Køletaske Test 2020 – Find de bedste køletasker til turen her

18. oktober 2019 april 28th, 2020 No Comments af

Hvilken køletaske eller køleboks skal du vælge? En elektrisk køletaske med kompressor? En lille køleboks eller måske en stor? Vi har lavet en test af køletasker og kølebokse på det danske marked og udvalgt de otte, vi synes, er de bedste indenfor forskellige prisklasser.

Vi vil altså gerne guide dig til at finde den helt rigtige, som opfylder alle de behov, du måtte have, hvad enten det nu måtte være.

Vi kommer gennem både billige, dyre samt helt unikke modeller vil vores køletaske test. Der er altså helt sikkert noget spændende, som du måske kan bruge?

Om du bruger denne test af køletasker til endegyldigt at vælge en køletaske eller køleboks eller blot som inspiration, så håber vi, at den vil være dig behjælpelig.

House doctor køletaske
ForhandlerTotalprisLæs mere
234,00 Til forhandler

Vi er mere tilbøjelige til at kalde det første udvalgte produkt i vores test af køletasker for en taske, for det er, hvad den ligner. House Doctor-køletasken kommer i et design, der netop gør, at den ligner en ganske almindelig taske. Eller måske ikke en almindelig taske. For det er faktisk en rigtig flot taske.

Stilfuld køletaske

Køletasken fra House Doctor er både rigtig flot og virkelig praktisk. Og den er perfekt til dig, der ønsker både kvalitet og design, da den kommer i en rigtig god kvalitet, der gør, at du kan bruge den i mange år.

En effektiv og billig køletaske

Denne taske fra House Doctor er lavet i solid bomuld, og indvendigt er den beklædt med et aluminiumsfor, der, sammen med et isolerende papirlag, effektivt holder dine drikkevarer kolde, når du skal med vennerne i parken, på stranden osv.

Stil, kvalitet og pris kombineret

Tasken fra House Doctor holder effektivt dine drikkevarer kolde, ser godt ud, er lavet i en rigtig god kvalitet og koster bestemt ikke en formue. Samlet set er det en rigtig fin køletaske, der udseendemæssigt byder på noget ekstra i forhold til mere traditionelle køletasker. Og det, synes vi, er dejligt forfriskende.

Specifikationer for House Doctor Picnic:

 • Mærke: House Doctor
 • Mål: 38 x 30 x 18 cm
 • Elektrisk: Nej
 • Strømkilde: Ingen

Køb House Doctor Picnic her:

www.luxoliving.dk
www.dubuy.dk

Sagaform køletaske
ForhandlerTotalprisLæs mere
149,00 Til forhandler
169,00 Til forhandler

Og vi bliver lidt ved de flotte og stilfulde tasker i vores test af køletasker. For denne Sagaform-køletaske er tydeligvis også inspireret af mere almindelige tasker – om end formen er mere i stil med en traditionel køletaske.

Et flot design i linned

Sagaform-tasken er meget flot takket være sit særlige design i linned. Noget, der gør den både flot og helt unik – og til noget helt andet end de traditionelle køletasker i plastik.

En praktisk køletaske

Sagaform-tasken er ikke bare stilfuld, men også praktisk, og den kommer med både et håndtag og en strop, som du kan tage over skulderen, hvilket gør den nem at transportere.

Derudover har tasken en rigtig fin isoleringsevne, der hjælper til med at holde dine madvarer og drikkevarer dejligt afkølede i varmen. Formen er med til at sikre en god kapacitet, og så kan tasken foldes sammen, så den fylder endnu mindre.

Stilfuld og praktisk

Vi kan virkelig godt lide Sagaform-tasken. Den er et rigtig godt miks af en traditionel køletaske og et anderledes, men flot og gennemført design, der gør, at den skiller sig ud. Derudover er den en billig køletaske, men i en rigtig god kvalitet.

