Test af romaskiner – kom i god form med den bedste romaskine i test

22. april 2020 No Comments af

Mange kender romaskinen fra fitnesscentret og forbinder den sandsynligvis med den populære sportsdisciplin roning, som maskinen naturligvis også har sit afsæt i. Romaskinen er dog egnet til meget mere og henvender sig også til dem, der ikke dyrker roning. Maskinen er en af de bedste måder, hvorpå man kan styrke kredsløbet og forbedre konditionen.

I de fleste fitnesscentre er romaskinen en meget populær maskine, og mange oplever, at de ofte er optaget. Romaskinen er desuden en god måde at træne på for de personer, der eksempelvis døjer med dårlige knæ, da den mindsker belastningen netop her.

Romaskinen er ydermere med til at give en stærkere lænd, og den bidrager faktisk styrkende til hele kroppen. Kort sagt har den mange gode ting at byde på, og derfor har vi her lavet en romaskine test, der kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige til dine behov.

Romaskinens formål er at simulere roning i vand, men den gør hele oplevelsen og øvelsen nemmere og mere overskuelig, idet træningen kan foregå i hjemmet eller i det lokale fitnesscenter. Mange professionelle roere benytter sig af den, når de skal træne op til en konkurrence eller lignende, og derfor har vi her som nævnt lavet en romaskine test, så du kan finde nogle af markedets bedste produkter og finde lige den, der passer til dine behov.

Det kan være en stor fordel at investere i en romaskine, som man har hjemme i boligen. På den måde er det nemmere at tage sig sammen til at få den brugt, og du undgår at skulle investere i et månedligt medlemskab til et fitnesscenter eller at skulle tvinge dig selv ud på ugentlige løbeture.

Der findes en lang række forskellige produkter på markedet, og derfor er det vigtigt, at du finder ud af, hvilken romaskine der passer bedst til dig, før du kaster penge efter en.

Følgende romaskine test hjælper dig godt på vej til at foretage det helt rigtige valg, når du skal i form.

Vores romaskine test er udarbejdet og baseret på saglige og professionelle vurderinger, der har kroppens sundhed og velvære i centrum. Desuden tager testen udgangspunkt i en række maskiner, der er meget forskellige, og som har varierende funktioner, så der er noget til enhver smag.

Tunturi romaskine – Competence R20 Rower
ForhandlerTotalprisLæs mere
4.999,00 Til forhandler

Tunturi’s Competence R20 Rower er den første model i vores romaskine test, og det er et produkt i særklasse, der har en lang række funktioner, som gør træningen endnu mere komfortabel og overskuelig.

Romaskinen er perfekt at have i hjemmet, da den er foldbar og har transporthjul. Netop disse funktioner gør den nem at flytte rundt på, hvis man ikke ønsker at have den stående fremme hele tiden. Maskinens mobilitet skyldes også den forholdsvis gavmilde vægt på 31,6 kg. Desuden er den meget komfortabel, hvilket skyldes den ekstremt behagelige sædetype, som produktet leveres med.

Competence R20 Rower-maskinen egner sig godt til de fleste, idet den kommer med otte forskellige modstandsniveauer, som er nemme at justere. Desuden kan romaskinen holde til en kropsvægt på maksimum 135 kg. En anden fordel ved maskinen er, at den er meget lydløs, hvilket også medvirker til, at den egner sig godt til boligen, hvor den ikke skaber unødvendig støj, og det har blandt andet også medvirket til, at den har fundet plads i denne test af romaskiner.

Romaskinen kommer naturligvis med en skærm, så det er muligt at følge med i træningen undervejs. Skærmen oplyser forskellige informationer, som gør det nemmere for dig at sætte bestemte mål for din træning. På skærmen er det blandt andet muligt at:

 • Vælge mellem tre forskellige programmer: 1 Manual, 1 Quick Start og 1 Recovery.
 • Blive informeret om det pågældende træningspas: Tid, distance og antal kalorier forbrændt.
 • Se antal hjerteslag i minuttet.

Selve glideskinnen er af typen monorail, hvilket betyder, at selve sædet glider frem og tilbage på én samlet glideskinne.

Ønsker du en af de bedste romaskiner, der tilmed sælges til en fornuftig pris, er nem at flytte på, og som dækker de basale behov? Så er Tunturi’s Competence R20 Rower det ideelle valg.

