Anmeldelse af Audials Movie 2021

7. marts 2021 No Comments af
Anmeldelse af Audials Movie 2021

Vil du have maksimal fleksibilitet og frihed, når det kommer til at nyde dine yndlingsfilm- og optagelser?

Audials Movie 2021 er et populært program, der tillader dig at downloade alle dine favoritvideoer, så du kan afspille dem til senere brug. Du kan gemme filerne i programmet, og det smarte er, at du kan downloade, mens du er i gang med at se en film eller afspille en optagelse på din computer.

Download en test-udgave

Programmet, der gør livet som filmelsker meget lettere

Nettet bugnet af film og videoer, og der findes efterhånden en masse forskellige streamingtjenester, som er kategoriseret i forhold til genrer.

Er du vant til at afspille film fra din computer, kender du med sikkerhed til behovet for at kunne gemme de bedste film, så du og kæresten eller børnene kan se dem senere. Tidligere har det været lidt af en prøvelse at finde dét program, som giver mulighed for at gemme optagelser i forskellige formater.

Siden Audials Movie 2021 blev lanceret, er det slut med at søge efter kreative løsninger. Med dette velfungerende og brugervenlige program kan du optage dine favoritvideoer via internettet, og du kan downloade optagelserne direkte på din computer.

Når filen er blevet downloadet, kan du frit bestemme, hvilket format optagelsen fremover skal gemmes i.

Det er uden betydning, om du downloader fra de mange filmportaler, eller om download sker fra Video on Demand (VoD).

Vælg videoformat der passer til kapaciteten på din computer

Det er en stor fordel for dig, at du selv bestemmer format. Vi har forskellige krav og ønsker til digitale enheder, og hvor meget de skal kunne yde. Om det skal være AVI, WMV eller MP4, afhænger af, hvilken enhed filen skal gemmes på.

Du finder flere programversioner af Audials, som kan konverteres til både mobil, computer og tablet. Vi har ofte en præference for, hvilken enhed vi foretrækker at se film og videoer med. Mens nogle holder af den lille Smartphone, ønsker andre en bredere skræm.

Det imponerende ved programmet er, at du ikke bliver mødt af begrænsning på, hvor mange film og optagelser du kan downloade og gemme.

Lav backup af dine DVD samling

DVD’erne er efterhånden ved at høre datiden til. Dog er der mange af os, som har et større samling DVD-film, som vi holder af og fortsat ønsker at kunne se. Du behøver ikke holde fast på din DVD-afspiller for at nyde alle favoritterne af film eller personlige optagelser.

Med Audials Movie 2021 kan du lave backup af alle dine favoritfilm og optagelser, som du vil gemme for livet.

Det er både let og effektivt at omdanne din fysiske DVD-samling til at blive filer i dit moderne softwareprogram. Når du sætter din DVD i computeren, skal du anvende DVD Ripper funktionen, så filmen på skærmen kopieres og gemmes automatisk.

Har du film eller optagelser på dine mobile enheder, kan du koble dem til computeren og overføre filerne.

Designet til både film- og musikelskeren

Umiddelbart kunne det lyde som om, at Audials Movie 2021 kun er for videoelskere. Sådan forholder det sig ikke i virkeligheden. Det populære program er lige så anvendeligt og betydningsfuldt for dig, der ikke kan leve uden musik hver dag.

Som du kender til fra live koncerter, spiller de visuelle og auditive indtryk perfekt sammen. Din musik bliver meget bedre og mere autentisk, når du kan se og opleve bandet.

Med Audials kan du gemme musikvideoer, og det er underordnet, om videoen er i Flash, eller om den er streamet. Kvaliteten af optagelsen er præcis den samme (både billede og lyd).

Du kan oprette playlister og fylde dem med sange, som du henter ned fra internettet. Er der koncertoptagelser eller numre, som du vil afkorte eller redigere, er dette også muligt. Ved brug af Audials Cutting Editor kan du ændre i dine musiknumre, når du har downloadet dem.

Du skal være opmærksom på, at det kun er muligt at redigere din musik i MP3 format.

Brugervenlig og nem navigation

Ét er at dit program gør det let for dig at kunne gemme film og optagelser. Noget andet og mindst lige så vigtigt er det, at programmet er nemt at bruge.

Audials Movie 2021 er programmeret i et overskueligt og lettilgængeligt design. Den uerfarne mand eller kvinde kan på kort tid sætte sig helt ind i de forskellige egenskaber og muligheder, så de første film og optagelser kan afspilles og downloades.

Det tager kun få minutter at gennemføre installationen af programmet, og du bliver fra start til slut i installationen guidet og hjulpet godt på vej.

Download en test-udgave

Relaterede artikler

din-guide-til-den-rette-tablet
Elektronik No Comments

Din guide til den rette tablet

Markedet bugner med lækker elektronik. En af de nyere elever i klassen er tablets. Den første af sin slags blev udviklet af Microsoft og kom på gaden i 2000. Populariteten…
Anmeldelse af Audials One 2021
Elektronik No Comments

Anmeldelse af Audials One 2021

Hører du til den store gruppe af danskere, der ikke kan leve uden musik, og som har de nyeste hits eller de udødelige klassikere kørende i baggrunden i bilen, i…
Hovedtelefoner test
Elektronik No Comments

Test af hovedtelefoner 2020 – Find de bedste hovedtelefoner lige her

Der findes et nærmest uendeligt antal af hovedtelefoner, som man efterhånden kan vælge imellem. Man kan få dem i forskellige former, og de kommer ofte med specifikke funktioner. Joggingløberen kan…
Glattejern test
Elektronik No Comments

Test af glattejern 2020 – Find dit nye glattejern her i testen

Leder du efter et glattejern, så du kan få styr på håret, eller er du på jagt efter et nyt glattejern? Så har vi nemlig samlet nogle af de bedste…
Elektronik No Comments

Test af bluetooth højtaler 2020 – få den bedste lyd

Findes der noget bedre end at få sine yndlingssange ud på den gode højtaler derhjemme? Det synes vi i hvert fald ikke. Derfor har vi også lavet en bluetooth højtaler…
Badevægttest
Elektronik No Comments

Badevægt Test 2020 – Find den bedste badevægt lige her

Hvis du har et mål om at sikre dig et godt helbred eller ændre din fysik, er badevægten ikke til at undvære. Med en badevægt holder du øje med vægten,…
Elektronik No Comments

Router-test – Find den bedste trådløse router i 2020

Hvilke er de bedste trådløse wi-fi-routere på markedet i Danmark i 2019? Vi har lavet en trådløs router-test, der forhåbentligt kan hjælpe dig med at besvare det spørgsmål. En router…
Elektronik No Comments

Skægtrimmer-test – Find den bedste skægtrimmer 2020

Leder du efter den bedste skægtrimmer, men ved ikke, hvilken du skal vælge? Få hjælp lige her i vores test af de bedste skægtrimmere på markedet i 2019. Find lige…