Toaster-test: Find den bedste toaster

toaster test

Leder du efter en toaster, der er bedst i test og perfekt til dine behov? Vi har samlet nogle af de bedste toastere på markedet, så du kan få den bedste toaster til dig og din familie. I denne toaster-test finder du toastere, som er testvindere, prisbevidste toastere, toastere til at lave sandwiches og toastere til at lave paninier.

Én af de mest afgørende faktorer, når du vil have en toaster, er, om den skal være til sandwich eller panini. For at du stadig har et godt udvalg ligegyldigt dine præferencer, har vi derfor begge typer i denne toaster-test.

Krups Grcic sandwichtoaster
ForhandlerTotalprisLæs mere
321,00 Til forhandler
355,00 Til forhandler

Denne smarte toaster fra Krups blev kåret som en testvinder af Forbrugerrådet Tænk. Toaster-testen var kun lavet over sandwich-toastere, så det er vigtigt at huske, at der ikke er inkluderet toastere til panini i denne toaster test fra Tænk. Krups Grcic er en rimelig standard toaster med gode størrelser plader og en nem brugerflade. Den er nem at anvende, da den kun kan være enten tændt eller slukket. Altså er der kun én knap at holde styr på, og den sidder på fronten af toasteren. Krups Grcic har plader, der er non-stick, så du nemt kan få dine toasts ud af toasteren. Non-stick belægningen gør også denne toaster nem at rengøre efter brug.

For komfortens skyld har denne toaster fra Krups et håndtag, der har cold-touch. Cold-touch betyder ganske enkelt, at håndtaget ikke bliver varmt, når resten af toasteren varmer op. Så bliver det dårligt nemmere at få sine toasts ud af maskinen. Håndtaget er firkantet, hvilket passer til resten af apparatets design. Generelt er denne toaster designet rigtig smart, så den kan opbevares på siden. Så sparer du plads i køkkenskabene. Ligeledes er der oprul til ledningen under toasteren, så du ikke skal bakse med en træls ledning, hver gang du skal bruge toasteren.

Helt kort kan Krups Grcic sandwich-toasteren opsummeres således:

 • Pladerne er 12×12 cm og ekstra dybe og brede
 • Skalformede plader, så du får firkantede toasts
 • Plads til 2 sandwiches ad gangen
 • On/Off-system
 • Non-stick overflader
 • Effekt på 850 W.

Vil du gerne være sikret dejligt sprøde og varme toasts hver gang, er Krups Grcic den bedste toaster til dig. Denne testvinder ligger desuden i det billige prisleje, så du sprænger heller ikke banken ved at købe denne sandwich-toaster. Denne toaster er ideel til dig, der ikke bryder dig om så mange dikkedarer og smarte funktioner. Hvis du foretrækker en brugervenlig og nem toaster, så er Krups Grcic den helt rigtige sandwich-toaster til dig.

Breville Paninigrill DuraCeramic, 3 skiver
ForhandlerTotalprisLæs mere
595,00 Til forhandler

Hvis du søger seriøs kvalitet og erfaring, så er Breville det rigtige mærke at starte ved. Breville-mærket opfandt faktisk panini-toasteren, og brandet har hele 40 års erfaring med at kreere effektive og brugervenlige panini-toastere. Denne model er deres Breville Panini Grill DuraCeramic toaster, og den er en yderst alsidig model, så du kan bruge den til flere forskellige ting. Breville foreslår selv, at du kan bruge den til panini, ciabatta, bagels og store sandwiches. Kort og godt er det altså kun fantasien, der sætter grænser. Der er en kontrollampe på toppen af apparatet, så du nemt kan se, hvornår toasteren er varm nok. På fronten kan du justere varmen mellem lav varme, medium varme og høj varme.

Hvad angår designet, så er Breville Panini Grill DuraCeramic endnu en model i en lang række af klassisk designede panini-toastere. Håndtaget holder sig koldt, og du kan låse det fast i én position på højre side af toasteren. Dette gør toasteren nemmere at opbevare i en opretstående tilstand. Samtidig kan du låse låget under brug, så du kan få forskellige tykkelser af panini, sandwich og lignende. Den smarte DuraCeramic overflade er helt flad, og rister brødet 20% hurtigere end almindelig non-stick. Samtidig gør denne type overflade det også til en leg at rengøre toasteren.

