Router-test – Find den bedste trådløse router i 2020

3. oktober 2019 april 28th, 2020 No Comments af

Hvilke er de bedste trådløse wi-fi-routere på markedet i Danmark i 2019? Vi har lavet en trådløs router-test, der forhåbentligt kan hjælpe dig med at besvare det spørgsmål.

En router er i dag et helt essentielt element i vores hjem, da vi efterhånden ikke kan leve uden vores trådløse internetforbindelse. Så derfor er det også vigtigt, at vi får den bedste router til vores behov.

Og netop de forskellige behov, vi har, når det kommer til at finde den bedste wi-fi-router, kan variere meget os imellem. Derfor har vi også i vores test af trådløse routere forsøgt at skabe en balance mellem de routere, som vi har kigget på. Netop så vi kan tage højde for, at vi alle har forskellige ønsker til vores internetroutere.

Det har ført til, at vi ikke bare har valgt de absolut dyreste og nyeste trådløse routere på markedet, da disse ofte er i en prisklasse, som kun de færreste kan arbejde med. Vores test har i stedet til formål at finde de bedste trådløse routere i 2019 til den almene forbruger.

Vi anbefaler derfor også, at du gør dig grundige overvejelser om, hvad du skal bruge en ny trådløs router til, da der således nemlig er større sandsynlighed for, at du ender med den bedste trådløse router til netop dine behov. Samtidig undgår du også at ende med en trådløs router, der er enten for dyr eller for billig.

Uanset om du ender med at benytte vores router-test til at finde lige præcis den router, som du gerne vil have, eller du bruger vores test af trådløse routere som inspiration, så håber vi, at du finder den brugbar.

ZyXel NBG-418Nv2 Trådløs Router
ForhandlerTotalprisLæs mere
191,00 Til forhandler

Som sagt så ønsker vi at inkludere routere i flere forskellige prisklasser, da det ikke er alle, der f.eks. har brug for at kunne spille online, eller alle, der har behov for at kunne være massevis af folk online på samme tid. Og derfor starter vi også med den billigste trådløse mulighed i vores router test.

ZyXel NBG-418Nv2 er en billig trådløs router, der dog uden problemer kan klare familiens internetbehov. Denne trådløse wi-fi-router leverer en imponerende dækning og en rigtig god hastighed, når man tager dens pris i betragtning.

Den trådløse router fra ZyXel er mere end bare en billig wi-fi-router

Prisen er den primære faktor, der gør denne trådløse router fra ZyXel til sådan et godt køb. Det vil vi slet ikke lægge skjul på. Men denne billige internet-router er en ganske god trådløs router, der klarer alt det, som det forventes, at den skal kunne.

Som sagt har prisen virkelig en vigtig betydning, når vi kigger på denne trådløse router, men det er kun, fordi den grundlæggende kvalitet er på et niveau, hvor prisen gør denne billige router til den bedste router i sin prisklasse.

Den trådløse ZyXel-router klarer en meget imponerende hastighed

Det giver jo ikke mening, hvis vi udelukkende udvalgte den trådløse router fra ZyXel, pga. at den er billig. Så lad os straks kaste os over det, som de fleste går op i, når de kigger på internet-routere. Nemlig hastigheden.

ZyXel-routeren klarer her en meget flot samlet hastighed på op til 300 Mbps. Meget imponerende for dens kompakte størrelse og lave pris. De 300 Mbps giver masser af båndbredde til hele familien, så alle uden problemer kan browse og streame film og serier.

Og som en smart bonus så kommer wi-fi-routeren med en funktion, der lader dig tilpasse brugen af båndbredden. Dermed kan du isolere store dele af hastigheden til f.eks. dig selv, hvis du ønsker at foretage krævende ting online, som eksempelvis online-gaming. Vi anbefaler dog, at du bruger et Ethernet-kabel, når du vil spille online, da der kan mistes en del signalstyrke ved at bruge routeren trådløst.

Billig trådløs router, der giver god dækning og fin sikkerhed

Den trådløse router har to overraskende kraftfulde antenner, der forstærker det trådløse wi-fi-signal ud i dit hjem. Antennerne udsender wi-fi-signalet i alle retninger, og det gør den trådløse router ideel til at blive placeret centralt i dit hjem, så du er sikret, at du opnår den bedste dækning.

