El-løbehjul Test 2020 – Se forskellene på de mange el-løbehjul her

7. august 2019 april 28th, 2020 No Comments af

Det elektriske løbehjul med motor bliver mere og mere udbredt, men hvilket er det bedste? Nedenfor finder du vores el-løbehjulstest, der guider dig igennem forskellene ved de 5 bedste el-løbehjul til voksne, der efter vores mening findes på markedet i dag.

Vi har udvalgt netop disse fem baseret på faktorer som rækkevidde, fart, belastning og om de har noget ekstra at tilbyde. Desuden har vi opstillet specifikationer for hvert løbehjul, så du nemt og hurtigt kan sammenligne de vigtigste parametre.

Vi har specielt valgt at fokusere på følgende specifikationer i forbindelse med vores test:

 • Rækkevidde
 • Tophastighed
 • Watt (motor)
 • Kapacitet (batteri)
 • Belastning
 • Vægt
 • Mobilitet/foldbarhed

Alle produkter inkluderet i denne guide er motoriserede el-løbehjul til voksne og el-løbehjul med store hjul, der gør dem nemme at styre.

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.699,00 Til forhandler

Det elektriske Denver SCO-65110 løbehjul til voksne er det billigste løbehjul med motor i vores el-løbehjulstest, men det betyder ikke, at kvaliteten halter bagefter. Og det er perfekt til dig, der kun har behov for at pendle en kortere distance. Ligesom med det ovenstående el-løbehjul, så kan du folde det sammen og tage det med dig i bilen eller i den offentlige transport. Dermed får du en nem og hurtig løsning til at komme til og fra f.eks. stationen. Dette Denver el-løbehjul til voksne anbefales kun at blive brugt i tørt vejr.

Rækkevidde og batterieffektivitet

Denver SCO-65110 el-løbehjulet til voksne har et letvægtsbatteri, der er med til at holde den samlede vægt utrolig lav, men som samtidig har en solid kapacitet på 4 Ah, hvilket giver dig en rækkevidde på op til 12 km. Det er måske ikke nok til den helt store tur rundt i byen, men er mere end rigeligt til din daglige pendlertur. Batteriet er til gengæld utroligt hurtigt at lade op. Dette tager blot mellem 2 og 3 timer i en ganske normal stikkontakt, så du har lynhurtig strøm til din næste tur. En indbygget multifunktionsskærm lader dig hurtigt vide, hvor langt du har kørt og hvor meget strøm, du har tilbage på batteriet.

Fart

Denver løbehjulet har en imponerende motor for et elektrisk løbehjul i denne prisklasse. Motoren yder 250 W, hvilket resulterer i en tophastighed på 20 km/t, så du kan møde på arbejde eller til undervisning på ingen tid. 20 km/t er desuden det maksimalt tilladte for el-løbehjul i Danmark, så en større motor er heller ikke en nødvendighed. Skulle det begynde at gå lidt for stærkt, så kan du nemt bremse dit Denver SCO-65110 el-løbehjul med den elektriske bremse på forhjulet, der er betjent via en knap på styret, eller den manuelle bremse på baghjulet, der betjenes ved at træde på den.

Belastning

Denver SCO-65110 er måske det billigste elektriske løbehjul til voksne i vores el-løbehjulstest, men det kan man ikke mærke på konstruktionskvaliteten. Designet lever til fulde op til danske standarder og dansk lovgivning. El-løbehjulet kommer med for- og baglygte samt reflekser på fronten, bagenden og på siden af løbehjulet. Det stærke, men meget lette aluminiumsstel kan holde til en belastning på op til 100 kg, hvilket betyder, at det kan bruges af stort set alle voksne. Det er en solid belastning – især for et el-løbehjul i denne prisklasse. El-løbehjulet har store hjul på 6,5”, der er fremstillet i kraftigt gummi for øget holdbarhed.

