Test af bluetooth højtaler 2020 – få den bedste lyd

21. januar 2020 marts 3rd, 2020 No Comments af

Findes der noget bedre end at få sine yndlingssange ud på den gode højtaler derhjemme? Det synes vi i hvert fald ikke. Derfor har vi også lavet en bluetooth højtaler test til dig, så du nemmere kan finde frem til den bedste bluetooth højtaler i  test 2020. Efterhånden er der mange at vælge imellem på det store teknologi-marked, og det kan gøre det svært for dig at finde den rette.

I denne bluetooth højtaler test giver vi dig nogle bud på din næste højtaler. Vi kommer igennem højtalere i alle prisklasser, så der med garanti vil være en god mulighed for dig. Alle vores resultater er baseret på testresultater fra eksperter samt brugeres anmeldelser. På den måde kan du få den mest retvisende vurdering og finde frem til, hvilken en du skal vælge.

Bluetooth højtalere til enhver anledning

Med en bluetooth højtaler i huset kan du spille dine favoritnumre, lige præcis når det passer dig, og hvornår det passer dig. Bluetooth gør det muligt at tilkoble din telefon eller computer helt trådløst. Du slipper samtidig for at være afhængig af en internetforbindelse til at koble den op med. Dermed kan du også tage din højtaler med på farten og have den med dig på eksempelvis ferien.

For at vælge den bedste højtaler er der selvfølgelig forskellige faktorer, der spiller en afgørende rolle for dit valg. Først og fremmest skal prisen stemme overens med dine præferencer og højtalerens kvalitet. Også design og størrelse kan have en stor betydning, hvis den skal stå fremme i din bolig. Og endelig har højtalerens styrker og svagheder også en betydning. Er du glad for en dyb lyd, kan nogle nemlig være bedre at vælge end andre. Det hele kan du læse mere om i denne bluetooth højtaler test.

Det måler vi på i vores bluetooth højtaler test

I denne bluetooth højtaler test går vi på jagt efter den bedste bluetooth højtaler på markedet. Vi kigger helt grundlæggende på nogle af de vigtigste dele af en god højtaler, så vi kommer hele vejen rundt. Først og fremmest vil vi kigge på designet af den respektive højtaler. Dette kan nemlig have en stor betydning for mange og have en indflydelse på deres valg.

Efterfølgende vil vi uddybe nogle særlige funktioner, så du også kan se, hvordan de adskiller sig fra hinanden. Vi fremhæver særlige funktioner og features, og så kommer vi ind på, hvor lang tid batteriet kan holde.

Sidst kigger vi selvfølgelig på lyden i de forskellige bluetooth højtalere. Lyd er det vigtigste i en højtaler, hvor pris, design og funktioner også skal tages i betragtning for det fulde billede. Vi giver en grundig gennemgang af lydudstyret og teknologien bag, så du nemt kan få en fornemmelse af, hvilken type musik en højtaler egner sig godt til.

Marshall ACTON II
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.199,00 Til forhandler
1.995,00 Til forhandler

Lad os starte ved en klassiker i vores bluetooth højtaler test. Marshall højtaleren kommer i et væld af forskellige afskygninger i dag, og her kan vi præsentere Action II. Denne højtaler er koblet op med bluetooth, der leverer en solid lyd, og som egner sig særligt godt til rock’n roll. Noget helt særligt for denne højtaler er, at du får mulighed for at foretage en række lydindstillinger gennem en app fra din telefon. På den måde kan du selv sørge for at få den perfekte lyd ud af højtaleren.

Et stilrent og klassisk design

Marshall Action II leverer på mange områder, men særligt det stilrene og klassiske design er helt særligt for denne højtaler. Designet tager udgangspunkt i Marshalls rock-univers, og dermed får du en tidløs højtaler, der er inspireret af gamle guitarforstærkere. Højtaleren har en rektangulær form med messingdetaljer og med det ikoniske logo på fronten.

