Cykelhjelm Test 2020 – Find den bedste cykelhjelm til turen her

14. februar 2020 marts 3rd, 2020 No Comments af
Cykelhjelm test

Cykelturen bliver kun bedre, hvis vi kan føle os sikre. Trafikken omkring os er en kilde til usikkerhed og fare. Vi kan ikke selv kontrollere, hvordan andre mennesker opfører sig i trafikken. Med andre ord så er det vigtigt, at vi kan føle os sikre på sadlen. Det er samtidig vigtigt, at vi f.eks. kan sende vores børn afsted i trafikken med ro i sjælen. Cykelhjelmen er løsningen til mange sikkerhedsmæssige problemer, når vi kører på cykel. Her på siden har vi derfor lavet en cykelhjelm test. En cykelhjelm test som bl.a. består af cykelhjelme bedst i test og andre produkter, som har udmærket sig. På den måde hjælper vi med at finde den optimale cykelhjelm til dig.

Testvinder – Forbrugerrådet Tænk
Scott ARX Hjelm '20 - Mørkeblå
ForhandlerTotalprisLæs mere
749,00 Til forhandler
 • Testvinder inden for cykelhjelme hos Forbrugerrådet Tænk i år 2018
 • Vægt: 260 g
 • MIPS: Nej

Scott Arx er en cykelhjelm, som har vundet stor hæder. Forbrugerrådet Tænk har bl.a. udnævnt modellen som den bedste cykelhjelm på markedet i år 2018. Testens resultat på 80 % vidner om en cykelhjelm, der lever op til de fleste krav. Cykelhjelmen fra Scott er den model, som giver bedst beskyttelse mod en lang række forskellige fald. En model, som mindsker risikoen for hjernerystelse mest i sammenligning med markedets andre produkter.

Scott Arx er en letvægtshjelm. Hjelmens vægt på 260 g er en klar indikator på, at modellen ikke tynger os ned. Med andre ord så er hjelmen designet til at sidde meget behageligt på hovedet. Cykelhjelmen er bl.a. også testvinder for sin gode ventilation. At vores hovedbund får ilt i forbindelse med cykelturen, er en vigtig faktor i valg af cykelhjelm. På den måde skal vi ikke frygte for store forekomster af sved i hovedbunden; en faktor som gør, at vi altid vil anvende cykelhjelmen fra Scott. At cykelhjelmen ofte får vores hår til at sidde malplaceret, er en stor grund til, at mange ikke bruger hjelmen. Scott Arx nedbringer problemet med god ventilation.

Hjelmen fra Scott Arx kommer med et smart spændesystem. En mekanisme, som afhjælper problemer med at åbne og lukke hjelmen. Vi har samtidig muligheden for at af- og påspænde hjelmens viser. På den måde er hjelmen en af de mest moderne på flere områder. Omvendt så er modellen Scott Arx også en af testens dyre produkter. Det er med andre ord en investering på lang sigt.

Vi kan med fordel købe produktet hos cykelexperten.dk. Her får vi konkurrencedygtige priser på levering og god service i forbindelse med køb.

Testvinder – Forbrugerrådet Tænk
Limar 555 - Cykelhjelm til race - Matsort
ForhandlerTotalprisLæs mere
369,00 Til forhandler
 • Blandt top tre i cykelhjelm-test fra Forbrugerrådet Tænk i år 2018
 • Vægt: 285g
 • MIPS: Nej

Det italienske brand Limar har designet en særlig populær og funktionel cykelhjelm. Virksomheden er kendt for at lave produkter med særlig kvalitet til både professionelle cykelryttere og almene brugere. Limar 555 er en letvægtscykelhjelm, som er designet til høj hastighed. Den lave vægt på 285 g viser med tydelighed, at vi ikke bliver tynget ned af hjelmen. Brandet Limar har lagt særlig vægt på god ventilation i hjelmen. Cykelhjelmen Limar 555 har således 15 ventilationshuller, som sørger for at holde hovedbunden nedkølet. Modellen er en ægte sommerhjelm. Produktet er nemlig udstyret med et indbygget insektnet til at holde diverse dyr væk fra hovedbunden. Limar 555 er på mange måder et godt valg til cykelturen i sommersolen eller på ferien.

