Powerbank Test 2020 – Forbrugerundersøgelse af de bedste Powerbanks

13. august 2019 april 28th, 2020 No Comments af

Hvilke powerbanks er de bedste på markedet i dag?

Vi har lavet en test af powerbanks på det danske marked og udvalgt de syv, vi synes klarer sig bedst indenfor forskellige faktorer, som vi har udpeget som de vigtigste for powerbanks.

Dermed er der også større sandsynlighed for, at du finder den bedste powerbank, som lige præcis til dig og til netop det, som du vil bruge den til.

Vi anbefaler dig at tænke over, hvad du skal bruge en powerbank til, inden du foretager dig et køb. Skal du blot hurtigt kunne oplade din iPhone, mens du er på farten? Eller skal powerbanken måske være den eneste strømkilde til din telefon, kamera m.m., når du skal vandretur i bjergene?

En billig og lille powerbank er måske mere oplagt til det første, mens en mere dyr og avanceret powerbank nok er mere unødvendig. Samtidig kan du også komme til at fortryde at købe en billig powerbank, hvis det viser sig, at den ikke kan leve op til de krav og behov, som du har.

Om du bruger denne powerbank-test til endegyldigt at vælge en powerbank eller blot som inspiration, så håber vi, at den vil være dig behjælpelig.

ForhandlerTotalprisLæs mere
79,95 Til forhandler

Vi starter stille og roligt ud i vores test af powerbanks med denne powerbank i en nøglering fra Bigbuy Tech. Denne lille powerbank er ikke overraskende den billigste powerbank i vores test af powerbanks, men med tanke på størrelsen, så den faktisk ikke så dum.

Lille powerbank med lille kapacitet

Denne lille powerbank har ikke den størst kapacitet – og det siger egentlig også sig selv. Med en størrelse som denne, så kan powerbanken ikke forventes at have en massiv kapacitet.

Men at den stadig er i stand til at tilbyde en kapacitet på 1200 mAh, havde vi ikke set komme. Bevares, det er kun nok til en halv til en hel opladning af din smartphone – afhængig af model – men det kan bestemt også gøre hele forskellen.

Den mest tranportable powerbank

Kigger vi igen på den fysiske størrelse, så overrasker det nok heller ikke, at denne lille powerbank er helt urimelig nem at have med dig. Sæt den fast i din nøglering og du vil altid have lidt ekstra strøm til din telefon lige ved hånden.

Den billigste powerbank

Vi mente det, da vi sagde, at vi ville inkludere gode powerbanks i enhver prisklasse i vores test af powerbanks. Denne powerbank-nøglering er den mest basale lille powerbank i vores test. Men kigger vi på prisen, størrelsen og kapaciteten, så er den perfekt til det, den er designet til. Nemlig at være den lille ekstra smule strøm, der gør forskellen på, om du har strøm på din telefon eller ej.

Specifikationer for Bigbuy Tech Powerbank Nøgleringen:

 • Mærke: Bigbuy Tech
 • Kapacitet: 1200 mAh
 • Vægt: 55 gram
 • Mål: 2,1 x 9,6 x 3
 • Solcelle: Nej
 • Trådløs opladning: Nej

Køb Bigbuy Tech Powerbank Nøgleringen her:
www.gucca.dk

ForhandlerTotalprisLæs mere
349,00 Til forhandler

GreyLime Power Stone er en powerbank af højeste kvalitet. Danske GreyLime har hostet megen ros for deres Power Stone powerbank, der er blevet kåret som bedst i test af både Ekstra Bladet og Politiken. Og vi forstår til fulde hvorfor.

En flot og praktisk powerbank

Power Stone powerbanken kommer i et minimalistisk, men meget stilfuldt design, der gør den til en fryd at se på. Størrelsesmæssig er den på niveau med en moderne smartphone, så den passer fint ned i din lomme eller taske, og denne lille powerbank er derfor meget nem at tage med dig.

