Den ultimative crosstrainer test – de bedste crosstrainere i test (2020)

21. april 2020 juni 16th, 2020 No Comments af

Vil du gerne kunne træne og forbedre din kondi derhjemme? Så er en crosstrainer til hjemmebrug lige noget for dig. Så kan du træne, lige når du vil. Inden for de seneste år er crosstraineren for alvor kommet på banen i de danske fitnesscentre, og nu kan du også få den til hjemmebrug, hvorfor vi nu har lavet en crosstrainer test. Den er blandt andet blevet så populær, fordi du kan træne alle dele af din krop, samtidig med at du får pulsen op. Derfor kan den erstatte det klassiske løbebånd, da man på crosstraineren bevæger flere dele af kroppen – og dermed får trænet endnu mere.

Netop fordi det er blevet så populært at have en crosstrainer derhjemme, er der også kommet mange nye modeller og mærker. Derfor kan det være svært at finde lige netop den crosstrainer, der passer til dit behov, og som er bedst i test. Vi her samlet de bedste crosstrainere, der kvalificerer sig på flere punkter, herunder på størrelse, træningsprogrammer, modstandsniveauer, skridtlængde og meget andet. Så puds læsebrillerne og dyk ned i vores crosstrainer test.

Toorx ERX-100 Crosstrainer
ForhandlerTotalprisLæs mere
4.999,00 Til forhandler

Den første model i vores crosstrainer test er en Toorx ERX Crosstrainer, som er til dig, der ønsker en god og stabil crosstrainer, men i en billig prisklasse. Crosstraineren, der laves af den italienske virksomhed Toorx, har et flot design, en god kvalitet, et svinghjul på 14 kg samt en maksimal brugervægt på 150 kg. Med denne crosstrainer får du hele 16 forskellige træningsniveauer med en tilpasset skridtlængde, så den kan passe til netop dine behov. Derudover er crosstraineren udstyret med en computer LCD-skærm, hvor du får 7 faste funktioner, 12 pre-set programmer samt en manuel styring. Det er ligeledes muligt at tage en Body Fat-test, så du kan få styr på dine træningsmål og udnytte maskinen bedst muligt. Du kan desuden måle din puls under træningen ved at anvende crosstrainerens håndpulssensor eller den indbyggede trådløse pulsmodtager. Har du lyst til at se en film under træningen, har du desuden mulighed for at sætte din tablet eller smartphone i crosstrainerens integrerede tablet/smartphone holder. Ønsker du at kunne flytte crosstraineren let fra et rum til et andet, har denne crosstrainer transportruller foran, så du nemt kan gøre dette.
Så er vi igennem første bud i vores crosstrainer test, som er en af de bedste på markedet, der tilmed kan findes til en god pris.

Sole E35 2020 crosstrainer
ForhandlerTotalprisLæs mere
12.900,00 Til forhandler

Denne Sole E35 er testvinder i flere forskellige tests, herunder blandt andet Fitfact.dk (2019) og Pricerunner.dk (2016). Den er desuden kåret som ”Bedste køb” på flere forbrugersider. Og det er der en grund til. Den er nemlig meget fleksibel og kan justeres til din unikke træningsstil, og så er den meget brugervenlig.

Specifikationer

 • Personvægt: 170 kg
 • Mål: 209 x 79 x 170 cm
 • Modstandsniveauer: 20
 • Træningsprogrammer: 10
 • Skridtlængde: 51 cm
 • Svinghjul: 11,3 kg

Crosstrainer med Bluetooth

Den nye 2020-model af Sole E35 har indbygget Bluetooth, hvilket giver dig mulighed for at overføre din træningsdata fra crosstraineren til din smartphone. På denne måde har du mulighed for at følge din træning i den dertilhørende app. Du kan også bruge Bluetooth til at overføre træningspas til andre fitness-applikationer. På den måde har du altid styr på, om du rykker dig træningsmæssigt, hvilket kan være en god motivation.

Bedste crosstrainer til justering efter dine behov

Sole E35 er som sagt meget brugervenlig, og det er den især, fordi den kan indstilles og justeres til dig på mange forskellige måder. Du kan for eksempel indstille det elektromagnetiske modstandsniveau på håndtaget, hvilket gør det nemt at styre træningen. Du kan også indstille rampevinklen på fodpedalerne fra 0 til 30 grader, så du kan træne forskellige dele af underkroppen. Du kan prøve dig frem for at se, hvad der giver bedst udbytte for dig.

Fodpedalerne på maskinen er unikke, da de er lavet i samarbejde med fysioterapeuter. De har udviklet en to-graders vinkel, som reducerer belastningen for ankler og knæ, når du træner. Det er derfor den helt optimale træningsmaskine for dig, der gerne vil skåne dine knæ. Især fordi træning på en crosstrainer i forvejen er bedre for dine knæ og ankler end et løbebånd. Pedalerne er desuden justerbare i tre forskellige niveauer, så du kan skræddersy dem til din krop, fødder og træning. Der er altså virkelig mange justeringsmuligheder, der gør, at Sole E35 tilpasser sig din unikke træningsstil. Her adskiller den sig fra mange andre crosstrainere på markedet og mange af de crosstrainere, som vi har med i denne test.

