Test af hækkeklippere – se vores bedst i test-hækkeklippere her

18. marts 2020 No Comments af
Hækkeklipper test

En god hækkeklipper kan være din bedste ven, men en dårlig hækkeklipper kan gøre det til et mareridt at få rettet hækken til. Vi har lavet en hækkeklipper test, så du kan få et godt overblik over, hvad der er på markedet. På listen er der alt fra bedst i test, bedst til prisen og nogle hækkeklippere, som er til særlige behov såsom højere hække eller præcis klipning af dine hække. Således kan du sammenligne forskellige typer hækkeklippere og finde den hækkeklipper, der er bedst til dine behov. Vi har fokuseret på kvalitet fra kvalitetsforhandlere, så vi håber, du finder den rigtige hækkeklipper her.

Stiga hækkeklipper - SHP 60
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.599,00 Til forhandler

Stiga skaber klassiske maskiner til vedligeholdelse af din have. Fra Stiga kan du finde fantastisk kvalitet inden for plæneklippere, løvsugere og selvfølgelig hækkeklippere. Stiga hækkeklipper SHP 60 er en af de mest imponerende og kraftfulde hækkeklippere på markedet, som også er brugervenlig med Easy Start-funktion. Denne model hækkeklipper har en solid benzindrevet motor på 0,85 kW, så du ikke behøver lade batterierne op, men blot kan hælde mere benzin på din hækkeklipper, når den løber tør.

Sværdet, altså bladet, som fungerer meget ligesom en elektrisk sav med takkede tænder, er 61 cm langt, så du kan komme hurtigt igennem din hæk. Maskinen har et håndtag, som kan justeres til flere forskellige positioner, så du kan have et godt greb om den, ligegyldigt hvilken vinkel du trimmer hækken fra. Det bagerste håndtag kan drejes hele 180 grader, så du kan indstille det til tre forskellige positioner. Der er desuden en sværdbeskytter på spidsen af hækkeklipperens sværd, så du kan komme helt ind i alle hjørner og helt tæt på mure og lignende overflader uden at skade enten skæret eller overfladen.

Denne Stiga SHP 60 hækkeklipper har desuden et anti-vibrationssystem, så du nemmere kan få din hæk helt lige og tæt uden at få det ubehageligt i hænder og arme. Stiga SHP 60 hækkeklipperen er dog en smule tung. Med sine 5,4 kg skal man være vant til at løfte tunge ting i hverdagen for at kunne nå hele hækken rundt i én omgang, alt efter hvor meget hæk man selvfølgelig skal klippe. Dette er en meget stærk hækkeklipper, men den er meget støjsvag med et lydtrykniveau på 95 dB.

I korte træk kan denne fantastiske Stiga SHP 60 hækkeklipper altså opsummeres:

 • Benzindrevet 2-takt motor på 0,41 liter med motoreffekt på 0,85 kW
 • Lavt støjniveau på 95 dB
 • Hækkeklipperen vejer 5,4 kg
 • 61 centimeters sværdlængde, så du kan nå langt og højt med skæret
 • Anti-vibration system, så den er mere behagelig at arbejde med
 • Ideel til de fleste hække og behov på grund af dens Easy Start funktion.

Denne Stiga SHP 60 hækkeklipper er altså rigtig god til de mest overordnede behov og kan nemt benyttes af begyndere. Dette gør denne hækkeklipper bedst til de fleste forbrugeres behov.

Hvis denne model fra vores hækkeklipper test er interessant, kan du finde den hos coop.dk.

Bosch AHS 50-16 hækkeklipper 450 Watt
ForhandlerTotalprisLæs mere
499,00 Til forhandler

Denne AHS 50-16 hækkeklipper er perfekt til den lille have. Sværdlængden er en smule kortere med en klippelængde på 50 cm. Mangler du en hækkeklipper, som er hurtig og effektiv til mindre hække, er denne Bosch AHS 50 16 hækkeklipper perfekt til dig. Grundet sin tætte knivafstand kan den klare op til 16 mm tykke grene. Hækkeklipperen kører på strøm, så vær opmærksom på, at det nok er en god idé at benytte en forlængerledning, når du skal hele hækken rundt. Se også efter, om du har et stik udenfor, så du nemmere kan tilslutte din Bosch hækkeklipper.