 • Der er en plade
 • Pladerne er helt flade, så du får en jævn ristning af brødet
 • Plads til 3 paninier ad gangen
 • Justerbar varme til at lave den perfekte panini
 • Overflader af DuraCeramic-materiale, altså en keramisk overflade
 • Effekt på 1.000 W.

Denne Breville Panini Grill DuraCeramic toaster er perfekt til dig, der ikke bryder dig om riller på din panini. En af de største fordele ved denne panini-toaster er absolut, at designet tillader flere forskellige anvendelsesmetoder. Havde dette kun været en panini-toaster-test, havde Breville Panini Grill DuraCeramic rangeret højt. Holder du af at have ultimativ frihed over, hvordan du laver dine paninier, sandwiches, bagels eller lignende, så er denne toaster et godt valg. Med plads til hele tre paninier er der desuden rigeligt plads til, at alle kan spise med. Den høje effekt på hele 1.000 W giver dig hurtigt varme og sprøde sandwiches.

OBH 2-i-1 Sandwich Maker
ForhandlerTotalprisLæs mere
254,00 Til forhandler
281,00 Til forhandler
299,00 Til forhandler

Er du ikke sikker på, om du helst vil have en sandwich-toaster eller panini-toaster? Med denne toaster fra OBH Nordica kan du få det bedste fra begge verdener. Denne OBH Nordica 2-i-1 Sandwich Maker har udskiftelige plader, så du frit kan vælge mellem at lave trekantssandwiches eller grillede paninier. Dette er desuden en multifunktionel toaster. Du kan folde toasteren ud til hele 180 grader. Altså kan den ligge helt fladt. Med panini-pladerne kan du således bruge din 2-i-1 Sandwich Maker som en lille grill til kød, grøntsager og lignende.

OBH Nordica har en god historie med at skabe design, der virker. Denne 2-i-1 Sandwich Maker er ingen undtagelse. Det er nemt at udskifte de to plader med et enkelt klik. Brugervenligheden er også i højsædet, hvad angår de to kontrollamper på fronten. Den ene er rød og viser, om toasteren er tændt, hvor den anden er grøn og viser, hvornår toasteren er varm nok. Det er selvfølgelig ikke anbefalet at skifte pladerne ud, mens de er varme. Du kan dog nemt og hurtigt rengøre pladerne, når de er kølet ned, takket være den smarte non-stick overflade. Alt i alt er dette en brugervenlig toaster, som du nok skal få brugt rigeligt.

 • Der er 2 plader: en til panini og en til sandwich
 • Sandwich-pladen er til trekantsformede sandwiches, panini-pladen er rillet
 • Der er plads til 2 sandwiches eller 2 paninier
 • On/Off-system
 • Overflader af non-stick
 • Effekt på 750 W.

Holder du af at kunne bruge din toaster til flere forskellige formål, er denne OBH Nordica 2-i-1 Sandwich Maker perfekt til dig. I denne toaster-test får den høje karakterer for sin funktionalitet og sin brugervenlighed. Dog sakker den lidt bagud, når det kommer til eksempelvis settings af varme og tykkelse på brød. Dog virker dette som et fornuftigt valg at have udeladt, så toasteren til gengæld er nem at bruge. Denne sandwich- og panini 2-i-1-toaster ligger desuden i den billige ende i denne toaster-test, hvilket selvfølgelig også tæller op for dens samlede karakter.

Tefal Snack Collection multijern
ForhandlerTotalprisLæs mere
470,00 Til forhandler
470,00 Til forhandler
498,00 Til forhandler
499,00 Til forhandler

Vil du gerne spare pladsen i køkkenskabet? Så er Tefal Snack Collection multijernet nok den perfekte toaster til dig. Her får du mulighed for at lave flere forskellige snacks med ét køkkenapparat. Tefal Snack Collection er altså meget mere end bare en toaster. Med de forskellige plader til Tefal Snack Collection kan du lave trekantsformede sandwiches og skalformede sandwiches og paninier. Derudover er der mange plader til desserter, såsom doughnuts, vafler og pandekager. Til dette apparat medfølger to gratis plader, nemlig én til trekantssandwiches og én til belgiske vafler. Desuden får du små hæfter med opskrifter til hver type udskiftelig plade. Er du derfor ikke helt sikker på, hvor du skal starte, er dette apparat særligt behjælpeligt.

