Test af hovedtelefoner 2020 – Find de bedste hovedtelefoner lige her

28. februar 2020 april 28th, 2020 No Comments af
Hovedtelefoner test

Der findes et nærmest uendeligt antal af hovedtelefoner, som man efterhånden kan vælge imellem. Man kan få dem i forskellige former, og de kommer ofte med specifikke funktioner. Joggingløberen kan bruge de såkaldte in-ear-hovedtelefoner, så hun får det mest praktiske løb. Gameren kan leve sig fuldstændigt ind i et spil med gode over-ears. Der findes hovedtelefoner for alle. Derfor har vi lavet en hovedtelefon test af de mange forskellige hovedtelefoner. Og denne test vil hjælpe dig med at finde de hovedtelefoner, der passer til lige præcis dine behov.

Testvinder – T3
MARSHALL MONITOR BLUETOOTH
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.181,00 Til forhandler

Er du glad for musikgenrer, der typisk involverer høj baslyd, såsom hiphop eller rock, samtidig med at du gerne vil slippe for ledninger? Så kan disse trådløse over-ear-hovedtelefoner fra Marshall være et rigtig godt bud på dine nye hovedtelefoner, og derfor er de også første bud i vores hovedtelefoner test.

Deres Bluetooth-funktion gør dem yderst praktiske til, hvis du for eksempel gerne vil gå udenfor. Og hvad der er vigtigere, så producerer de en meget god lyd til de ovennævnte musikalske genrer. Denne lydkvalitet, samt hovedtelefonernes usædvanligt lange batteritid på 30 timer, er årsagen til, at ekspertanmelderne fra T3 nævner Marshall Monitor som de bedste over-ear hovedtelefoner til høj musik i deres test af de bedste trådløse hovedtelefoner.

Og dette fokus på rockmusik er da også kendetegnende for et mærke, der er kendt på grund af deres guitarforstærkere. Derfor er designet på Marshall Monitor stærkt inspireret af netop disse lydforstærkere, blandt andet af kombinationen af det sorte look med det ikoniske hvide logo. Deres ergonomiske design gør det behageligt for dig at have dem på, og deres lydisolation giver dig en klarere lyd.

Hovedtelefonerne har en knap på venstre side, fra hvilken du kan starte, pause og skifte sange samt skrue op og ned for lyden. Her kan du også besvare opkald og lægge på. Og dette betyder selvfølgelig også, at du kan beholde hovedtelefonerne på under et telefonopkald, eftersom de har indbygget mikrofon.

Og hvis du gerne vil dele oplevelsen af fede rocksange med en anden, kan du via Marshall Monitor’s 3.5 mm minijackstik lade dem forbinde deres hovedtelefoner til dine. Dette er en stor fordel, hvis I er ude at rejse og sidder ved siden af hinanden i et larmende fly. Og du kan med lethed tage disse Marshall Monitor Bluetooth med på ferien, for de er helt sammenklappelige og passer perfekt i den inkluderede Marshall kanvastaske.

Type: Over-ears-hovedtelefoner

Funktioner:

 • Bluetooth
 • God lydkvalitet
 • 30 timers batterilevetid
 • Indbygget mikrofon
 • Smukt, sammenklappeligt design inspireret af Marshall lydforstærkere

Impedans: 28 ohm
Følsomhed: 92 dB
Vægt: 250 gram
Frekvens: 20-20.000 Hz
Tilslutning: Micro USB, 3,5 mm minijackstik i stereo

Marshall Monitor Bluetooth hovedtelefoner kan findes hos Proshop, hvis første bud i vores hovedtelefon test har vagt din interesse.

Testvinder – Trusted Reviews
STEELSERIES ARCTIS 7 2019 EDITION
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.193,00 Til forhandler

Når man spiller et langt og krævende spil til langt ud på natten, er det rart, at man kan leve sig ind i spillet med god lyd uden at være til gene for bofællerne eller familien. Derfor er det altid rart, når man kan få nogle hovedtelefoner, der leverer lige netop dette, hvorfor vores næste bud i vores hovedtelefoner test er lidt i en anden boldgade end første.