Specielt ved dette elløbehjul

Der er flere smarte funktioner ved Denver SCO-65110 løbehjulet til voksne, som vi gerne vil fremhæve. Det er det letteste elektriske løbehjul i vores el-løbehjulstest, og det kan foldes sammen, hvilket gør det helt utrolig nemt at have med dig. En digital skærm viser dig information omkring kørt distance, hastighed og tilbageværende strøm på batteriet, og du kan også bruge skærmen til at indstille maks. Hastigheden til 6, 12 eller 20 km/t – perfekt til når børnene gerne vil trille en tur. På styret er der desuden også monteret en ringklokke, der gør det meget nemmere at navigere sikkert igennem trafikken på cykelstien. Og så er platformen, du står på, beklædt med et skridsikkert materiale, så du altid står solidt fast.

Elektrisk løbehjul specifikationer:

 • Mærke: Denver
 • Rækkevidde: Op til 12 km
 • Tophastighed: 20 km/t
 • Watt (motor): 250
 • Kapacitet (batteri): 4 Ah
 • Belastning: 100 kg
 • Vægt: 8,9 kg
 • Kan foldes sammen: Ja

Køb det her:
www.roboteksperten.dk

ForhandlerTotalprisLæs mere
4.190,00 Til forhandler

Ninebot by Segway Kickscooter ES4 er noget af en mundfuld, når det kommer til navnet. Men det er et navn, der dækker over topmodellen fra Segways el-løbehjulsserie – og det kan man også godt mærke på prisen. Ninebot ES4 (som vi vil kalde den fra nu af) er det dyreste elektriske løbehjul til voksne i vores el-løbehjulstest. Om det er prisen værd er en smagssag fra person til person. Men vi vil gerne fortælle om dette elektriske løbehjul, så du nemmere kan gøre op med dig selv, om du synes, det er prisen værd.

Rækkevidde og batterieffektivitet

Ninebot ES4 gør sig straks bemærket med en helt utrolig stor rækkevidde, når det kommer til løbehjul med motor. Ninebot ES4 el-løbehjulet til voksne har nemlig en fantastisk rækkevidde på helt op til 45 km på blot én enkelt opladning takket være to kraftige batterier på hele 20,8 Ah. Dermed kan du suse rundt i byen hele dagen uden at frygte for at skulle løbe tør for strøm. Hvilket også helt fjerner behovet for brug af andre transportmidler når du skal til og fra arbejde eller universitetet. Skulle du dog udenbys, så kan du nemt og hurtigt folde den sammen, så du kan tage den med dig på din færd. Det store batteri betyder dog også en længere opladningstid, men dette klares dog stadig på blot 7 timer, hvilket er ganske imponerende. Den tilbageværende batterilevetid kan hurtig tjekkes på den indbyggede LED-skærm.

Fart

Ninebot ES4 el-løbehjulet til voksne har ikke overraskende den kraftigste motor i vores el-løbehjulstest. Motoren yder imponerende 800 W, hvilket giver en tophastighed på 30 km/t. Hastigheden på Ninebot ES4 el-løbehjulet vil fra ny være indstillet til 20 km/t, hvilket er den maksimalt tilladte hastighed for løbehjul med motor i trafikken i Danmark. Dog kan den som regel ved forespørgsel programmeres til 30 km/t. Ninebot ES4 kommer med en cruise control-funktion, der kan indstilles til eksempelvis 20 km/t, så du altid overholder fartgrænsen, når du befinder dig i trafikken. Dette sparer i øvrigt også på strømforbruget. På LED-skærmen kan du se, hvor hurtigt du kører, og du kan nemt vælge imellem 3 køreindstillinger: Den førnævnte cruise control, en standardindstilling og en sportsindstilling.

Belastning

Segway har lavet længe lavet elektriske løbehjul med motor og har derfor helt styr på konstruktionen. Ninebot ES4 er solidt bygget i materialer af bedste kvalitet, og det er meget nemt og hurtigt at folde sammen. Den store motor og de to kraftige batterier gør dog, at el-løbehjulet kommer til at veje 14 kg, selvom Segway har gjort, hvad de kan for at holde vægten nede. Dette gør også løbehjulet til det tungeste i vores el-løbehjulstest. Ninebot ES4 kan bruges af stort set alle voksne, da det kan tåle en maksimal belastning på 100 kg. Desuden har løbehjulet solid affjedring både for og bag, så du vil få en behagelig tur, uanset hvor langt du kører ad gangen. Ninebot ES4 er lige som de andre elektriske løbehjul i testen et løbehjul med store hjul, der gør det nemt at styre. Dog skal det bemærkes, at hjulene er udviklede til brug på asfalt og har deres begrænsninger på andre overflader.