ZyXel-routeren har også en fin sikkerhed, der til fulde lever op til kravene hos den almene bruger. Derudover er sikkerheden meget nem at iværksætte, da den trådløse router kommer med Wi-Fi Protected Setup, kaldet WPS, der lader dig etablere wi-fi-routerens indbyggede sikkerhedsfunktion med blot et enkelt tryk på en knap.

Den billigste router i vores router-test er et godt køb

Vi ønsker ikke at prøve på at ophæve den trådløse ZyXel-router til noget, den ikke er. Den er en meget billig wi-fi-router, og den kan slet ikke matche visse af de andre trådløse routere i vores router-test, men dette er også helt ok. For sammenligner vi prisen med kvaliteten af routeren, så går det op i en højere enhed. Har du ikke de vildeste krav til din internetforbindelse, eller er din bolig af en mindre størrelse, jamen så kan ZyXel NBG-418Nv2 sagtens klare disse opgaver. Den er kraftfuld nok til at håndtere streaming – og bruger du en kabelforbindelse til den, så kan du sågar også spille online.

Så er dine behov til en trådløs router af en mere beskeden karakter, så er prisen og kvaliteten på denne trådløse router bestemt nok til, at du bør kigge på den en ekstra gang. Vi synes godt om, hvad denne wi-fi-router kan, og den udgør et godt sted at starte i vores test af de bedste trådløse routere.

Specifikationer for ZyXel NBG-418Nv2 Trådløs Router:

 • Mærke: ZyXel
 • Hastighed: 300 Mbps
 • Trådløst netværk: WiFi-4 (802.11b/g/n)
 • Antenner: Ja (2 stk.)
 • Porte: 1 x WAN, 4 x LAN
 • Kryptering: WPA-PSK, WPA2-PSK, 128-bit WEP, 64-bit WEP

Køb ZyXel NBG-418Nv2 Trådløs Router her:

ASUS RT-AC68U
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.109,95 Til forhandler

ASUS RT-AC68U – Testvinder hos Techradar, Cnet og Alt om DATA

Den næste trådløse router, der klarede sig godt nok til at blive fremhævet i vores test af trådløse routere, er en bedst i test-router hos de internationale teknologimagasiner Techradar.com og Cnet.com og danske Alt om DATA. ASUS RT-AC68U er ikke en billig trådløs router, men den er simpelthen bare virkelig god.

Og denne wi-fi-router fra ASUS er virkelig en router, der har, hvad der skal til for at levere på allerhøjeste niveau. Dog skal det her nævnes at for at få det optimale ud af alle routerens funktioner, så skal man nok være ret erfaren i brugen af internetroutere. For denne trådløse router er designet med henblik på ekspertbrug. Vi mener dog, at den stadig er berettiget en plads blandt vores udvalgte routere i denne router-test, netop fordi den er så god til det, den gør.

Dette er routeren til dig, der stiller store krav

Der er virkelig ikke blevet gået på kompromis med noget i ASUS RT-AC68U, der er perfekt til dig, der ved bare lidt ud over det normale om brugen af routere. Dog er det vigtigt her at pointere, at selve opsætningen er dejligt nem, og den kan hurtigt og sikkert udføres af alle. Du kan have denne trådløse router klar til brug på blot 30 sekunder.

Ser vi bort fra, at nogle af de mere specialiserede funktioner kan være lidt svære at forstå og bruge optimalt, så kan vi i stedet glæde os over, at wi-fi-routeren har nogle rigtig gode standardindstillinger, så den til fulde kan klare opgaven som internetrouter for stort set alle. Vi vil være så frække at sige, at medmindre du er virksomhedsdrivende eller professionel gamer, så behøver du ikke at bekymre dig om de lidt kringlede ekstra funktioner.

Brugervenligheden er helt i top, hvis du lader wi-fi-routeren bestemme selv

Som nævnt så kan ASUS-routeren være klar til brug på blot 30 sekunder. I denne form sætter den sig selv op i en standardudgave, der er ideel for stort set alle. Routeren har nemlig smarte funktioner, der sørger for, at denne standardindstilling leverer den bedste overordnede trådløse netværksløsning i dit hjem.