Crosstrainer med mange ekstra funktioner

Denne Sole E35 har et svinghjul på 11,3 kg og fire hjul, som glider på skinner, hvilket giver en glidende og behagelig træning – som næsten er lydløs. Her får du altså hurtigt følelsen af at stå i et professionelt fitnesscenter. En anden grund til, at du får en glidende og behagelig træning, er den lange skridtlængde. Sole E35 har nemlig den længste skridtlængde i denne test på hele 51 cm. Den lange skridtlængde er især fordelagtig for dig, der er over 170 cm høj. Så er den lange skridtlængde med til at give et bedre flow til træningen. De mange ekstra funktioner er blandt andet en indbygget blæser, pulsbælte og pulsmåling i håndtagene. Der er desuden indbyggede højtalere og mulighed for at tilslutte din musikafspiller (MP3, iPod eller lignende).

Samlede fordele ved Sole E35

For at lave en lille opsummering er Sole E35 altså en hjemmemodel, der kan konkurrere med maskinerne i træningscenteret, fordi den har så mange ekstra muligheder for indstillinger og tilpasninger. Du får desuden pulsbælte, blæser, højttalersystem og ergonomisk udformede pedaler med svag hældning. Sidst, men ikke mindst, er det en tung professionel model med høj stabilitet og god kvalitet.

Titan Life Crosstrainer C65
ForhandlerTotalprisLæs mere
3.399,00 Til forhandler
4.799,00 Til forhandler

Når du skal kigge efter en crosstrainer, der er god til hjemmebrug, er det vigtigt at se på størrelse og vægt, så du har plads til den derhjemme, men samtidig finde en, der har noget styrke i sig. Og det har denne Titan Life crosstrainer C65. Her får du en let og forholdsvis lille crosstrainer på 156 x 78 x 166 cm, der alligevel har noget styrke i sig, så du kan få trænet godt igennem.

Specifikationer

 • Personvægt: 130 kg
 • Mål: 156 x 78 x 166 cm
 • Modstandsniveauer: 16
 • Træningsprogrammer: 21
 • Skridtlængde: 40 cm
 • Svinghjul: 6 kg

Crosstrainer med Drive Force System

Grunden til, at du får en let crosstrainer med Titan Life C65, er, fordi den har et helt nyt system kaldet ”Drive Force System”, som gør, at det lette seks kilos svinghjul føles som 11 kg. Så har du mulighed for at få en hård og gennemført træning. Men du får samtidig en crosstrainer, som er let at pakke væk, og som ikke går på kompromis med effektiviteten af træningsmaskinen. Dermed er denne crosstrainer lettere end lignende crosstrainers. På den måde er den nemmere at flytte rundt på, når du skal have den stående i hjemmet.

En crosstrainer i enkelt og stilet design

Crosstraineren kommer i et flot design og passer perfekt til dig, der hellere vil træne hjemme end i et træningscenter. Ofte betyder det også, at du skal bruge kortere tid på at træne. Designet betyder netop meget her, fordi crosstraineren skal stå derhjemme, og på den måde bliver den en form for møbel, der også skal tage sig godt ud i hjemmet. Titan Life C65 har et enkelt og stilrent design med sit sorte og slanke look. Den har få funktionelle detaljer, hvilket også er med til at skabe det enkle look. Sammenlignet med de andre crosstrainere i denne test virker Titan Life C65 klart mest stilet.

En crosstrainer med mange funktioner og træningsprogrammer

Titan Life C65 har hele 40 cm i skridtlængde, hvilket er meget for denne forholdsvis lille maskine. På maskinens display kan du både aflæse tid, afstand, puls, kalorier, hastighed, modstand, hastighed pr. minut og watt. Der er altså rig mulighed for at tracke din træning, så du får mest muligt ud af den. Titan Life C65 har desuden håndpuls sensorer, så du nemt kan holde styr på din puls under træningen. Men det mest overvældende ved denne model er, at den tilbyder 21 træningsprogrammer, hvilket er det højeste antal programmer i denne crosstrainer test.

XTERRA Free Style 3.9E crosstrainer
ForhandlerTotalprisLæs mere
6.900,00 Til forhandler

Hvis du ønsker en kraftig og robust crosstrainer, der kan give dig den rette træning, skal du vælge XTERRA Free Style 3.9E. Med den 46 cm lange skridtlængde får du et meget naturligt og behageligt tråd. Denne crosstrainer er blevet kåret som testvinder i kategorien ”bedste mellemvalg” i Nordens største test af crosstrainere og bedst i test på Pricerunner.dk. Med mellemvalg menes der, at crosstraineren er god til dig, der hverken er nybegynder eller rutineret, men midt imellem, og som gerne vil have noget for pengene – uden at gå ned i kvalitet.

Specifikationer

 • Personvægt: 148 kg
 • Mål: 166 x 56 x 163 cm
 • Modstandsniveauer: 16
 • Programmer: 15
 • Skridtlængde: 46 cm
 • Svinghjul: 8,6 kg

Bedste frontdrevet crosstrainer til prisen

Xterra 3.9E kombinerer ydeevne og funktionalitet med en meget konkurrencedygtig pris. Den er frontdrevet, hvilket giver en flottere og mere elliptisk bevægelse, hvilket normalt kun findes i de dyrere prisklasser. Det betyder, at svinghjulet på 8,6 kg er placeret foran på crosstraineren. Dette gør, at du kommer meget tæt på en almindelig løbebevægelse, fordi det giver bløde og naturlige bevægelser. Den giver desuden en gnidningsfri og meget lydløs træning. Det lydløse er en stor fordel, når du skal træne derhjemme, og der måske er andre personer i hjemmet, hvilket ofte er tilfældet. Det er derfor en faktor, som du også skal medtænke i valget af din nye crosstrainer.