En utrolig effektiv powerbank

Nu kommer vi til kernen til, hvorfor Power Stone powerbanken er kåret som bedst i test to gange. Den lille størrelse til trods har powerbanken hele 10.400 mAhm, som er nok til at lade din iPhone eller Android-telefon op 4 gange. Og de to udgangsporte lader dig oplade din telefon og tablet på samme tid.

En fantastisk powerbank

GreyLime Power Stone powerbanken er en lille powerbank, men selv om den er let, så har den alligevel vægt nok til, at du kan mærke at du har den i lommen, uden at den tynger dig. Designet er som nemt rigtig flot og tidløst, men sammenligner vi prisen og kapaciteten, så er det her vi finder hovedårsagen til, at denne lille powerbank er kommet med i vores test. 10.400 mAh i så lille en powerbank er simpelthen imponerende.

Specifikationer for GreyLime Power Stone Powerbanken

 • Mærke: GreyLime
 • Kapacitet: 400 mAh
 • Vægt: 235 gram
 • Mål: 3,6 x 13 x 8,1
 • Solcelle: Nej
 • Trådløs opladning: Nej

Køb GreyLime Power Stone Powerbanken her:
www.powerbanken.dk

ForhandlerTotalprisLæs mere

Vooni Qi powerbanken er som navnet fortæller en trådløs powerbank. Dermed slipper du helt for brug af ledninger, hvis du benytter denne lille powerbank til at oplade din Qi-kompatible smartphone (op til 5 W).

En trådløs powerbank, som faktisk virker

Denne lille powerbank er noget helt særligt. Den er nemlig en trådløs powerbank, der faktisk ikke koster en formue. Vi vil gå så langt som til at sige, at det faktisk er en billig powerbank.

Vooni powerbanken er trådløst kompatibel med alle Qi-certificerede smartphones, og den oplader effektivt din iPhone – helt uden kabel! Og med en bundsolid kapacitet på 8000 mAh kan du oplade din smartphone 2 til 3 gange afhængig af model.

En smart powerbank

Vooni Qi Trådløs powerbanken kan dog mere end sit hovednummer – den trådløse opladning – som også er grunden til, at vi har den med i vores powerbank-test. For trådløs opladning alene er ikke nok.

Den fine kapacitet har vi nævnt, men powerbanken kommer også med USB-port, der eksempelvis lader dig oplade din tablet. Og dette kan du naturligvis også gøre, samtidig med at du trådløst oplader din iPhone eller Android-telefon. Og ja, du kan også oplade selve powerbanken, mens du trådløst oplader din smartphone.

En fantastisk trådløs powerbank

Den trådløse Vooni powerbank er en rigtig god powerbank, der kan noget helt særligt. Hvad vi dog er mest imponeret over, er det faktum, at den koster det samme, som en normal powerbank. Kvaliteten kombineret med prisen og den trådløse opladning gør Vooni Qi powerbanken selvskreven i vores powerbank-test.

Specifikationer for Vooni Qi Trådløs Powerbanken

 • Mærke: Vooni
 • Kapacitet: 8000 mAh
 • Vægt: 210 gram
 • Mål: 7,5 x 13 x 2,5
 • Solcelle: Nej
 • Trådløs opladning: Ja

Køb Vooni Qi Trådløs Powerbanken her:
www.coolstuff.dk

ForhandlerTotalprisLæs mere
179,00 Til forhandler

GreyLime Power Tough er en lille powerbank, der er designet til at holde. Samtidig er den lille powerbank en stærk og praktisk makker, som har en rigtig god kapacitet, uden at den egentlig fylder noget. En meget imponerende lille powerbank fra danske GreyLime.

En powerbank, der er bygget til at holde

At denne lille powerbank er solidt konstrueret kommer nok ikke som en overraskelse for dig, da den jo Power Tough. Og den er virkelig ”tough”. Det kompakte, men samtidig meget stilfulde design gemmer på en solid aluminiumskonstruktion, der holder til alt, hvad du til daglig vil komme til at udsætte denne powerbank for.

En imponerende kapacitet i så lille en powerbank

GreyLime Power Tough har en imponerende kapacitet, når vi tager dens størrelse i betragtning, på 5200 mAh. Det er nok til 2 til 2,5 opladninger af din smartphone. Og dette er mere end rigeligt til at dække behovet for de fleste.