Højtaleren har nogle lækre detaljer. Du kan eksempelvis nyde synet af lydstyrkens markering med rødt lys omkring knapperne. Det giver dig også mulighed for at justere lydstyrken i svagt lys.

Lydkvaliteten

Marshall Action II leverer overordnet en solid lydkvalitet. Du har mulighed for selv at tilpasse bassen gennem knapper på højtaleren eller gennem appen. Du kan også bruge appen til at tænde og slukke din højtaler, hvilket gør den særdeles brugervenlig. Denne bluetooth højtaler er udstyret med 1 x 30 watt digital Klasse D-forstærker, der giver den gode bas og mellemtone.

Lyden i en Marshall Action II er altså særdeles god til dig, der elsker en god og dyb tone. Dog kan du ikke forvente den fulde hi-fi-oplevelse, da det altid vil kræve en forstærker og tilhørende højtalere.

Et særdeles godt valg til en fornuftig pris

Marshall Action II er en bluetooth højtaler, som vi varmt kan anbefale. Dog kan den dele vandene i forhold til det ikoniske design, der appellerer særligt til dig, der er vild med fortidens musikmiljøer. Den tilhørende app giver dig nogle helt unikke muligheder for selv at tilpasse lyden i din højtaler, og det er et kæmpe plus ved denne. Samtidig er den nem at sætte op og bruge i dagligdagen.

Vi savner et indbygget batteri, der gør det muligt at tage denne bluetooth højtaler med på farten. Dette er afgørende for en højtaler, der kan det hele, og her taber den altså nogle point. Samtidig har den ikke indbygget multirumsfunktion, der gør det nemt at spille musik i flere rum fra den samme enhed. Alt i alt et fornuftigt valg til en god pris, men hvor der mangler nogle helt essentielle egenskaber.

Find den hos HiFiKlubben.dk eller Wupti.dk, hvis du vil have fingrene i en af de bedste bluetooth højtalere i test.

ARGON AUDIO STYLE MINI
ForhandlerTotalprisLæs mere
699,00 Til forhandler

Lad os bevæge os videre til et billigere alternativ i vores bluetooth højtaler test. Denne højtaler fra Argon ligger til en pris under 750 kr., hvilket gør den til en billig model på markedet. Højtaleren kommer med en god lyd til trods for dens gode pris, og så kan den stå trådløst i op til otte timer uden en opladning. Højtaleren egner sig særligt godt til de mindre rum, idet der stadigvæk er plads til forbedringer for at kunne spille det store rum op.

Et moderne og stilrent design

Designet på din højtaler er ofte en smagssag, og i modsætning til Marshalls klassiske design får du her en bluetooth højtaler, der appellerer til den moderne og skandinaviske stil. Denne højtaler kommer i et enkelt og elegant design. Forsiden er betrukket med stof, og toppladen er udført i træ. På toppladen finder du et trykknap-system, så du nemt kan styre din højtaler.

God lyd til prisen

Ofte hænger lyd og pris sammen, men her har du muligheden for at erhverve dig en højtaler, der faktisk leverer ganske glimrende lyd. Den superkompakte højtaler leverer godt, og så er dens brugervenlighed også værd at tage i betragtning. Du har også mulighed for at tilslutte et minijack, så du kan lytte til musik fra en ekstern musikkilde.

Dog er der nogle mangler ved denne højtaler, og det er også her, hvor prisen afspejler kvaliteten. Du skal nemlig selv tilkøbe en USB-lader til højtaleren. Samtidig er den hverken støv- eller vandtæt, og især støvtætheden er vigtig for en højtaler, der er holdbar og spiller godt i mange år. Den har også svært ved at levere en ordentlig lydkvalitet til de større rum.