Lydkvaliteten af disse hovedtelefoner er på det høje niveau, både hvad angår videospil, og sågar hvis du er glad for at lytte til musik. Vokalerne kan høres klart og tydeligt, når du hører musik, og du føler dig indlevet i en farefuld verden, når du spiller et tempofyldt videospil. Alt i alt, den meget gode og stabile lydkvalitet på SteelSeries Arctis 7 er en af de mange årsager til, at ekspertanmelderne fra Trusted Reviews har givet disse hovedtelefoner hele fem ud af fem stjerner i deres anmeldelse.

Du kan nyde godt af denne lydkvalitet i lang tid, eftersom levetiden på de trådløse hovedtelefoner kan holde op til 24 timer på en opladning. Dermed får du muligheden for at spille dit favoritspil i særdeles lang tid. Og du kan kommunikere med holdkammeraterne online via den indbyggede mikrofon, der producerer en klar og tydelig kvalitet uden baggrundsstøj. Og når du bare vil spille løs alene, kan mikrofonen let skubbes ind i selve hovedtelefonerne.

De trådløse hovedtelefoner fra SteelSeries Arctis 7 er designede til at være behagelige at have på i længere tid. Deres hovedrem former sig omkring brugerens hoved, hvilket gør, at hovedtelefonerne føles lette at have på. Denne rem kan let skiftes ud med et andet designmønster, og den støjer ikke, når den skaber kontakt med headsettet, eftersom man bevæger hovedet. Desuden kommer man ikke til at få varme ører under længere gamingsessioner. For hovedtelefonernes ørepuder er lavet af blødt stof – ikke kunstlæder – hvorpå ørerne forbliver tørre og får luft igennem. Kort sagt er denne model selvskrevet til vores hovedtelefoner test med de mange fordele.

SteelSeries Arctis 7 får faktisk førstepladsen som de, samlet set, bedste gaming-hovedtelefoner hos ovennævnte ekspertanmeldere fra Trusted Review, i deres test over de bedste gaming hovedtelefoner.

Type: Over-ears-hovedtelefoner

Funktioner:

 • Trådløs forbindelse via USB-stik
 • Batterilevetid på op til 24 timer
 • Ren og detaljeret lyd
 • God mikrofon
 • Tilpas de forskellige lydfunktioner via hovedtelefonernes software
 • Lyd kan deles med andre via minijackstikket

Impedans: 32 ohm
Følsomhed: 98 dB
Vægt: 372 gram
Frekvens: 20-20.000 Hz
Tilslutning: 3,5 mm minijackstik

3. RHA TrueConnect trådløse hovedtelefoner – Til dig, der kan lide at være aktiv 

Testvinder – T3
Testvinder – Techradar
RHA TRUECONNECT

Hvis du dog går efter hovedtelefoner med god lydkvalitet, men ikke vil have nogen, der fylder hele dit hoved, er disse in-ear-hovedtelefoner fra RHA TrueConnect et godt bud, og derfor har de også fået en plads i vores hovedtelefoner test. Deres meget gode lyd og behagelige pasform gør blandt andet, at ekspertanmelderne fra T3 giver RHA TrueConnect meget gode ord med på vejen af, i T3’s test af de bedste hovedtelefoner til løbere.

Det betyder dermed, at du sagtens kan være meget aktiv, mens du bruger disse in-ears, da hovedtelefonerne er gode til at undgå vindstøj. Og som navnet antyder, så går hovedtelefonerne direkte ind i øret. Så du kan med fordel løbe, mens du bruger hovedtelefonerne, eftersom de ikke vil glide ud af øret, mens du er ude at jogge i alt muligt vejr.

Hovedtelefonerne styres via en lille knap på både venstre og højre enhed, med musikskift via førstnævnte og lyd via sidstnævnte. Man trykker på knapperne én gang, eller flere gange, alt efter hvilke funktioner man gerne vil bruge.