Er du nyligt husejer, er denne hækkeklipper en af de bedste, du kan vælge, da den vejer under tre kg  og er nem at styre. Den har en iøjnefaldende stærk motor for sin størrelse, så du hurtigt bliver færdig med at få klippet hækken. Håndtagene er ergonomiske, så den er nem at håndtere og benytte, ligegyldigt hvilken vinkel du vil klippe din hæk fra. Vægten er fordelt i maskinen, således at du får en behagelig arbejdsstilling fra denne velafbalancerede hækkeklipper.

Modsat Stiga hækkeklipperen nævnt foroven er denne model lidt svagere, men dette betyder ikke, at den er decideret svag. Derimod kan den beskrives som tilpasset til formålet. Med denne Bosch AHS 50-16 får du en stærk motor, som nok skal kunne håndtere de fleste mindre hække med tyndere grene – og det har de fleste haver heldigvis.

Denne Bosch AHS 50-16 hækkeklipper har altså følgende funktioner:

 • Elektrisk motor på 450 watt eller 230 volt
 • Lydeffektniveau på 95 dB, hvilket svarer til en gennemsnitlig græsslåmaskine
 • En let vægt på 2,7 kg
 • Denne Bosch hækkeklipper kan klippe grene på en tykkelse op til 16 mm
 • Ubesværet håndtering grundet sit ergonomiske greb
 • Ideel til små hække med tyndere grene.

Vil du gerne investere i denne Bosch hækkeklipper, er det vigtigt, at du ved, at den ikke vil kunne klare de fleste tykkere grene, og at du nok vil behøve en forlængerledning til den elektriske motor. Den elektriske motor er kraftigere end en lignende motor på samme størrelse, som kører på benzin eller batteri, men den kommer selvfølgelig til gengæld med en ledning. Ved du, at du gerne vil have en lille og let hækkeklipper, er denne Bosch AHS 50-16 hækkeklipper helt klart den bedste hækkeklipper til dig. Tænker du til gengæld, at du behøver noget stærkere, bør du nok vende blikket mod andre muligheder.

HSL265
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.299,00 Til forhandler

Texas er et mærke, der forhandler havemaskiner af rigtig god kvalitet. Her finder du også virkelig solide hækkeklippere, som lige kan en tand mere end de fleste hækkeklippere, som forhandles til private forbrugere. Fra Texas kan du finde denne HSL 265 hækkeklipper, som kører på benzin og har en utrolig sværdlængde på hele 65 cm. Siden denne hækkeklipper bruger benzin, slipper du for at slæbe rundt på en ledning eller måtte oplade batteriet hele tiden. Hækkeklipperen har en tank med 0,5 liters kapacitet og yder 0,74 kW.

Da dette er en af de stærkere modeller, har den ikke helt så lavt støjniveau som de andre. Med et støjniveau på 109 dB kan det godt være en idé at investere i et par støjdæmpende hovedtelefoner, hvis du ved, at du kommer til at bruge hækkeklipperen i lang tid ad gangen. Til gengæld har den en kraftig motor, som gør klipningen hurtig og nem. Desuden kan den håndtere grentykkelser helt op til 22 mm, så den bør kunne håndtere de fleste sorter busk. Det ergonomiske håndtag kan drejes hele 180 grader rundt, så du ikke overanstrenger noget, når du får klippet hækken.

Denne kraftige hækkeklipper fra Texas kan desuden købes i et sæt, så du får en masse dejligt ekstraudstyr og -tilbehør til virkelig at få en flot have. Texas har sammensat et dejligt sæt med HSL 265 benzin hækkeklipperen samt en HTG 360Li 3.6V busksaks, så du kan få trimmet både hækken og prydbuskene i din have. En busksaks er god at have ved hånden, hvis du gerne vil ordne detaljer i din have såsom små buske og græskanter. Denne HTG 360 Li 3.6V busksaks er en batteridrevet 2-i-1 saks med to udskiftelige typer blad, så du nemt kan skifte hoved efter behov.

De specifikke funktioner for denne Texas HSL 365 hækkeklipper kan listes således:

 • Benzindrevet motor med 0,5 liter tankvolumen og 0,75 kW ydelse
 • Støjniveau på 109 decibel, hvilket svarer til en lydsvag motorsav
 • Hækkeklipperen er 5,7 kg tung
 • Sværdlængde på 65 cm og effektiv klippelængde på 61,5 cm, som kan klare grene, der er op til 22 mm tykke
 • Kan købes som fuldstændigt sæt med busksaks fra texas.dk
 • Ideel til små og mellemstore hække.