Specielt ved dette elløbehjul

Med i prisen på Ninebot ES4 el-løbehjulet til voksne får du naturligvis flere smarte funktioner. Mest bemærkelsesværdig er dog den tilhørende app. Appen komunikerer med Ninebot ES4 løbehjulet via Bluetooth, og den lader dig personliggøre bag-, under- og sidelyset, slå forlyset til og fra (det er dog lovpligtigt i Danmark altid at have et rødt baglys og et hvidt forlys tændt, når du færdes i trafikken). Appen kommer desuden også med en funktion til tyverisikring, en alarm og muligheden for at lave en diagnosticering af dit elektriske løbehjuls funktionalitet. Derudover har Ninebot ES4 en ergonomisk mekanisk bremse på baghjulet og en elektrisk bremse på forhjulet. Bremsen på forhjulet benytter et system svarende til ABS-bremser, som du kender det fra en bil, til at sikre, at det aldrig låser – selv under de hårdeste opbremsninger. Dermed opnår du ikke blot en bedre og mere effektiv opbremsning, men også en kraftigt øget sikkerhed.

Elektrisk løbehjul specifikationer:

 • Mærke: Segway
 • Rækkevidde: Op til 45 km
 • Tophastighed: 30 km/t
 • Watt (motor): 800
 • Kapacitet (batteri): 20,8 Ah
 • Belastning: 100 kg
 • Vægt: 14 kg
 • Kan foldes sammen: Ja

Køb det her:
www.wupti.dk
www.roboteksperten.dk

ForhandlerTotalprisLæs mere
2.999,00 Til forhandler
3.499,00 Til forhandler

Xiaomi var blandt de allerførste, der slog igennem med el-løbehjul til voksne. Og Det elektriske Xiaomi Mi M365 løbehjul bærer præg af de erfaringer, som virksomheden bag har høstet igennem årene. Xiaomi Mi M365 har bl.a. vundet Red Dot Awards ”Best of the Best” og den tyske IF Design Award. Designet er intuitivt, men samtidigt meget stilfuldt, og du er klar til at køre med blot et enkelt tryk på en knap. Men lad dig ikke snyde. Under det stilfulde design findes der et løbehjul med motor, der let og bekvemt kan transportere dig rundt i byen – hele dagen lang.

Rækkevidde og batterieffektivitet

Xiaomi Mi M365 el-løbehjulet til voksne har en imponerende rækkevidde på op til 30 km. Dette skyldes naturligvis det kraftige batteri, der har en meget stor kapacitet på hele 18,65 Ah. Takket være det store batteri har du mere end rigelig strøm til at bruge dette elektriske løbehjul som dit primære transportmiddel, når du skal rundt i byen. Skal du ud af byen på forretning, ferie eller noget helt tredje, så kan Xiaomi Mi M365 løbehjulet naturligvis nemt og hurtigt foldes sammen, så du kan have det med i toget, bussen eller bag i bilen. På trods af batteriets store størrelse, så tager en fuld opladning af dette elektriske løbehjul ikke mere end 5 timer. Desuden kommer dette elektriske løbehjul med en strømbesparende funktion, der lader dig få det maksimale ud af batterilevetiden. 4 LED-lamper på styret lader dig vide, hvor meget strøm du har tilbage.

Fart

Af et løbehjul med motor i denne prisklasse at være har Xiaomi Mi M365 en overraskende lille motor på 250 W. Men lad dig ikke narre af størrelsen. Dette el-løbehjul til voksne får det maksimale ud af sin motor, og Xiaomi Mi M365 kan nå en tophastighed på imponerende 25 km/t. Vær her opmærksom på at hastighedsbegrænsningen for løbehjul med motor i trafikken i Danmark er på maksimalt 20 km/t. Xiaomi løbehjulet kommer dog omkring dette takket være den førnævnte strømbesparende køretilstand. Ved at bruge denne har det elektriske løbehjul en tophastighed på 18 km/t, hvilket er helt i overensstemmelse med lovgivningen.