RHA TrueConnect kommer i et flot og stilrent design, og er lavet af materiale, der ikke føles irriterende at have i ørerne. Selvom hovedtelefonerne er små, har de stadigvæk en god mikrofon, så du også kan bruge dem til at tale i telefon. Og fordi de er in-ears, har du større chancer for at høre personen i telefonrøret, selv hvis du for eksempel er i gang med at løbe eller træne.

Hovedtelefonerne kommer med en batterilevetid på fem timer, hvilket er imponerende deres lille størrelse taget i betragtning. Derudover kommer de med et smart oplade-etui, der kan give strøm til yderligere 20 timer. Dermed vil du ikke slippe for god lyd og behagelige hovedtelefoner, selv hvis du tager på en længere rejse.

RHA TrueConnect giver dig en meget stabil trådløs forbindelse, både hvad angår forbindelsen til din telefon og forbindelsen imellem venstre og højre hovedtelefon. Derudover hører man ikke den velkendte susen, når man skifter imellem sange eller trykker pause. Selve hovedtelefonerne giver dig både god bas, og overordnet får man et klart lydbillede. Dette er blandt andet årsagen til, at RHA TrueConnect trådløse hovedtelefoner får 4,5 ud af 5 stjerner hos ekspertanmelderne fra britiske TechRadar’s anmeldelse.

Type: In-ear-hovedtelefoner

Funktioner:

 • Trådløs forbindelse
 • Batteritiden holder op til fem timer
 • Den inkluderede opladningsboks giver yderligere 20 timers batteritid
 • Indbygget mikrofon
 • Svedsikrede

Impedans: 16 ohm
Følsomhed: Ukendt
Vægt: 13 gram for selve hovedtelefonerne
Frekvens: 16-18.000 Hz
Tilslutning: USB-C (opladning)

Hvis RHA TrueConnect lyder som noget for dig, kan du skaffe dem hos HiFi Klubben her, hvis dette er de hovedtelefoner i vores test, som du er faldet for.

Testvinder – Techradar
SONY WH-1000XM3
ForhandlerTotalprisLæs mere
2.199,00 Til forhandler
2.763,00 Til forhandler

Så kommer vi til fjerde bud i vores hovedtelefoner test. Når man umiddelbart tænker på over-ear-hovedtelefoner, forventer man måske, at det er almindelig standard, at de store ørepuder lukker af for omverdenen. Men der findes desværre hovedtelefoner, der alligevel lukker udefrakommende støj ind, til trods for hovedtelefonernes størrelse.

Dette er heldigvis ikke tilfældet med Sonys over-ear WH-1000XM3 trådløse hovedtelefoner. Ét af de mange fokuspunkter ved designet af disse hovedtelefoner er nemlig at reducere gevaldigt for støjen fra dine omgivelser. Dette er da også, blandt andet, årsagen til, at ekspertanmelderne hos Techradar har Sony WH-1000XM3 som de bedste hovedtelefoner i deres test af støjreducerende hovedtelefoner, hvorfor de naturligvis også har plads i vores hovedtelefon test.  Med en meget god, aktiv støjannulleringsteknologi kan du være sikker på, at du kan være i stand til at lytte til dine favoritsange uden at opleve generende støj udefra. Dette gælder både, når du befinder dig i et lokale med talende mennesker, eller når du er ude at rejse, eksempelvis i et tog og sågar et fly.

Hvad der også er værd at nævne, og måske lige så vigtigt som selve støjreduceringen, er, at du kan vælge flere funktioner i forbindelse med lyden udefra. For eksempel kan du beholde hovedtelefonerne på hovedet, skrue ned for musikken, og aktivere hovedtelefonernes mikrofon for på en hurtigt, smart og enkel måde at høre udefrakommende lyd. Derudover kan du for eksempel indgå i en hurtig samtale ved simpelthen at lægge din hånd på hovedtelefonen, hvorefter lyden af din musik vil blive skruet ned. Du kan selvfølgelig også bruge den føromtalte mikrofon til at tale i telefon med.