Forbrugerrådet Tænk har kvitteret produktet med en høj score i en cykelhjelm test i år 2018. Limar 555 scorer 75 % i testens resultater. Her fremhæves særligt modellens evne til at beskytte os mod diverse fald på cyklen. Forbrugerrådet Tænk har i forbindelse med testen foretaget et utal af forskellige fald og styrt. Limar 555 er blandt de top tre bedste produkter i testen grundet sin høje, alsidige beskyttelse. En cykelhjelm, som nedbringer risikoen for hjernerystelse betydeligt. Vi kan med andre ord være meget trygge med Limar 555 på hovedet i trafikken.

Limar 555 er en cykelhjelm, som ikke kræver særlig vedligeholdelse. Vi har mulighed for at tage det indre af hjelmen ud, når den skal gøres rent. Hjelmen har samtidig godt af at blive tørret efter med en tør klud efter cykelturen. På den måde kan hjelmen holde i mange år frem. Produktet er en af de billige modeller i testen. En cykelhjelm til lav pris i sammenligning med andre modeller af samme kvalitet. En ideel hjelm til os på budget, som stadig ønsker maksimal beskyttelse.

Vi kan købe produktet hos et stort antal udbydere, som f.eks. cykelpartner.dk. Det er altid en god idé at sammenligne produkterne hos de forskellige forhandlere. På den måde kan vi få Limar 555 til den bedste pris.

Anbefalet af – Forbrugerrådet TÆNK
Bontrager Starvos MIPS
ForhandlerTotalprisLæs mere
799,00 Til forhandler
 • Blandt de bedste produkter i test hos Forbrugerrådet Tænk i år 2018
 • Vægt: 325 g
 • MIPS: Ja

Bontrager Starvos er en cykelhjelm med indbygget sikkerhedssystem, MIPS. En anordning, som sætter nye standarder i forbindelse med sikkerhed. MIPS er udviklet af bl.a. hjernekirurger med et særligt fokus på at reducere de stød, som hjernen potentielt får i forbindelse med styrt. Et system, som har vundet stor hæder på markedet af både kunder og anmeldere.

Forbrugerrådet Tænk har bl.a. udnævnt produktet som blandt de tre bedste i en cykelhjelm-test fra år 2018. Bontrager Starvos MIPS har fået et testresultat på 71 % i samlet bedømmelse. Et resultat, som vidner om en cykelhjelm med få mangler. Forbrugerrådet Tænk priser særligt produktets egenskab til at beskytte os mod hjernerystelser. MIPS-systemet er en af de bærende forklaringer til det. Et system, som også bekræftes til at beskytte os ved fald fra diverse vinkler.

Cykelhjelmen fra Bontrager vejer en smule mere end de andre hjelme i testen. Produktet er ikke på samme måde en letvægtsmodel. Cykelhjelmen klassificeres som en landevejshjelm. En kategori, som rammer bredt med hensyn til potentielle kunder. Produktet kan med andre ord anvendes af alle typer af cyklister. Hjelmen er designet med indstøbt komposits struktur; et aspekt af designet, som øger konstruktionsstyrken på hjelmen. Der er samtidig god mulighed for at ventilere hovedbunden gennem hjelmens mange lufthuller. Produktet har samtidig en anordning til at justere hjelmen i forhold til højde og omkreds.

Bontrager Starvos MIPS har samlet set stort fokus på øget sikkerhed og komfort. Hjelmens indre består af komfortable og bløde puder. Hjelmens indre kan også tages ud i forbindelse med vedligeholdelse. Det anbefales også at tørre hjelmen af indeni med en tør klud efter brug. På den måde kan vi forlænge hjelmens komfortable puder på den indre side.

Produktet fra Bontrager er en af de produkter, som er dyret i vores cykelhjem test. Vi får omvendt mere sikkerhed for pengene i form af MIPS-systemet. Cykelhjelmen appellerer til en bred gruppe af kunder. Men hjelmen er ikke oplagt til os på budget ud fra sin indkøbspris. Vi finder produktet hos et stort antal forhandlere, herunder cykler.dk. Find det bedste tilbud ved at sammenligne priser hos de forskellige forhandlere.