F.eks. har den trådløse router en egenskab, som ASUS kalder AirRadar. Dette er en smart og automatisk funktion, der registrerer, hvordan signalet fra wi-fi-routeren fordeles ud i dit hjem. Efter at have analyseret netværksdækningen, så sørger denne funktion helt selv for at optimere forbindelsen lige præcis der, hvor den ikke leverer, som den skal.

Ydeevnen er en bedst i test-router værdig

ASUS-routeren leverer en imponerende hastighed på helt op til 1900 Mbps takket være et dual-band-system med en 5 GHz frekvens og en 2,4 GHz frekvens. Dual-band systemet lader dig samtidig også bruge 2,4 GHz-frekvensen til at opnå en individuel hastighed på 450 Mbps.

Takket være den unikke Broadcom TurboQAM-teknologi kan internetrouteren forstærke 2,4 GHz-frekvensen hos kompatible 802.11n-enheder, hvilket betyder, at 2,4 GHz-frekvensen får et løft i ydeevnen til 600 Mbps. Så der er altså mere end rigeligt kraft at komme efter, uanset hvilken frekvens du bruger.

En testvinder-router, der lever helt op til forventningerne

Vi forstår til fulde, hvorfor ASUS RT-AC68U blev kåret som testvinder. Den kommer med mange imponerende funktioner, der optimerer dit wi-fi-netværk, og samtidig lader den dig sågar optimere dette endnu mere, hvis du føler, at du har evnerne til det.

ASUS RT-AC68U-routeren har været på markedet i lidt tid efterhånden, men det er faktisk kun en god ting. Det betyder nemlig, at du i dag kan få en af markedets allerbedste routere til en væsentlig billigere pris. Blot fordi den ikke er spritny. Og her vil vi gerne lige understrege, at denne trådløse router stadig fuldt ud har, hvad der skal til, for at vi synes, at den hører hjemme blandt de udvalgte i vores trådløse router-test.

Specifikationer for ASUS RT-AC68U:

 • Mærke: ASUS
 • Hastighed: 1900 Mbps
 • Trådløst netværk: WiFi-5 (802.11b/g/n/ac)
 • Antenner: Ja (3 stk.)
 • Porte: 1 x WAN, 4 x LAN
 • Kryptering: WPA-PSK, WPA2-PSK, 128-bit WEP, 64-bit WEP

Køb ASUS RT-AC68U her:

www.gucca.dk

Google WIFI Trådløs Router
ForhandlerTotalprisLæs mere
891,00 Til forhandler
1.199,95 Til forhandler

Den trådløse Google WIFI-router er en rigtig flot og rigtig god trådløs router, der har flere smarte funktioner, der gør, at den er svær at komme udenom i en wi-fi-router-test. Dette understreges ikke mindst af, at den allerede er blevet kåret som routeren, der er bedst i test hos internationale teknologimagasiner som f.eks. Techrader.com, Cnet.com, PCWorld m.fl. Og det er især Google WIFIs nyskabende ideer, der får megen ros med på vejen herfra.

Minimalistisk og stilfuld trådløs router, der passer utrolig godt ind i din indretning

De små, hvide Google WIFI-routere er meget flotte, og de er som skabt til det moderne skandinaviske hjem takket være deres minimalistiske stil. Og dette er en fordel, for så kan du placere Google WIFI-routeren lige præcis der, hvor det passer dig, uden at den kommer til at genere.

Inden vi går videre til de mere praktiske grunde til, hvorfor vi mener, at Google WIFI-routeren har fortjent at blive fremhævet i vores router test, så er det dog vigtigt at vide om Google WIFI, at dette kun er en router. Dvs. for at bruge den skal den forbindes til et modem. Dette er ikke noget problem overhovedet, og det er utrolig nemt at gøre Google WIFI klar til brug via den inkluderede app.