Forestil dig for eksempel, at du skal skynde dig hen til din gate i lufthavnen for at nå dit fly. Med disse typer af funktioner aktiveret behøver du ikke at skulle tænke på at fjerne dine hovedtelefoner og have en ekstra ting at bære rundt på, alt imens du skynder dig hen til gaten. Dermed kan du hurtigt ringe til dine rejsevenner for at finde ud af, hvor de er, eller skynde dig at spørge lufthavnens personale om vejvisninger.

Selve udseendet på Sony WH-1000XM3 er i al sin enkelthed særdeles flot at se på. Hvad der er vigtigere, så er hovedtelefonerne også behagelige at have på i længere tid. Deres ergonomiske design sørger for, at du får god komfort ved hjælp af de meget bløde og trykaflastende ørepuder. Puderne er lavet af polyuretan skummateriale, der blandt andet giver hovedtelefonerne mere stabilitet, mens du har dem på. Og når du er færdig med at bruge hovedtelefoner, kan du let klappe dem sammen, således at de fylder mindre, hvis du for eksempel ikke har meget plads at gøre godt med i din egen taske. Du kan dog også bare placere dem i den medfølgende bæretaske.

Det praktiske er altså helt i top. Men hvad så med lyden, hvilket jo også er en ret stor funktion, man finder vigtig ved hovedtelefoner? Her ligger hovedtelefonerne fra Sony ligeledes i den højeste liga. Bland andet, så sørger hovedtelefonerne via den innoverende DSEE HX-teknologi for, at kvaliteten af deres lydfremstilling bliver forhøjet. Dermed lægger du mærke til flere detaljer og oplever mere dybde, når du lytter til dine yndlingssange. Samme teknologi er også ensbetydende med, at en lydfil med lavere kvalitet ligeledes bliver oplevet med en forhøjet lyddetalje. Desuden leverer WH-1000XM3 en særdeles kraftig og dyb bas, så du dermed får både et klart og tydeligt lydbillede, samtidig med at der er helt gang i den.

Al den kraft, når det kommer til den høje lydkvalitet og støjreducerende funktioner, til trods, så kommer Sony WH-1000XM3 med en meget god batteritid. Du kan nemlig nyde godt af hovedtelefonerne i op til 30 timers aktiv brug, blandt andet når Bluetooth og den støjreducerende teknologi er slået til. Hvis det hænder, at du er løbet tør for strøm, men skal skynde dig at nå bussen eller toget til arbejde, kan du, mens du spiser din morgenmad, give hovedtelefonerne fem timers levetid efter blot 10 minutters opladning.

Og hvis dette også glipper, kan du fortsætte med at anvende hovedtelefonerne. For med i pakken får du et kabel, der forbinder dem med din enheds minijackstik. Alt i alt, når det kommer til batteriet, kan du med fordel overveje disse Sony WH-1000XM3, hvis du pendler, eller hvis du rejser ofte og gerne vil være i stand til at lytte til musik på en detaljeret og behagelig måde.

Type: Over-ear trådløse hovedtelefoner

Funktioner:

 • Bluetooth 4.2 (aptX, aptX HD, LDAC, AAC, SBC, A2DP)
 • Aktiv støjreduktion / Digital Noise Cancelling Technology (DNC)
 • Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX)
 • Lydkvalitet af meget højt kaliber
 • Atmosfærisk tryksensor
 • Batteriet kan holde op til 30 timer med Bluetooth og støjregulering slået til
 • Ca. tre timers ladningstid
 • Medfølgende bæretaske

Impedans: 47 ohm, når de er tændt og 16 ohm, når de er slukket
Følsomhed: 104,4 dB
Vægt: 255 gram
Frekvens: 4-40.000 Hz
Tilslutning: USB-C (opladning), aftageligt kabel til hovedtelefon, flyadapter