Anbefalet af – Forbrugerrådet TÆNK
Lazer Blade+ MIPS - Cykelhjelm Road - Flashgul
ForhandlerTotalprisLæs mere
629,10 Til forhandler
 • Brandet Lazer MIPS har klaret sig særlig godt i test hos Forbrugerrådet Tænk i år 2018
 • Vægt: 230 g
 • MIPS: Ja

Lazer Blade+ er en cykelhjelm med MIPS-system. En model fra Lazer, som er særligt henvendt til at øge sikkerheden på cykelturen. Samtidig er cykelhjelmen med særlig lav vægt. En af de cykelhjelme i serien fra Lazer Mips med lavest vægt på kun 230 g. Det er en væsentlig nedjustering i sammenligning med modellen Lazer Revolution MIPS med en vægt på hele 417 g. På trods af den lave vægt på Lazer Blade+, så sørger MIPS-systemet for, at hovedet ikke bliver udsat for vrid. Det betyder med andre ord ikke noget, at hjelmen ikke vejer mindre end andre modeller i serien.

En cykelhjelm test fra år 2018 udkårer Lazer MIPS+ som en af de bedste cykelhjelme i hele testen. Et resultat på hele 75 % i samlet bedømmelse. Der er her tale om storebroren til Lazer Blade+ MIPS i form af Lazer Revolution MIPS. Produktet fra Lazer beskrives ved at have et design, som beskytter os ved diverse vinkler i styrt. En cykelhjelm, der nedbringer risikoen for hjernerystelse betydeligt. Lazer Revolution vejer som sagt mere end Lazer Blade+. Produktet er samtidig dobbelt så dyrt som Lazer Blade+, hvilket er grunden til, at produktet er valgt fra til denne cykelhjelm test. Den billigere model fra samme serie er taget med i stedet for.

Lazer Blade+ er særligt henvendt til rytteren, som ønsker at køre hurtigt på landevejen. En cykelhjelm med høj evne til at yde beskyttelse uden at være tung eller generende. Vi har samtidig muligheden for at justere hjelmens position på vores hoved gennem en drejeknap. På den måde kan vi justere grebet om vores hovedform, så vi hele tiden kan få den optimale komfort med hjelmen på hovedet. Cykelhjelmen fra Lazer er designet til at ventilere hovedbunden på turen. Hjelmen har således 22 ventilationshuller, som med garanti giver os luft og kulde til den varme hovedbund.

Produktet fra Lazer kan både anvendes af større børn og voksne. Spændemekanismen sørger for, at hjelmen kan indstilles til diverse størrelser. Produktet fra Lazer kræver ikke særlig vedligeholdelse. Det anbefales at tørre hjelmen af på indersiden fra tid til anden for at sikre holdbarheden af de indvendige puder. Lazer er et brand, som er kendt for kvalitet. Lazer Blade+ er ingen undtagelse. Vi kan finde produktet hos en række af forhandlere, som f.eks. cykelpartner.dk. Her er produktet ofte på tilbud. Det handler om at være opmærksom på de gode priser.

Vi har i denne test præsenteret en række af gode produkter på markedet. Cykelhjelme, som er særligt populære blandt kunderne, eller som er blevet fremhævet i diverse tests. Men at vælge cykelhjelm handler mest om vores individuelle behov inden for behov og pris. En ligning, som skal gå op i forbindelse med valg af cykelhjelm. Vi har således både præsenteret produkter i den høje og lave ende af prisskalaen. Vi har bl.a. ud fra testen her fokuseret på at gøre forskellene tydelige. At vælge den billige model betyder, at vi kan spare penge ved køb af cykelhjelm. Vi får et produkt, som beskytter os i trafikken til et mindre beløb i sammenligning med markedets andre produkter i den høje ende af prisskalaen. Omvendt så giver vi afkald på øget sikkerhed og komfort ved at købe billigt. Ønsker vi maksimal sikkerhed, så bør villigheden være til at købe cykelhjelme med MIPS-system. En anordning, som forsikrer os mod skader i langt større grad end de helt billige modeller. Vi har også muligheden for et kompromis mellem pris og kvalitet. Det er f.eks. i form af cykelhjelmene fra Abus. Her ser vi et middelpunkt i forhold til komfort og sikkerhed. Et populært valg. Valg af cykelhjelm handler om vores aktiviteter på cyklen. Cykelhjelmenes vægt og ventilation er et stort aspekt af at vælge den rigtige cykelhjelm. Kører vi på racercykel, så vil lav vægt og høj sikkerhed være ideelt. Den lave vægt behøver vi ofte ikke i forbindelse med hverdagscykling til og fra arbejde. Med andre ord er der mange valg. Vi håber, at denne test har hjulpet dig med at tage den rigtige beslutning med hensyn til køb af cykelhjelm.
ForhandlerTotalprisLæs mere
315,00 Til forhandler
338,13 Til forhandler
339,00 Til forhandler
 • En af de mest populære cykelhjelme til børn hos flere forhandlere
 • Vægt: 200 g
 • MIPS: Nej