Specifikationer for Sagaform køletasken:

 • Mærke: Sagaform
 • Mål: 34 x 22 x 24 cm
 • Elektrisk: Nej
 • Strømkilde: Ingen

Køb Sagaform-køletasken her:

www.coop.dk
www.kitchenone.dk 

House doctor køletaske april
ForhandlerTotalprisLæs mere
249,00 Til forhandler

Den flotte House Doctor April-køletaske kommer også i et design, der ligeledes gør, at den mere ligner en almindelig taske end en køletaske. Designet er meget flot og unikt, men tasken er lige så praktisk, som du forventer, at den skal være

Et flot design

House Doctor April er en rigtig flot køletaske forklædt som en normal taske. Det stilfulde design og flotte mønster sikrer, at denne taske skiller sig ud, og den er perfekt til en sommerdag i parken med vennerne.

En praktisk køletaske – perfekt til familieudflugten

House Doctor April er ikke blot virkelig flot at se på. Den er naturligvis også en praktisk køletaske. Det unikke design i polyester, der gør tasken yderst slidstærk, er beklædt med et stilfuldt mønster, der gør tasken flot at se på. Og et praktisk håndtag gør den nem at bære – enten i hånden eller over skulderen.

Indvendigt sørger House Doctor effektivt for at holde dine drikkevarer afkølede. Indersiden af køletasken er nemlig beklædt med aluminium, som effektivt isolerer og holder på kulden.

En flot og billig køletaske

House Doctor April er en billig køletaske i et unikt design, men med en effektiv køleevne. Og mere behøves der reelt ikke at blive sagt om denne taske, da den byder på en rigtig god kombination af pris, design og kvalitet.

Specifikationer for House Doctor April:

 • Mærke: House Doctor
 • Mål: 34 x 22 x 24 cm
 • Elektrisk: Nej
 • Strømkilde: Ingen

Køb House Doctor April her:

www.luxoliving.dk
www.dubuy.dk

Carrycruiser køletaske

Vi har indtil videre haft udvalgt nogle alternative produkter i vores test af køletasker, og med Carrycruiser ISO fortsætter vi den tendens. Carrycruiser ISO er nemlig en smart lille trolley, der fungerer som køletaske.

Den er nem at have med omkring

Carrycruiser ISO er ikke overraskende utrolig nem at have med rundt omkring, da den reelt set er en trolley. Carrycruiser ISO er bygget i slidstærkt polyester, og den har en teleskopstang, der gør det nemt at indstille højden, så den passer perfekt til dig.

Carrycruiser ISO er en videreudvikling af den traditionelle Carrycruiser-trolley. Dermed er den ikke fra starten designet til at være en køletaske. Og selvom Carrycruiser ISO er solidt isoleret, så er den ikke den mest effektive køletaske i vores test af køletasker.

Først og fremmest en trolley. Derefter en køletaske

Fokusset på at være en praktisk trolley skinner igennem. Carrycruiser ISO er som nævnt isoleret, men den har ingen aluminiumsbelægning, som så mange andre køletasker har. Men dette er netop, fordi det er en trolley.

Carrycruiser ISO er ikke ideel til at holde drikke- og madvarer kolde på lange ture. Til gengæld er den perfekt til at holde mad- og drikkevarer kolde på små, hurtige ture, som gøres nemme takket være trolley-designet. Skal du have nedkølede varer med hjem fra supermarkedet? Så er Carrycruiser ISO perfekt. Skal du have nogle kolde drikkevarer med i parken til en hyggelig dag med dine venner? Så er Carrycruiser ISO perfekt.

En unik køletaske

Carrycruiser ISO er altså rigtig god til noget ganske specifikt. Og vi mener da også, at dens rigtige force kommer til udtryk, når du er på indkøb. Her kan den isolerende effekt nemlig gøre mest gavn. Og derfor har vi inkluderet Carrycruiser ISO i vores test af køletasker. Den er nemlig virkelig god til det, som den er designet til at være god til.

Specifikationer for Carrycruiser ISO:

 • Mærke: Carrycruiser
 • Mål: 42 x 32 x 47,5 cm
 • Elektrisk: Nej
 • Strømkilde: Ingen

Køb Carrycruiser ISO her:

www.dubuy.dk

Outwell Albatross M Køletaske
ForhandlerTotalprisLæs mere
316,75 Til forhandler
316,75 Til forhandler

Outwell Albatross M er den sidste køletaske i vores køletaske test, før vi bevæger os over til kølebokse. Outwell Albatross M er en mere traditionelt designet køletaske, der bare er rigtig god til det, den skal bruges til.