Google WIFI er et såkaldt Mesh-netværk

En enkelt Google WIFI-router er som nævnt en lille og kompakt internetrouter, og den er optimal til brug i et mindre hjem som f.eks. en lejlighed. Men det betyder ikke, at du ikke kan bruge Google WIFI, hvis du bor i hus. Google WIFI er nemlig, hvad der kaldes et Mesh-netværk.

Det betyder, at du kan forbinde din Google WIFI-router til dit modem, hvorefter den hjælper med at sende netværkssignalet ud i dit hjem. Har du et stort hjem, så kan du ved at have en eller flere ekstra Google WIFI-routere sikre, at dit trådløse internet effektivt dækker hele dit hjem. Dermed kan du uden problemer bruge det samme netværk over det hele, uden at du skal ud i at bruge flere forskellige netværk forskellige steder i dit hjem.

Det er utroligt nemt at styre takket være den brugervenlige app

Takket være den tilhørende Google WIFI-app bliver dit hjemmenetværk helt utroligt nemt at styre. Direkte via appen kan du f.eks. hurtigt tjekke, hvem der er tilsluttet dit internet, foretage fejlfinding af problemer, oprette et gæstenetværk, foretage en hastighedstest og meget mere. Derudover giver appen dig også en hurtig oversigt over, hvor meget f.eks. dine børn bruger internettet. Og du kan bruge appen til at begrænse, hvornår og hvor meget de må bruge internettet.

Du får også et mere overskueligt overblik over dit internets mere avancerede funktioner, så du har nemmere ved at personliggøre dit netværk, så det passer bedst til dig og dine behov. F.eks. kan du prioritere forskellige enheder i dit hjem, så dit TV eksempelvis får mest opmærksomhed, hvis du vil streame en film, eller din computer kan få lidt ekstra online-kræfter, når du vil spille online med dine venner.

Google WIFI-routeren er flot og har flere praktiske funktioner, men den er ikke et modem

Vi kan virkelig godt lide det moderne, men afdæmpede og stilrene design, der betyder, at du sagtens kan lade routeren stå fremme. Derudover er den meget kompakt, så vil du placere den på reolen, er det heller ikke et problem.

Men vi er nødt til at understrege, at Google WIFI-routeren ikke i sig selv kan fungere som et modem, ligesom visse andre routere i vores trådløse router-test kan. Det betyder, at du skal forbinde Google WIFI-routeren til dit modem, og den trådløse router vil så sørge for effektivt at sende dit netværkssignal ud i dit hjem. Dermed er Google WIFI-routeren afhængig af, hvilken hastighed dit modem er i stand til at håndtere, men selve Google WIFI-routeren er i stand til at håndtere selv meget store dual-band-hastigheder, så du skal ikke blive nervøs for den lille trådløse routers evner.

Specifikationer for Google WIFI Trådløs Router:

 • Mærke: Royalty Line
 • Hastighed: 1200 Mbps
 • Trådløst netværk: WiFi-5 (802.11b/g/n/ac)
 • Antenner: Nej
 • Porte: 1 x WAN, 1 x LAN
 • Kryptering: WPA2-PSK;TLS

Køb Google WIFI Trådløs Router her:

Linksys EA7500 Max-Stream AC1900 Wi-Fi Router
ForhandlerTotalprisLæs mere
749,00 Til forhandler
1.976,50 Til forhandler

Denne trådløse Linksys-router er lidt af et monster, og det gør den ideel til brug til online-gaming på et meget højt niveau, hvor kun det bedste udstyr er godt nok. Og det smarte MU-MIMO-system gør det muligt at udnytte routerens store kapacitet optimalt, hvis man er flere personer, der vil gøre krav på store dele af netværksforbindelsen.

Streaming i 4K og online-gaming er intet problem for denne trådløse router

Med Linksys EA7500 wi-fi-routeren kan du uden problemer streame film og serier i 4K på flere enheder, såsom dit TV, din computer eller din tablet, på samme tid, uden at du vil komme til at opleve forsinkelser eller andre problemer med dataoverførslen.

En 1,4 GHz dual core-processor sammen med en MU-MIMO-funktionalitet sikrer dig en samlet hastighed på helt op til 1900 Mbps. Sammen med de to dedikerede wi-fi-bånd betyder det, at du med denne router uden problemer kan dele din internetbrug op, så der gnidningsfrit kan streames en 4K-film på TV’et i stuen, alt imens der games online på computeren.

