Panini-grill test – find den bedste i test her

11. juni 2020 juni 15th, 2020 No Comments af
Panini-grill test

Det skal være nemt at lave god mad derhjemme. Foruden en god stavblender og andre køkkenredskaber, er en panini-grill det helt ideelle redskab til nem og lækker mad til hverdagen. Derfor har vi her lavet en test af panini-grill, så du kan finde den bedste version hjem til dig. Vi vurderer alle produkter på baggrund af kvalitet, pris og design, og alle er baseret på anmeldelser fra brugerne. På den måde finder du den bedste panini-grill efter dine præferencer, og du får nedenfor et overblik over de forskellige modellers specifikationer og kvaliteter.

Severin 2389 Bordgrill
ForhandlerTotalprisLæs mere
543,00 Til forhandler
623,00 Til forhandler
 • Varmeresistent og non-stick-lakering
 • Udtagelige grillplader
 • Temperaturregulator
 • Højdeindstillinger: nej
 • Watt: 1.800

Severin har i mange år leveret en række forskellige redskaber til boligen i høj kvalitet, og det samme gør sig gældende for deres el-bordgrill, der fungerer fremragende som en panini-grill. Her får du en smart grill, der kan anvendes til at lave nem og sund mad efter dine præferencer. Foruden at fungere som en panini-grill, kan du også anvende den til kød, fjerkræ og grøntsager.

Severin-el-bordgrillen måler 33 x 24 cm på sit grillareal, som giver dig gode muligheder for at have gang i flere ting på samme tid. Samtidig kommer den med udtagelige grillplader, der er produceret med en non-stick-overflade, så du slipper for beskidte grillplader. Den har ligeledes en barbecue-funktion, der kan give dine paninier et ekstra pift.

Severins panini-grill kører på el og med 1.800 watt. Den kommer med to opsamlingsbakker og plastikhåndtag, som dermed ikke bliver varme under brug. Dog kan designet tendere til at se en smule billigt ud med de store plastikhåndtag og fødder, der også er lavet af plastik. Til gengæld skal denne panini-grill roses for din store grilloverflade, der gør det nemt at lave både store paninier og flere ting på én og samme tid.

Severins model er det sikre valg i denne test af den bedste panini-grill på markedet. Her får du en god bordgrill til en pris, som alle kan være med på. Dog kunne designet og effekten forbedres en smule, men mere kan du ikke forvente til prisen.

Sage the Adjusta Grill
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.173,00 Til forhandler
 • Formstøbte plader og premium non-stick-lakering
 • To typer grillplader med inkluderet rensekit
 • Temperaturregulator
 • Højdeindstillinger: 7 stk.
 • Watt: 2.000

Her får du næste bud i vores panini-grill test, og den kan det hele. Sage har skabt en model, der egner sig ideelt til både kød, panini, grøntsager og meget andet. Denne panini-grill har formstøbte plader, der sørger for en høj temperatur på ingen tid, og de giver dig samtidig nogle helt unikke muligheder for at få den rette grillsmag ud af din grill.

Sage the Adjusta Grill måler 38 cm i dybden, og dermed er der god plads til det hele. De syv forskellige højdeindstillinger gør det muligt at indstille toppens lukning, så du slipper for at klemme maden sammen, når den tilberedes. I stedet kan du se frem til en perfekt tilberedning af maden, der får den rette varme og det rette tryk. Du kan også justere varmen, så du kan anvende de formstøbte plader på bedst mulig vis ved forskellige temperaturer.

Sage har formået at skabe en panini-grill, der også kommer i et flot design. Den er produceret i rustfrit stål med et håndtag i blød gummi, og den lever virkelig op til den høje kvalitet. Samtidig sidder varmejusteringen placeret ovenpå, så du nemt kan betjene denne. Og med hele 2.200 watt, ligger Sage sig altså i spidsen i vores test, fordi du får kraft, design og kvalitet for dine penge her.

Sage er for dig, der gerne vil betale lidt ekstra for at få den høje kvalitet og de rette forudsætninger for en god tilberedning. Prisen er cirka det dobbelte af modellen fra Severin, men vurderet ud fra brugernes oplevelser og prisen, finder du her en kandidat i forhold til at være den bedste panini-grill i denne test.

OBH Nordica bordgrill - OptiGrill+
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.100,00 Til forhandler
 • Plader med non-stick-lakering
 • Tre typer grillplader med inkluderet rensekit
 • Temperaturregulator
 • Højdeindstillinger: Nej
 • Watt: 2.180

Her er en panini-grill til dig, der elsker innovative løsninger og en masse knapper, der giver dig nogle helt nye muligheder for at bruge din panini-grill. OBH Nordica har skabt en panini-grill med hele seks forskellige tilberedningsprogrammer, hvor maden overvåges og måles hele tiden. Her vil en lille sensor sørge for at fortælle dig, via farver, hvor gennemstegt maden er. Desuden vil sensoren også kunne angive den beregnede tilberedningstid, så du slipper for selv at holde øje.