Denne hækkeklipper er et godt valg til den gennemsnitlige forbruger, som gerne vil have en maskine med lidt mere kraft i sig. Behøver du ikke den busksaks, du kan købe som en del af sættet, er det selvfølgelig muligt blot at købe hækkeklipperen for sig. Er hækkeklipperen lidt for kraftig til dine behov, er det nok en bedre idé at lede efter en billigere og mindre hækkeklipper.

 

Du kan finde dette fantastiske sæt med Texas HSL 265 hækkeklipperen hos texas.dk her.

Er du interesseret i Texas HSL 265 hækkeklipperen uden ekstraudstyr, kan du finde den her.

Bosch AdvancedHedgeCut 36 36V
ForhandlerTotalprisLæs mere
2.099,00 Til forhandler

Ønsker du at samle et helt sæt maskiner og redskaber til haven i samme mærke? Eller har du blot altid holdt dig til Bosch, fordi du ved, hvordan deres maskiner virker? Denne Bosch AdvancedHedgeCut 36V er alt, du kender fra mærket med solid kvalitet til den gennemsnitlige forbruger. Bosch hækkeklipperen kører på batteri, så du slipper for at trække ledninger med hele vejen rundt i haven. Batteriet tager maksimalt 45 min. om at blive fuldt opladt, så der lige er tid til frokost, inden du får klippet hækken helt færdig.

Det gode ved at investere i havemaskiner fra Bosch er, at du kan benytte batterierne til andre maskiner fra Bosch. I denne Bosch AdvancedHedgeCut 36V er et 36 volt lithium ion batteri, som gør det muligt for dig at klippe op til 300 kvadratmeter hæk pr. opladning – når du lige har vænnet dig til hækkeklipperen selvfølgelig. Denne hækkeklipper er desuden en af de lettere på markedet trods sin styrke. Den vejer blot 3,6 kg, så den er nem at benytte for de fleste. Med det innovative anti-blocking system bliver det en leg at få klippet hækken, da dette system sørger for, at hækkeklipperens klippeydelse altid er bedst optimeret.

Hækkeklipperen er designet med ergonomisk frontgreb, så du nemt kan skifte position, når du klipper. Det bagerste håndtag er fastmonteret på selve motoren og kan derfor ikke vendes eller drejes. I stedet er bevægeligheden altså styret af fronten, hvorfor der også er transparent håndbeskyttelse på frontgrebet. Så er du totalt sikker, ligegyldigt hvordan du foretrækker at gribe din hækkeklipper an, når du ordner hækken. Med en knivlængde på 54 cm er du sikker på en pæn og lige klipning til de fleste hække, og med en knivafstand på 20 mm kan du nemt komme igennem selv de tykkere grene.

Kort sagt har denne Bosch AdvancedHedgeCut 36V følgende funktioner og fordele:

 • Hækkeklipper med batteri, 45 minutters batteriladetid takket være Syneon Chip, der regulerer energiforbrug
 • Støjniveau uoplyst
 • Hækkeklipperen er 3,6 kg tung
 • Anti-blocking system samt Bosch Quick-Cut teknologi sikrer et rent og uafbrudt snit af grene helt op til 20 mm med en 54 centimeters knivlængde
 • Kan købes med eller uden batteri og lader. Batteriet passer desuden til andre modeller af Bosch elværktøj
 • Ideel til store hække.

Dette er en yderst stærk hækkeklipper, og derfor er den nok også smartest at investere i, hvis du har meget hæk at klippe. Holder du af mærket, er en hækkeklipper fra Bosch en god investering, især siden du kan benytte batteriet til flere forskellige maskiner til haven. Er du ikke synderligt interesseret i mærkevarer eller mange funktioner, og er det vigtigere for dig blot at få det bedste til prisen, kan du med fordel se den næste hækkeklipper på vores liste over bedst i test hækkeklippere.

Du kan finde denne Bosch AdvancedHedgeCut 36 36V med 2,0 Ah batteri og lader hos frishop.dk her, hvis det er den, du er faldet for i vores hækkeklipper test.

