Anmeldelse af programmet malwarebytes

9. juli 2021 No Comments af
Anmeldelse af programmet malwarebytes

Teknologien er brugt i mange sammenhænge, og der findes mange private oplysninger på nettet. Det betyder også, at der er flere og flere, der forsøger at trænge ind for at få adgang til disse oplysninger og tjene penge på dem.

Malwarebytes beskytter dig og dine Windows 10 enheder, så du kan gå igennem hverdagen uden bekymringer. Læs mere her.

Hvorfor bør du investere i malwarebytes?

Vi bruger efterhånden mere og mere tid på vores elektroniske enheder. Det er noget, som vi ikke kan komme udenom, og selvom du måske grundlæggende er imod den teknologiske udvikling, som vores samfund har bevæget sig i, så kan du ikke komme udenom, at teknologien fylder meget og bruges med stor succes.

Den store udbredelse og den store succes af internettet og teknologien har dog også medført, at mange har specialiseret sig i at udnytte de potentielle svagheder, der er. Det betyder, at du som bruger af computere, mobiltelefoner og andre enheder er udsat i forhold til angreb.

Dog kan du gøre dit for at beskytte dig selv mod dem, der forsøger at få fat i dine private oplysninger, så de kan tjene penge på dem. Du kan nemlig investere i et malware beskyttelsesprogram som for eksempel malwarebytes.

Malwarebytes Inc. er et amerikansk internet beskyttelsesfirma, der har specialiseret sig i at beskytte enheder i hjemmet. Det gælder altså både computere, smartphones, tablets med videre, der er i risiko for at blive ramt af enten vira eller malware – kort sagt: alle potentielle farer, der findes på internettet.

Sikkerhed

Malwarebytes er et produkt, der garanterer sikkerheden af dine enheder. De tilbyder nogle kraftfulde antivirus evner, hvilket de selv betragter som kernen i deres produkt, men de har altså også realtids scanninger, der hele tiden beskytter dine enheder og undersøger filer. Faktisk tilbyder de tre forskellige scanninger, heriblandt ”hyper scan”, der gennemsøger hukommelsen på enheden og trusselscanningen, der er den mest omfattende scanning. Denne leder nemlig efter en række trusler, der kan komme ind i computeren gemt i andre filer.

Scanningerne af computeren kører ekstremt hurtigt, og den viser dig et let forståeligt diagram, så du kan følge med i resultatet – også selvom du ikke er den helt store IT nørd.

Programmet viser et næsten fejlfrit resultat, og der er ingen grund til at tro, at den ikke vil være i stand til at være enhedens eneste antivirus. Hvis du søger en antivirus beskyttelses software, der ikke har brug for yderligere assistance, er malwarebytes altså et fornuftigt valg.

Stor alsidighed og frihed for brugeren

Udover at beskytte din computer med en fornuftig evne, så er malwarebytes også helt perfekt til dig, der ikke bare vil have programmet til at køre i baggrunden. Du kan nemlig i høj grad tilpasse scanningsprocessen til dine helt personlige præferencer, så du har kontrol over programmet.

Du kan også planlægge scanningen præcist, når du vil have dem til at køre ved hjælp af det omfattende planlægnings scannings styringsværktøj, og du kan altså både oprette og redigere et ubegrænset antal planlagte scanninger. På den måde er du sikker på, at scanningen ikke kommer i vejen for et vigtigt møde eller noget lignende.

Det er selvfølgelig også muligt at sætte den til helt automatisk at køre i baggrunden, så du behøver altså ikke at være inde over styringen af softwaren, hvis ikke det er ønsket.