Tunturi er et finsk brand, der sælger cykler og fitnessudstyr. Mærket har eksisteret siden 1922, hvor hele succesen startede med reparation af cykler, som senere hen førte til fabrikker, der producerede fitnessudstyr. I 1970’erne blev Tunturi internationalt anerkendte som producenter af fitnessudstyr, og brandet sælger i dag til over 40 lande. Tunturi, der startede op i Finland, er i dag lokaliseret i Almere i Holland, og mærket er et must i vores romaskine test grundet deres unikke produkter.

Brandets enorme succes skyldes naturligvis deres kvalitetsdygtige og solide udstyr. Følgende tre Tunturi-romaskiner er nogle af de bedste på markedet.

Tunturi romaskine – Performance R50 Rower
ForhandlerTotalprisLæs mere
9.999,00 Til forhandler

Næste model i denne romaskine test er Tunturi’s Performance R50 Rower, som er en avanceret romaskine med mange brugbare funktioner. Dette produkt dækker mere end blot de basale behov og er en luksuriøs, nem og overskuelig måde at træne derhjemme.

Performance R50 Rower-romaskinen er nem at transportere og flytte rundt på, da den leveres med transporthjul. Desuden er det hurtigt og let at gemme den af vejen, da den er foldbar og på denne måde kan gøres mindre. Dimensionerne på maskinen, når den er foldet ud, er 197x50x66, og foldet sammen 35x50x159. Selve maskinens vægt er 46,4 kg., og den har en maksimal belastningsvægt på 135 kg., hvilket gør, at den egner sig til en bred målgruppe.

Denne romaskine fra testen leveres med en skærm, som kan give brugeren informationer om den pågældende træning. På denne måde kan du let og enkelt sætte dig en række mål for din træning samt følge med i udviklingen og processen. På skærmen er det eksempelvis muligt at:

 • Vælge mellem hele 12 forskellige programmer: 1 Manual, 1 Quick Start, 8 Preset, 1 Target Heart Rate, 1 Recovery.
 • Blive informeret om det igangværende træningspas: Tid, distance og antal kalorier forbrændt.
 • Se antal hjerteslag i minuttet.
 • Benytte en fjernbetjening placeret på håndtaget.

Romaskinens glideskinne er af typen dualrail, som indikerer, at sædet glider frem og tilbage på en todelt glideskinne. Dette kan medvirke til en forbedret stabilitet.

Ønsker du en romaskine, der dækker mere end blot de basale behov, og som er nem at flytte rundt på samt gemme væk i hjemmet? Så er Tunturi’s Performance R50 Rower det optimale valg og altså en af de bedste bud i vores romaskine test.

Tunturi Endurance R80 Romaskine
ForhandlerTotalprisLæs mere
12.999,00 Til forhandler

Sidste levende billede i vores romaskine test af Tunturi-produkter er brandets Endurance R80 Rower, som er en maskine i sin helt egen klasse. Produktet har en række funktioner, som gør det meget professionelt og eksklusivt at benytte.

Endurance R80 Rower gør træningen i hjemmet enkel og overskuelig og er på denne måde med til at gøre den travle hverdag, hvor både madlavning, tøjvask, arbejde og træning skal passes, mere befriende. Maskinen er kort sagt selvskrevet til denne romaskine test, og lyder den som noget for dig, så læs videre.

Endurance R80 Rower-romaskinen er ligesom Tunturi’s øvrige produkter nem at transportere grundet dens transporthjul. På trods af produktets mange muligheder og funktioner er maskinen forholdsvis let med sine 32 kg. og kan tåle en belastningsvægt på maks. 165 kg., hvilket er en del mere end de fleste andre romaskiner på markedet. Den høje maksimale belastningsvægt bevidner desuden om en stærk soliditet og gør, at maskinen er velegnet til en meget bred målgruppe, hvilket kan være en stor fordel for mange familier.

Den behagelige sædetype gør romaskinen meget komfortabel og gør det muligt for brugeren at benytte sig af den i længere tid af gangen. Som de fleste andre romaskiner leveres Endurance R80 Rower med en skærm, så brugeren kan følge med i den igangværende træning. Skærmen gør det muligt at følge med i en lang række parametre under træningen og sætte en række mål. På skærmen kan brugeren blandt andet:

 • Vælge mellem forskellige modstandsniveauer. Det særligt specielle ved netop denne romaskine er desuden, at den har en vandtank, som giver en mere realistisk erfaring med roning grundet reel vandmodstand.
 • Blive informeret om det pågældende træningspas: Tid, distance og antal kalorier forbrændt.
 • Se antal hjerteslag i minuttet.