OptiGrill rummer selvfølgelig alt det, som en almindelig bordgrill skal have. Dens stegeflade er 600 cm2, og dermed får du god plads til det hele. De aftagelige plader kan vaskes i opvaskemaskinen, hvilket er en stor kvalitet i forhold til rengøringsprocessen. Og så kommer den med fire forskellige temperaturindstillinger, som du nemt kan regulere på håndtaget.

Netop håndtaget er det, der gør denne panini-grill helt særlig. Det vilde design består nemlig i håndtaget, der fungerer som en form for instrumentbræt med et væld af forskellige knapper. Den centrale indstillingsknap er farverig, og den kan altså forstyrre blikket en smule. Samtidig skal du være god til knapper og indstillinger, hvis du vil have det fulde udbytte af denne panini-grill. Det er nemlig ikke bare ligetil at betjene denne, men i stedet skal du sørge for at sætte dig ind i de mange funktioner.

Selve grillen kommer i sort højglans og kan dermed være en smule tung at se på. Derfor er denne panini-grill for dig, der er vild med de mange teknologier og det vilde design, og som har tid og mod på at sætte sig ind i alt det, som denne grill kan. Funktionerne er der, men designet og brugervenligheden mangler altså en smule.

Princess Grill compact 23x13 cm
ForhandlerTotalprisLæs mere
140,00 Til forhandler
 • Plader med non-stick-lakering
 • Ingen ekstra plader
 • Ingen temperaturregulator
 • Højdeindstillinger: Nej
 • Watt: 700

I denne test skal vi selvfølgelig også have testens billigste panini-grill, og denne model er en særdeles budgetvenlig af slagsen. Her får du en grill fra Princess, der er praktisk i og med, at den rummer et forholdsvist stort stegeareal med non-stick-lakering, der sørger for gode muligheder under din tilberedning. Stegearealet måler 23 x 13 cm, som er godt for en panini-grill i denne prisklasse.

Denne model har både horisontal og vertikal opvarmning, som sørger for god opvarmning hele vejen rundt. Dog er et stort minus den lave effekt på kun 700 watt, der altså er en afspejling af den lave pris. Dermed skal du ikke forvente en panini-grill, der er effektiv og altid leverer det bedste resultat. Til gengæld er den særdeles velegnet, hvis du ikke behøver det store setup, men blot vil have muligheden for at gøre brug af din grill indimellem.

Designet er til gengæld værd at fremhæve for denne model. Grillen består af en overflade i rustfrit stål i sort og med et integreret håndtag, der er særdeles pænt. Du har ingen temperaturindstillinger, hvilket gør den nem at betjene, men dog begrænser dine muligheder for at tilberede din mad på forskellige måder. Dog er den udstyret med en rød og en grøn lampe, der fortæller dig, hvornår den er tilstrækkelig varm.

Denne panini-grill fra Princess er det ideelle valg, hvis du ønsker en grill, du kan bruge en gang imellem. Her får du ikke effekt og kraft, men i stedet et glimrende design og en yderst brugervenlig panini-grill. Du får meget for pengene, men i det store hele er det en model, der godt kunne bruge et skud ekstra styrke, hvis den skal bruges ofte.

Sage SGR700 The BBQ & Press Grill
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.699,00 Til forhandler
 • Plader med non-stick-lakering og fri for PFOA
 • Aftagelige plader
 • Temperaturregulator
 • Højdeindstillinger: Nej
 • Watt: 2.400

Her kommer der en panini-grill til dig, der elsker luksus. Dette er testens dyreste, men også bedste grill, og her afspejler prisen altså den høje kvalitet. Sage har skabt en grill med one-touch-programmer, der gør den nem og lækker at betjene. Grillen er det rette alternativ til den traditionelle grill, og det er ikke kun paninier, du kan tilberede på denne. Her er der også rig mulighed for at lave alt andet. Du har nemlig manuel temperaturstyring på en justerbar knap, der giver dig en individuel temperaturstyring af pladerne.

Denne panini-grill kommer med aftagelige plader med non-stick belægning, og som er PFOA og PTFE-frie, hvilket giver dig mulighed for madlavning med yderst god samvittighed. Samtidig giver den dig fem forskellige programvalg, såsom panini og burger, der fungerer som enkelte knapper på fronten. Helt særligt for denne er, at du kan anvende begge sider og indstille temperaturen for hver af dem. Derfor er der to temperaturknapper, så du altid kan udnytte al plads på begge sider.

Grundet en helt særlig teknologi vil denne panini-grill varme op dobbelt så hurtigt som lignende modeller. Dermed er der rig mulighed for hurtig madlavning helt uden besvær. Dens design er stilrent i rustfrit stål og med et betjeningssystem, der er placeret på fronten. Selvom dette rummer forskellige knapper, er de små ikoner med til at gøre betjeningen til en leg for dig. Det er nemlig simpelt og nemt at gennemskue.