Abus Anuky er en af de mange gode produkter fra brandet Abus. Et brand, som har vundet adskillige priser og tests. Abus er blevet en af de helt store spillere på markedet, når det kommer til sikkerhed generelt. Abus Anuky er en model lavet til børn. Cykelhjelmen er designet ud fra formål om øget sikkerhed for barnet. Modellen er samtidig designet til at levere maksimal komfort. Et produkt, som opfylder krav til cykelhjelme i form af synlighed, beskyttelse og komfort. Abus har med andre ord sat sig forrest på markedet med hensyn til at lave en cykelhjelm med høj sikkerhed til børn.

Cykelhjelmen fra Abus giver barnet ekstra beskyttelse gennem den såkaldte in-mold-konstruktion i hjelmen. En særlig foring, som sørger for at barnet får ekstra beskyttelse mod hårde slag ved et eventuelt styrt. Abus Anuky er på samme vis designet med ekstra foring i hjelmens pande- og nakke-regioner. Modellen er ligeledes udstyret med et stort LED-lys på bagsiden. På den måde kan barnet bedre ses i trafikken i mørke. Et lys, som er integreret i hjelmen. Hjelmen sørger for udmærket ventilation gennem seks huller i hjelmen. Modellen fra Abus er mindre ventilerende end andre modeller på markedet. Med andre ord er det sikkerhed, som produktet vinder på.

Abus Anuky er særligt henvendt til børn grundet hjelmens størrelse. En størrelse, som kan varieres i takt med, at hovedformen vokser hos barnet. En drejeknap i nakken giver muligheden for løsning og stramning af hjelmen efter eget behov. Produktet fra Abus er samtidig udsmykket med et tegneseriemotiv. Et af de kendetegn, som gør, at produktet skiller sig ud fra andre i børnekategorien. Abus Anuky er udstyret med et hagespænde, som er simpelt at betjene for børn. Der er samtidig indbygget insektnet i hjelmen. En konstruktion, som gør produktet ekstra anvendeligt om sommeren; på samme måde til ferie i udlandet.

Kort sagt så kan vi føle os meget trygge, når vi sender barnet afsted med Abus Anuky på hovedet. Produktet er kvalitetssikret og testet. Abus er kendt for sit store fokus på sikkerhed. Produktet er omvendt en af de dyrere hjelme inden for børnekategorien. På trods af det er produktet ét af markedets mest populære. Vi kan finde Abus Anuky hos en række forhandlere herhjemme. Det er bl.a. hos cykler.dk, cykelpartner.dk og cykelexperten.dk. Hos disse forhandlere kan vi være heldige at få gode tilbud på produktet.

Mustang Urban Cykelhjelm – den populære hjelm til kunden på budget
ForhandlerTotalprisLæs mere
159,95 Til forhandler
 • Populær og billig cykelhjelm i sammenligning med andre produkter på markedet
 • Vægt: 255 g
 • MIPS: Nej

Mustang Urban er en cykelhjelm til os, som er på budget i forhold til cykelhjelme. En særligt populær model, som vi bl.a. kan købe i forbindelse med indkøb af dagligvarer i Coops butikker. Mustang er et dansk brand, som både producerer cykler og cykeludstyr. En mulighed for at nyde de gode tider på en cykel til en lavere pris, end hvis vi køber nede hos den lokale cykelforretning. Mustang leverer kvalitetsudstyr, som er godkendt inden for en række EN-standarder for kvalitet og sikkerhed.

Mustang Urban vinder på sit sikre design til en konkurrencemæssig pris – til fordel for os som forbrugere. Produktet fås i mange farver. På den måde kan vi få lige netop den cykelhjelm, som passer til vores stil. Mustangs sortiment af cykelhjelme er stort. Mustang Urban er således kun én af mange i sortimentet. En særligt populær model blandt forbrugerne med anmeldelser i topklassen. Produktet fra Mustang kan både bruges af børn og voksne. Cykelhjelmen har en simpel løsning med hensyn til at stramme til og fra. På den måde kan vi indstille hjelmens greb til vores behov på turen. Cykelhjelmen er relativt let i sammenligning med andre i denne cykelhjelm test. Men knap så robust. En hjelm, som ikke tynger os ned med høj vægt.