Selvom den kan lyde lidt useriøs ved første introduktion, er denne Tefal Snack Collection stadig af høj kvalitet og lavet af gode materialer. Du får derfor den kendte Tefal non-stick belægning på samtlige plader samt et brugervenligt design med de velkendte kontrollamper og et håndtag, der holder sig koldt. Pladerne fylder ikke meget i skabet, så du skal heller ikke være bange for en masse rod, hvis du tilkøber flere plader. Ligeledes pakkes selve apparatet nemt væk med sin integrerede opbevaring til ledning. Desuden tåler pladerne opvaskemaskine, så du har minimalt besvær ved brug af denne Tefal Snack Collection toaster.

 • Der medfølger 2 plader: en til sandwich og en til vafler
 • Sandwich-pladen er til trekantsformede sandwiches
 • Der er plads til 2 sandwiches
 • On/Off-system
 • Overflader af non-stick
 • Effekt på 700 W.

Alt i alt er dette en god toaster til den eventyrlystne toaster-entusiast. Dog kan den ligeledes skræmme mange væk, der blot ønsker sig en helt almindelig sandwich-toaster. I denne toaster-test anbefales Tefal Snack Collection multijernet til dig, der gerne vil prøve noget nyt i køkkenet, uden at det skal fylde så meget. Dette apparat er altså anbefalet til personer, der ved, at de gerne vil bruge flere af pladerne. Ellers anbefaler vi, at du ser nogle af de andre bedst i test toastere an. Hvad angår pris, ligger Tefal Snack Collection multijernet nogenlunde i midten i forhold til andre toastere i denne toaster-test.

OBH Quattro Sandwichtoaster
ForhandlerTotalprisLæs mere
268,00 Til forhandler
399,00 Til forhandler
499,95 Til forhandler

Denne sandwich toaster er perfekt til dig med den store familie eller med den store appetit! OBH Nordica Quattro er en god og helt almindelig toaster med plads til hele fire sandwiches på én gang. Hvis du har oplevet problemer med ost og andet fyld, der flyder over, er denne toaster desuden et godt valg. Med OBH Nordica Quattro toasteren får du nemlig ekstra dybe plader, så der er plads til rigeligt med fyld i dine sandwiches.

Som med andre modeller fra OBH Nordica kan du forvente god kvalitet og fornuftigt design fra denne sandwich-toaster. Selvom denne toaster selvfølgelig er lidt større end de fleste andre toastere, er den stadig nem at opbevare og rengøre. Faktisk kan du nemt rengøre begge plader, da de kan tages ud af selve toasteren. Desuden er pladerne non-stick, så det kun bliver endnu nemmere at gøre dem rent. Samtidig betyder non-stick overfladerne, at det er nemt at få dine sandwiches ud af toasteren.

 • Pladerne er ekstra dybe
 • Pladerne er til trekantsformede sandwiches/club sandwiches
 • Der er plads til 4 sandwiches
 • On/Off-system
 • Rustfrit stål samt non-stick overflader for nem rengøring og madlavning
 • Effekt på 1.800 W.

Vil du rigtig gerne have en god toaster, som kan fodre en hel familie på én gang, så er OBH Nordica Quattro toasteren en oplagt kandidat. I denne toaster-test står denne sandwich-toaster særligt højt på grund af sin grundlæggende høje kvalitet samt den kraftfulde effekt på hele 1.800 W. Har man en travl hverdag, vil den smarte non-stick belægning gøre det nemt og hurtigt både at bruge og rengøre denne toaster.