Crosstrainer med mange programmer og niveauer

På Xterra 3.9E findes 15 indbyggede programmer, som kan udfordre dig på forskellige niveauer og hjælpe dig til at vedligeholde motivationen. De 15 programmer kan kombineres med hele 16 modstandsniveauer. Så kan du bruge et af de indbyggede programmer eller et manuelt program, hvor du selv kan justere på modstanden. Der er altså rig mulighed for at finde lige netop det træningsprogram og det niveau, der passer til dig og din træning. Derfor er den ideel både til nybegyndere og rutinerede inden for crosstraining.

Crosstrainer med indbyggede håndpulsmålere

Xterra 3.9E kommer med indbyggede håndpulsmålere og kan bruges sammen med flere forskellige pulsbælter. Du kan med pulsaflæsningen få mulighed for at benytte sig af pulsprogrammer, der giver en dynamisk træning tilpasset til pulsen. Så får du det meste ud af din træning og kan samtidig følge med i, hvor hårdt du træner, afhængigt af det mål du har – og justere det efter din puls.

Få al nødvendig information med LCD-skærm

Du kan følge med i alt, hvad du har brug for, på maskinens LCD-skærm. Skærmen har en blå belysning i baggrunden, som gør det nemt for dig at læse al informationen, imens du træner. Skærmen kan vise træningsdata for tid, hastighed, omdrejningstal, afstand, kalorier, watt, puls, belastning, så du kan spore dine fremskridt under din træning. Det er også med til at holde din motivation oppe, når du træner.

Toorx ERX-500 Crosstrainer
ForhandlerTotalprisLæs mere
7.600,00 Til forhandler

Toorx ERX-500 er en solid crosstrainer af meget høj kvalitet. Den kommer med en kampvægt på hele 66 kg, hvor svinghjulssystemet står for 16 af kiloene. Det skaber en robust crosstrainer med en solid ramme. Her er du altså sikret en træningsmaskine, du kan have i mange år frem i tiden, og som kan holde til lidt af hvert. Den er derfor også ideel, hvis du vejer lidt ekstra eller er meget høj.

Specifikationer

 • Personvægt: 130 kg
 • Mål: 153 x 55 x 158 cm
 • Modstandsniveauer: 32
 • Skridtlængde: 46 cm.
 • Svinghjul: 16 kg.
 • Programmer: 9

Maksimal træning med største variation af modstand

Crosstraineren er udstyret med et svinghjulssystem på 16 kg samt et bremsesystem, der gør det let at stoppe, når du har fået nok. Svinghjulssystemet er magnetisk og har hele 32 trins motorisk modstandsjustering. Det er altså en af det højeste antal modstandsniveauer i denne test, hvilket giver dig rig mulighed for at udvide din træning. Det er både smart, hvis du er nybegynder og gerne vil arbejde dig op, og hvis du er rutineret og gerne vil have høj modstand. Du kan altså vælge et niveau, der rækker helt fra 1 til 32, hvilket er et meget stort spænd.

Crosstraineren har desuden ni programmer. Det er programmerne manuel, nybegynder, avanceret, sporty, cardio, watt, genopretning, kropsfedt-tester og 4 HRC. Der er derfor et utal af muligheder for at vælge lige den type træning, der passer til dit niveau og den måde, som du gerne vil træne på.

Computer med LCD-display

Toorx-crosstraineren er udstyret med en computer med LCD-display, hvor du kan overvåge din træning, imens du træner. Så kan du holde øje med tid, hastighed, puls og kalorieforbrænding. Det er også her, at du finder de ni træningsprogrammer, og her du indstiller dit ønskede modstandsniveau. Udover det smarte LCD-display har Toorx ERX-500 også et indbygget Bluetooth-system, der gør det muligt for dig at interagere med motiverende apps, der kan hjælpe dig på vej i din træning. Det gør også, at du kan overføre din data til både computer og smartphone. Så er det igen lettere at tracke din træning og din udvikling.

Samlede fordele ved Toorx ERX-500

Toorx ERX-500 er en meget solid crosstrainer, der kan alt det, der er nødvendigt til en god træning. Og den kan også mere end det. Det er især muligheden for de mange niveauer af modstande og dens robusthed, der gør, at denne crosstrainer er kommet med i denne bedst i test af crosstrainere. Toorx ERX-500 er en langtidssigtet investering for dig, der ønsker let adgang til motion derhjemme, og som gerne vil sikre sig en maskine, der kan holde mange år ud i fremtiden.

Titan GO FD320 Crosstrainer
ForhandlerTotalprisLæs mere

Den næste model i vores crosstrainer test er, ligesom modellen ovenfor, forhjulsdrevet. Træningsmaskiner, der er forhjulsdrevet som denne, har generelt en mere naturlig bevægelse på grund af dens lange skridtlængde, og det betyder, at din træning både bliver mere behagelig at udføre, men også, at du har en mindre risiko for at få skader. Titan GO V450 har mange forskellige features, som du kan nyde godt af, når du forbrænder kalorier på din nye crostrainer. Du kan justere dine niveauer, holde øje med længden, kalorier og meget andet.

Denne model i vores crosstrainer test er en af de billigere på markedet, og det betyder bare, du virkelig får noget for pengene. Trods prisen er der her meget stor fokus på både komfort og kvalitet. De elliptiske bevægelser er i fokus, og det sikrer en yderst skånsom træning. Svinghjulet er på 10 kg og er udmærket til almindelig træningsbrug eller til genoptræning. Træner du i længere tid af gangen og flere gange i ugen, bør du dog overveje at finde en model med et lidt tungere svinghjul, da vægten har rigtig stor betydning, hvis du ønsker en lydløs træning med fuldstændig glidende bevægelser.