En utrolig kombination af egenskaber

Power Tough powerbanken beviser, at en billig powerbank sagtens kan have en rigtig holdbar konstruktion, se godt ud og have en kapacitet, der holder din telefon i gang hele dagen. Den utrolige kombination af egenskaber har fundet hinanden i en førsteklasses powerbank, der har gjort sig fortjent til en plads i vores test.

Specifikationer for GreyLime Power Tough Powerbanken

 • Mærke: GreyLime
 • Kapacitet: 5200 mAh
 • Vægt: 133 gram
 • Mål: 5,5 x 9,1 x 2,2
 • Solcelle: Nej
 • Trådløs opladning: Nej

Køb GreyLime Power Tough Powerbanken her:
www.powerbanken.dk

ForhandlerTotalprisLæs mere
302,00 Til forhandler
349,00 Til forhandler

Denne powerbank fra Anker er en teknisk imponerende en af slagsen – og et must have hvis opladningshastigheden er vigtig for dig. Anker har længe været i toppen, når det kommer til at drive den teknologiske udvikling indenfor powerbanks, og det beviser de med PowerCore.

Powerbanken leverer den hurtigste opladning muligt

Denne lille powerbank fra Anker sikrer dig en lynhurtig genopladning af f.eks. din smartphone, når du har allermest brug for det. PowerCore powerbanken har nemlig en helt særlig udviklet Power IQ-teknologi, der giver netop din enhed den hurtigst mulige opladning uden at skade den.

Og det er især den sidste del, der er vigtig. For den maksimale opladningshastighed kan variere kraftigt mellem forskellige telefoner, men med PowerCore får du en hurtig opladning, der med garanti ikke overbelaster din telefon.

En imponerende kapacitet i så lille en powerbank

PowerCore powerbankens utrolige IQ-opladningsteknologi er nok til at overbevise os om, at den hører til i denne powerbank-test. Så derfor er det kun en bonus, at den så samtidig også er flot og konstrueret i en rigtig god kvalitet.

Og så har den sågar også en kapacitet i den høje ende på hele 10.000 mAh. Anker PowerCore powerbankens store kapacitet er testet til at kunne give 4 fulde opladninger til en iPhone 6S.

En enestående teknologi

PowerCore powerbanken er ikke den billigste i vores test af powerbanks, men IQ-teknologien er imponerende nok til, at vi godt tør sige, at prisen er rimelig. PowerCore er altså noget helt specielt.

Dog skal det siges, at har du ikke behov for, at din telefon skal lades op hurtigst muligt, så findes der andre alternativer i vores powerbank-test, der kan matche PowerCore i kvalitet, kapacitet og design.

Specifikationer for Anker PowerCore Powerbanken

 • Mærke: Anker
 • Kapacitet: 000 mAh
 • Vægt: 180 gram
 • Mål: 6 x 9,2 x 2,2
 • Solcelle: Nej
 • Trådløs opladning: Nej

Køb Anker PowerCore Powerbanken her:
www.powerbanken.dk
www.gucca.dk

ForhandlerTotalprisLæs mere
139,95 Til forhandler

Denne lille powerbank fra britiske ThumbsUp er helt igennem designet til at komme med en tur i vildmarken, og den er derfor ikke overraskende utrolig holdbar.

Powerbanken til overlevelsesturen

Nå ja, måske er det lidt overdrevet med en decideret overlevelsestur, men den lille powerbank fra ThumbsUp er helt igennem solidt konstrueret. Og den er designet til at kunne klare alt, hvad du udsætter den for. Lige med undtagelse af, hvis du smider den i åen.

Indbygget i den holdbare beskyttelsesbelægning sidder der en løkke, der sammen med den medfølgende karabinhage, nemt og hurtigt lader dig montere den lille powerbank til din rygsæk.

En imponerende kapacitet i så lille en powerbank

Rugged powerbanken fra ThumbsUp er virkelig lille, så du må ikke tænke på den som den eneste strømkilde til alle dine elektriske enheder, hvis du befinder dig længere tid i naturen.