Tristar Toaster - Sa3052 - 750W - Hvid
ForhandlerTotalprisLæs mere
95,00 Til forhandler

Leder du efter en toaster, som kan det, som den skal, men derudover er så billig som muligt, så er denne Tristar Toaster perfekt til dig. Her kan du nemt få to varme og sprøde sandwiches på ingen tid. Denne sandwich-toaster er lavet til at være nem at håndtere. Der er ingen knap til at tænde og slukke for Tristar toasteren. I stedet tænder den automatisk, når du sætter den i stikkontakten. Du kan se på kontrollamperne, hvornår toasteren er varm nok. Toasteren slukker desuden automatisk, når den har været tilsluttet længe nok, så der er ingen risiko for brand eller andre uheld. Når toasteren slukker, vil du ligeledes kunne se det på kontrollamperne.

Toasteren er designet til at være kompakt og nem at pakke af vejen eller finde frem. Designet gør det muligt at opbevare denne sandwich-toaster opretstående, så den fylder mindst muligt i dit køkkenskab. Af samme grund har denne toaster også integreret opbevaring til ledningen, så der ikke er trælse kabler, som kommer i vejen, når du skal finde den frem. Pladerne er belagt med non-stick, så du nemt kan få dine toasts ud af apparatet samt rengøre det efter brug.

 • De 2 plader er 12×10 cm
 • Pladerne er til trekantsformede sandwiches/club sandwiches
 • Toasteren kan lave 2 sandwiches ad gangen
 • Tænder, når du sætter den i stikkontakten
 • Non-stick belægning gør rengøring og madlavning til en leg
 • Effekt på 750 W.

Ønsker du dig en toaster, der kan lige præcis det, den skal og ikke mere end det, så er denne Tristar Toaster ideel til dig. Tristar har lavet optil flere køkkenapparater, som er yderst fornuftige i pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Selvom dette hverken er den mest kraftfulde eller mest imponerende toaster i denne toaster-test, vil den absolut stadig få arbejdet gjort på fornuftig tid. Denne toaster er bedst til dig, der ikke vil betale for meget for en toaster, og som samtidig ikke regner med at bruge den hver dag.

Relaterede artikler

Bolig No Comments

Kend dine rettigheder når du handler online inden for EU

Hvis du handler online i EU, drager du fordel af flere lag af forbrugerbeskyttelse, der stammer fra EU-lovgivningen, såsom retten til klare oplysninger om pris, forsendelses- og leveringsomkostninger, retten til…
Bolig No Comments

5 idéer til at tilbringe fritiden med sjove indendørsaktiviteter

I Danmark er vi kendt for vores lunefulde vejrguder, der kan sætte en kæp i hjulet for ferie- og fritidsplaner. Derfor kan det være en fordel at have gode indendørsaktiviteter…
Bolig No Comments

Opgrader dit hjem med smart home gadgets

Den rivende udvikling inden for produkter og løsninger til smart home, har gjort livet og hverdagen lettere for en lang række mennesker. Teknologien har gjort det muligt at forbinde de…
Anmeldelse af newzealandsk lammeskind fra Lammeskindet.dk
Bolig No Comments

Anmeldelse af newzealandsk lammeskind fra Lammeskindet.dk

Smid alt du har i hænderne og kast blikket på de fantastiske newzealandske lammeskind fra Lammeskindet.dk. De føles lige så naturlige, som de er, og kvaliteten af lammeskindene skuffer ikke.…
Gode tips til forårsrengøringen
Bolig No Comments

Gode tips til forårsrengøringen

Måske er det ved at være den tid igen, hvor sommertiden er starten, havemøblerne er sat ud og de lyse aftener begynder at blive længere og længere for hver dag,…
Gasgrill test
Bolig No Comments

Find den bedste gasgrill her – de bedste gasgrill i test

At grille på gas er blevet det nye sort. Det er ofte meget nemmere lige at tænde op – uanset om det regner eller ej. Du får den samme gode…
Bolig No Comments

Juicer og slow juicer bedst i test – find din nye juicer blandt disse testvindere

Et glas friskpresset juice er både opfriskende, nærende og en fryd for smagsløgene. Derfor har de fleste caféer i dag fået juice på deres menukort. Men hvorfor tage på café,…
Panini-grill test
Bolig No Comments

Panini-grill test – find den bedste i test her

Det skal være nemt at lave god mad derhjemme. Foruden en god stavblender og andre køkkenredskaber, er en panini-grill det helt ideelle redskab til nem og lækker mad til hverdagen.…