Måske den bedste bluetooth højtaler i den billige klasse

I denne bluetooth højtaler test er vi overordnet set imponerede over denne superkompakte bluetooth højtaler. Den leverer en god lyd i de mindre rum, og så har den et stilrent design, du nemt kan have stående derhjemme. De små mangler er noget, der sagtens kan gås på kompromis med, hvis vi kigger på prisen. Denne højtaler er altså ideel til dig, der skal spille et mindre rum op, eller som ikke vil betale for meget for din højtaler.

Find den hos HiFiKlubben.dk

SONOS MOVE
ForhandlerTotalprisLæs mere
2.999,00 Til forhandler

Her kommer en af de dyreste og bedste modeller i vores bluetooth højtaler test. Vi skal op i den høje prisklasse med denne bluetooth højtaler fra det populære Sonos. Til gengæld får du også en stor højtaler, der leverer ægte hi-fi-lyd. En alt-i-én-højtaler, der kan det meste, men hvor vi også synes, at der er plads til forbedringer i forhold til prisen.

Lav karakter på designet

Selvom Sonos er kendt for at levere nogle fantastiske højtalere, er vi ikke imponeret over deres design. Designet på Sonos Move hælder til at være kedeligt, og den udstråler desværre ikke den kvalitet, der gemmer sig inde i højtaleren. Dens plastikoverflade i højglans virker en smule gammeldags, og det er en stor kontrast til den mørkegrå front. Designet trækker altså ned i vores bluetooth højtaler test af denne model, men de har til gengæld udviklet på designet, så det er blevet mere elegant at se på i forhold til tidligere modeller.

Dog skal det tilføjes, at den er fugtbestandig. På den måde skal du ikke bekymre dig om at have den stående på dit badeværelse eller i andre fugtige rum. Du kan også tilslutte en ekstern lydkilde og spille direkte fra denne.

Tal med din højtaler

Et stort plus ved denne højtaler er, at du kan benytte dig af stemmestyring ved brug af højtaleren. Den har indbygget både Google Assistant og Amazon Alexa, så du nemt kan få den til at skifte sang eller styre volumen for dig.

Denne feature gør den yderst brugervenlig for dig. Men ikke nok med det. Du kan samtidig styre den fra din Sonos app og helt slippe for at skulle op og trykke på topknapperne. Du har også mulighed for at sende sange, nyheder og meget andet til dine Sonos-højtalere i andre rum.

Fantastisk lydkvalitet

Vi kommer ikke udenom at rose Sonos for den fantastiske lydkvalitet, de har formået at komme ind i denne lille højtaler. Her får du en ren hi-fi-lyd eller i hvert fald det, der er tæt på. Dens Trueplay-funktion sørger for, at klangen fra højtaleren indstilles optimalt til forholdene, og det gør det hele af sig selv. Den er udstyret med to digitale klasse D-forstærkere, én diskant og én bas/mellemtone, der samlet set giver en lydoplevelse, der ligger højt på skalaen.

Vi synes selv, at Sonos er den bedste bluetooth højtaler, hvis du udelukkende går efter den lækre lyd. Har du også præferencer i forhold til designet, kan du måske kigge dig rundt efter nogle andre, for her mangler der lidt. Men lyd og funktioner er to punkter, hvor Sonos Move scorer topkarakterer i vores test af bluetooth højtalere. Et godt bud på den bedste bluetooth højtaler, der dog også ligger i den høje prisklasse.

Find den hos HiFiKlubben.dk

HAVIT M67S HØJTTALER
ForhandlerTotalprisLæs mere
189,00 Til forhandler

Er du på udkig efter en billig bluetooth højtaler, har vi også en model til dig. Denne model fra Havit er testens billigste bluetooth højtaler, og faktisk får du en ganske udmærket lyd i denne højtaler. Den vejer blot 500 g og er derfor også din ideelle partner, når du skal på ture ud i det fri eller på ferie.

Prisen afspejler designet

Højtalerens design er det, vi nok vil kalde for en kedelig omgang. Her får du en sort kasse med små trykknapper på toppen. Fronten er beklædt med nistret, sort stof, og dermed kan du ikke forvente så meget af dette design. Til gengæld kan det falde i god jord hos mange, idet højtaleren er yderst sikret og har en god størrelse. Den stjæler ikke rampelyset, hverken på godt eller ondt.