Belastning

Lige som Segway så har Xiaomi også en rig historie, når det kommer til konstruktion af elektriske løbehjul. Xiaomi har dog fokuseret meget på rækkevidden – hvor Segway har haft et mere allround-fokus. Xiaomi Mi M365 el-løbehjulet til voksne er dog stadig yderst solidt bygget, og aluminiumskonstruktionen kan som de fleste løbehjul til voksne bære maksimal belastning på 100 kg. Perfekt til stort set alle voksne. Batteriet og den solide konstruktion resulterer i en samlet vægt på 12,5 kg, men via 3 simple trin folder du el-løbehjulet sammen, så du nemmere kan transportere det med dig.

Specielt ved dette elløbehjul

Xiaomi Mi M365 el-løbehjulet til voksne kommer også med en tilhørende app, der lader dig ændre indstillinger, få en aktuel status og lader dig foretage opdateringer af det elektriske løbehjuls software. Det intelligente batteri omdanner og gemmer energi, når du accelerer, hvilket hjælper til med vedligeholdelsen af batteriet, så det opnår en længere levetid. Et dobbelt bremsesystem med skivebremser og eABS, der svarer til ABS-bremserne på en bil, giver dig en helt utrolig kort bremseafstand på helt ned til 4 meter ved en hastighed på 20 km/t! eABS-bremser forhindrer desuden at hjulene blokerer ved opbremsning, hvilket giver dig en mere sikker og effektiv opbremsning.

Elektrisk løbehjul specifikationer:

 • Mærke: Xiaomi
 • Rækkevidde: Op til 30 km
 • Tophastighed: 25 km/t
 • Watt (motor): 250
 • Kapacitet (batteri): 18,65 Ah
 • Belastning: 100 kg
 • Vægt: 12,5 kg
 • Kan foldes sammen: Ja

Køb det her:
https://www.elgiganten.dk 
https://www.hubshop.dk

ForhandlerTotalprisLæs mere
3.106,00 Til forhandler
3.149,00 Til forhandler

Det elektriske Razor E-Prime løbehjul til voksne er designet for at være kompakt, let og hurtigt. Det er et perfekt elektrisk løbehjul med motor til dig, der skal bruge det til at komme til og fra bus- eller togstationen, når du skal til eller fra arbejde eller universitetet. Razor E-Prime foldes naturligvis nemt sammen, så du hurtigt og nemt kan tage det med dig i bilen eller i den offentlige transport. Dette elektriske løbehjul kommer i et stilfuldt og kompakt design, og det er – på trods af det store fokus på den lave vægt – bygget af materialer i allerhøjeste kvalitet, så du vil kunne bruge det i mange år.

Rækkevidde og batterieffektivitet

Razor E-Prime løbehjulet til voksne er som nævnt designet til at være let og hurtigt. Det betyder dog også, at der har været nødvendighed for kompromis i konstruktionen. Da Razor E-Prime løbehjulet til voksne samtidig er solidt bygget, så har det naturlige valg været at reducere størrelsen på batteriet. Razor har simpelthen valgt ikke at oplyse kapaciteten på Razor E-Primes batteri. Vi er lidt uforstående overfor dette, da batteriet faktisk leverer en respektabel ydelse. E-Prime el-løbehjulet kan officielt køre uafbrudt i 40 minutter – eller hvad der svarer til 11,2 km. Det lyder måske ikke af meget sammenlignet med de andre løbehjul med motor i denne el-løbehjulstest, men med tanke på formålet for og designet af Razor E-Prime, så er det faktisk ganske udmærket. E-Prime lader dig vide hvor meget strøm, der er tilbage på batteriet via 5 LED lys.