Cykelhjelmen fra Mustang er som sagt testet og godkendt ud fra europæiske standarder. Det er således et sikkert produkt til os selv eller børnene. Mustang Urban er uden MIPS-design modsat andre produkter i testen. Cykelhjelmens niveau af sikkerhed er derfor ikke på højde med de lidt dyrere modeller. Hjelmen fra Mustang sikrer vores hoved mod slag i forbindelse med fald. Men i forhold til at sikre mod potentielle hjernerystelser, så er produkter med MIPS mere attraktivt.

Det danske brand Mustang leverer muligheden for at købe en god cykelhjelm til fordelagtige priser. Er vi medlem af Coop i forvejen, så kan vi anskaffe varen endnu billigere i et utal af forretninger. Vi kan også bestille produktet online hos shopping.coop.dk. Vi har utallige muligheder for at få fat i det populære produkt til kunden på budget.

Testvinder – Cykler.dk
Testvinder – iForm.dk
Abus Urban-I 2.0 Hjelm, Velvet Black
ForhandlerTotalprisLæs mere
450,50 Til forhandler
457,00 Til forhandler
559,00 Til forhandler
 • En testvinder hos bl.a. cykler.dk og iForm.dk.
 • Vægt: 280 g
 • MIPS: Nej

Abus Urban v.2 er en cykelhjelm med store kvaliteter for én stor gruppe af mennesker. På den måde er produktet også blevet udråbt til testvinder på siden cykler.dk. Et produkt, som er særligt populært på markedet; særligt fordi hjelmen kan bruges både af mænd og kvinder. En cykelhjelm med stor appel til de mange hverdagscyklister, som præger gadebilledet. Denne model fra Abus er en udvikling af den lige så populære Abus Urban I. En model, som på samme måde som dens efterfølger har vundet diverse tests og stor popularitet.

Abus Urban v.2 er det nyeste fra brandet Abus; et brand med stort fokus på sikkerhed og komfort for brugerne. Cykelhjelmen har bl.a. en integreret LED-baglygte, som lyser op i trafikken. På den måde kan bilerne nemmere se cyklisten i mørke. Funktionen er ganske simpelt aktiveret med blot ét enkelt klik på knappen bagpå. Cykelhjelmens fokus på øget sikkerhed kommer til udtryk i in-mold-konstruktionen. En særlig type foring, som skal beskytte hovedet ekstra mod diverse slag fra styrt. På den måde kan hovedet blive skånet for de værste eftervirkninger i tilfælde af uheld.

Cykelhjelmen fra Abus er en cykelhjelm, der ventilerer hovedbunden særligt godt. Cykelhjelmen har 17 ventilationshuller, som sikrer frisk luft og mindre grad af indelukkethed på toppen. Et godt system til de varme sommerdage eller cykelferien sydpå. Abus Urban v.2 er en letvægtshjelm med sine blot 250-280 g. Modellen kan købes i flere størrelser, hvilket forklarer variationen. Modellen fra Abus kan nemlig bruges af både juniorer, kvinder og mænd. En spændingsmekanisme i nakken sørger for, at vi nemt og enkelt kan justere hjelmens greb om hovedet. Produktet er samtidig også designet med justerbare og ekstra bløde remme. Abus Urban v.2 sikrer os komfort sammen med øget sikkerhed.

Produktet fra Abus er ikke designet med MIPS-konstruktionen. Men cykelhjelmen er på den anden side billigere end mange af modellerne med MIPS. Abus’ fokus på sikkerhed gør, at vi stadig kan være ganske trygge ved at anvende modellen. Abus Urban v.2 er bl.a. testet og godkendt ud fra europæiske kriterier for sikkerhed. Cykelhjelmen fra Abus kræver ikke særlig vedligeholdelse. Men det er fordelagtigt at tørre indersiden af med en fugtig klud fra tid til anden. Produktets indvendige puder kan også aftages til grundigere rengøring. Produktets LED-lampe skal med tiden også forsynes med et nyt batteri.

Cykelhjelmen kan købes hos en række forhandlere ud fra sin store popularitet. Prisen på produktet ligger i midten med hensyn til prisklasse. På den måde kan et stort antal af potentielle brugere være med. Vi kan med fordel købe produktet hos bl.a. cykler.dk, cykelpartner.dk og cykelexperten.dk. Her får vi rimelige leveringsbetingelser samt tilbud på produkter i særlige perioder. Det handler om at være opmærksom på siderne.