Højtaleren måler 5.5 x 7 x 19 cm og har derfor en god størrelse til dig, der gerne vil have den med i kufferten, når du skal på ferie. Her adskiller denne model sig fra testens øvrige modeller. Den er god at have med på farten, og dens praktiske form og størrelse gør det nemt for dig.

Få, men nyttige funktioner

Havit M67S kan ikke prale af at være spækket med funktioner som nogle af de andre. Her får du få funktioner, som er de nødvendige for at kunne afspille din musik. Du kan justere volumen og tænde for din højtaler ovenpå den. Den kan nemt oplades, og på en fuld opladning vil den kunne spille op til syv timers musik uden at være tilkoblet en strømkilde. Dette er en god kvalitet for en højtaler i denne prisklasse.

Højtaleren har en rækkevidde på 10 m. Det giver dig mulighed for at bevæge dig rundt i din bolig og stadigvæk lytte til din yndlingsmusik. Igen er dette et plus ved en højtaler i denne prisklasse.

En fornuftig lyd

Havit brillerer ikke med denne højtaler, men de skuffer os heller ikke. Det er et særdeles godt alternativ til de dyre højtalere, der er på markedet. Har du blot brug for en højtaler, der kan levere en fornuftig lyd til et mindre rum, på ferien eller en gang imellem, er denne højtaler et godt valg. Du skal ikke forvente en lyd i særklasse, og vi anbefaler den ikke som hverdagshøjtaler i stuen. Det kan den simpelthen ikke levere godt nok til.

Find den hos Evermart.dk.

Bowers & Wilkins formation wedge
ForhandlerTotalprisLæs mere
5.999,00 Til forhandler

Testens dyreste højtaler kommer fra Bowers & Wilkens, og her kan du forvente noget helt særligt. Det gælder ikke kun i forhold til lyden, men også i forhold til design og udtryk. Mest af alt vil mange mene, at denne højtaler kan sammenlignes med en moderne ufo. Dog er det ikke tilfældet, og i stedet er den særdeles skulpturel at have stående i boligen. Og så får du glæde af multirumsfunktionen, der kan gøre musikafspilning til en leg derhjemme.

Et design i verdensklasse

Der er særligt én ting, der adskiller denne højtaler fra de andre i denne bluetooth højtaler test. Det er selvfølgelig designet, vi taler om. Her får du design og finish i vaskeægte verdensklasse, hvis din højtaler skal have en skulpturel funktion i boligen. Designet er næsten ikke til at forklare, men uanset hvad er det utrolig smuk. Du kan få den skulpturelle højtaler i hvid og sølv eller sort og valnød. På den måde kan den passe ind i ethvert hjem.

Avanceret lydsystem giver dig den bedste oplevelse

Bowers & Wilkens har bygget højtalerens teknologi på blandt andet løsninger, der er hentet fra deres 800-serie. Denne højtaler har også fået indbygget en seks tommer subwoofer og 2 x 120 watt. Det giver dig de bedste forudsætninger for en uforglemmelig musikoplevelse hver eneste gang. Den har også 2 x 1 tommer Carbon Dome diskant og 2 x 3,5 tommer FTS mellemtone. Det er altså en højtaler, hvor den høje pris også resulterer i alle de gode funktioner og lydelementer.

Styresystemet er særdeles nemt gennem Formation-appen. Du kan også benytte dig af den centrale touch-knap på højtalerens top, der kan starte og stoppe musikken. Også lydstyrke og gruppering med en anden højtaler kan styres gennem denne knap.

Formation er en helt ny platform, der giver dig mulighed for at opdatere og opgradere dit højtalersystem løbende. Du sikrer dig altså mod en højtaler, der med tiden ikke længere kan følge med teknologiens forandringer.