Så hvis du gerne vil have fat i testvindende og støjreducerende hovedtelefoner af meget høj kvalitet, kan disse Sony WH–1000XM3 være et særdeles godt bud. Du kan finde dem hos følgende forhandlere, og husk, at du kan vælge at få dem i enten sort eller sølv:

5. Monster iSport Victory – En af de bedst-testede budgetvenlige in-ears  

Testvinder – T3
Monster iSport Victory In-Ear trådløs høretelefoner - sort

Ofte vil man bare gerne have nogle nye hovedtelefoner, der kan fås til lidt mere fornuftige priser, end hvad andre typer hovedtelefoner har. Derfor behøver man dog ikke at gå på kompromis med et par hovedtelefoners kvalitet. Og det er her, at de trådløse in-ear-hovedtelefoner med navnet Monster iSport Victory kommer ind i billedet. Vores hovedtelefon test afspejler mange forskellige muligheder, og dette er en af de mere anderledes.

Som navnet antyder, er de specielt designet til dig, der kan lide at være meget aktiv. For disse hovedtelefoner er bygget med en meget høj lydisolationsevne, så du fuldkomment kan koncentrere dig under dine øvelser i det nærmeste fitnesscenter. Det er blandt andet derfor, at ekspertanmelderne fra T3 inkluderer Monster iSport Victory Trådløs i deres test af de bedste hovedtelefoner til løb.

Du får leveret god lyd ind i ørerne, og du kan ganske enkelt vælge mellem to forskellige lydprofiler, alt efter hvilken træningssituation du befinder dig i. Hvis du vil bruge dem til at træne med, kan du starte med en lydprofil, der er tilpasset til træningsopvarmning. Når du så føler dig klar til for alvor at komme i gang, kan du skifte til sportsfunktionen, der leverer dine sange i en mere motiverende lydprofil under den hårde træning.

Og de sidder meget godt inde i ørerne, så du behøver ikke at frygte, at de falder ud, mens du træner. Desuden er det værd at nævne, at hovedtelefonerne både kan tåle sved og regn, så du kan med ro give den hele armen under træningen.

De trådløse Monster iSport Victory in-ears forbindes ganske let til din smartphone via Bluetooth-teknologien, og de giver dig en ganske stabil forbindelse til din enhed. Du bruger hovedtelefonernes ledning til blandt andet at skifte sange, skrue op for lyden med videre. Batteriet kan holde til cirka otte timer, hvilket gerne skal være nok til en god og grundig, udmattende træningssession. Og hvis du vælger at have dem på, mens du er på vej til eller hjem fra fitnesscentret, kan du føle dig en smule sikrere udenfor, eftersom hovedtelefonernes ledning er reflekterende overfor lys.

Du behøver selvfølgelig ikke kun at anvende disse trådløse in-ears til at træne med. Eftersom de er designet til at blive anvendt i et større lokale med meget baggrundsstøj, vil du dermed også få en god anvendelse af Monster iSport Victory trådløse hovedtelefoner, hvis du bare vil høre musik derhjemme. Alt i alt, hvis du har et mindre budget at gøre godt med, men gerne vil have pålidelige og solide trådløse hovedtelefoner, kan du med fordel overveje Monster iSport Victory, som har fundet vej til vores hovedtelefon test.

Type: In-ear-hovedtelefoner

Funktioner:

 • Bluetooth trådløs forbindelse
 • Lydisolation
 • Batteritid er på cirka otte timer
 • Stereo lydudgang
 • Sidder godt inde i ørerne
 • To lydprofiler
 • Indbygget mikrofon
 • Tre par ørepropper med forskellige størrelser
 • Bærepose

Impedans: Ukendt
Følsomhed: Ukendt
Vægt: Ukendt
Frekvens: Ukendt
Tilslutning: USB-kabel til opladning

Testvinder – Trusted Reviews
SteelSeries Arctis 9X
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.664,00 Til forhandler