En rigtig solid konstruktion

Outwell Albatros M er designet til at holde. Den ser ud som en helt almindelig køletaske, så det er ikke på grund af udseendet, at designet er noget særligt. Derimod er konstruktionen designet til at være slidstærk og effektiv.

Effektiv køling

Outwell Albatross M er som nævnt rigtig solidt bygget. Og så køler den også virkelig effektivt. Med tyk isolering, aluminiumsforing og en ekstra isolering i toppen holder Outwell Albatross M rigtig godt på kulden.

Outwell Albatross M er tiltænkt at blive brugt med det inkluderede 800 ml kølelement. Køleelementet vil, i samarbejde med den effektive isolering, holde op til otte liter indhold effektivt nedkølet i op til otte timer.

Overlegen kvalitet

Outwell Albatross M er af imponerende kvalitet. Og det beviser den med en utrolig effektiv og langvarig nedkølingsevne. Køletasken skiller sig ud med sin kvalitet, men koster også lidt mere end de forrige produkter i vores køletasketest. Dog synes vi, at prisen er retfærdiggjort takket være kvaliteten.

Specifikationer for Outwell Albatross M:

 • Mærke: Outwell
 • Mål: 33 x 20 x 24 cm
 • Elektrisk: Nej
 • Strømkilde: Ingen

Køb Outwell Albatross M her:

www.køletaske.dk
www.outmore.dk

Easycamp køletaske
ForhandlerTotalprisLæs mere
599,95 Til forhandler
599,95 Til forhandler

Fra tasker til bokse. Easy Camp Chilly er den første køleboks, som vi har med i vores køletaske test. Og det er et godt sted at starte.

Et klassisk køleboksdesign

Easy Camp Chilly kommer i et letgenkendeligt design, der ikke gør dig i tvivl om, at det er en køleboks. Designet er altså ikke noget unikt eller specielt, men det er konstruktionen heldigvis. Denne sikrer, at Easy Camp Chilly lukker helt tæt og effektivt holder på kulden. Dermed kan den også effektivt bruges uden strøm og i stedet med køleelementer, hvis det skulle ønskes.

Køletaske til strøm og køletaske til bilen

Easy Camp Chilly kan sættes til et strømstik derhjemme, så du kan nyde kolde drikkevarer på terrassen eller altanen uden at skulle gå indenfor for at hente dem. Desuden er den også optimal til at holde dine drikkevarer kolde, når du eksempelvis er på campingferie.

Og så er det også en køleboks, der kan bruges i din bil. Du kan nemlig også tilslutte Easy Camp Chilly til 12V stikket i din bil – også kendt som det gamle stik til lighteren. Dermed er du altid sikret kolde drikke- og madvarer – eksempelvis på kør-selv-ferien.

En køleboks med en god sammensætning af egenskaber

Easy Camp Chilly-køleboksen er et unikum, når det kommer til at være en køleboks af høj kvalitet, der kan tilsluttes et strømstik og strømstikket i din bil. Easy Camp Chilly er altså en rigtig god elektrisk køleboks til strøm og til bilen, der ikke koster en formue.

Easy Camp Chilly er nemlig en rigtig god kombination af kvalitet, kapacitet (24 liter), vægt (under 4 kg), funktionalitet og ikke mindst pris. Og som bonus kan det nævnes, at Easy Camp Chilly også kan bruges omvendt. Det vil sige, at den faktisk kan holde din mad varm. Den er i stand til at holde en temperatur på op til 50 grader.

Specifikationer for Easy Camp Chilly:

 • Mærke: Easy Camp
 • Mål: 43 x 29 x 40 cm
 • Elektrisk: Ja
 • Strømkilde: 12V og 230V

Køb Easy Camp Chilly her:

www.køletaske.dk
www.outmore.dk

Outwell Ecocool køleboks
ForhandlerTotalprisLæs mere
899,95 Til forhandler

Den næste køleboks, vi har udvalgt i vores test af køletasker, er denne Outwell Ecocool Lite 12V/230V køleboks, der ligesom den foregående køleboks kan bruges med et almindeligt strømstik og i bilen.

Kvalitet frem for alt

Vi har tidligere i vores test af køletasker haft udvalgt en Outwell-køletaske og rost denne for sin imponerende kvalitet. Og det er tydeligt, at kvalitet er en nøglefaktor hos Outwell.