Dette er den bedste trådløse router, når der skal gøres mange ting på én gang

Den høje hastighed og den smarte opdeling af ressourcekrævende online-opgaver er ensbetydende med, at du med denne trådløse Linksys-router kan være sikker på, at alle dine online-enheder, som Smart TV, bærbar computer, spillekonsol, smartphone osv., sagtens kan være på nettet på samme tid, uden at nogen af dem vil have problemer med internethastigheden.

EA7500 wi-fi-routeren er testet til uden problemer at kunne klare 12 aktive og ressourcekrævende enheder online på samme tid, og af disse kan hele seks af dem streame video i 4K-kvalitet, uden at det vil kunne mærkes på nogen af enhederne.

Vær som det eneste blot opmærksom på, at routeren selvfølgelig ikke kan klare mere end din internetforbindelse. Dermed mener vi, at er din internetforbindelse dårligere end den trådløse routers egenskaber, så vil end ikke en router af denne kvalitet kunne det, som den normalt ville kunne. Derfor er denne trådløse router også optimal til stærke internetforbindelser, og vi mener, at det er en af de bedste routere til fibernet-forbindelser, som du kan få til prisen.

Den trådløse router kan optimere en svag internetforbindelse

Hermed skal ikke forstås, at den trådløse router kan gøre din internetforbindelse bedre, end den er. I stedet menes der, at Linksys EA7500 er i stand til – takket være dens kraftfulde antenner, stærke processor og smarte funktioner – at sikre, at dit wi-fi-signal bliver betydeligt styrket. Så du dermed er sikret en komplet og fuldkommen dækning, der til fulde lader dig udnytte din internetforbindelse, uanset hvor i hjemmet du befinder dig.

Men selvom Linksys-routeren er meget avanceret, så er den faktisk ganske nem at bruge. Brugervenligheden i den tilhørende software er på et niveau, hvor alle kan være med. Og det er kun de mest specielle og ekstreme funktioner, der kan være lidt svære at forstå. Overordnet set så er det meget ligetil at dele båndbredde og f.eks. at prioritere visse enheder, så vi synes meget godt om brugervenligheden generelt.

Med denne trådløse router behøver du kun én router – selv i et stort hjem

Du skal slet ikke være nervøs for, om denne trådløse router vil være i stand til at sikre en god netværksdækning i hele dit hjem. Routeren har i test bevist, at den sagtens kan klare at sikre en dækning på en afstand af hele 18 meter (officielt kan den dække endnu mere, men dette blev ikke testet).

Det bedste ved den store dækning er, at der ikke var nogen problematiske fald i hastigheden, og forbindelsesstyrken var praktisk talt uændret, hvilket er meget imponerende. Skulle du mod al forventning opleve, at der er dårligt signal, så kan du via den smarte beamforming-teknologi indstille en eller flere antenner til at kaste et koncentreret signal imod dette sted, så selv disse steder vil opleve den samme gode dækning som resten af dit hjem.

Linksys EA7500 er virkelig prisen værd

Linksys wi-fi-router er virkelig en god og kraftfuld internetrouter, der sikrer dig en sublim hastighed og en virkelig god netværksdækning. Det skal siges, at der på markedet findes trådløse routere, der hver især kan gøre dette bedre end denne Linksys-router, men de er simpelthen også dyrere.

Linksys EA7500-routeren er bestemt ikke billig, men det er en rigtig god router, der vil forblive god og brugbar i lang tid. Der kommer nemlig til at gå lang tid, før den ikke længere kan være med på det højeste niveau. Derfor synes vi også, at prisen er fair nok – alt taget i betragtning.