Toorx ERX-300 Crosstrainer
ForhandlerTotalprisLæs mere
4.498,00 Til forhandler

Den sidste model fra det italienske mærke i denne crosstrainer test lyder på crosstraineren Toorx ERX 300. Prisen på denne crosstrainer ligger mellem de to førnævnte Toorx-maskiner, så du har mulighed for at finde en mellemvej, hvis de andre ikke frister. Toorx ERX 300 crosstraineren har en 16 kg svinghjulsmasse, en maksimal brugervægt på 150 kg og en motorstyret magnetbelastning med 32 niveauer. Denne model i vores crosstrainer test har et godt og solidt design grundet dens kraftige og stabile stålramme. Derudover har maskinen et LCD Display, 7 faste funktioner, 6 træningsprogrammer, 4 pulstræningsprogrammer og en Body Fat test, så der er rig mulighed for at finde en træningsrutine, der vil passe til dine behov og mål. Crosstraineren har ligeledes indbygget Bluetooth, en integreret holder til tablet eller smartphone og justerbare fodplader for optimal komfort under træningen. Ligesom ved de andre to Toorx crosstrainere kan du måle din puls under træningen ved hjælp af maskinens håndpulssensor eller den indbyggede trådløse pulsmodtager. Crosstraineren er ligeledes nem at flytte takket være transportrullen fortil.

Masterfit TP500 crosstrainer
ForhandlerTotalprisLæs mere
3.995,00 Til forhandler

Hvis du leder efter en god og fleksibel crosstrainer, som giver dig høj værdi for pengene, så er Masterfit TP500 crosstrainer lige noget for dig. Her får du en crosstrainer, der har det hele med mange forskellige modstandsniveauer og træningsprogrammer og et tungt svinghjul til forholdsvist billige penge. Masterfit TP500 er desuden en solid og driftssikker maskine. Du får derfor stor værdi for pengene, hvis du investerer i en Masterfit TP500.

Specifikationer

 • Personvægt: 135 kg
 • Mål: 165 x 62 x 157 cm
 • Modstandsniveauer: 16
 • Træningsprogrammer: 12
 • Skridtlængde: 40 cm
 • Svinghjul: 17 kg

Brugervenlig crosstrainer med mange programmer og stor skridtlængde

Masterfit TP500 er meget brugervenlig, da den er nem at komme i gang med. Den er desuden en af markedets mest populære crosstrainere. Det er den blandt andet, fordi den har 12 træningsprogrammer og en stor skridtlængde på 40 cm. Du kan også selv lave et træningsprogram, hvis du vil have et andet program end de 12 eksisterende. Crosstraineren har også en stor skridtlængde, som typisk kun ses på meget større maskiner. Det giver dig stor komfort – især hvis du er over 170 cm høj. Den store skridtlængde gør også, at du virkelig føler, at du får noget ud af træningen, da bevægelsen også bliver større.

Fordel med svinghjul bagved og justerbar modstand

Masterfit TP500 har svinghjul bagved, hvilket får bevægelsen til at føles mere ellipseformet eller oval. Det føles i det hele taget mere, som om man løber, i forhold til crosstrainere med svinghjul foran. Her får du altså en meget blød bevægelse, som mange mener, er en stor fordel. Med Masterfit TP500 får du desuden elektronisk justerbar magnetmodstand i hele 16 niveauer. Det betyder, at du kan indstille modstanden til lige det, der passer til dit niveau. Det er klart en fordel, hvis du gerne vil udvikle dig løbende og måske starte på en lav modstand og senere arbejde dig opad.

Crosstrainer computer med mange features

Masterfit TP500 har en intuitiv computer med 12 faste træningsprogrammer og med mulighed for at lave eget træningsprogram samt pulstræningsprogram. Computeren kan lagre brugerdata på op til fire personer. Den kan både vise tid, distance, hastighed, puls, formtestfunktion, kalorieforbrug og intensiteten målt i watt. Der er altså mange muligheder for at følge med i din træning løbende. Det hjælper pulsmålerne også med. De findes i det midterste håndtag, hvor du kan måle din puls på et givent tidspunkt og lave en simpel formtest.

Bowflex Max Trainer M5 crosstrainer
ForhandlerTotalprisLæs mere
13.995,00 Til forhandler

Hvis du gerne vil købe én af de bedste maskiner på markedet, der også kombinerer flere træningsmetoder, så er det værd at tage et kig på Bowflex Max Trainer M5. Bowflex M5 er en ny og unik maskine, der giver dig en effektiv træning. Det kan den især, fordi maskinen er en kombination af en crosstrainer og en stepmaskine. Du får altså to maskiner i én med denne Bowflex M5, hvilket gør denne crosstrainer helt unik sammenlignet med de andre crosstrainere i denne test.

Specifikationer

 • Personvægt: 136 kg
 • Mål: 117 x 64 x 160 cm
 • Modstandsniveauer: 16
 • Træningsprogrammer: 9
 • Skridtlængde: 40 cm

Forbrænd flere kalorier med kombineret crosstrainer

Fordi denne maskine er en kombination af crosstrainer og stepmaskine, er det muligt at forbrænde helt op til 600 kalorier mere på en Max Trainer M5 i forhold til både et løbebånd, en stepmaskine og andre crosstrainere. Det er især, fordi maskinen gør, at du kan træne 80 % mere af overkroppens muskler end på en almindelig crosstrainer. Derfor får du den bedst mulige full body-workout, hvor du både træner ben, baller, skuldre, arme, ryg og bryst på én gang. Med stepmaskinen træner og opstrammer du især lår og baller, og med crosstraineren har du fokus på næsten resten af kroppen. Du får derfor en træningsmaskine, der kommer så langt omkring, samtidig med at du forbrænder kalorier.