Outwell Ecocool Lite vejer 6 kg i sig selv, så selvom navnet siger ”Lite”, så er det ikke en decideret let køleboks. Men dette er der en grund til. Outwell Ecocool Lite er nemlig utrolig solidt konstrueret med en meget effektiv elektrisk motor, en hård ydre skal og en tyk og effektiv isolering. Alt sammen designet til at sikre effektiv køling i en slidstærk enhed, der holder niveauet i rigtig mange år.

Køleboks til strøm og køleboks til bilen

Outwell Ecocool Lite kommer med en 180 cm lang ledning, der kan sættes til et standard 230V strømstik derhjemme, i sommerhuset eller måske i campingvognen, så du kan nyde kølige drikke, uanset hvor du er.

Og selvfølgelig kan du også nyde kolde drikke og stoppe for en dejlig afkølet bid brød, når du er på vej på ferie. Outwell Ecocool Lite kan nemlig også sættes til strømstikket i din bil. Og med en praktisk, to meter lang ledning til 12V stikket kan du placere Ecocool Lite på bagsædet eller i bagagerummet og stadig være sikker på, at den effektivt køler videre.

En kvalitetskøleboks med gennemtænkte løsninger

Outwell Ecocool Lite har en stor kapacitet på 24 liter og kan som nævnt bruges med strøm i din bil eller i stikkontakten. De lange ledninger gør brugen mere fleksibel, hvilket er meget rart.

Og vil du bruge Ecocool Lite uden strøm, så kan du også det. Outwell Ecocool Lite kommer nemlig med et køleelement, der desuden er udformet som og fungerer som en rumdeler i køleboksen. En smart detalje, der gør det nemt at opdele indholdet.

Specifikationer for Outwell Ecocool Lite:

 • Mærke: Outwell
 • Mål: 44 x 28 x 41 cm
 • Elektrisk: Ja
 • Strømkilde: 12V og 230V

Køb Outwell Ecocool Lite her:

www.køletaske.dk

outwell deep cool køleboks
ForhandlerTotalprisLæs mere
5.679,95 Til forhandler
5.679,95 Til forhandler

Og vi bliver lige hos Outwell lidt endnu. For nu skal vi se på en helt vild køleboks, der minder mere om et transportabelt kølefryseskab end en køleboks.

Her får du virkelig kvalitet for pengene

Ligesom tidligere produkter fra Outwell, så er Outwell Deep Cool konstrueret i en fremragende kvalitet. Både selve kassen, indholdet og låget kan tåle en masse og overlever selv den mest hårdhændede behandling.

Outwell er en meget stor køleboks og vejer hele 19 kg i sig selv, så den er perfekt, til når I er mange mennesker, der skal samles. Det kompromisløse fokus på en kvalitetskonstruktion er årsagen til den store vægt. Outwell Deep Cool kommer dog med to solide og fjederbelastede håndtag, der garanterer, at uanset hvor tung køleboksen er, så kan den stadig bæres effektivt omkring. Og det er kendetegnet ved Outwell Deep Cool. Alt er i førsteklasseskvalitet, og Outwell Deep Cool besidder en helt igennem fantastisk køleevne.

Effektiv køleboks til strøm og køleboks til bilen

Længere oppe kaldte vi Outwell Deep Cool for et transportabelt kølefryseskab. Og det mente vi. Med en køleevne helt ned til minus 18 grader får du en uforlignelig effektiv køleboks, som du kan tage med det.

For du kan naturligvis slutte Outwell Deep Cool til en almindelig stikkontakt eller til strømstikket i din bil. Dermed kan du tage Deep Cool med dig på ferie og nyde dejligt kolde drikkevarer og kølige snacks på turen. Og ved ankomst slutter du den til stikkontakten og fortsætter med at nyde kolde drikke på terrassen eller i forteltet. Outwell Deep Cool har et temperaturspænd fra minus 18 grader til plus 10 grader.

En vild køleboks

Outwell Deep Cool er en helt utrolig køleboks. Temperaturer fra minus 18 grader til plus 10 grader, mulighed for tilslutning til stikkontakten og strømstikket i bilen, LED-skærm med betjeningsfunktion, slidstærk konstruktion og en effektiv og støjsvag motor, som har et lydniveau på under 40 dB, er alt sammen medvirkende til, at Outwell Deep Cool er en ekstraordinær køleboks.