Glideskinnen på romaskinen, som gør det muligt for sædet at rykke sig frem og tilbage, er af typen monorail pro, hvilket betyder, at produktet har én samlet skinne, som er ekstra stabil og funktionel.

Leder du efter en romaskine, som er eksklusiv, nem at flytte på, og som giver en utrolig realistisk fornemmelse af roning? Så er Tunturi’s Endurance R80 Rower et oplagt valg, hvorfor den også er en af de førrende i vores romaskine test. Selvfølgelig er prisen lidt højere, men du får i den grad valuta for pengene.

Concept 2 romaskine model D/PM5
ForhandlerTotalprisLæs mere
8.295,00 Til forhandler

Som ovenstående antyder, er romaskinerne fra Concept 2 meget populære og ses ofte i fitnesscentre. Den høje kvalitet samt soliditeten er med til at skabe denne popularitet, og brandets Model D-romaskine er bestemt ikke en undtagelse. Denne maskine er til dem, hvor kun det bedste er godt nok. Romaskinen er en af de bedste i test, og den gør træningen i hverdagen mere overskuelig og enkel.Model D-produktet er let at skille ad, hvilket gør, at det nemt kan gemmes væk, når det ikke er i brug. Maskinen er udstyret med transporthjul, så den er nem at flytte rundt på afhængigt af brugerens ønsker. Maskinen adskiller sig fra andre romaskiner via en lang række parametre:

 • Stor soliditet. Maskinen har en ekstrem god holdbarhed.
 • Romaskinen leveres med et større modstandsområde.
 • Meget lydløs.
 • Gode håndtag med ekstra god komfort.
 • Mere jævne ro-tag.
 • Fiskespil på skærmen, der er med til at gøre træningen sjovere.
 • Nem og enkel vedligeholdelse.
 • PM5-præsentationsskærm, der indeholder en race-funktion.

PM5-computeren, som romaskinen leveres med, har en lang række funktioner, som gør maskinen eksklusiv. Understøttelsen af Bluetooth Smart og ANT+ gør det muligt at foretage en trådløs pulsmåling. Til dette er et pulsbælte dog nødvendigt, men vær opmærksom på, at dette ikke medfølger.

Med PM5-computeren kan du desuden gemme dine træningspas, så det er muligt at følge med i træningens udvikling. Dette muliggøres også via en træningsdagbog, som kan lagres gratis med Utility-software. Hvis man ikke ønsker at benytte sig af dette, kan dataen blot overføres til en PC eller Mac. Udover det førnævnte fiskespil er der ligeledes dartspil, måltræning og Biathlon, som kan være med til at skabe motivation, idet diverse spil og konkurrencer kan være med til at gøre træningen sjovere.

Endnu en essentiel fordel ved netop denne romaskine er desuden, at det er muligt at konkurrere mod andre.

Selvom Model D-romaskinen er produceret til hele verden, leveres den med en dansk vejledning, hvor du naturligvis kan læse dig frem til endnu flere informationer.

Er du på udkig efter en yderst funktionel romaskine, der lever op til de høje standarder og krav, der er i fitnesscentre, skal du uden tvivl investere i Concept 2’s Model D-romaskine, der vil være dit ideelle valg. Den koster lidt mere end nogle af de andre modeller, men vil du have en af de bedste romaskiner i test, har du en god mulighed her.

Det sidste brand, der er udvalgt i denne romaskine test, er Concept 2, som blev grundlagt i 1976. Brandet er kendt for at producere træningsudstyr i meget høj kvalitet.

Det er især roning, der har været med til at forme virksomheden, og brandets primære formål er at promovere og fremme roning, så sportsgrenen kan vokse sig endnu større. Concept 2 har utrolig stor succes i hele verden og er derfor uundgåelig at nævne i en test af romaskiner som denne. Følgende to romaskiner samt tilbehør er blandt de bedste produkter i branchen.