ThumbsUp powerbanken har kapacitet på 2500 mAh, hvilket er en rigtig god kapacitet til så lille en powerbank. Kapaciteten er helt perfekt, hvis du f.eks. er ude at vandre, og din telefon, kamera eller begge er ved at løbe tør for strøm. Her kan den lille powerbank nemlig uden problem levere en fuld opladning af f.eks. din telefon

En praktisk powerbank til naturnyderen

ThumbUp Rugged er en lille og billig powerbank, der er konstrueret til et særligt formål – at sikre dig at du ikke løber tør for strøm, når du er ude i naturen. Og dette formål løser den til fulde.

Powerbanken har en rigtig god kapacitet i forhold til sin størrelse, og konstruktionen er gennemtænkt og veludført. ThumbsUp Rugged giver os i den grad lyst til at tage på vandretur – velvidende at den giver os sikkerhed for, at vi har en solid dosis ekstra strøm med som backup.

Specifikationer for ThumbsUp Rugged USB Powerbanken

 • Mærke: ThumbsUp
 • Kapacitet: 2500 mAh
 • Vægt: 180 gram
 • Mål: 5,1 x 11,43 x 2
 • Solcelle: Nej
 • Trådløs opladning: Nej

Køb Anker PowerCore Powerbanken her:
www.gucca.dk

ForhandlerTotalprisLæs mere
399,00 Til forhandler

De ved virkelig, hvad de laver hos GreyLime. Denne gang er de repræsenteret i vores powerbank-test med en powerbank, der er perfekt til udendørs brug eller på ferien. Dette er nemlig en powerbank med solcelle, der er en meget effektiv en af slagsen.

Powerbanken til overlevelsesturen

Se dette statement passer faktisk meget godt til Power Solar powerbanken, der er designet til at følge dig på din færd i naturen.

Power Solar er en meget holdbare og robust powerbank, der uden problem holder til turen i skoven eller trekking i bjergene. Designet omfatter et beskyttende ydre lag, der kan modstå skader, hvis du skulle tabe den. Derudover dækker den af for alle åbninger, hvilket gør powerbanken vand- og støvafvisende. Vær dog opmærksom på, at den ikke er vandtæt. Så selvom powerbanken sagtens kan modstå en gang regnvejr, så kan ikke tåle at falde i søen.

Powerbanken har også en LED-lygte og en medfølgende karabinhage, så du kan se om natten og fastgøre powerbanken til din rygsæk.

Der er fokus på holdbarheden, men powerbanken har stadig en go kapacitet

GreyLime har for vane at skabe små powerbanks med en overraskende stor kapacitet. Det er ikke helt tilfældet med Power Solar. For selvom den har en rigtig god kapacitet på 8000 mAh, der giver op til 4 fulde opladninger af din smartphone, så kan du få mindre powerbanks med større kapacitet.

Men det er ikke derfor, at Power Solar er med i vores powerbank-test. Den er designet med ét altoverskyggende formål. Og her er den absolut fantastisk. Så du kan roligt tage powerbanken med på vandreturen, jagtrejsen eller på festivalen. Den solide konstruktion sikrer, at du altid har en ekstra strømkilde ved hånden.

En effektiv solcelle

Power Solar har en sidste egenskab, som vi er nødt til at anerkende. Dens solcelle. Der findes mange powerbanks med solceller, men Power Solars 1,2 W panel giver dig en forbavsende effektiv strømkilde, når stikkontakten er langt væk. Det eneste minus er, at powerbanken ikke har nogen mulighed for at dække solcellen til for at beskytte den.

Det er dog blot et meget lille minus og på ingen måde noget, der kan forhindre Power Solar i at komme med i vores test af powerbanks.

