en time for fuld opladning. Herefter har den en ydeevne på 30 minutter. Den har en bærestrop, som nemt kan monteres og en relativt lav vægt på 3,7 kilo. Batteriet vejer dog yderligere 1,1 kilo. Det er muligt at tilkøbe et større batteri.

Ved denne model er der også taget højde for at beskytte planter fra en uhensigtsmæssig trimning. Derfor er der en plantebeskytter på. Græstrimmeren fungerer ved, at trimmerhovedets to snører kommer ud, når spolen trykkes mod jorden. Man kan justere håndtaget op og ned for individuel tilpasning.

Er man bevidst om bæredygtighed, kan det være godt at vælge denne model frem for en af Texas’ benzindrevne løsninger. En græstrimmer, der kører på lithium-batteri, udleder nemlig ikke CO2 på samme måde, som en eldreven motor gør.

Vægt i kilo: 3,7 plus 1,1 for batteriet
Energikilde:
Batteri
Batterispænding:
58 V
Driftstid:
En halv time efter en times opladning.
Egenskaber:
Justérbart håndtag, plantebeskytter og bærestrop.

Inde på Texas’ egen hjemmeside kan du finde GTZ5800-modellen. Der er også en video, hvor du kan se, hvordan græstrimmeren ser ud i praksis. Er du mere til en anden model, kan du browse hjemmesiden og finde en løsning, der passer bedre.

Dette er den sidste model i vores græstrimmer test, men du skal ikke snydes for flere gode råd.

Test af græstrimmer er én ting – noget andet er dit behov 

I denne test af græstrimmere har vi gennemgået nogle af de prominente modeller på det danske marked. Vi har været igennem forskellige forhandlere lige fra XL-Byg over 10-4 til frishop.dk og Coop. Vi har testet både Bosch-græstrimmer, Black & Decker, Makita, Einhell med mere. Kort sagt har vi lavet en guide til dig, når du skal ud at investere i en ny græstrimmer.

Hvilken græstrimmer, der er bedst, afhænger dog mest af alt af dit behov. Før du køber, bør du spørge dig selv: Vil jeg gerne bytte ekstra opladningstid ud med lang driftstid? Skal jeg bruge min græstrimmer over et stort areal eller et lille areal? Skal det være den mere miljøvenlige batteriudgave, jeg vælger, eller ønsker jeg en benzindreven model? Er ergonomisk design og lav vægt vigtigt for at skåne min krop?

Svarene på de her spørgsmål er vigtige for at finde ud af, hvilken model der passer til dig. Og så er der selvfølgelig budgettet, som altid er en faktor. Mens nogle græstrimmere kommer op over 2000 DKK, kan du få fingre i andre for blot 300 DKK. Her kan det altid betale sig at sammenligne priser på tværs af forskellige udbydere.

Som tommelfingerregel passer forskellige typer til forskellige haver. En elektrisk græstrimmer kan være god til mindre haver, og de har typisk lav vægt og lavt støjniveau. En batteridreven græstrimmer er fleksibel og holder normalt mellem 1-4 timer. Her skal du dog være opmærksom på, at batterier skal tilkøbes. Prisniveauet for en græstrimmer med batterier ligger typisk i mellemlejet. Græstrimmere, der kører på benzin, ligger typisk i den dyrere ende og har også højt støvniveau. Til gengæld har de lang levetid og er gode til store haver, fordi de har masser af kraft og power.

ProduktZoom tester ting til din bolig og have

Det er altid en god idé at læse indgående om et produkt, før man anskaffer sig det. Ovenfor har vi fortalt om, hvad man skal overveje, når man køber en græstrimmer. Det er vigtigt at overveje, om man skal udvide søgetermerne til ”buskrydder” også. En buskrydder kan normalt fjerne større mængder af ukrudt og uønsket vækst. Hos flere forhandlere står ”buskrydder” og ”græstrimmer” dog under samme fane.

Hos ProduktZoom tester vi ting i dybden, så du kan træffe et oplyst valg, når du handler ind til hjemmet. Haveredskaber, som en græstrimmer, er en relativt stor investering i budgettet hos en normal husholdning. Derfor handler det om at finde den model, der matcher krav, pris og behov. På vores side finder du andre tests af artikler inden for sport og fritid såsom en kølertaske eller en bilstøvsuger.

Du kan også finde test af en robotplæneklipper, hvis du overvejer en plæneklipper i stedet for en græstrimmer. En plæneklipper tager selvsagt alt græsset, mens en trimmer kun skærer til netop der, hvor du ønsker det. Den er således til finpudsning af haven og græsplænen. I vores test har vi lagt vægt på design, brugervenlighed, klippefunktion, justérbarhed, opladningstid og driftstid og meget mere.

Gennemgår du vores test af de forskellige modeller, bliver du hurtigt klogere på, hvilken der passer bedst til dig og din have. Testen er sket ved, at vi har sammenlignet beskrivelser og egenskaber ved forskellige græstrimmere på tværs af en lang række forhandlere.

Relaterede artikler

Bolig No Comments

Kend dine rettigheder når du handler online inden for EU

Hvis du handler online i EU, drager du fordel af flere lag af forbrugerbeskyttelse, der stammer fra EU-lovgivningen, såsom retten til klare oplysninger om pris, forsendelses- og leveringsomkostninger, retten til…
Bolig No Comments

5 idéer til at tilbringe fritiden med sjove indendørsaktiviteter

I Danmark er vi kendt for vores lunefulde vejrguder, der kan sætte en kæp i hjulet for ferie- og fritidsplaner. Derfor kan det være en fordel at have gode indendørsaktiviteter…
Bolig No Comments

Opgrader dit hjem med smart home gadgets

Den rivende udvikling inden for produkter og løsninger til smart home, har gjort livet og hverdagen lettere for en lang række mennesker. Teknologien har gjort det muligt at forbinde de…
Anmeldelse af newzealandsk lammeskind fra Lammeskindet.dk
Bolig No Comments

Anmeldelse af newzealandsk lammeskind fra Lammeskindet.dk

Smid alt du har i hænderne og kast blikket på de fantastiske newzealandske lammeskind fra Lammeskindet.dk. De føles lige så naturlige, som de er, og kvaliteten af lammeskindene skuffer ikke.…
Gode tips til forårsrengøringen
Bolig No Comments

Gode tips til forårsrengøringen

Måske er det ved at være den tid igen, hvor sommertiden er starten, havemøblerne er sat ud og de lyse aftener begynder at blive længere og længere for hver dag,…
Gasgrill test
Bolig No Comments

Find den bedste gasgrill her – de bedste gasgrill i test

At grille på gas er blevet det nye sort. Det er ofte meget nemmere lige at tænde op – uanset om det regner eller ej. Du får den samme gode…
Bolig No Comments

Juicer og slow juicer bedst i test – find din nye juicer blandt disse testvindere

Et glas friskpresset juice er både opfriskende, nærende og en fryd for smagsløgene. Derfor har de fleste caféer i dag fået juice på deres menukort. Men hvorfor tage på café,…
toaster test
Bolig No Comments

Toaster-test: Find den bedste toaster

Leder du efter en toaster, der er bedst i test og perfekt til dine behov? Vi har samlet nogle af de bedste toastere på markedet, så du kan få den…