Concept 2 romaskine model E:PM5
ForhandlerTotalprisLæs mere
10.550,00 Til forhandler

Concept 2’s Model E-romaskine er ligesom Model D en eksklusiv måde at træne på i hjemmet. Denne har naturligvis fundet vej til vores romaskine test, og den er til dig, der kun ønsker den absolut bedste romaskine. Produktet er med til at gøre hverdagen mere overskuelig, da man ikke behøver at bevæge sig udenfor hjemmet for at træne.

Model E-produktet minder meget om ovenstående Model D, men har nogle få funktioner, der adskiller sig fra søstermaskinen. Model E har blandt andet en højere siddeposition, hvilket er med til at give en endnu større komfort under træningen.

PM5-computeren har en række funktioner, der er med til at overskueliggøre træningen, idet den blandt andet viser:

 • Distancen på det pågældende træningssæt.
 • Den præcise hastighed.
 • Hvor mange kalorier, der forbrændes.

Skærmen har desuden 5 forskellige indstillinger, hvor det blandt andet er muligt at se alle data, søjlediagrammer og paceboat/pacer.

Ligesom Model D er Model E-romaskinen nem at skille ad og flytte rundt på. Den adskiller sig fra andre romaskiner på markedet ved de samme parametre som Model D. Det er ligeledes muligt at måle sin puls trådløst, men vær dog opmærksom på, at et pulsbælte skal tilkøbes. De enkelte træningspas kan gemmes, så det er nemmere at se udviklingen i sin træning, samtidig med at træningen kan gøres sjovere, fordi der kan spilles en række spil på skærmen under træningen.

Concept 2’s Model E-romaskine er til brugeren, der ønsker et produkt i absolut særklasse med mange forskellige funktioner og ekstra komfort. Prisen og kvaliteten følger hinanden utrolig flot, og leder du efter en af de absolut bedste romaskiner i test, er denne et godt bud.

6. Inshape romaskine med vandmodstand 

Næste model i vores romaskine test er en innovativ løsning, som prismæssigt er på et niveau, hvor langt størstedelen kan være med. Modellen er ikke blot en unik løsning, når du skal komme i form, men det er tilmed en romaskine, hvor der har været fokus på et flot design, hvorfor den vil tage sig godt ud i dit hjem.

Inshape’s romaskiner er ikke til at komme uden om i vores romaskine test, da de altid sørger for at levere et produkt, der er i højeste klasse. Dette er en romaskine med vandmodstand, hvilket betyder, at den har justerbar modstand, så et hårdere niveau svarer altså til mere vand – den har 6 vandmodstande. Dermed kan den tilpasses præcis til dit niveau, så om du er begynder eller erfaren, vil det her være en af de bedste romaskiner til hjemmet.

Inshapes romaskine i denne test har en størrelse på 108,5 x 56,5 x 52 cm., og så har den en vægt på 47,6 kg, men ligesom de ovenstående skal du ikke frygte, at det er umuligt at rykke den rundt i hjemmet.

Den har nemlig også transporthjul, hvorfor du uden det store besvær kan føre den rundt omkring huset. Denne romaskine kan klare op til 135 kg., hvorfor det er en af de romaskiner i denne test, som henvender sig bredest.Inshape har stor fokus på at lave innovative produkter, og derfor kan du godt forberede dig på, at det er muligt at se en række ting på modellens display. Du kan blandt andet se:

 • Ur, kalender og temperaturer
 • Tid/500 meter
 • Distance
 • Antal tag, antal tag/min samt total antal tag
 • Kalorieforbrug og puls.

Det er kort sagt en af de romaskiner i test, der har mest at byde på, og så er det til en stærk pris.

Endvidere kan du se frem til 2 års reklamationsret, gratis fragt og en særdeles hurtig levering. Køber du romaskinen, får du også et pulsbælte med, så du har endnu mere data at se på.

Leder du efter en af de bedste romaskiner i test, der passer til alle niveau, har du her et rigtig stærkt bud.

7. Kettler romaskine – Coach E 

OBH Nordica bordgrill - OptiGrill+

Det sidste Kettler-produkt i denne romaskine test er Coach E-maskinen. Denne romaskine er i en klasse for sig og lever op til meget mere end standardbehovene. Coach E-romaskinen er en eksklusiv og luksuriøs måde at træne på i hjemmet, samtidig med at den gør hverdagen lettere og mere overskuelig, da man undgår at skulle sætte tid af til at besøge motionscentret eller løbe en tur i utilregneligt vejr.