Du kan desuden bruge et program, der er udviklet af Bowflex selv. Her får du en kort, men hård træning, så du kan forbrænde en masse kalorier på kort tid og sikre, at din efterforbrænding bliver høj. Hvis du vælger dette program, er du sikker på at blive trænet helt og aldeles igennem på meget kort tid.

Manuelle og indbyggede træningsprogrammer

Udover Bowflex’ eget program har maskinen otte indbyggede programmer, hvor du blandt andet kan vælge forskellige intervalprogrammer. Hvis du ikke ønsker at bruge et program, kan du også træne manuelt. Hvis du træner manuelt, kan du vælge mellem 16 modstandsniveauer, så der er god mulighed for at prøve forskellige niveauer. Alle Bowflex M5’s træningsintervaller er på max 14 min., så du nemt og hurtigt kan få overstået din træning og stadig have forbrændt de kalorier, du skal. Det er perfekt for dig, der ikke har meget tid i hverdagen.

Unikt display med mange data

Bowflex M5 har et unikt display, der viser mange forskellige data. Her kan du blandt andet se, hvor mange kalorier, du forbrænder pr. minut. Du kan også sætte aktivitetsmål for dig selv under træningen. På den måde kan du få øget din motivation og presse dig selv til at yde mere, så du ser resultater i sidste ende. Du kan få feedback, allerede imens du træner.

Kompakt men funktionel maskine
En stor fordel ved Bowflex Max Trainer M5 er, at den er meget kompakt og ikke kræver meget plads. For mange kan hjemmetræning blive valgt fra på grund af pladsmangel. Men Bowflex M5 fylder en del mindre end de fleste løbebånd og crosstrainere, selvom den endda er to maskiner kombineret i én. Derfor er den ideel, hvis du ønsker en grundig hjemmetræning, men kun har begrænset plads.

Crosstrainer med Bluetooth
Bowflex Max Trainer M5 er desuden udstyret med Bluetooth Smart, så du kan overføre dine træningsdata til din computer eller smartphone. Du kan også synkronisere den med den gratis Max Trainer app, som passer til både Apple iOS og Android. Den har tilmed en holder til din tablet, så du kan se din yndlingsserie eller høre musik, imens du træner. Her adskiller Bowflex crosstraineren sig også fra de andre crosstrainere i testen.

Abilica Premium FC crosstrainer
ForhandlerTotalprisLæs mere
9.900,00 Til forhandler

Ønsker du ikke at bruge en formue på din nye crosstrainer, men vil du stadig have en yderst funktionel crosstrainer med et flot design, kan du kigge nærmere på denne crosstrainer fra mærket Abilica. Dette er et kvalificeret bud fra vores crosstrainer test, og den er specialudviklet og til dig, der for alvor vil opnå gode mål med træningen, men samtidig har høje krav til træningskomforten. Crosstraineren har et svinghjul på 9 kg, en maksimal brugervægt på imponerende 200 kg samt en skridtlængde på hele 51 cm. Den lange skridtlængde med det ellipseformede tråd og en kraftig modstand vil desuden give dig store udfordringer, selv hvis du i forvejen er en trænet bruger. Crosstraineren kan ligeledes byde på elektromagnetisk modstand (EMS) og en forstærket konstruktion, så der er rig mulighed for at træne op til flere timer på en enkelt dag. Crosstraineren har endvidere justerbare skinner, hvilket gør, at du kan stille dens pedaler i 5 forskellige niveauer og med gradvis øget modstand. Hermed kan du ramme dine muskler forskelligt og på allerhøjeste vis få noget ud af træningen. Crosstrainerens hjul har desuden nogle kraftige transporthjul i PVC, hvilket sikrer, at du let kan flytte maskinen fra kontoret og ind i gæsteværelset, når pladsen er trang.

Sportop E770 crosstrainer
ForhandlerTotalprisLæs mere
13.995,00 Til forhandler

Så byder vi velkommen til den næstdyreste i vores crosstrainer test.
Med Sportop E770 crosstraineren får du en usædvanlig stabil og solid træningsmaskine. Crosstrainerens kraftige ramme og solide design sikrer ligeledes, at du kan udføre en hård omgang træning inden for hjemmets rammer. Maskinens lange, ellipseformede tråd gør endvidere, at du får optimal komfort og skåner dine knæ og led under træningen.

Derudover er maskinen med hele 16 forskellige belastningsniveauer. Computeren byder på en stor skærm med 12 faste programmer og visning af tid, distance, hastighed, watt og puls samt kalorieforbrænding. Håndpulsmåleren i styret foran computeren gør ligeledes, at du kan måle pulsen under træningen, og der medfølger desuden pulsbælte, hvis du for alvor vil i gang med pulsmålingen. Når du træner på Sportop E770 minder det nærmest som løb, men ved at bruge crosstraineren får du en meget mere skånsom træning uden at overbelaste dine knæ og ankler.
Vil du kort sagt have det ypperste af det ypperste, er denne model fra vores crosstrainer test et særdeles kvalificeret bud.