AL-KO hækkeklipper - HT 2050 Easy Flex SOLO
ForhandlerTotalprisLæs mere
599,00 Til forhandler

For under 1.000 kr. kan du få denne dejlige afrundede hækkeklipper fra AL-KO. Denne model er både en meget let model og en meget lille model. Med kun basale egenskaber og funktionelt design er dette en god hækkeklipper til både begynderen og den erfarne, som bare gerne vil have en hækkeklipper, der virker til formålet. Vægtfordelingen i hækkeklipperen gør, at den er rigtig nem at bruge, ligegyldig hvor meget erfaring du har med hækkeklippere og andre havemaskiner. Hækkeklipperen har ergonomiske håndtag samt håndbeskyttelse på frontgrebet.

Dine naboer vil elske dig, hvis du køber denne AL-KO EasyFlex HT 2050 hækkeklipper 20V, da det er en af de mest lydsvage på markedet. Med et støjniveau på blot 87 dB vil ingen blive generet, når du hiver denne hækkeklipper frem. Derfor vil både naboer, familie og du selv virkelig værdsætte denne batteridrevne hækkeklipper. En batteridreven hækkeklipper er også rigtig god til dem, der gerne vil være mere miljøvenlige. Når den ikke bruger benzin, er der nemlig ingen emissioner at frygte.

Batteriet opladers til 100 % på 50 min. og giver 45 minutters brugstid, så du kan eventuelt købe to batterier og blot skifte mellem de to til større klippe-projekter. Batteriet er et lithium ion batteri, hvilket vil sige, at det ikke aflader af sig selv, så du mister aldrig batterilevetid med denne HT2050 hækkeklipper. Hækkeklipperen afgiver ikke stærke vibrationer, og med sin vægt på blot 2,5 kg er den nem at bruge selv til højere hække.

 • Batteridrevet hækkeklipper med 45 minutters brugstid og 50 minutters ladetid
 • Usædvanlig lavt støjniveau på blot 87 dB, så ingen bliver forstyrret, når du bruger hækkeklipperen
 • Denne hækkeklipper vejer blot 2,5 kg
 • Sværdlængde på 51 cm med tandåbning på 15 mm
 • Hylster til sværdet medfølger, så du kan beskytte den diamantslebne klinge, når den ikke bruges
 • Ideel til mindre og mellemstore hække.

Denne AL-KO EasyFlex HT 2050 hækkeklipper er perfekt til dig, der bare gerne vil have en funktionel og lille hækkeklipper, som er nem at styre og ikke kræver benzin eller ledning. Dog er klippediameteren og knivlængden relativt lille i forhold til andre modeller, så har du oftere behov for at klippe hækken, er din hæk lavet af en sort med tykkere grene, eller har du ganske en enkelt en stor hæk, så er dette ikke den bedste hækkeklipper til dine behov. Er du dog mest interesseret i en hækkeklipper, der er bedst til prisen, kan du med fordel investere i flere maskiner fra EasyFlex serien, da batterierne passer til alle modeller i serien.

Er du interesseret i denne AL-KO EasyFlex HT 2050 hækkeklipper, kan du finde den på coop.dk.

Batavia Maxxgarden teleskophækkeklipper 710W 58,5 cm
ForhandlerTotalprisLæs mere
810,00 Til forhandler

Hvis du gerne vil have en hækkeklipper, der er uovertruffen til at nå de svære vinkler og højder, er en hækkeklipper med aftageligt teleskophåndtag, og en af de de bedste valg i vores hækkeklipper test. Denne hækkeklipper kan benyttes præcis som en normal hækkeklipper, men du kan montere det tilhørende teleskop, som kan nå hele 3,5 m og derved komfortabelt få klippet toppen af nogle af de højeste hække. Der hører håndbeskytter og skulderrem til maskinen, så du sikkert og komfortabelt kan klippe din hæk.

Denne Batavia Maxxgarden 710W hækkeklipper med teleskop er et af de bedste valg, hvis du har flere forskellige behov i forhold til klipning. Har du for eksempel anlagt bunddække i stedet for græs, kan du benytte teleskophækkeklipperen næsten ligesom en automatiseret le. Hækkeklipperen kan vippes hele 140 grader, så du kan benytte hækkeklipperens teleskop til at få en perfekt og flad top på din hæk, ligegyldigt hvor høj din hæk er. Denne hækkeklipper har komfortabelt og ergonomisk greb og er strømdrevet.

 • Strømdrevet hækkeklipper med teleskop
 • Ukendt støjniveau
 • Hækkeklipperen vejer fire kg
 • Hækkeklipperen har en skærelængde på 54 cm og maksimal grenstørrelse på 24 mm
 • Hækkeklipperen leveres med teleskopgreb samt håndbeskytter og skulderrem
 • Ideel til høje hække og desuden klipning og trimning af prydebuske og bunddække.