Som Kettler’s andre romaskiner er Coach E-produktet nemt at flytte på, idet maskinen leveres med transporthjul. Dette er, som hos de øvrige romaskiner, en stor fordel, hvis man ønsker at kunne gemme produktet væk, når det ikke er i brug. Romaskinen har en maksimal belastningsvægt på 130 kg., hvilket indikerer, at produktet egner sig til en bred, men afgrænset målgruppe.

Kettler’s Coach E-romaskine skal tilsluttes strøm, før den virker, og den har et elektronisk bremsesystem, der fremmer sikkerheden. En stor fordel ved netop denne romaskine er desuden, at den leveres med et pulsbælte, så det er muligt for brugeren at holde øje med sin puls gennem træningen. Pulsen kan ses på skærmen, der naturligvis følger med produktet. Skærmen har en lang række funktioner, der hjælper brugeren med at kunne følge med i træningen. Skærmen viser blandt andet:

 • 12 programmer inkl. pulsprogrammer.
 • Permanent visning af 8 funktioner.
 • Grafisk visning af belastning.

Modstandsjusteringen på Coach E-romaskinen styres via en elektromagnetisk kontrol, hvilket er med til at give en nøjagtig justering i 5-watt-trin. Maskinens glideskinne fungerer som én samlet skinne, der er med til at give god stabilitet under træningen. Produktet leveres med to års garanti, så du er sikret mod eventuelle problemer.

Er du interesseret i en af de bedste romaskiner i test, der er enorm eksklusiv, og som har en lang række funktioner, der rækker udover de basale? Så er Kettler’s Coach E-romaskine uden tvivl dit nye fitnessprodukt.

8. Kettler romaskine – Coach M 

OBH Nordica bordgrill - OptiGrill+
 • Testens femte produkt er endnu en romaskine fra Kettler, som dækker mere end blot de basale behov. Coach M-maskinen har mange funktioner, som er med til at gøre træningen let som en leg. Produktet er perfekt til boligen, hvor det er med til at gøre hverdagen mere overskuelig, da brugeren på den måde undgår turen til det lokale fitnesscenter.Med Kettler’s Coach M er det enkelt og hurtigt at finde maskinen frem, når der skal trænes, og sætte den væk igen, når man er færdig. Dette skyldes, at den leveres med transporthjul. Produktet har en maksimal belastningsvægt på 130 kg., som gør, at de fleste kan benytte sig af maskinen.Dimensionerne er 206x53x67, hvilket bevidner, at den nemt kan placeres i et hjørne af boligen uden at tage for meget plads. En af de karakteristiske funktioner ved netop denne model fra vores romaskine test er, at det er muligt at måle ens puls gennem hele træningen, da der er inkluderet et pulsbælte i prisen. Glideskinnen, som gør det muligt for sædet at rykke frem og tilbage under roningen, er én samlet skinne, og produktet har et magnetisk bremsesystem, som gør det meget let anvendeligt.

  Endnu en særlig fordel ved Coach M-romaskinen er, at den har en 10-trins manuel modstandsindstilling, som gør det muligt at ro i hele 10 forskellige niveauer. At modstandsindstillingen er manuel betyder, at den justeres via en drejeknap. Som testens andre romaskiner leveres Kettler’s Coach M med en skærm, der har til formål at informere brugeren om den igangværende træning. På skærmen er det eksempelvis muligt at:

  • Holde overblik over, hvor langt træningspasset er.
  • Se antal ro-tag.
  • Blive informeret om, hvor mange kalorier der forbrændes, samt hvad brugerens puls er –også i procent.
  • Se hvilket modstandsniveau man befinder sig på.
  • Se brugerens tid på 500 m.

  Produktet leveres med en garanti på to år, så du er helgarderet mod diverse problemer i det første lange stykke tid efter erhvervelsen.

  Kettler’s Coach M-romaskine er det ideelle valg for dig, der ønsker en yderst funktionel maskine, som er nem at flytte rundt i boligen. Desuden medvirker produktets mange skærmfunktioner til en mere overskuelig træning, og det er en fuld fortjent plads, den har fået her i romaskine testen.