Vi har tidligere i vores hovedtelefon test fortalt om SteelSeries Arctis 7 gaming hovedtelefoner, der dog kun er kompatible med en PC og en PlayStation 4. Men selvfølgelig skal du også være i stand til at finde de bedste gaming-hovedtelefoner, hvis du foretrækker at spille på en Xbox One. Og her må de trådløse hovedtelefoner fra SteelSeries Arctis 9X bestemt siges at være et godt bud. For de er nemlig designede til lige netop at blive anvendt til en Xbox One spillekonsol, men den kan selvfølgelig også bruges med en PC. Og de er sågar nævnt som de bedste hovedtelefoner til Xbox brugere, af ekspertanmelderne fra Trusted Reviews.

Med Arctis 9X får du et meget smukt og elegant design. Hovedtelefonerne kommer i sort, men der er flotte og stilrene grønne detaljer, således at hovedtelefonerne passer perfekt med din Xbox-farver. Selve hovedtelefonerne er behagelige at have på under længere gamingsessioner, eftersom ørepuderne er flade og bløde. Dermed sikrer de, at komforten er af høj kvalitet, og du vil ikke opleve, at dine ører føles pressede efter længere tids brug.

Du forbinder de trådløse hovedtelefoner meget enkelt til din Xbox One. Faktisk foregår det på samme måde, som når du forbinder din trådløse controller til konsollen. Den gode lydkvalitet på hovedtelefonerne giver dig fornemmelsen af, at du virkelig befinder dig i selve spiluniverset. Du får flere valgmuligheder at vælge imellem i forhold til lydformater, alt efter hvilken spilgenre du gerne vil i gang med at spille.

Der er dermed lagt stor vægt på detaljerne. Derfor vil du også være i stand til at høre diskrete lyde i spillet. Dette kan i høj grad vise sig at være særdeles fordelagtigt, når du for eksempel spiller i et konkurrencepræget onlinespil mod dine venner eller hele verden.

Og ingen gaming-hovedtelefoner med respekt for sig selv kommer uden en mikrofon. Derfor kan du selvfølgelig kommunikere med dine venner online, mens I spiller, via hovedtelefonernes indbyggede mikrofon. Dine venner vil måske undre sig over, hvorfor de kan høre dig så godt. For Arctis 9X bruger den samme type mikrofon, som besætningen på et hangarskib bruger i deres kommunikationsmikrofoner. Dermed er du sikret solid støjregulering, hvilket gør, at din stemme bliver sendt til dine venner på en klar og tydelig måde.

Du kan derudover bruge headsettet til at tale i telefon med. Og en ekstra smart detalje er, at du faktisk kan forbinde to enheder på samme tid. Så hvis du ikke kan lide musikken i dit spil, kan du via Bluetooth forbinde din telefon til hovedtelefonerne, hvorfra du kan lytte til din yndlingsmusik, alt imens du kører ræs eller spiller et skydespil. Dette er selvfølgelig også ensbetydende med, at du kan tale i telefon, mens du spiller, alt sammen via SteelSeries Arctis 9X.

Selve mikrofonen skubbes frem, ud af hovedtelefonerne, og skubbes let tilbage. Dermed slipper du for altid at have en mikrofon hængende lige ved siden, mens du spiller og ikke har brug for den, samtidig med at du altid kan skubbe den frem under hasteopkald i hektiske spiløjeblikke.

På venstre side af hovedtelefonerne kan du skifte imellem lydfunktionerne og tilpasse dem, alt efter om du hører musik eller spiller et spil og lignende. På modsatte side finder du knapper, som justerer lyden, tænder og slukker for mikrofonen og aktiverer den trådløse forbindelse. Med andre ord, alle de vigtigste funktioner er lige ved fingerspidserne, så du kan beholde Arctis 9X på hovedet i lang tid.