Spirit CE800 Crosstrainer
ForhandlerTotalprisLæs mere
23.900,00 Til forhandler

Så byder vi velkommen til den næstdyreste i vores crosstrainer test.
Med Sportop E770 crosstraineren får du en usædvanlig stabil og solid træningsmaskine. Crosstrainerens kraftige ramme og solide design sikrer ligeledes, at du kan udføre en hård omgang træning inden for hjemmets rammer. Maskinens lange, ellipseformede tråd gør endvidere, at du får optimal komfort og skåner dine knæ og led under træningen.

Derudover er maskinen med hele 16 forskellige belastningsniveauer. Computeren byder på en stor skærm med 12 faste programmer og visning af tid, distance, hastighed, watt og puls samt kalorieforbrænding. Håndpulsmåleren i styret foran computeren gør ligeledes, at du kan måle pulsen under træningen, og der medfølger desuden pulsbælte, hvis du for alvor vil i gang med pulsmålingen. Når du træner på Sportop E770 minder det nærmest som løb, men ved at bruge crosstraineren får du en meget mere skånsom træning uden at overbelaste dine knæ og ankler.
Vil du kort sagt have det ypperste af det ypperste, er denne model fra vores crosstrainer test et særdeles kvalificeret bud.

13. Reebok Crosstrainer GX60

Reebok Crosstrainer GX60

Denne crosstrainer fra det amerikanske mærke Reebok har et smart og enkelt design samt en god, solid struktur. Crosstraineren kan holde til en brugervægt på op til 135 kg, har en skridtlængde på 38 cm og et svinghjul på 22,6 kg. Derudover byder maskinen på 32 modstandsniveauer, 20 individuelle træningsprogrammer, diverse brugerprofiler og en pulsstyring. Alle funktioner kan let og effektivt styres gennem crosstrainerens store LCD-skærm. LCD-skærmen giver dig ligeledes forskellige former for tilbagemelding under træningen: hastighed, distance, tid, puls og kalorier, og dette bud på en model fra vores crosstrainer test gør det altså let for dig, når du skal følge med udviklingen under træningen. Med crosstraineren får du mulighed for at øge forskellen på din intensitet angående træningen af øvre og nedre krop, hvilket sikrer en krævende, men sjov omgang træning. Gennem større og hurtigere bevægelser i håndtagene eller fodpladerne, som ligeledes er justerbare, kan du desuden øge din aktivitet i over- eller underkroppen. Maskinens håndpulssensorer giver dig ligeledes muligheden for at tjekke pulsen under træningen. Som prikken over i’et får du en funktion med USB-opladning, så du kan oplade dine devices og dermed have masser af strøm til gode træningsnumre.

14. Kettler Unix PX Crosstrainer

Kettler Unix PX crosstraineren har et EXT system, som skaber en god og glidende bevægelse, og som kan sammenlignes med en skøn tur på langrendsski. Dette system gør ligeledes, at den skiller sig ud fra andre crosstrainere og giver en anderledes og underholdende træning, som også udfordrer dig, der har masser af erfaring med crosstrainere henne i fitnesscentret. Derudover byder crosstraineren på et anderledes, lyst design takket være den hvide, flotte farve. Crosstraineren har en maksimal brugervægt på 150 kg, en svingmasse på 20 kg samt en skridtlængde på 48 cm. Maskinens computer byder på en bagbelyst LCD-skærm, 8 træningsprogrammer, en grafisk visning af belastningsprofil og HeartRateLight, en permanent visning af 8 funktioner samt mulighed for at måle pulsen under træningen. Crosstrainerens indbydende funktionalitet og konstruktion gør ligeledes, at du får meget for dine penge ved køb af maskinen her i vores crosstrainer test.

15. Kettler Unix P Crosstrainer

Kettler Unix P crosstraineren byder på en crosstrainer med et godt flydende tråd, der hurtigt vil øge din træningsglæde og motivation. Denne crosstrainer tåler op til 150 kg i brugervægt, har en 20 kg tung svingmasse, en skridtlængde på 39 cm samt et flot hvidt og stilrent design og en imponerende funktionalitet. Crosstrainerens computer byder endvidere på en række interessante features: en bagbelyst LCD-skærm, permanent visning af 8 funktioner, 8 træningsprogrammer og mulighed for at måle din puls under træningen grundet håndpulsen. Den bagbelyste LCD-skærm er ligeledes med til at sikre effektiviteten af din træning, når mørket falder på udenfor, og når du dermed trænger til en ekstra belysning på kontoret eller gæsteværelset. Hermed er dette et godt bud på en crosstrainer, hvor design og kvalitet med garanti går op i en højere enhed. Prisen er ligeledes ganske fornuftig, hvis du tager de forskellige features og designet i betragtning.

16. Kettler Rivo P Crosstrainer

Denne robuste crosstrainer fra det tyske mærke Kettler er en robust maskine med en tung svingmasse på 14 kg. På denne måde får du et godt tråd, og crosstrainerens maksimale brugervægt på 130 kg sikrer ligeledes en god og solid fornemmelse under træningen. Crosstrainerens computer har en LCD-skærm med baggrundslys, 8 programmer, et pulsstyret træningsprogram, en permanent visning af 7 funktioner samt pulsmåling via håndpulsmålingen og den indbyggede pulsmodtager. Hermed er der masser af funktioner, der kan udfordre dig under træningen, så du kan nå dine mål og øge træningsglæden. Derudover byder crosstraineren på en motorstyret magnetbremse og en skridtlængde på 38 cm. Crosstraineren har ligeledes et flot, sort design, så du ikke skal være bekymret om at have den stående på gæsteværelset eller i stuen i ny og næ, og det er muligvis en af de bedste til prisen i vores test af crosstrainere, så tag et kig på den.