9. Kettler romaskine – Axos Rower

OBH Nordica bordgrill - OptiGrill+
 • Axos Rower fra Kettler er testens første romaskine fra dette brand. Produktet opfylder alle de basale behov og er en af de bedste romaskiner at have i boligen. De gode og brugbare funktioner gør træningen i hverdagen langt mere enkel, effektiv og overskuelig, hvilket er med til at øge brugerens livskvalitet.

  Kettler’s Axos Rower er ekstrem mobil, da den leveres med transporthjul, som gør den nem at flytte rundt i boligen. Dette er især en fordel, hvis man ønsker, at romaskinen skal kunne gemmes af vejen, når den ikke er i brug. Dimensionerne på produktet er 219x56x94, hvilket er ganske normalt for en almindelig romaskine, og glideskinnen består af én samlet skinne.

  Maskinens maksimale belastningsvægt er på 130 kg., hvilket gør, at den egner sig til en meget stor målgruppe, hvilket er en fordel i de tilfælde, hvor der er forskellige brugere i forskellige størrelser, som skal benytte sig af romaskinen. Desuden viser en høj maksimal belastningsvægt, at produktet er solidt og robust. Maskinen skal være tilsluttet strøm for at virke, og den leveres med en magnetbremse, som gør den endnu mere sikker og let at anvende. Det er muligt at regulere modstandsniveauet manuelt, og der kan vælges mellem 8 forskellige.

  Hvis man er interesseret i at kunne måle sin puls under træningen, er det muligt at tilkøbe et pulsbælte til maskinen. Med romaskinen kommer naturligvis en skærm, hvor det er muligt at følge med i træningen. Skærmen gør det desuden muligt for brugeren at sætte sig nogle mål og arbejde hen imod dem. På skærmen er det blandt andet muligt at:

  • Programmere sin træning.
  • Holde overblik over, hvor langt træningspasset er.
  • Se antal ro-tag.
  • Blive informeret om, hvor mange kalorier, der forbrændes, samt blive advaret ved pulsgrænse.
  • Se hvilepulsmåling med fitness-karakter.
  • Se en permanent visning af seks funktioner.

  Når du køber Axos Rower-romaskinen, får du automatisk to års garanti, så du er sikret mod eventuelle problemer, der kan opstå i startperioden.

  Ønsker du en romaskine til en fornuftig pris med mange funktioner, og som er nem at transportere? Så er Kettler’s Axos Rower dit nye motionsprodukt. Den har nemlig alle de nødvendige funktioner, men prisen er super fornuftig, hvorfor det er en af de bedste køb i vores romaskine test, hvis man vil træne på hobbyplan.

  Kettler er et tysk brand, der producerer motionsudstyr. Virksomheden har eksisteret siden 1949 og er i dag en af Europas førende virksomheder inden for denne branche. Kettler er kendte for god kvalitet og innovative, stabile produkter, der holder sig funktionsdygtige i mange år. Alt dette er netop grunden til brandets store succes, som ligeledes gør, at Kettler er umulige at undgå i denne romaskine test. Følgende tre romaskiner fra brandet er blandt markedets bedste.

10. BH Rower AQUO DUAL – en romaskine bedst i test

OBH Nordica bordgrill - OptiGrill+

Her kommer en af de absolut bedste romaskiner i test og så endda til en yderst favorabel pris. BH fitness er en virksomhed i en klasse for sig, når det kommer til sportsudstyr, og deres romaskiner er langt fra en undtagelse. Der er altid fokus på innovation og design, men samtidig er deres udstyr budgetvenligt, og netop derfor finder BH Rower AQUO DUAL sikkert frem til en plads i vores romaskine test.

I denne test af romaskiner var modellen selvskrevet allerede på baggrund af en funktion, der gør, at du kan koble romaskinen sammen med din mobil via bluetooth. Du kan se alt data på mobilen, men samtidig kan du håndtere de forskellige brugerprofiler. Det er en lille detalje ved romaskinen, men det betyder, at den er meget mere brugervenlig end mange andre på markedet, og det bliver pludselig lettere at finde rundt i det store hav af muligheder, som du får her.

I vores romaskine test har alle modellerne et display, du kan bruge under din træning, og hos modellen her får du naturligvis det samme, men inklusiv nogle ekstra funktioner du kan bruge til at forbedre din træning.
Computeren kan:

 • Vise tid
 • Distance
 • Puls
 • Kalorier forbrændt
 • Rotag, Rotag pr. minut samt total antal rotag.