Har du hække, der enten er på højde med dit hoved eller lavere, er denne Batavia Maxxgarden 710W hækkeklipper nok ikke det bedste valg til dine behov. Døjer du med bevægelsesbesvær eller nedsat mobilitet, kan denne hækkeklipper med teleskop dog være et fantastisk valg, da teleskopgrebet og skulderremmen gør hækkeklipperen bedst ligegyldigt bevægelighed.

Har denne hækkeklipper vækket din interesse, kan du finde den hos frishop.dk her:

7. Bosch AHS 55-20 hækkeklipper – hækkeklipper, der er bedst i test 

Bosch hækkeklipper AHS 55-20 Li, 18V. 55 cm. uden batteri og lader
ForhandlerTotalprisLæs mere
699,00 Til forhandler

Søger du en sand prisvindende hækkeklipper, er denne Bosch AHS 55-20 hækkeklipper det oplagte valg. Fra Bosch kan du altid forvente kvalitet, hvilket absolut er korrekt med denne hækkeklipper. Denne batteridrevne maskine har op til 50 minutters brugstid ved fuld opladning, så du kan nemt få nået en god længde af din hæk på blot én opladning af denne hækkeklippers batteri.

Selvom dette er en særdeles kraftig hækkeklipper, er det også en ufattelig let model. På blot 2,6 kg får du en ergonomisk og brugervenlig hækkeklipper, som også har beskyttelse til både din hånd og klingen. Så er både fingre og murstensvægge skånet kniven, og kniven kommer heller ikke til skade på eksempelvis sten og asfalt. Som så mange andre Bosch maskiner, der er batteridrevne, benytter Bosch AHS 55-20 hækkeklipperen et lithium ion batteri, som ikke aflades af sig selv. Med Syneon Chip bliver energiforbruget reguleret, hvilket forlænger batterilevetiden helt op til 50 min.

Denne hækkeklipper er lavet til at klippe mellemstore og store hække, men med sin lette vægt er hækkeklipperen også god til klipning af mindre hække. Bosch AHS 55-20 hækkeklipperen har en sværdlængde på 55 cm, hvilket er en god og gennemsnitlig længde. Derudover kan den klippe grene, der er helt op til 20 mm brede, så den kan håndtere de fleste udfordringer.

Den overordnede brugbarhed gør denne hækkeklipper bedst i test. Her er opsummeret vores hækkeklipper test af denne Bosch model i punktform:

 • Batteridreven med en brugstid på op til 50 minutter takket være Syneon Chip
 • Støjniveau ukendt
 • Denne hækkeklipper vejer blot 2,6 kg
 • Knivlængden er 55 cm, og der er en knivafstand på 20 mm
 • Bosch anti-blocking system og quick-cut teknologi giver en kraftig og præcis klipning
 • Ideel til mellemstore og store hække, men kan også sagtens benyttes til mindre hække.

Dette er en hækkeklipper, der er god til de fleste formål og vil derfor være en god investering for de fleste forbrugere med hus og have. Har du dog en ualmindeligt høj eller bred hæk, kan det være en god idé at investere i en hækkeklipper med teleskopgreb i stedet for. Ved du, at du har eller får behov for flere forskellige maskiner til haven og hjemmet, kan du med fordel købe dem fra Bosch Home & Garden-systemet, da alle disse maskiner benytter samme batteri og lader.

Vigtige faktorer at huske, når du vil købe plæneklipper

Nu er vi kommet igennem denne hækkeklipper test, men det kommer lige lidt mere. Før du køber ny hækkeklipper, er det vigtigt, at du ved, hvad du behøver. Har du længe haft hus eller rækkehus med have til, er du sikkert allerede sikker på, hvilken hækkeklipper som vil passe bedst til dine behov. Er det til gengæld første år, at du står for at klippe din egen hæk, er der mange forskellige funktioner og typer ekstraudstyr, som du bør tage hensyn til, inden du køber din første hækkeklipper. Der er en række spørgsmål, du kan stille dig selv, inden du finder kreditkortet frem. Det første og vigtigste spørgsmål er selvfølgelig, hvor meget du skal bruge din nye hækkeklipper.