17. OMA E30 Crosstrainer

Endnu en robust og særdeles stabil crosstrainer er OMA E30 crosstraineren, som har fundet vej til vores eksklusive crosstrainer test af de bedste på markedet. Denne træningsmaskine, der har et eksklusivt design og en supergod kvalitet, har en 9 kg svingmasse, kan tåle op til 150 kg i brugervægt og har en skridtlængde på 43,5 cm. Takket være det stabile design får du et let og glidende tråd, som muligvis er med til at få dig op på maskinen en ekstra gang om ugen. Computeren på denne crosstrainer har en stor og tydelig skærm, der er meget brugervenlig og nem at indstille. Denne feature gør, at du får en langt bedre træningsoplevelse. Crosstrainerens computer byder endvidere på hele 12 forudindstillede programmer, 32 modstandsniveauer og 4 brugerhukommelser samt en række andre funktioner. Denne træningsmaskine er til dig, der tager din træning seriøs og benytter dig af de forskellige funktioner, som denne maskine byder på.

18. Maxofit Crosstrainer Greenline MF-20

Ønsker du en effektiv men mild og skånsom træningsmaskine i hjemmet, men har du begrænset med plads, er denne crosstrainer som skabt til dig. Det er en af de mindre, men også helt billige modeller i vores crosstrainer test. Dette er som nævnt den mindste og letteste crosstrainer i denne test, og derfor er den helt optimal til dig, der har brug for at kunne sætte den til side indimellem. Maskinen er desuden beghjulsdrevet, og det betyder, at den optager minimalt med plads. Den har 8 forskellige modstandsniveauer og en brugervægt på maks. 120 kg. Det forholdsvis lette svinghjul på 5 kg vil især fungere godt til ældre mennsker, eller hvis du skal i gang med en længere genoptræning. Har du planer om at bruge din crosstrainer dagligt, anbefaler vi, at du investerer i en træningsmaskine med et tungere svinghjul. Har du brug for forskellige træningsprogrammer til at motivere dig, skal du ligeledes gå på jagt efter en anden maskine, da Maxofit Greenline MF-20 slet ikke indeholder nogen programmer.

Gode råd inden køb af crosstraineren

Måske har du nu fundet din yndlings model ud fra crosstrainer test, men hvis du stadig er i tvivl om valget, kan det muligvis hjælpe, hvis du får et par gode råd med på vejen, inden købet foretages. Når du skal hen for at kigge på din nye crosstrainer, eller når du researcher inde på nettet, er det for eksempel vigtigt, at du først og fremmest holder øje med informationer omkring maskines svinghjul. Svinghjulet er faktisk en af crosstrainerens vigtigste dele. Vil du for alvor have en crosstrainer i god kvalitet, skal du finde en med et forholdsvist tungt svinghjul, da dette vil give dig et behageligt tråd. Det tungere svinghjul vil ligeledes kunne holde til en tungere belastning og dermed være mere holdbar. Dette er også årsagen til, at billige crosstrainere ofte har et let svinghjul.

Derudover er det vigtigt at finde ud af, hvilken slags crosstrainer du vil have. Der findes nemlig to typer: En frontdreven crosstrainer og en bagdreven crosstrainer. En frontdreven crosstrainer kører i en lineær, naturlig bevægelse, som vil minde dig om en løbe- eller gåtur. En bagdreven crosstrainer kører derimod på et hjul, hvilket gør, at bevægelsen går en anelse op og ned. Derfor kan det stærkt anbefales, at du prøver crosstraineren, inden du foretager købet. Hermed kan du hurtigt finde ud af, hvilken af de to træningsmetoder du foretrækker. I ovenstående crosstrainer test er der naturligvis eksempler på begge typer.

Er du overvægtig, skal du ligeledes holde øje med den maksimale brugervægt. Husk derfor at tjekke den anbefalede vægtgrænse inden købet, da nogle crosstrainere blot tåler 90 kg, mens andre kan tåle et godt stykke op over 150 kg. Alt dette er dog også angivet i vores crosstrainer test ved de ovenstående modeller.

Ved du med sikkerhed, at du vil komme til at have crosstraineren stående i hjemmet i en lang årrække og bruge den regelmæssigt, skal du sørge for at købe en crosstrainer med en robust og solid konstruktion. Her er det især vigtigt, at du tjekker, hvor meget crosstraineren vejer. Hvis den har en tung vægt, kan den holde til mange træningstimer samt virke god og stabil, når du ønsker en udfordrende træningstime.

En anden ting, du skal tjekke inden købet, er afstanden mellem fødderne på crosstraineren. Jo smallere afstanden er mellem fødderne, jo mere vil din træning føles naturlig. Standarden for almindelige baghjulstrukne crosstrainere er 18-21 cm, men nogle fås ned til blot 15 cm. Samtidig har forhjulstrukne crosstrainere samt crosstrainere med justerbar skridtlængde en endnu smallere afstand mellem fødderne.

Afstanden mellem trækhåndtagene er endvidere noget, du kan undersøge. Denne afstand kan være fra 55 cm til 75 cm. Derudover kan man ved nogle crosstrainere justere træningsvinklen på ”skien”. Dette ændrer træningsvinklen fra en foroverbøjet position til en oprejst position. Det skal dog nævnes, at det er op til dig, hvad du synes, der er mest komfortabelt.