Specifikationer for Linksys EA7500 Max-Stream AC1900 Wi-Fi Router:

 • Mærke: Linksys
 • Hastighed: 1900 Mbps
 • Trådløst netværk: WiFi-5 (802.11b/g/n/ac)
 • Antenner: Ja (3 stk.)
 • Porte: 1 x WAN, 4 x LAN
 • Kryptering: WPA2, 128-bit AES, WPA2-Enterprise, 128-bit WEP, 64-bit WEP, WPA

Køb Linksys EA7500 Max-Stream AC1900 Wi-Fi Router her:

www.skiftselv.dk
www.proshop.dk

Netgear Orbi WIFI System RBK50
ForhandlerTotalprisLæs mere
2.570,00 Til forhandler

Vi slutter vores test af de bedste wi-fi-routere med den måske flotteste router af dem alle sammen. Nemlig Orbi fra det amerikansk baserede Netgear. Netgear har udviklet modems og trådløse routere i efterhånden rigtig mange år, og det kan vi godt fornemme hos Orbi wi-fi-routeren, der ikke blot ser godt ud, men som også klarer sig rigtig godt, når vi ser nærmere på, hvad den egentlig kan.

Takket være tri-band har Orbi-routeren en hastighed i en helt anden liga

En samlet hastighed på 3000 Mbps. 3000! Sammenlignet med de øvrige routere i vores router-test, så er det her noget af en stigning. Orbi-routeren er i stand til nå så høj en samlet hastighed, fordi den har et tri-band-system, hvilket betyder, at den kan dele internetforbindelsen over tre forskellige frekvenser, og dette giver den en højere samlet hastighed.

Da Netgear Orbi-routeren blev lanceret, var det den første tri-band-router, der var designet til privatbrug, hvilket gjorde den til noget af et unikum. Nu om dage findes der flere tri-band-routere på markedet, men de fleste af dem kan enten ikke matche Orbi-routerens rigtig gode dækning eller koster væsentligt mere.

Orbi er ikke én trådløs router, men et system med to enheder

Netgear Orbi er faktisk ikke en router, men et wi-fi-system, der bl.a. indeholder en router. Dette betyder, at Orbi er delt i to dele, der i princippet begge fungerer som en router. Hoveddelen tilsluttes til dit modem og tager imod internetforbindelsen, som den så sender ud i dit hjem. Samtidig sender den internetforbindelsen videre via en særlig kanal, der kun er reserveret til at dele internetforbindelsen med den anden Orbi-enhed, der bliver kaldt en satellit. Den satellit virker så som endnu en trådløs router, der øger det område, som dit trådløse netværk nu kan dække, kraftigt.

Faktisk kan Orbi-systemet dække helt op til 350 m2. Og fordi internetforbindelsen deles via en dedikeret kanal, så vil signalstyrken ikke blive svækket, når den kommer til eller sendes fra satellitenheden. Så man får ekstra dækning, uden at man mister styrke. En virkelig smart løsning.

Orbi kan håndtere alt, som selv den store familie kan udsætte den for

Som vi bemærkede længere oppe i vores router-test, så afhænger alle disse routeres hastigheder af din internetforbindelse. Og for at få det maksimale ud af Orbi-routeren, så skal du have en god forbindelse.

Orbi kan som nævnt klare en samlet hastighed på hele 3000 Mbps, og den kan effektivt dække 350 m2. Så har du en stor familie, hvor I elsker streaming af film og serier i den bedste kvalitet og online-gaming, så er I godt dækket ind med Orbi, der har masser af båndbredde til at håndtere jer alle sammen, uden at I vil opleve problemer med forbindelsen eller med internethastigheden.

Netgear Orbi er i en klasse for sig

Netgear Orbi-routeren er en virkelig god router – isoleret set er det den bedste router i vores test af trådløse routere. Men denne trådløse router er ikke overraskende heller ikke helt billig. Vi synes dog helt bestemt, at prisen til fulde opvejes af den gode forbindelse, høje hastighed og imponerende effektive netværksdækning. Og derfor mener vi også, at Orbi-routeren har en fornuftig pris i forhold til dens sublime kvalitet.

Specifikationer for Netgear Orbi WIFI System RBK50:

 • Mærke: Netgear
 • Hastighed: 3000 Mbps
 • Trådløst netværk: WiFi-5 (802.11b/g/n/ac)
 • Antenner: Nej
 • Porte: 1 x WAN, 3 x LAN
 • Kryptering: WPS, 64-/128-bit WEP; WPA/WPA-2 PSK/Enterprise

Køb Netgear Orbi WIFI System RBK50 her:

www.wupti.dk

Baggrunden for vores trådløse router-test

Routeren er i dag, som vi nævnte i starten, en uundværlig del af vores hjem. Hvilket også er grunden til, at vi mener, at det er vigtigt, at du ender med at finde den helt rigtige router til netop dine behov.