Relaterede artikler

Guide: Sådan får du en god sommer på budget
Diverse No Comments

Guide: Sådan får du en god sommer på budget

Sommeren er i sandhed over Danmark, og der er intet, vi hellere ville end at ligge på et ressorts sandstrand og sippe fancy drinks. Det er der dog mange årsager…
Hearthstone: et afhængighedsskabende virtuelt kortspil
Diverse No Comments

Hearthstone: et afhængighedsskabende virtuelt kortspil

Hearthstone er et spil i familie med klassiske samlekortspil som Magic: The Gathering, Pokémon, Yugioh og Duel Masters. Der findes masser af denne type spil, som er sjove at samle…
Parthenon: Quest for immortality
Diverse No Comments

Parthenon: Quest for immortality

Der er ganske enkelt ikke noget mere hyggeligt og afslappende end efter en lang dag bare at slå sig ned på sofaen og spille noget casino. Dog er der i…
Det er ikke alle som tænker over den generelle risiko, som der findes når man bruger sin computer. Rigtigt mange mennesker verden over, bruger en computer dagligt. Det kan være i privaten, i skolen eller på arbejdet. Computere bliver derfor ofte brugt til at lagre vigtige ting. Det kan være dokumenter, filer eller andre vigtige ting, som selvfølgelig skal beskyttes. For at beskytte sin computer er det vigtigt at have et antivirus program. Læs mere her. Et antivirus program som virker Med Avast Antivirus program kan du beskytte dine enheder. Et antivirus program fra Avast, kan både sikre dig mod cyber kriminalitet på din computer, mobil og tablet. Desværre sker der for mange mennesker rundt omkring i verdenen, at de får virus på deres computer eller får stjålet følsomme data. Avast har mange tilfredse bruger på verdensplan, som benytter den brugervenlige og tryghedsgivende løsning til at beskytte sig mod virus på computeren blandt andet. Avast kan fås som forskellige pakker, eller som en gratis version, alt efter, hvad der er behov for. Hvad er ransomware og hvordan kan du beskytte dig mod dette? Ransomware er en slags virus, også kaldet malware. Typisk vil gerningsmændene, som har stjålet dine data, kræve en løsesum. Dette sker mange steder i verden, og er en rigtigt ærgerlig situation for dem, som det sker for. Den gode nyhed er, at du kan beskytte dine enheder mod sådan et angreb. Avast kan heldigvis hjælpe med at beskytte mod sådanne angreb bedst muligt. Hvilken slags Avast pakke skal du vælge? Det er helt individuelt, hvilken pakke man bør vælge, men det er klar jo større en pakke, jo mere sikkerhed for man. Hvis det er til privaten, kan det være det er mere relevant at ned justere, dog anbefales det dog at være godt beskyttet. Hvis man er virksomhed, er der måske nogle meget større behov, for at være sikker på man har beskyttelse hele vejen rundt. Da Avast er et verdenskendt antivirus program med gode anbefalinger fra mange, er det et godt valg indenfor denne kategori.
Diverse No Comments

Derfor er det en god idé at beskytte din computer mod virus med Avast

Det er ikke alle som tænker over den generelle risiko, som der findes når man bruger sin computer. Rigtigt mange mennesker verden over, bruger en computer dagligt. Det kan være…
Anmeldelse af RISK: Global Domination 2021
Diverse No Comments

Anmeldelse af RISK: Global Domination 2021

RISK: Global Domination er både udviklet og udgivet af SMG Studio. Det var første gang tilgængeligt på markedet d. 3. december 2015, og det har altså været på markedet i…
Diverse No Comments

6 optimerende idéer til det lille køkken

Elsker du også at bruge tid i køkkenet og at lave god mad til dem, du holder af? Eller er køkkenet familiens samlingssted, hvor I får plads til lidt af…
Diverse No Comments

Hvordan finder du den bedste seng til din partner og dig?

Eksperter anbefaler, vi sover mellem syv og otte timer om dagen. Det vil sige, at vi på et år ligger i sengen i 2.548 timer, hvorfor alle fortjener en god…
Diverse No Comments

De tre bedste haveredskaber, som du har brug for i din have 

Er du haveejer, ved du sikkert også, at det er vigtigt at have en have, der ser flot ud, og som samtidig er praktisk og behagelig at være i. For…