Mangler i forhold til en høj pris

Selvom vi er vilde med denne bluetooth højtaler, så er der nogle mangler, hvis vi tager prisen i betragtning. Først og fremmest er det ikke muligt at lytte til internetradio på denne, og det savner vi altså. Der er heller ingen stemmestyring, hvilket kunne forventes af en højtaler i denne prisklasse. Vi savner også en indgang for eksterne musikkilder, så du kan tilkoble din telefon manuelt. Og så kan den ikke sættes på standby, så den altid er klar til brug.

Ser vi udelukkende på lyd og design, er denne højtaler klart bedst i test i denne bluetooth højtaler test. Du betaler en høj pris for varen, men vi synes også, at du får meget for pengene. Vi savner nogle detaljer, der kunne forventes af en højtaler i denne prisklasse, men disse er ikke uundværlige. Har du et budget, der rækker til denne højtaler, kan vi stærkt anbefale den.

Find den hos HiFiKlubben.dk.

Sony Bluetooth højtaler GTK-XB60
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.741,00 Til forhandler

Sony vil også være med, når det kommer til de mange muligheder inden for gode bashøjtalere. Derfor har de lanceret Sony GTK-XB60, der har en dyb bas og kan spille op til fest. Her kommer der en lidt anderledes højtaler, hvis vi kigger på designet. Men til gengæld er du helt sikker på den gode bas til rockmusikken eller til de sene nattetimer.

Et design, der dele vandene

Her kommer der et virkelig interessant design. Det lægger op til, at du enten er vild med det, eller du på ingen måde er fan. Højtaleren ligner en moderne udgave af stereohøjtaleren fra 90’erne. Den mørkeblå overflade med farveskiftende lys er i hvert fald med til at sætte lidt kulør på musikken. Lyset er farvesynkroniseret med beatet, og dermed får du næsten en højtaler med indbygget festlys. Du kan samtidig se instrumenterne inde i højtaleren, hvilket er med til at forbedre lydkvaliteten.

Højtaleren er lidt større end de andre modeller. Sammen med det særlige design er det en voldsom højtaler at have stående på reolen til pynt. Denne er i stedet til for udelukkende at bidrage til lækre toner i boligen.

Lang batteritid

En stor fordel ved denne højtaler, der adskiller sig fra de andre på dette plan, er den lange batteritid. Du får ikke bare fem eller seks timers batteritid på en fuld opladning. Her kan du i stedet glæde dig over 14 timers levetid på en fuld opladning. Den kan tages med på farten med det smarte håndtag, så du altid kan have festen med dig rundt. Dermed egner den sig glimrende til dig, der gerne vil have musikken med i parken.

En dyb og rummelig lyd

Selvom designet kan være med til at skræmme nogle væk med denne højtaler, kommer vi bare ikke udenom den fantastiske lyd. Hvis du er vild med house eller techno, er denne højtaler den bedste i testen. Den er udstyret med EXTRA BASS-teknologien, der giver dig en pumpende baslyd. Samtidig har du en fuld stereolyd, både når den står oprejst eller ligger ned. Og så kan du glæde dig over en god balance mellem linje, strobe og højtalerbelysningen.

Denne højtaler er den bedste bluetooth højtaler for dig, der elsker at starte festen. Spil dine yndlingshits for fulde drøn, og få den helt rigtige oplevelse. Til gengæld egner den sig ikke godt til den minimalistiske indretning, og her må vi nok sige, at Sony har sig lidt af en udfordring med denne model.

Find den hos Wupti.dk

7. Havit E30  

Havit E30
ForhandlerTotalprisLæs mere
619,00 Til forhandler

Den sidste højtaler i vores test er en transportabel minihøjtaler fra Havit. Takket være en superkompakt opbygning har du mulighed for at smide denne højtaler i træningstasken eller med i kufferten. Den ligger inden for den billige prisklasse, og dermed skal du heller ikke op med den store pengepung. En højtaler, der kan klare det hele, og som måske er den bedste bluetooth højtaler i denne test, hvis alt tages i betragtning.