Og sidst, men ikke mindst kan du koble din mobil sammen med den, hvilket er med til at fastslå modellens position på markedet som en af de bedste romaskiner i test, når du skal styre de mange data.

Romaskinen har dimensioner på 179 x 50 x 53 cm, når den er udfoldet, men den kan også foldes sammen, så du lettere kan flytte den rundt. Den vejer små 25,5 kg, og den kan bære helt op til 120 kg, hvorfor den er brugbar til langt de fleste. Bremsesystemet er magnetisk, og du kan kæmpe med op til 8 modstandsniveauer, og dermed er den altså brugbar for begynderen samt den øvede.

Mangler du en af de bedste romaskiner i test til en pris, hvor alle kan være med, så har du muligheden her. Med hjælp fra BH Rower AQUO DUAL romaskine er du altså ikke langt fra at få den krop eller form, du drømmer om.

Concept 2 gulvmåtter

Nu har vi været igennem vores test af de bedste romaskiner på markedet, og inden vi slutter, har vi lige nogle gode råd til vejen.
Concept 2 har udviklet og produceret gulvmåtter, som er særligt brugbare, hvis man vælger at investere i en romaskine.

Først og fremmest sikrer gulvmåtterne, at romaskinen ikke kan bevæge sig rundt på gulvet, hvilket giver de bedste forudsætninger for træningen. Desuden beskytter måtterne gulvet, så der ikke forekommer skader og ridser grundet romaskinen. Vi vælger her at fremhæve to af brandets måtter.

Med gulvmåtter undgår du ridser, sved og lignende. De beskytter gulvet mod det hele, og så kan du ofte finde dem billigt på samme side, som der, hvor romaskinen bliver købt. Gulvmåtter er generelt tynde, da de på den måde forbliver diskrete, men de skal nok stadig fungere efter hensigten og holde dit gulv skadesfrit. En gulvmåtte medvirker desuden til, at romaskinen ikke rykker sig, når du bruger den, så det er altså en rigtig god investering.

Gode råd til dig, der ønsker at investere i den bedste romaskine til dig

Det er vigtigt at have nogle ting på plads, før du investerer i en romaskine. At du læser denne romaskine test, er første skridt på vejen til det rigtige valg. Romaskinen er uden tvivl en rigtig god måde at holde sig i form på, og derfor skal du naturligvis vælge den, der er bedst til dig. Det kan være svært at finde frem til, hvilken maskine man mener er bedst, og derfor er det en god idé først og fremmest at overveje sine behov.

Hvilke behov har du?

Som vores romaskine test viser, findes der utallige slags romaskiner på markedet, der hver især dækker forskellige behov. Produkternes egenskaber og funktioner afspejles i prisen, og derfor skal du gøre op med dig selv, hvilke funktioner du egentlig har brug for.

Hvis du er nybegynder indenfor træning og ikke før har brugt meget tid i et fitnesscenter, kan det være en god idé at afprøve en romaskine, før du vælger at kaste penge efter en. Det kan være, at du finder ud af, at denne form for træning slet ikke passer til dig.

Når du har fået afklaret, at en romaskine er det perfekte træningsprodukt for dig, kan det være en god idé at starte med en enkel maskine, der opfylder de mest basale behov. Dette kan være en simpel maskine med masser af komfort og med få men gode funktioner, hvor modstandsniveauerne styres manuelt. Ved at vælge et sådant produkt, får du en perfekt starter-maskine, der hjælper dig med at opretholde den gode form

Hvis du er bekendt med romaskinen og er vant til at træne, kan det være en god idé at investere lidt flere penge i dit nye produkt. De lidt dyrere romaskiner har typisk en lidt bedre komfort samt en lang række funktioner, der egner sig godt til hyppigere træningspas.

Det er dog helt op til den enkelte bruger at afgøre, hvilke ønsker man har til den pågældende maskine. Hvis man er nybegynder, men ønsker en eksklusiv romaskine, der har mange funktioner, skal man naturligvis vælge en, der matcher netop dette. Det samme gælder omvendt, hvis man er vant til at træne meget, men blot ønsker et fitnessprodukt, der dækker de basale behov.

Hvem skal bruge romaskinen?

I vores romaskine test er vi kommet omkring dette, men husk igen at de designes ofte med henblik på at passe til en bestemt målgruppe. De fleste produkter egner sig til en bred målgruppe, men med afgrænsninger. Det kan derfor være en god idé at kortlægge, hvem der skal benytte sig af romaskinen, inden man foretager det endelige valg.

