Anmeldelse af Audials One 2021

7. marts 2021 No Comments af
Anmeldelse af Audials One 2021

Hører du til den store gruppe af danskere, der ikke kan leve uden musik, og som har de nyeste hits eller de udødelige klassikere kørende i baggrunden i bilen, i køkkenet eller på kontoret?

Når du vil have størst glæde af din favoritmusik, dine yndlingsfilm, videoer, TV og radioudsendelser, skal du vælge et softwareprogram, der giver dig flest streamingmuligheder, og som tillader dig at høre musik i bedste lydkvalitet.

Audials One 2021 er det perfekte valg for dig, der nægter at gå på kompromis med lyd, afspilningsmuligheder og fleksibilitet.

Download en test-udgave

Designet til den moderne forbruger

Vil du have maksimal frihed med din musik, videoer, optagelser og film er det afgørende, at du vælger et afspilnings- og downloadprogram, som tillader dig at lytte sange fra enhver enhed. Med Audials One kan du gemme alle dine yndlingssange– og film, så du kan afspille dem, selvom du ikke er koblet op til en netværksforbindelse. Og du kan afspille hver en sang eller optagelse fra de alle enheder, som du gør mest brug af på daglig basis.

Audials One 2021-versionen er gjort så brugervenlig som overhovedet muligt. Du behøver ikke at have erfaring med at downloade eller streame optagelser for at få masser af glæde af Audials One.

På kort tid kan du oprette og designe dine egne playlister, som matcher din livsstil. Med den smarte drag-and-drop funktion kan du overføre sange fra enhver musiktjeneste, som du normalt anvender til afspilningen. På samme måde kan du lave din helt egen filmsamling.

Effektive downloads

Audials gemmer alt, og hastigheden for downloads er hurtigere end nogensinde før. Det smarte ved programmet er, at det automatisk tilpasser sig din computers kapacitet. Det vil sige, at des mere plads der er på din enhed, des hurtigere går det.

Sammenlignet med forgængeren til 2021-verisionen fungerer downloadhastigheden cirka dobbelt så hurtigt. Har du playlister med musik, som sammenlagt strækker sig over 1 times varighed, vil downloadtiden af denne være omkring 2 minutter.

Gem musik i de ønskede formater

MP3, AAC, WMA, FLAC eller WAV?

Der er alle de populære og nye formater at vælge imellem, når du gemmer og downloader dine musikfiler. Det er ikke kun de velkendte og traditionelle formater såsom MP3, du præsenteres for som bruger af Audials One 2021. Du kan også gemme musik i de nyeste lydformater (herunder FLAC og WAV), der er elskede for deres ultrahøje opløsninger.

Audi åls arbejder for dig. Programmet er i stand til selv at aflæse, hvilket format der vil være mest passende i forhold til filen og den tjeneste, du downloader fra.

Skræddersyet til dig der elsker musik

Det er især musikelskere, der vil komme til at holde af Audi als One 2021. Du kan søge efter alverdens sange i søgefeltet, og du kan vælge imellem en række af de mest populære afspilningstjenester såsom Spotify, YouTube, Vimeo og Amazon Music. Med andre ord er der garanti for, at du lykkes med at finde frem til de sange, som du holder af og vil gemme på dine enheder.

Der er ingen begrænsninger på, hvor mange playlister du kan oprette. Når først dine sange er downloadet, kan du lytte til dem, hvor som helst og når som helst.

Nyd video og TV i bedste opløsning

Samme fleksibilitet og enkelthed som du kan se frem til med download og afspilning af musik, er også gældende, når det kommer til videoer og TV-optagelser. Audials kan få din browser til at afspille dine filer med imponerende, hurtig hastighed samtidig med registrering af filerne. Alle afspillede optagelser og videoer vil automatisk blive gemt på din computers harddisk, uden at kvaliteten går tabt.

Har du haft Audials før, vil du komme til at opleve visuelle forbedringer. Producenten af det populære downloadprogram har kraftigt forbedret billedopløsningen for alle typer af optagelser. På trods af den effektive downloadhastighed er der ikke ét billede, der går tabt.

Forbedret navigation der gør programmet let at anvende for enhver

Sammenligner du Audials One 2021 med forgængeren, vil du opleve en mere enkel og intuitiv navigation på den nyeste version af programmet. Det er lettere for dig at navigere rundt mellem de mange muligheder og funktioner i programmet. For dig der ikke har arbejdet med et downloadprogram som Audials før, har brugervenligheden alt at skulle have sagt i forhold til anvendelighed og oplevelse.

Øverst til højre kan du indtaste de sange eller videoer, som du ønsker at høre eller se.

Du kommer aldrig til at blive ”tabt” i programmet, selvom funktionerne er blevet udvidet. Øverst til venstre kan du til enhver tid orientere dig om, hvor du er.

Download en test-udgave

Relaterede artikler

Anmeldelse av AVG Antivirus
Elektronik No Comments

Anmeldelse av AVG Antivirus

Dersom du ikke allerede har et antivirusprogram på datamaskinen din, er det absolutt på tide å skaffe seg et. Antivirusprogram kan hjelpe mot ekstremt mye og kan også forlenge levetiden…
Derfor er det vigtigt at beskytte din computer med et antivirusprogram
Elektronik No Comments

Derfor er det vigtigt at beskytte din computer med et antivirusprogram

Du har nok allerede hørt det før, hvor vigtigt det er at beskytte sin computer og sine data. Men faktisk er der stadig mange, som ikke gør det. Cyberkriminalitet er…
Sådan beskytter du din smartphone
Elektronik No Comments

Sådan beskytter du din smartphone

De fleste ved, at det er en god idé at beskytte sin computer med malware ved at hente et antivirusprogram. Men faktisk kan det også være en god idé at…
Sådan finder du den rigtige computer
Elektronik No Comments

Sådan finder du den rigtige computer

For de fleste er computeren en stor del af hverdagen. Det er samtidig en større udskrivning. Derfor er det vigtigt, at man vælger den rigtige computer til ens behov. Her…
Guide: Det kan du lave på din nye computer
Elektronik No Comments

Guide: Det kan du lave på din nye computer

Har du fået ny computer? Skønt for dig! Internettets forunderlige verden er uendelig, og her kan du få rigtig mange sjove timer til at gå. Det kan være meget afslappende…
Sådan færdes du sikkert på internettet
Elektronik No Comments

Sådan færdes du sikkert på internettet

Da internettet nåede ud til almindelige mennesker for omkring 25 år siden var det intet mindre end en revolution. En ny verden åbnede sig, og man kunne sende post over…
din-guide-til-den-rette-tablet
Elektronik No Comments

Din guide til den rette tablet

Markedet bugner med lækker elektronik. En af de nyere elever i klassen er tablets. Den første af sin slags blev udviklet af Microsoft og kom på gaden i 2000. Populariteten…
Anmeldelse af Audials Movie 2021
Elektronik No Comments

Anmeldelse af Audials Movie 2021

Vil du have maksimal fleksibilitet og frihed, når det kommer til at nyde dine yndlingsfilm- og optagelser? Audials Movie 2021 er et populært program, der tillader dig at downloade alle…