Fart

Af et løbehjul med motor med et så udpræget fokus på størrelse og vægt at være er det ikke overraskende, at Razor E-Prime el-løbehjulet til voksne har en mindre motor på 250 W. Men netop takket være konstruktionen og den lave vægt er denne motor i stand til at få det optimale ud af batterikraften, og det elektriske løbehjul skyder en tophastighed på 24 km/t. Vær dog opmærksom på at den maksimale tilladte hastighed i trafikken i Danmark er på 20 km/t.

Belastning

Razor E-Prime løbehjulet til voksne er som nævnt bygget med fokus på vægt, størrelse fart, men uden at det går ud over kvaliteten. E-Prime er bygget til at holde. Dog resulterer det store fokus på vægten, at Razor anbefaler en maksimal belastning på 80 kg, hvilket er det laveste i vores el-løbehjulstest. Dette gør stadig Razor E-Prime løbehjulet brugbart for de fleste. Og som et elektrisk løbehjul med store hjul får du en stabil og solid kørsel. Hjulene er desuden konstrueret i solidt gummi og kan derfor ikke punktere.

Specielt ved dette elløbehjul

Dette elektriske løbehjul til voksne er designet med ståplatformen nærmere jorden end mange andre elektriske løbehjul med motor, og dette resulterer i en mere stabil kørsel – ikke mindst i sving. Du vil være i stand til at foretage disse med en højere hastighed end mange andre elektriske løbehjul. E-Prime har desuden et højdejusterbart styr, der sikrer, at du opnår den mest komfortable køreposition. Og derudover hjælper det til med at reducere størrelsen på det elektriske løbehjul, når du folder det sammen, til blot 86 x 36 x 46 cm.

Elektrisk løbehjul specifikationer:

 • Mærke: Razor
 • Rækkevidde: Op til 11,2 km
 • Tophastighed: 24 km/t
 • Watt (motor): 250
 • Kapacitet (batteri): Ikke oplyst, men kan køre uafbrudt i 40 min.
 • Belastning: 80 kg
 • Vægt: 9,8 kg
 • Kan foldes sammen: Ja

Køb det her:
https://www.hubshop.com
https://www.roboteksperten.dk

cityway
ForhandlerTotalprisLæs mere
3.106,00 Til forhandler
3.149,00 Til forhandler

Cityway Comfort løbehjulet med motor er ikke blot flot og stilrent at se på, men også solidt konstrueret i kvalitetsmaterialer, der gør det både let og holdbart. Cityway Comfort el-løbehjulet til voksne giver dig en fleksibel transportform, som også kan foldes sammen, så du kan tage det med på bussen, i toget eller bag i bilen. På denne måde kan du kombinere det med andre transportmidler, så du får den optimale tur til og fra arbejde, universitetet eller skolen.

Rækkevidde og batterieffektivitet

Batteriet på Cityway Comfort el-løbehjulet til voksne, der har en stor kapacitet på hele 7,8 Ah, lader dig køre helt op til yderst respektable 25 km på blot én enkelt opladning. Det kraftfulde batteri sikrer dig ikke blot en stor rækkevidde, men lades også hurtigt op igen. En fuld opladning tager blot 4 timer i en helt almindelig stikkontakt, så du er lynhurtigt på farten igen. Og du er altid bevidst omkring, hvor meget strøm du har tilbage takket være den indbyggede LCD-skærm.

Fart

Cityway Comfort er et løbehjul med motor – og en kraftfuld en af slagsen – som hurtigt lader dig komme langt omkring, så du kan få mest muligt ud af den lange batterilevetid. Motoren yder stærke 350 W og sikrer dig en solid tophastighed på 20 km/t, så du hurtigt kan suse afsted. 20 km/t er den maksimalt tilladte hastighed for elektriske løbehjul i Danmark. Har du mindre travlt, kan du benytte det unikke ECO-gear (14 km/t), der sparer på strømmen og øger rækkevidden. På LCD-skærmen kan du naturligvis se, hvor hurtigt du kører.