Her får du altså en panini-grill, der kan det hele – og mere til. Det her er uden tvivl den bedste grill i vores test, men det er samtidig også den dyreste. Derfor er denne grill for dig, der elsker lidt ekstra luksus, og som har luft i budgettet til en dyr panini-grill. Til gengæld kan du nyde godt af den på et utal af forskellige måder.

Testresultat  

Vi har nu fortalt dig lidt mere om fem forskellige muligheder, når du er på jagt efter den bedste panini-grill. Vores test tager udgangspunkt i forskellige parametre, der giver dig de bedste muligheder for at finde den rette grill hjem til dig. For det er nemlig ikke kun kvalitet, der er afgørende for din beslutning. Også pris og design kan være afgørende for, hvad du vælger.

I vores test er de bedste panini-grill fra Sage, og her taler vi både om the Adjusta grill og SGR700. Førstnævnte er den prisvenlige model, der bugner af kraft og kommer i et flot design. Er du til lidt ekstra luksus, vil SGR700 sørge for, at din panini bliver perfekt hver eneste gang.

Hvis du er mere til det billige alternativ, er Severins bordgrill et fornuftigt valg. Her får du stadigvæk en god effekt på 1.800 watt, men til en pris, som alle kan være med på. Dog skal du gå lidt på kompromis med design og funktionalitet, men til prisen får du meget for dine penge.

Når du skal vælge den bedste panini-grill hjem til dig, bør du altid kigge på dit forbrug af denne. Vil den ofte være i brug, kan det være en fordel at bruge lidt ekstra på en mere effektiv model, der samtidig også tager sig flot ud på køkkenbordet. Skal den derimod kun frem ved særlige anledninger, kan du måske nøjes med ét af de billigere alternativer.

Derfor er en panini-grill uundværlig

Står du på vippen mellem at købe en panini-grill eller ej, har vi en række gode grunde til at slå til. Først og fremmest kan du selv tilberede din panini præcis, som du vil have den, og endda på den sundeste måde overhovedet. Du slipper for at bruge penge på at købe den ude, og så er du selv herre over, hvad du fylder den med. Dermed kan du fremover få paninier lige efter din smag.

Derudover kan en panini-grill også anvendes til en række af andre fødevarer, og du kan gøre det hele ved spisebordet. Brug den til eksempelvis grøntsager eller fjerkræ, hvor du får smagen af grill helt uden at skulle tænde op i den traditionelle grill. Derimod kan du gøre det nemt og hurtigt, hvilket særligt er efterspurgt af beboere i lejligheder. På den måde skal du ikke gå på kompromis

Relaterede artikler

Bolig No Comments

Kend dine rettigheder når du handler online inden for EU

Hvis du handler online i EU, drager du fordel af flere lag af forbrugerbeskyttelse, der stammer fra EU-lovgivningen, såsom retten til klare oplysninger om pris, forsendelses- og leveringsomkostninger, retten til…
Bolig No Comments

5 idéer til at tilbringe fritiden med sjove indendørsaktiviteter

I Danmark er vi kendt for vores lunefulde vejrguder, der kan sætte en kæp i hjulet for ferie- og fritidsplaner. Derfor kan det være en fordel at have gode indendørsaktiviteter…
Bolig No Comments

Opgrader dit hjem med smart home gadgets

Den rivende udvikling inden for produkter og løsninger til smart home, har gjort livet og hverdagen lettere for en lang række mennesker. Teknologien har gjort det muligt at forbinde de…
Anmeldelse af newzealandsk lammeskind fra Lammeskindet.dk
Bolig No Comments

Anmeldelse af newzealandsk lammeskind fra Lammeskindet.dk

Smid alt du har i hænderne og kast blikket på de fantastiske newzealandske lammeskind fra Lammeskindet.dk. De føles lige så naturlige, som de er, og kvaliteten af lammeskindene skuffer ikke.…
Gode tips til forårsrengøringen
Bolig No Comments

Gode tips til forårsrengøringen

Måske er det ved at være den tid igen, hvor sommertiden er starten, havemøblerne er sat ud og de lyse aftener begynder at blive længere og længere for hver dag,…
Gasgrill test
Bolig No Comments

Find den bedste gasgrill her – de bedste gasgrill i test

At grille på gas er blevet det nye sort. Det er ofte meget nemmere lige at tænde op – uanset om det regner eller ej. Du får den samme gode…
Bolig No Comments

Juicer og slow juicer bedst i test – find din nye juicer blandt disse testvindere

Et glas friskpresset juice er både opfriskende, nærende og en fryd for smagsløgene. Derfor har de fleste caféer i dag fået juice på deres menukort. Men hvorfor tage på café,…
toaster test
Bolig No Comments

Toaster-test: Find den bedste toaster

Leder du efter en toaster, der er bedst i test og perfekt til dine behov? Vi har samlet nogle af de bedste toastere på markedet, så du kan få den…