Og du kan også bruge dem i rigtig lang tid. For disse hovedtelefoner kan holde i op til 20 timer på en opladning. Dermed kan du med lethed og tryghed sætte dig ned og komme i gang med en længerevarende spilsession. Så hvis du ejer en Xbox One spillekonsol og gerne vil have nogle kvalitetsrige, flotte og pålidelige hovedtelefoner, der endda har fået 4,5 ud af 5 stjerner hos ekspertanmelderne fra Trusted Reviews, kan disse SteelSeries Arctis 9X være et meget godt køb.

Type: Trådløs over-ear-hovedtelefoner med fokus på gamere

Funktioner:

 • Kompatibel med Xbox One-spillekonsollerne og PC
 • Let at komme i gang med at bruge
 • Meget behagelig at have på
 • Særdeles god og indlevende lyd
 • Designet passer meget godt sammen med en Xbox
 • Den tilbagetrukne mikrofon reducerer baggrundsstøj
 • Kan forbindes med både Xbox One og smartphone samtidigt for flere brugermuligheder
 • Batteritid kan holde op til 20 timer

Impedans: 32 Ohm
Følsomhed: 98 dB
Vægt: Ukendt
Frekvens: 20-22.000 Hz
Tilslutning: USB-kabel til opladning, 3,5 mm stereo minijackstik

APPLE AIRPODS 2019
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.079,00 Til forhandler

Her til sidst tager vi et kig på Apples trådløse in-ear-hovedtelefoner, som er næste skud fra stammen i vores hovedtelefon test. Det meget velkendte æble-logo behøver vist ikke særlig meget introduktion. Apple leverer smukt design og god kvalitet, og hvis du gerne vil have et Apple-produkt, der går hånd i hånd med din iPhone, vil disse Apple AirPods 2019 være nogle gode følgesvende i din dagligdag.

Der har været et fokus på brugervenligheden i selve designet på Apple AirPods 2019. Du skal blot igennem en meget kort opsætning, hvorefter hovedtelefonerne automatisk tilslutter sig til dine enheder. Derefter skal du fremover bare sætte dem ind i ørerne, for at de automatisk starter en forbindelse. Og det modsatte gælder selvfølgelig, når du tager dem ud, for AirPods 2019 kan fornemme, hvornår de befinder sig inde eller ude af brugerens ører.

Hovedtelefonerne med Apples velkendte hvide farve er bygget med Apples såkaldte H1-chip. Denne lille fyr giver brugeren en mere stabil forbindelse til de forskellige enheder, man måtte have, samt sikrer den et meget hurtigt skift imellem enhederne. Så du skal overhovedet ikke bruge lang tid, hvis du for eksempel vil skifte fra at lytte til musik på din iPhone til at streame din favoritserie på din iPad.

Desuden kan du være sikker på, at du får en meget god batteritid med AirPods 2019. Du kan tale uafbrudt i telefon i op til tre timer eller lytte til alverdens playlister i op til fem timer. Desuden kommer hovedtelefonerne med et lige så smart, og lige så flot, opladnings-etui. Du kan via dette lade AirPods 2019 op, således at du kan få 19 timers ekstra brug.

Og når hovedtelefonerne engang løber tør for strøm, behøver du slet ikke at vente i lang tid, før du kan bruge dem igen. For de skal blot en kort tur på et kvarters tid ind i opladnings-etuiet, før du kan nyde de behagelige AirPods 2019. Derefter kan du fortsætte med at lytte til musik i op til tre timer, eller bruge AirPods 2019 til at tale i telefon i to timer.

Type: In-ear-hovedtelefoner

Funktioner:

 • Trådløs Bluetooth-forbindelse
 • Yderst nem forbindelse med andre Apple-enheder
 • Apple H1-chip
 • Kompatibel med Apples assistent Siri
 • Fem timers musiktid
 • Oplade-etui med yderligere 19 timers brug
 • Tændes og slukkes, når man sætter dem i eller fjerner dem fra ørerne

Impedans: Ukendt
Følsomhed: Ukendt
Vægt: 4 gram
Frekvens: Ukendt
Tilslutning: Lades op via opladnings-etui

Så hvis du gerne vil have nogle pålidelige og behagelige in-ear-hovedtelefoner til at passe perfekt med dit nuværende Apple-udstyr, vil disse Apple AirPods 2019 være et særdeles godt bud. Du kan få dem hos nedennævnte forhandlere. Læg mærke til, at du kan købe et par af Apple AirPods 2019 både med et kabel eller et trådløst opladnings-etui.