Den bedste cykelhjelm på markedet?

Vi har i denne cykelhjelm test præsenteret en række af gode produkter på markedet. Cykelhjelme, som er særligt populære blandt kunderne, eller som er blevet fremhævet i diverse tests. Men at vælge cykelhjelm handler mest om vores individuelle behov inden for behov og pris. En ligning, som skal gå op i forbindelse med valg af cykelhjelm. Vi har således både præsenteret produkter i den høje og lave ende af prisskalaen. Vi har bl.a. ud fra testen her fokuseret på at gøre forskellene tydelige. At vælge den billige model betyder, at vi kan spare penge ved køb af cykelhjelm. Vi får et produkt, som beskytter os i trafikken til et mindre beløb i sammenligning med markedets andre produkter i den høje ende af prisskalaen. Omvendt så giver vi afkald på øget sikkerhed og komfort ved at købe billigt. Ønsker vi maksimal sikkerhed, så bør villigheden være til at købe cykelhjelme med MIPS-system. En anordning, som forsikrer os mod skader i langt større grad end de helt billige modeller.

Vi har også muligheden for et kompromis mellem pris og kvalitet. Det er f.eks. i form af cykelhjelmene fra Abus. Her ser vi et middelpunkt i forhold til komfort og sikkerhed. Et populært valg. Valg af cykelhjelm handler om vores aktiviteter på cyklen. Cykelhjelmenes vægt og ventilation er et stort aspekt af at vælge den rigtige cykelhjelm. Kører vi på racercykel, så vil lav vægt og høj sikkerhed være ideelt. Den lave vægt behøver vi ofte ikke i forbindelse med hverdagscykling til og fra arbejde. Med andre ord er der mange valg. Vi håber, at denne cykelhjelm test har hjulpet dig med at tage den rigtige beslutning med hensyn til køb af den bedste cykelhjelm.

Relaterede artikler

Idéer til din virksomheds markedsføring
Sport og fritid No Comments

Idéer til din virksomheds markedsføring

Idéer til din virksomheds markedsføring Er det dig, der er ansvarlig for din virksomheds markedsføring, men er du helt tom for idéer? Her er 4 ting, du let kan købe…
Sport og fritid No Comments

Mr Green Casino app anmeldelse

Mr Green Casino har inviteret nogle af de bedste spiludviklere og samlet dem i en platform, der slår alt, hvad man før har set og som tilbyder en uovertruffen spiloplevelse.…
Vil du gerne forbedre dine vaner?
Sport og fritid No Comments

Vil du gerne forbedre dine vaner?

 Når den 1. januar er passeret, så er der mange som har en lang liste klar over diverse nytårsfortsæt som de gerne vil gennemføre. For nogle handler det om at…
Guide: Sådan finder du motivationen til at komme i gang med at træne
Sport og fritid No Comments

Guide: Sådan finder du motivationen til at komme i gang med at træne

New year, new me. Hvert eneste år omkring nytår, er der rigtigt mange mennesker, som forsøger at forbedre nogle ting i deres liv, eller stoppe nogle dårlige vaner. Mange mennesker…
3 tips til at komme i gang med at træne igen
Sport og fritid No Comments

3 tips til at komme i gang med at træne igen

Hvis du er en af dem, som er gået helt i stå med træningen, så er du nok ikke den eneste. Mange mennesker betaler mange penge hver måned for et…
Tid til sport og fritid
Sport og fritid No Comments

Tid til sport og fritid

Det er vigtigt at kunne tage en pause fra hverdagens travlhed. For at kunne få fornyet energi til sin dagligdag, kan det være en ide at sørge for at give…
Sport og fritid No Comments

Test af romaskiner – kom i god form med den bedste romaskine i test

Mange kender romaskinen fra fitnesscentret og forbinder den sandsynligvis med den populære sportsdisciplin roning, som maskinen naturligvis også har sit afsæt i. Romaskinen er dog egnet til meget mere og…
Sport og fritid No Comments

Den ultimative crosstrainer test – de bedste crosstrainere i test (2020)

Vil du gerne kunne træne og forbedre din kondi derhjemme? Så er en crosstrainer til hjemmebrug lige noget for dig. Så kan du træne, lige når du vil. Inden for…