Har du svært ved at blive motiveret, når det drejer sig om motion, kan det desuden være en rigtig god idé at vælge en crosstrainer med en lang række forskellige programmer. Hermed sikrer du, at træningen bliver varieret og underholdende. Når du skal træne på crosstraineren, har du mulighed for at vælge et nyt program hver gang, så det bliver fristende at hoppe i træningstøjet.

Endnu en ting, der er værd at undersøge inden købet af den nye crosstrainer, er crosstrainerens skridtlængde. Er du en meget høj person, er det for eksempel en dårlig idé at investere i en crosstrainer med en kort skridtlængde, og omvendt hvis du er i den lavere ende af skalaen. Er I en hel familie, der ønsker at bruge crosstraineren, skal I samtidig overveje at købe en maskine, der har en justerbar skridtlængde. Hermed er der optimal komfort til alle i familien, og maskinen vil derfor blive værdsat endnu mere og ikke mindst blive brugt flittigt.

Vedligeholdelse af din crosstrainer

Et sidste råd i testen handler om vedligeholdelsen af crosstraineren. Når du har købt maskinen – muligvis en model fra vores crosstrainer test – anbefales det nemlig, at du vedligeholder mekanikken med en god omgang olie mellem al træningen. Selvfølgelig afhænger det af, hvor ofte du bruger crosstraineren, så sørg for at holde øje med, om maskinen fungerer optimalt, efter du har brugt den i et godt stykke tid. Derudover er det altid en god idé at støvsuge crosstraineren – både omkring og under maskinen. Hermed sikrer du, at støv og snavs ikke sætter sig fast på crosstrainerens mekaniske dele. En sidste ting, du kan gøre vedrørende vedligeholdelsen af crosstraineren, er desuden at efterspænde skruer i ny og næ. Så er du sikker på, at maskinen bliver ved med at være så funktionel og stabil som mulig.

Efter gennemgangen af de forskellige, interessante modeller af crosstrainere samt diverse råd om købet har du forhåbentlig en god mavefornemmelse i forhold til købet af crosstraineren. Selvom crosstraineren kan være en dyr fornøjelse, hvis du ønsker en crosstrainer med en stor robusthed og mange funktioner, kan det sagtens betale sig, idet crosstraineren byder på en sjov omgang træning, hvor du som før nævnt får brugt hele kroppen. Ved at belaste både ben og arme på samme tid, bruger du desuden masser af energi, så du hurtigt vil kunne få dejlige resultater at se. Hvis din krop på et tidspunkt får en skade, er crosstraineren desuden et godt hjælpemiddel til genoptræningsprocessen. Dette skyldes, at du med crosstraineren får en god og mild træningsform, idet du ikke som ved eksempelvis løb får stød gennem dine led. Hermed er der masser at se frem til, når du endelig er blevet indehaver af en crosstrainer. Hvis du efter læsningen af denne artikel har spørgsmål eller har lyst til at dele et nyt råd inden købet af crosstraineren, er du mere end velkommen til at smide en kommentar herunder. Vi håber, du kunne bruge denne crosstrainer test, inden du giver dig ud i et køb

Held og lykke med din nye crosstrainer!

Relaterede artikler

Idéer til din virksomheds markedsføring
Sport og fritid No Comments

Idéer til din virksomheds markedsføring

Idéer til din virksomheds markedsføring Er det dig, der er ansvarlig for din virksomheds markedsføring, men er du helt tom for idéer? Her er 4 ting, du let kan købe…
Sport og fritid No Comments

Mr Green Casino app anmeldelse

Mr Green Casino har inviteret nogle af de bedste spiludviklere og samlet dem i en platform, der slår alt, hvad man før har set og som tilbyder en uovertruffen spiloplevelse.…
Vil du gerne forbedre dine vaner?
Sport og fritid No Comments

Vil du gerne forbedre dine vaner?

 Når den 1. januar er passeret, så er der mange som har en lang liste klar over diverse nytårsfortsæt som de gerne vil gennemføre. For nogle handler det om at…
Guide: Sådan finder du motivationen til at komme i gang med at træne
Sport og fritid No Comments

Guide: Sådan finder du motivationen til at komme i gang med at træne

New year, new me. Hvert eneste år omkring nytår, er der rigtigt mange mennesker, som forsøger at forbedre nogle ting i deres liv, eller stoppe nogle dårlige vaner. Mange mennesker…
3 tips til at komme i gang med at træne igen
Sport og fritid No Comments

3 tips til at komme i gang med at træne igen

Hvis du er en af dem, som er gået helt i stå med træningen, så er du nok ikke den eneste. Mange mennesker betaler mange penge hver måned for et…
Tid til sport og fritid
Sport og fritid No Comments

Tid til sport og fritid

Det er vigtigt at kunne tage en pause fra hverdagens travlhed. For at kunne få fornyet energi til sin dagligdag, kan det være en ide at sørge for at give…
Sport og fritid No Comments

Test af romaskiner – kom i god form med den bedste romaskine i test

Mange kender romaskinen fra fitnesscentret og forbinder den sandsynligvis med den populære sportsdisciplin roning, som maskinen naturligvis også har sit afsæt i. Romaskinen er dog egnet til meget mere og…
loebebaand test
Sport og fritid No Comments

Test af Løbebånd – kom i form med det bedste løbebånd i test?

At løbe er en af danskernes yndlingsformer for motion. Det er en træningsform, der styrker muskler, led og knogler, hver gang du snører løbeskoene og kommer afsted. En løbetur kan…