Alt efter om du er privat forbruger eller vil benytte din nye hækkeklipper til erhverv, er der stor forskel på, hvor meget du egentlig behøver at bruge den. En hækkeklipper på batteri, hvor batteriet kan holde til 30 til 60 minutters hækkeklipning, er rigeligt til de fleste private forbrugere. Ved du til gengæld, at du behøver en hækkeklipper med mere kraft, er en benzindrevet hækkeklipper det bedre valg. De fleste hækkeklippere, der kører på benzin, kan være tungere, men til gengæld er de tættere i kvalitet på professionelle modeller. Dermed sagt, at dine behov er afgørende, når du skal vælge din nye hækkeklipper.

Når du læser vores bedst i test hækkeklipper liste igennem, er det vigtigt, at du husker, at det blot er en liste over de generelt bedste hækkeklippere i hver kategori. Hvis du for eksempel tænker, at en af de mere ergonomiske modeller er næsten perfekt, men den lige mangler nogle funktioner, eller der måske er lidt for mange funktioner til dine behov, så brug din nye viden til at finde en lignende model. Hvis du finder den mest perfekte og bedste hækkeklipper til dine behov fra vores liste, er det selvfølgelig bare dejligt.

Andre produkttests, du kunne være interesseret i

Foruden denne hækkeklipper test kan du finde masser af andre spændende produkter, som er testvindere på vores hjemmeside. Vil du gerne have udstyret din have fuldstændigt med moderne udstyr, kan du for eksempel læse vores robotplæneklipper test her: https://produktzoom.dk/robotplaeneklipper-test/. Så kan du slippe for meget af besværet ved at vedligeholde haven, men stadig have en flot græsplæne.

Vores hjemmeside er delt op i fire kategorier: ”bolig”, ”elektronik”, ”hvidevarer” og ”sport og fritid”, så der er rigeligt at læse, hvis du gerne vil sikre dig, at dit hjem har masser af gode og solide kvalitetsprodukter. Find flere tests af produkter til hjem og have under ”bolig”-kategorien her: https://produktzoom.dk/kategori/bolig/. Her er alt til køkkenet, stuen, soveværelset, haven og meget mere. Find de bedste produkter til dine behov med vores hjælp!

Relaterede artikler

Bolig No Comments

Kend dine rettigheder når du handler online inden for EU

Hvis du handler online i EU, drager du fordel af flere lag af forbrugerbeskyttelse, der stammer fra EU-lovgivningen, såsom retten til klare oplysninger om pris, forsendelses- og leveringsomkostninger, retten til…
Bolig No Comments

5 idéer til at tilbringe fritiden med sjove indendørsaktiviteter

I Danmark er vi kendt for vores lunefulde vejrguder, der kan sætte en kæp i hjulet for ferie- og fritidsplaner. Derfor kan det være en fordel at have gode indendørsaktiviteter…
Bolig No Comments

Opgrader dit hjem med smart home gadgets

Den rivende udvikling inden for produkter og løsninger til smart home, har gjort livet og hverdagen lettere for en lang række mennesker. Teknologien har gjort det muligt at forbinde de…
Anmeldelse af newzealandsk lammeskind fra Lammeskindet.dk
Bolig No Comments

Anmeldelse af newzealandsk lammeskind fra Lammeskindet.dk

Smid alt du har i hænderne og kast blikket på de fantastiske newzealandske lammeskind fra Lammeskindet.dk. De føles lige så naturlige, som de er, og kvaliteten af lammeskindene skuffer ikke.…
Gode tips til forårsrengøringen
Bolig No Comments

Gode tips til forårsrengøringen

Måske er det ved at være den tid igen, hvor sommertiden er starten, havemøblerne er sat ud og de lyse aftener begynder at blive længere og længere for hver dag,…
Gasgrill test
Bolig No Comments

Find den bedste gasgrill her – de bedste gasgrill i test

At grille på gas er blevet det nye sort. Det er ofte meget nemmere lige at tænde op – uanset om det regner eller ej. Du får den samme gode…
Bolig No Comments

Juicer og slow juicer bedst i test – find din nye juicer blandt disse testvindere

Et glas friskpresset juice er både opfriskende, nærende og en fryd for smagsløgene. Derfor har de fleste caféer i dag fået juice på deres menukort. Men hvorfor tage på café,…
toaster test
Bolig No Comments

Toaster-test: Find den bedste toaster

Leder du efter en toaster, der er bedst i test og perfekt til dine behov? Vi har samlet nogle af de bedste toastere på markedet, så du kan få den…