Dit valg af dine nye hovedtelefoner – bliv klogere i vores hovedtelefon test

Vi har i denne hovedtelefon test kigget på de bedst mulige hovedtelefoner, som man som forbruger kan nyde godt af i dag. De har alle deres forskellige funktioner, og mange af dem kan sagtens bruges til mere end det, deres hovedformål er. Så selv hvis du måske umiddelbart bare gerne vil have et godt par hovedtelefoner til din spillekonsol, kan du med fordel lede efter nogle, der tilbyder flere funktioner. Vi har forhåbentligt inspireret dig til at finde de typer af hovedtelefoner, der passer til lige præcis dine umiddelbare behov. Og det vil altid være en god ide, at du undersøger mulighederne nærmere.

Hvis du er interesseret i at læse om tests af andre produkter, kan du på vores hjemmeside finde mange flere tests og guides, både inden for eksempelvis elektronik, sport og fritid med videre. Vi er altid glade for at hjælpe vores læsere med at finde et godt og brugbart produkt inden for alle mulige kategorier. Og eftersom du nu har læst vores test af hovedtelefoner, kan du blive inden for lydkategorien og læse vores test af Bluetooth-højtaler, så kig gerne med her: https://produktzoom.dk/bluetooth-hoejtaler-test/

Relaterede artikler

Alt om Nintendo Switch
Elektronik No Comments

Alt om Nintendo Switch

Nintendo Switch er en af de mest populære spillekonsoller i dag. I denne omfattende guide vil vi dykke ned i alle aspekter af Nintendo Switch, fra grundlæggende oplysninger til de…
Idéer til din virksomheds markedsføring
Elektronik No Comments

Hold din telefon som ny

Der findes ikke noget værre end synet af en stor, tyk ridse tværs henover en funklende, ny telefon… vi kender det alle sammen, og ved at det smerter dybt inde…
Elektronik No Comments

Er NFT’er blot en dille eller en moderne investering?

Det er svært at gøre sig helt klog på NFT’er. Er det bare det sidste nye skrig, fordi der nu engang altid skal ske noget nyt, eller bliver NFT’er investeringsobjekter…
Sådan får du et bedre forhold til din smartphone
Elektronik No Comments

Sådan får du et bedre forhold til din smartphone

I dag har de fleste af os en smartphone, som vi er dybt afhængige af til kommunikation og til at få ordnet hverdagens gøremål. Men flere og flere af os…
Sådan beskytter du din computer, når du investerer online
Elektronik No Comments

Sådan beskytter du din computer, når du investerer online

Det er blevet helt utroligt nemt at investere online. Man kan blot bruge en online handelsplatform direkte fra sin computer eller telefon. Men det er indebærer desværre en risiko for…
Anmeldelse av AVG Antivirus
Elektronik No Comments

Anmeldelse av AVG Antivirus

Dersom du ikke allerede har et antivirusprogram på datamaskinen din, er det absolutt på tide å skaffe seg et. Antivirusprogram kan hjelpe mot ekstremt mye og kan også forlenge levetiden…
Derfor er det vigtigt at beskytte din computer med et antivirusprogram
Elektronik No Comments

Derfor er det vigtigt at beskytte din computer med et antivirusprogram

Du har nok allerede hørt det før, hvor vigtigt det er at beskytte sin computer og sine data. Men faktisk er der stadig mange, som ikke gør det. Cyberkriminalitet er…
Idéer til din virksomheds markedsføring
Elektronik No Comments

Sådan beskytter du din smartphone

De fleste ved, at det er en god idé at beskytte sin computer med malware ved at hente et antivirusprogram. Men faktisk kan det også være en god idé at…