Anmeldelse af Audials Movie 2021

Anmeldelse af Allente TV

Vil du have maksimal fleksibilitet og frihed, når det kommer til at nyde dine yndlingsfilm- og optagelser?

Audials Movie 2021 er et populært program, der tillader dig at downloade alle dine favoritvideoer, så du kan afspille dem til senere brug. Du kan gemme filerne i programmet, og det smarte er, at du kan downloade, mens du er i gang med at se en film eller afspille en optagelse på din computer.

Download en test-udgave

Programmet, der gør livet som filmelsker meget lettere

Nettet bugnet af film og videoer, og der findes efterhånden en masse forskellige streamingtjenester, som er kategoriseret i forhold til genrer.

Er du vant til at afspille film fra din computer, kender du med sikkerhed til behovet for at kunne gemme de bedste film, så du og kæresten eller børnene kan se dem senere. Tidligere har det været lidt af en prøvelse at finde dét program, som giver mulighed for at gemme optagelser i forskellige formater.

Siden Audials Movie 2021 blev lanceret, er det slut med at søge efter kreative løsninger. Med dette velfungerende og brugervenlige program kan du optage dine favoritvideoer via internettet, og du kan downloade optagelserne direkte på din computer.

Når filen er blevet downloadet, kan du frit bestemme, hvilket format optagelsen fremover skal gemmes i.

Det er uden betydning, om du downloader fra de mange filmportaler, eller om download sker fra Video on Demand (VoD).

Vælg videoformat der passer til kapaciteten på din computer

Det er en stor fordel for dig, at du selv bestemmer format. Vi har forskellige krav og ønsker til digitale enheder, og hvor meget de skal kunne yde. Om det skal være AVI, WMV eller MP4, afhænger af, hvilken enhed filen skal gemmes på.

Du finder flere programversioner af Audials, som kan konverteres til både mobil, computer og tablet. Vi har ofte en præference for, hvilken enhed vi foretrækker at se film og videoer med. Mens nogle holder af den lille Smartphone, ønsker andre en bredere skræm.

Det imponerende ved programmet er, at du ikke bliver mødt af begrænsning på, hvor mange film og optagelser du kan downloade og gemme.

Lav backup af dine DVD samling

DVD’erne er efterhånden ved at høre datiden til. Dog er der mange af os, som har et større samling DVD-film, som vi holder af og fortsat ønsker at kunne se. Du behøver ikke holde fast på din DVD-afspiller for at nyde alle favoritterne af film eller personlige optagelser.

Med Audials Movie 2021 kan du lave backup af alle dine favoritfilm og optagelser, som du vil gemme for livet.

Det er både let og effektivt at omdanne din fysiske DVD-samling til at blive filer i dit moderne softwareprogram. Når du sætter din DVD i computeren, skal du anvende DVD Ripper funktionen, så filmen på skærmen kopieres og gemmes automatisk.

Har du film eller optagelser på dine mobile enheder, kan du koble dem til computeren og overføre filerne.

Designet til både film- og musikelskeren

Umiddelbart kunne det lyde som om, at Audials Movie 2021 kun er for videoelskere. Sådan forholder det sig ikke i virkeligheden. Det populære program er lige så anvendeligt og betydningsfuldt for dig, der ikke kan leve uden musik hver dag.

Som du kender til fra live koncerter, spiller de visuelle og auditive indtryk perfekt sammen. Din musik bliver meget bedre og mere autentisk, når du kan se og opleve bandet.

Med Audials kan du gemme musikvideoer, og det er underordnet, om videoen er i Flash, eller om den er streamet. Kvaliteten af optagelsen er præcis den samme (både billede og lyd).

Du kan oprette playlister og fylde dem med sange, som du henter ned fra internettet. Er der koncertoptagelser eller numre, som du vil afkorte eller redigere, er dette også muligt. Ved brug af Audials Cutting Editor kan du ændre i dine musiknumre, når du har downloadet dem.

Du skal være opmærksom på, at det kun er muligt at redigere din musik i MP3 format.

Brugervenlig og nem navigation

Ét er at dit program gør det let for dig at kunne gemme film og optagelser. Noget andet og mindst lige så vigtigt er det, at programmet er nemt at bruge.

Audials Movie 2021 er programmeret i et overskueligt og lettilgængeligt design. Den uerfarne mand eller kvinde kan på kort tid sætte sig helt ind i de forskellige egenskaber og muligheder, så de første film og optagelser kan afspilles og downloades.

Det tager kun få minutter at gennemføre installationen af programmet, og du bliver fra start til slut i installationen guidet og hjulpet godt på vej.

Download en test-udgave

Relaterede artikler

Alt om Nintendo Switch
Elektronik No Comments

Alt om Nintendo Switch

Nintendo Switch er en af de mest populære spillekonsoller i dag. I denne omfattende guide vil vi dykke ned i alle aspekter af Nintendo Switch, fra grundlæggende oplysninger til de…
Idéer til din virksomheds markedsføring
Elektronik No Comments

Hold din telefon som ny

Der findes ikke noget værre end synet af en stor, tyk ridse tværs henover en funklende, ny telefon… vi kender det alle sammen, og ved at det smerter dybt inde…
Elektronik No Comments

Er NFT’er blot en dille eller en moderne investering?

Det er svært at gøre sig helt klog på NFT’er. Er det bare det sidste nye skrig, fordi der nu engang altid skal ske noget nyt, eller bliver NFT’er investeringsobjekter…
Sådan får du et bedre forhold til din smartphone
Elektronik No Comments

Sådan får du et bedre forhold til din smartphone

I dag har de fleste af os en smartphone, som vi er dybt afhængige af til kommunikation og til at få ordnet hverdagens gøremål. Men flere og flere af os…
Sådan beskytter du din computer, når du investerer online
Elektronik No Comments

Sådan beskytter du din computer, når du investerer online

Det er blevet helt utroligt nemt at investere online. Man kan blot bruge en online handelsplatform direkte fra sin computer eller telefon. Men det er indebærer desværre en risiko for…
Anmeldelse av AVG Antivirus
Elektronik No Comments

Anmeldelse av AVG Antivirus

Dersom du ikke allerede har et antivirusprogram på datamaskinen din, er det absolutt på tide å skaffe seg et. Antivirusprogram kan hjelpe mot ekstremt mye og kan også forlenge levetiden…
Derfor er det vigtigt at beskytte din computer med et antivirusprogram
Elektronik No Comments

Derfor er det vigtigt at beskytte din computer med et antivirusprogram

Du har nok allerede hørt det før, hvor vigtigt det er at beskytte sin computer og sine data. Men faktisk er der stadig mange, som ikke gør det. Cyberkriminalitet er…
Idéer til din virksomheds markedsføring
Elektronik No Comments

Sådan beskytter du din smartphone

De fleste ved, at det er en god idé at beskytte sin computer med malware ved at hente et antivirusprogram. Men faktisk kan det også være en god idé at…