Men vi kan ikke komme udenom, at den er dyr. Det er den dyreste køleboks i vores køletasketest, og har du ikke brug for en meget stor køleboks med en kapacitet på hele 50 liter, så er den måske også unødvendigt dyr. Har du på den anden side brug for denne kapacitet, så er Outwell Deep Cool simpelthen ikke til at komme udenom.

Specifikationer for Outwell Deep Cool:

 • Mærke: Outwell
 • Mål: 71 x 45 x 47 cm
 • Elektrisk: Ja
 • Strømkilde: 12V og 230V

Køb Outwell Deep Cool:

www.køletaske.dk
www.outmore.dk 

Baggrunden for vores køletasketest

Køletasken. En transportabel ven i nøden, når vi trænger til noget koldt, mens vi er på farten i sommervarmen. Vi har alle haft at gøre med en køletaske eller køleboks før, men disse har ofte været af svingende kvalitet.

En køletaske eller en køleboks behøver ikke være hverken kedelig eller af plastik. Og den behøver ej heller nødvendigvis være med et køleelement. I denne test har vi haft fokus på køletasker og kølebokse, der er godt bygget og af høj kvalitet. Men vi har også inkluderet produkter, der er noget ud over det sædvanlige.

I denne test af køletasker har vi været rundt omkring mange forskellige muligheder. Vi har været i den høje ende af prisenden, men ligeledes har vi bevæget os rundt i bunden. Dog er alle køletasker udvalgt på baggrund af, at de er af høj kvalitet til det segment eller den tur, de er designet til.

Dermed er der i vores køletaske test helt sikkert den løsning, som du har brug for hvad enten, du skal på picnic med familie en eftermiddag, eller om du skal på en lang køretur på ferie.

Vi håber, at du kunne bruge denne køletaske test.

Relaterede artikler

Idéer til din virksomheds markedsføring
Sport og fritid No Comments

Idéer til din virksomheds markedsføring

Idéer til din virksomheds markedsføring Er det dig, der er ansvarlig for din virksomheds markedsføring, men er du helt tom for idéer? Her er 4 ting, du let kan købe…
Sport og fritid No Comments

Mr Green Casino app anmeldelse

Mr Green Casino har inviteret nogle af de bedste spiludviklere og samlet dem i en platform, der slår alt, hvad man før har set og som tilbyder en uovertruffen spiloplevelse.…
Vil du gerne forbedre dine vaner?
Sport og fritid No Comments

Vil du gerne forbedre dine vaner?

 Når den 1. januar er passeret, så er der mange som har en lang liste klar over diverse nytårsfortsæt som de gerne vil gennemføre. For nogle handler det om at…
Guide: Sådan finder du motivationen til at komme i gang med at træne
Sport og fritid No Comments

Guide: Sådan finder du motivationen til at komme i gang med at træne

New year, new me. Hvert eneste år omkring nytår, er der rigtigt mange mennesker, som forsøger at forbedre nogle ting i deres liv, eller stoppe nogle dårlige vaner. Mange mennesker…
3 tips til at komme i gang med at træne igen
Sport og fritid No Comments

3 tips til at komme i gang med at træne igen

Hvis du er en af dem, som er gået helt i stå med træningen, så er du nok ikke den eneste. Mange mennesker betaler mange penge hver måned for et…
Tid til sport og fritid
Sport og fritid No Comments

Tid til sport og fritid

Det er vigtigt at kunne tage en pause fra hverdagens travlhed. For at kunne få fornyet energi til sin dagligdag, kan det være en ide at sørge for at give…
Sport og fritid No Comments

Test af romaskiner – kom i god form med den bedste romaskine i test

Mange kender romaskinen fra fitnesscentret og forbinder den sandsynligvis med den populære sportsdisciplin roning, som maskinen naturligvis også har sit afsæt i. Romaskinen er dog egnet til meget mere og…
Sport og fritid No Comments

Den ultimative crosstrainer test – de bedste crosstrainere i test (2020)

Vil du gerne kunne træne og forbedre din kondi derhjemme? Så er en crosstrainer til hjemmebrug lige noget for dig. Så kan du træne, lige når du vil. Inden for…