Simpelt design

Denne højtaler er blevet holdt på et minimum, når det kommer til designet. Men alligevel er den elegant at have stående og særdeles diskret. Den lange og rundformede højtaler kommer i en koksgrå farve med fordybninger til trykknapperne. Den har en rød strop siddende i toppen, der gør det muligt at hænge den fast i eksempelvis en krog.

Ved brug vil de små knapper lyse op, og dette tilføjer lidt ekstra til det simple design. Den måler blot 8 x 8 x 21 cm, og vi må bare sige igen, at størrelsen er god til rejsekufferten. Dog vil størrelsen også være en begrænsning for højtalerens volumen. Dermed er den ikke egnet til at spille store rum op.

Imponerende batteri

Ligesom Sonys højtaler leverer Havit her en model, der også kan leve i op til 14 timer på en fuld opladning. Dette er imponerende for en højtaler i denne størrelse. Den er samtidig IPX/-certificeret. Denne certificering indikerer, at den kan holde til både vand, vind og støv. Du får altså en højtaler, der tåler det meste og nemt kan stå på dit badeværelse.

Du kan nemt forbinde din højtaler til din smartphone eller computer via bluetooth. Den er brugervenlig med sine få knapper, der kun kan det, der er nødvendigt for dig at kunne. Og så vejer den blot 750 g, hvilket igen imponerer i forhold til batteriets levetid.

Begrænset, men god lyd

Når vi taler om en lille letvægtshøjtaler, kan du ikke have de store forventninger til lydkvaliteten. Og vi må indrømme, at der i denne bluetooth højtaler test findes nogle modeller, der leverer langt bedre lyd. Men er du på udkig efter en lille højtaler til badeværelset eller på farten, er Havits model et glimrende bud. Du får en ganske udmærket lydkvaliteten, og du kan bevæge dig op til 10 m væk fra højtaleren uden at miste forbindelsen.

Vi må altså sige, at vi synes godt om Havit E30 til trods for størrelsens begrænsninger. Denne højtaler er ideel til dig, der vil have den gode musik med på farten, eller som mangler god lyd til køkkenet eller badeværelset.

Find den hos Evermart.dk

Det samlede testresultat

Vores bluetooth højtaler test har budt på mange forskellige modeller inden for forskellige prisklasser. Nogle er i den billige ende af skalaen, mens Bowers & Wilkens klart topper prisskalaen. Kigger vi udelukkende på højtalernes kvaliteter, må vi klart sige, at den bedste bluetooth højtaler er Bowers & Wilkens formation wedge. Her er der plads til nogle ekstra funktioner og forbedringer, men alt i alt får du en fantastisk bluetooth højtaler med et yderst elegant design.

Er du mere til de små højtalere, løber Havit E30 med sejren. Her får du en transportabel højtaler, der har en lang levetid på sit batteri. Dog er lydkvaliteten mindre god, men til prisen får du altså et godt produkt. Også Argon Audio Style Mini er et godt valg til de mindre rum. I begge tilfælde får du meget for dine penge, og med Argon får du også et moderne og skandinavisk design, der gør den til en fornøjelse at have stående fremme.

Lydmæssigt leverer Sony et pragteksemplar af en god højtaler. Her er der tale om en bashøjtaler, der egner sig godt til det mere festlige musik. Bowers & Wilkens har også spækket deres højtaler med masser af godt udstyr, så du er sikker på en lækker lyd. Og selvfølgelig leverer Sonos også, samtidig med at de er det eneste eksempel på stemmestyring. Denne feature er vi vilde med, og det trækker gevaldigt op for denne model.

Kigger vi på alle parametre, må vi nok erklære Argon Audio som testvinder. Her får du altså meget for dine penge, også selvom der er plads til forbedringer. Lydmæssigt leverer Marshall også en god højtaler, og hvis du er vild med designet, kan du med fordel vælge denne.