Vi mener, at de trådløse routere, som vi har valgt at fremhæve i vores test af de bedste routere, alle leverer på det punkt, der er allervigtigst for en trådløs wi-fi-router – nemlig kvaliteten. Med kvalitet mener vi her en god og solid trådløs internethastighed og dækning.

Denne kvalitet har vi efterfølgende sat op imod routerens pris, da vi gerne ville kunne præsentere dig for rigtig gode routere i flere prisklasser, så du dermed ville være i stand til at skabe dig et større overblik over, hvad det er, der er medvirkende til at gøre én router dyrere end en anden. Vores test af trådløse routere ville ingen værdi have, hvis vi ikke prøvede at lave den ud fra de problemstillinger, som almindelige forbrugere står med, hvor prisen i mange situationer er en afgørende faktor.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi ikke mener, at vi kan erklære visse routere for at være ”de bedste routere”, blot fordi de har høje overførselshastigheder og imponerende signalstyrke, hvis ikke de samtidig har en pris, der sammen med kvaliteten gør dem til noget særligt. Og heldigvis er der rigtig mange gode trådløse routere på markedet i dag, der både leverer en fremragende kvalitet og en fremragende pris. Så dette blev aldrig noget problem.

Den endelige udvælgelse af de trådløse routere, som vi har valgt at inkludere i vores test af de bedste trådløse routere i 2019, er sket på baggrund af uvildige tests foretaget af eksperter og anmeldelser fra forbrugerne.

Relaterede artikler

Alt om Nintendo Switch
Elektronik No Comments

Alt om Nintendo Switch

Nintendo Switch er en af de mest populære spillekonsoller i dag. I denne omfattende guide vil vi dykke ned i alle aspekter af Nintendo Switch, fra grundlæggende oplysninger til de…
Idéer til din virksomheds markedsføring
Elektronik No Comments

Hold din telefon som ny

Der findes ikke noget værre end synet af en stor, tyk ridse tværs henover en funklende, ny telefon… vi kender det alle sammen, og ved at det smerter dybt inde…
Elektronik No Comments

Er NFT’er blot en dille eller en moderne investering?

Det er svært at gøre sig helt klog på NFT’er. Er det bare det sidste nye skrig, fordi der nu engang altid skal ske noget nyt, eller bliver NFT’er investeringsobjekter…
Sådan får du et bedre forhold til din smartphone
Elektronik No Comments

Sådan får du et bedre forhold til din smartphone

I dag har de fleste af os en smartphone, som vi er dybt afhængige af til kommunikation og til at få ordnet hverdagens gøremål. Men flere og flere af os…
Sådan beskytter du din computer, når du investerer online
Elektronik No Comments

Sådan beskytter du din computer, når du investerer online

Det er blevet helt utroligt nemt at investere online. Man kan blot bruge en online handelsplatform direkte fra sin computer eller telefon. Men det er indebærer desværre en risiko for…
Anmeldelse av AVG Antivirus
Elektronik No Comments

Anmeldelse av AVG Antivirus

Dersom du ikke allerede har et antivirusprogram på datamaskinen din, er det absolutt på tide å skaffe seg et. Antivirusprogram kan hjelpe mot ekstremt mye og kan også forlenge levetiden…
Derfor er det vigtigt at beskytte din computer med et antivirusprogram
Elektronik No Comments

Derfor er det vigtigt at beskytte din computer med et antivirusprogram

Du har nok allerede hørt det før, hvor vigtigt det er at beskytte sin computer og sine data. Men faktisk er der stadig mange, som ikke gør det. Cyberkriminalitet er…
Idéer til din virksomheds markedsføring
Elektronik No Comments

Sådan beskytter du din smartphone

De fleste ved, at det er en god idé at beskytte sin computer med malware ved at hente et antivirusprogram. Men faktisk kan det også være en god idé at…