Belastning

Den solide konstruktion garanterer, at Cityway Comfort løbehjulet med motor lever op til alle danske standarder og lovkrav. Bl.a. har det elektriske løbehjul både for- og baglygter samt alle lovpligtige reflekser. Det stærke, men lette, aluminiumsstel kan uden problem klare en vægt på op til 125 kg. Dette gør Cityway Comfort til det elektriske løbehjul, der kan holde til den største belastning i vores el-løbehjulstest. Det gør også Cityway Comfort til det perfekte løbehjul med motor til alle voksne. Cityway Comfort er et elektrisk løbehjul med store hjul på 8” hvilket gør det både nemt at styre og behageligt at køre på – selv på en meget lang tur.

Specielt ved dette elløbehjul

Vi har nævnt op til flere smarte egenskaber ovenfor, der gør at Cityway Comfort el-løbehjulet til voksne skiller sig ud fra de andre elektriske løbehjul i vores el-løbehjulstest. Men vi vil gerne fremhæve nogle stykker af dem, der gør Cityway Comfort til noget særligt. Først og fremmest er det unikke ECO-gear en yderst nyttig funktion til at forlænge batterilevetiden – også selvom det sænker tophastigheden en smule. Og el-løbehjulet kommer med både for- og baglygte samt alle lovpligtige reflekser, hvilket betyder, at du sikkert kan bruge det lige med det samme, uden at du skal investere i ekstraudstyr.

Elektrisk løbehjul specifikationer:

 • Mærke: Cityway
 • Rækkevidde: Op til 25 km
 • Tophastighed: 20 km/t
 • Watt (motor): 350
 • Kapacitet (batteri): 7,8 Ah
 • Belastning: 125 kg
 • Vægt: 12,5 kg
 • Kan foldes sammen: Ja

Køb det her:
www.cityway.dk

Relaterede artikler

Idéer til din virksomheds markedsføring
Sport og fritid No Comments

Idéer til din virksomheds markedsføring

Idéer til din virksomheds markedsføring Er det dig, der er ansvarlig for din virksomheds markedsføring, men er du helt tom for idéer? Her er 4 ting, du let kan købe…
Sport og fritid No Comments

Mr Green Casino app anmeldelse

Mr Green Casino har inviteret nogle af de bedste spiludviklere og samlet dem i en platform, der slår alt, hvad man før har set og som tilbyder en uovertruffen spiloplevelse.…
Vil du gerne forbedre dine vaner?
Sport og fritid No Comments

Vil du gerne forbedre dine vaner?

 Når den 1. januar er passeret, så er der mange som har en lang liste klar over diverse nytårsfortsæt som de gerne vil gennemføre. For nogle handler det om at…
Guide: Sådan finder du motivationen til at komme i gang med at træne
Sport og fritid No Comments

Guide: Sådan finder du motivationen til at komme i gang med at træne

New year, new me. Hvert eneste år omkring nytår, er der rigtigt mange mennesker, som forsøger at forbedre nogle ting i deres liv, eller stoppe nogle dårlige vaner. Mange mennesker…
3 tips til at komme i gang med at træne igen
Sport og fritid No Comments

3 tips til at komme i gang med at træne igen

Hvis du er en af dem, som er gået helt i stå med træningen, så er du nok ikke den eneste. Mange mennesker betaler mange penge hver måned for et…
Tid til sport og fritid
Sport og fritid No Comments

Tid til sport og fritid

Det er vigtigt at kunne tage en pause fra hverdagens travlhed. For at kunne få fornyet energi til sin dagligdag, kan det være en ide at sørge for at give…
Sport og fritid No Comments

Test af romaskiner – kom i god form med den bedste romaskine i test

Mange kender romaskinen fra fitnesscentret og forbinder den sandsynligvis med den populære sportsdisciplin roning, som maskinen naturligvis også har sit afsæt i. Romaskinen er dog egnet til meget mere og…
Sport og fritid No Comments

Den ultimative crosstrainer test – de bedste crosstrainere i test (2020)

Vil du gerne kunne træne og forbedre din kondi derhjemme? Så er en crosstrainer til hjemmebrug lige noget for dig. Så kan du træne, lige når du vil. Inden for…