Sådan beslutter du dig for den rette højtaler

Når du skal vælge den rigtige model for dig, er der mange ting at tage højde for. Vi har allerede været inde på nogle af de parametre, der kan spille en rolle for dig. Heriblandt er prisen selvfølgelig afgørende for det valg, du træffer. Men vi må også slå fast, at de ekstra penge kan være godt givet ud.

Når det kommer til højtalerens lyd, er det ofte en smagssag, om vi er glade for den dybe bas eller den mere lette lyd. Er du til house, techno eller hård rock, bør du altid finde en højtaler med en god bas. På den måde får du den bedste og mest fuldendte lydoplevelse. Volumen kan også være afgørende i den forstand, at højtaleren skal have kapacitet til at spille et helt rum op. Jo større et rum, desto større bør din højtaler også være.

Er du glad for en gennemført indretning, kan det også være godt at vælge din foretrukne højtaler ud fra, hvordan den passer ind i indretningen. Selvom det er lyden, der er i centrum, kan det blive et irritationsmoment, hvis du ikke er tilfreds med højtaleren i din indretning. Her kan det næsten være værd at gå lidt på kompromis med lyden til fordel for det lækre design.

Det kan være en fordel at gå ned til din lokale lydmand og teste nogle højtalere. Det kan give dig en fornemmelse af, hvilken lydtype du har brug for i en højtaler, så du kan få den fulde oplevelse. Selvom bashøjtalere kan være i høj kurs, er det nemlig ikke sikkert, at det er det rette valg for dig.

 

 

Relaterede artikler

Alt om Nintendo Switch
Elektronik No Comments

Alt om Nintendo Switch

Nintendo Switch er en af de mest populære spillekonsoller i dag. I denne omfattende guide vil vi dykke ned i alle aspekter af Nintendo Switch, fra grundlæggende oplysninger til de…
Idéer til din virksomheds markedsføring
Elektronik No Comments

Hold din telefon som ny

Der findes ikke noget værre end synet af en stor, tyk ridse tværs henover en funklende, ny telefon… vi kender det alle sammen, og ved at det smerter dybt inde…
Elektronik No Comments

Er NFT’er blot en dille eller en moderne investering?

Det er svært at gøre sig helt klog på NFT’er. Er det bare det sidste nye skrig, fordi der nu engang altid skal ske noget nyt, eller bliver NFT’er investeringsobjekter…
Sådan får du et bedre forhold til din smartphone
Elektronik No Comments

Sådan får du et bedre forhold til din smartphone

I dag har de fleste af os en smartphone, som vi er dybt afhængige af til kommunikation og til at få ordnet hverdagens gøremål. Men flere og flere af os…
Sådan beskytter du din computer, når du investerer online
Elektronik No Comments

Sådan beskytter du din computer, når du investerer online

Det er blevet helt utroligt nemt at investere online. Man kan blot bruge en online handelsplatform direkte fra sin computer eller telefon. Men det er indebærer desværre en risiko for…
Anmeldelse av AVG Antivirus
Elektronik No Comments

Anmeldelse av AVG Antivirus

Dersom du ikke allerede har et antivirusprogram på datamaskinen din, er det absolutt på tide å skaffe seg et. Antivirusprogram kan hjelpe mot ekstremt mye og kan også forlenge levetiden…
Derfor er det vigtigt at beskytte din computer med et antivirusprogram
Elektronik No Comments

Derfor er det vigtigt at beskytte din computer med et antivirusprogram

Du har nok allerede hørt det før, hvor vigtigt det er at beskytte sin computer og sine data. Men faktisk er der stadig mange, som ikke gør det. Cyberkriminalitet er…
Idéer til din virksomheds markedsføring
Elektronik No Comments

Sådan beskytter du din smartphone

De fleste ved, at det er en god idé at beskytte sin computer med malware ved at hente et antivirusprogram. Men faktisk kan det også være en god idé at…