Specifikationer for GreyLime Power Solar Powerbanken

 • Mærke: GreyLime
 • Kapacitet: 8000 mAh
 • Vægt: 200 gram
 • Mål: 7,5 x 14 x 1,7
 • Solcelle: Ja
 • Trådløs opladning: Nej

Køb Anker PowerCore Powerbanken her:
www.powerbanken.dk
www.wupti.dk

Baggrunden for vores powerbank-test

Hvordan vi end ser på det, så danskerne mere eller mindre afhængige af deres telefoner (vi ved hvert fald, at vi har det svært uden vores). Men det er ikke lige altid, at vi har strøm nok til at komme helt igennem dagen.

En powerbank kan være alt fra en praktisk hjælper til en livsredder. Ved at sikre din telefon et ekstra skud strøm – og dermed lidt ekstra liv – risikerer du ikke at løbetør for strøm, når du har allermest brug for det – hvad end det er når du skal vise en billet på telefonen, eller du står i en nødsituation, hvor et opkald kan redde liv.

I vores test af powerbanks har vi gennemgået og samlet de bedste powerbanks på markedet lige nu. De anbefalede powerbanks i vores test er udvalgt med hovedfokus på kvaliteten af deres konstruktion. En powerbank er som regel en ganske billig investering. Men skal du bruge en powerbank til ferien, vandreturen eller lignende, så kan en forkert powerbank have store konsekvenser. Kvaliteten skal derfor være i orden.

Vi er godt klar over, at de fleste bruger en powerbank til at give deres telefon en ekstra skud strøm i deres dagligdag, og det tager vores test af powerbanks også højde for. Et andet vigtigt fokuspunkt i vores powerbank-test er nemlig størrelsen – men andre ord hvor nem powerbanken er at tage med dig.

Andre faktorer som kapacitet og pris har naturligvis også haft stor betydning i vores valg.

Den endelige tilblivelse af vores test af Powerbanks er sket på baggrund af uvildige eksperttests af powerbanks og omtaler af produkterne.

Relaterede artikler

Bolig No Comments

Kend dine rettigheder når du handler online inden for EU

Hvis du handler online i EU, drager du fordel af flere lag af forbrugerbeskyttelse, der stammer fra EU-lovgivningen, såsom retten til klare oplysninger om pris, forsendelses- og leveringsomkostninger, retten til…
Bolig No Comments

5 idéer til at tilbringe fritiden med sjove indendørsaktiviteter

I Danmark er vi kendt for vores lunefulde vejrguder, der kan sætte en kæp i hjulet for ferie- og fritidsplaner. Derfor kan det være en fordel at have gode indendørsaktiviteter…
Bolig No Comments

Opgrader dit hjem med smart home gadgets

Den rivende udvikling inden for produkter og løsninger til smart home, har gjort livet og hverdagen lettere for en lang række mennesker. Teknologien har gjort det muligt at forbinde de…
Anmeldelse af newzealandsk lammeskind fra Lammeskindet.dk
Bolig No Comments

Anmeldelse af newzealandsk lammeskind fra Lammeskindet.dk

Smid alt du har i hænderne og kast blikket på de fantastiske newzealandske lammeskind fra Lammeskindet.dk. De føles lige så naturlige, som de er, og kvaliteten af lammeskindene skuffer ikke.…
Gode tips til forårsrengøringen
Bolig No Comments

Gode tips til forårsrengøringen

Måske er det ved at være den tid igen, hvor sommertiden er starten, havemøblerne er sat ud og de lyse aftener begynder at blive længere og længere for hver dag,…
Gasgrill test
Bolig No Comments

Find den bedste gasgrill her – de bedste gasgrill i test

At grille på gas er blevet det nye sort. Det er ofte meget nemmere lige at tænde op – uanset om det regner eller ej. Du får den samme gode…
Bolig No Comments

Juicer og slow juicer bedst i test – find din nye juicer blandt disse testvindere

Et glas friskpresset juice er både opfriskende, nærende og en fryd for smagsløgene. Derfor har de fleste caféer i dag fået juice på deres menukort. Men hvorfor tage på café,…
toaster test
Bolig No Comments

Toaster-test: Find den bedste toaster

Leder du efter en toaster, der er bedst i test og perfekt til dine behov? Vi har samlet nogle af de bedste toastere på markedet, så du kan få den…