Hvis produktet skal bruges af mange, vil det sandsynligvis blive benyttet hyppigt, og det kræver derfor en ekstra god holdbarhed. Desuden er det essentielt at vælge en maskine, hvor den maksimale belastningsvægt er højere end eller matcher den tungeste bruger. Alt dette kan du ligeledes læse mere om ved de enkelte tests af romaskiner.

Klar, parat, start

Når du har fået en idé om, hvilke produkter der befinder sig på markedet, samt hvilke behov du har, og hvem der skal bruge produktet, er du klar til at finde den bedste romaskine til dig.

Det er generelt en god idé at orientere sig grundigt via forskellige tests, når man leder efter det rigtige produkt. Forbrugerrådet Tænk er ofte et rigtig godt sted at få supplerende information om testede produkter.

Romaskinen er en effektiv og enkel måde at træne på. Den produceres ofte med transporthjul og fylder forholdsvist lidt, hvilket gør, at den er nem at have i boligen. Romaskinen er desuden nem at anvende og styrker hele kroppen med meget lille risiko for skader, hvilket er endnu en fordel ved netop dette fitnessprodukt.

Alle disse kvaliteter og fordele gør, at du sandsynligvis kommer til at bruge mange timer på romaskinen, og derfor er det en god idé at investere i en, der er komfortabel, og som passer præcis til dig. Vi hjælper dig godt på vej, da du med denne test af romaskiner nu er ekstra godt rustet til at vælge den helt rette romaskine, uanset hvilke behov og ønsker du har.

Vores romaskine test er udarbejdet ud fra professionelle og saglige vurderinger, som du kan stole på. Selvom testen af de bedste romaskiner her er meget omfattende, kan der naturligvis forekomme spørgsmål, så hvis du har forespørgsler eller kommentarer, er du meget velkommen til at kontakte os her for yderligere information.

Relaterede artikler

Idéer til din virksomheds markedsføring
Sport og fritid No Comments

Idéer til din virksomheds markedsføring

Idéer til din virksomheds markedsføring Er det dig, der er ansvarlig for din virksomheds markedsføring, men er du helt tom for idéer? Her er 4 ting, du let kan købe…
Sport og fritid No Comments

Mr Green Casino app anmeldelse

Mr Green Casino har inviteret nogle af de bedste spiludviklere og samlet dem i en platform, der slår alt, hvad man før har set og som tilbyder en uovertruffen spiloplevelse.…
Vil du gerne forbedre dine vaner?
Sport og fritid No Comments

Vil du gerne forbedre dine vaner?

 Når den 1. januar er passeret, så er der mange som har en lang liste klar over diverse nytårsfortsæt som de gerne vil gennemføre. For nogle handler det om at…
Guide: Sådan finder du motivationen til at komme i gang med at træne
Sport og fritid No Comments

Guide: Sådan finder du motivationen til at komme i gang med at træne

New year, new me. Hvert eneste år omkring nytår, er der rigtigt mange mennesker, som forsøger at forbedre nogle ting i deres liv, eller stoppe nogle dårlige vaner. Mange mennesker…
3 tips til at komme i gang med at træne igen
Sport og fritid No Comments

3 tips til at komme i gang med at træne igen

Hvis du er en af dem, som er gået helt i stå med træningen, så er du nok ikke den eneste. Mange mennesker betaler mange penge hver måned for et…
Tid til sport og fritid
Sport og fritid No Comments

Tid til sport og fritid

Det er vigtigt at kunne tage en pause fra hverdagens travlhed. For at kunne få fornyet energi til sin dagligdag, kan det være en ide at sørge for at give…
Sport og fritid No Comments

Den ultimative crosstrainer test – de bedste crosstrainere i test (2020)

Vil du gerne kunne træne og forbedre din kondi derhjemme? Så er en crosstrainer til hjemmebrug lige noget for dig. Så kan du træne, lige når du vil. Inden for…
loebebaand test
Sport og fritid No Comments

Test af Løbebånd – kom i form med det bedste løbebånd i test?

At løbe er en af danskernes yndlingsformer for motion. Det er en træningsform, der styrker muskler, led og knogler, hver gang du snører løbeskoene og kommer afsted. En løbetur kan…