Sneslynge Test 2020 – Find sneslyngen, der er bedst i test

18. oktober 2019 april 28th, 2020 No Comments af
Sneslynge test

Hvilken sneslynge er den bedste på markedet? Det vil vi gerne gøre vores for at hjælpe dig med at finde ud af. Derfor har vi lavet en snelsyngetest, der lister de bedste snerydningsmaskiner på markedet i Danmark i 2019.

Det er blevet koldt. Vinteren er over os. Og så begynder sneen pludselig at falde. Hvordan skal du dog få den fjernet hurtigt og effektivt igen? Der skal naturligvis en snerydningsmaskine til, men hvilken?

Vi har her lavet en sneslyngetest, der meget gerne skulle kunne hjælpe dig med at besvare de ovenstående spørgsmål. Vi har her udvalgt de bedste sneslynger på markedet i Danmark, hvor vi har kigget på forskellige prisklasser. Dermed er der helt sikkert en, som passer dig uanset budgettet, og den opgave du står foran.

Vi anbefaler, at du tager et smut gennem vores sneslynge tekst, så du kan træffe det helt rige valg på en oplyst baggrund.

ST1301 håndholdt el-sneslynge
ForhandlerTotalprisLæs mere
799,00 Til forhandler
799,00 Til forhandler

Den lille og lette Texas ST1301 El-sneslynge er den billigste sneslynge, der har opfyldt kriterierne i vores sneslyngetest til en sådan grad, at vi har valgt at fremhæve den i denne test af snerydningsmaskiner.

Texas ST1301-el-sneslyngen er desuden et rigtig godt sted at starte vores sneslyngetest, da det er den billigste sneslynge, der er af en kvalitet, der gør den i stand til at blive inkluderet her på vores liste over de bedste sneslynger.

Derfor er Texas ST1301-el-sneslyngen et godt køb

Prisen. Prisen er helt klart den hovedsagelige faktor, der gør, at vi synes, at Texas ST1301-el-sneslyngen er er et rigtig godt køb. Denne billige sneslynge gør det muligt for alle effektivt at rydde sne derhjemme. Og det helt uden, at det behøver at koste en formue.

Mange dyrere sneslynger er naturligvis mere kraftfulde, men de er som sagt også dyrere. Derudover er det faktisk ikke sandsynligt, at du har brug for en større sneslynge, hvis du bor centralt i byen. Texas ST1301 er en billig sneslynge, men den er billig på grund af sin lille, men fikse, størrelse, ikke fordi den er ringe eller mangler kvalitet.

Texas ST1301-el-sneslyngen rydder faktisk sne ganske effektivt

Det ville jo ikke helt give mening, hvis Texas ST1301-el-sneslyngen udelukkende var udvalgt til vores sneslyngetest, fordi den er en billig sneslynge. Som nævnt er prisen det bedste salgsargument. Men prisen er kun så god, fordi man faktisk går hen og får en effektiv lille sneslynge, der er helt perfekt til indkørslen.

Texas ST1301-el-sneslyngen har en relativt lille motor på blot 1300 V, men den har heller ikke brug for mere kraft. El-sneslyngen klarer sig helt fint, og den lille motor er på trods af sin størrelse stadig i stand til at kaste sneen helt op til 8-10 meter væk. Dette klarer den ved at koncentrere sine kræfter omkring en begrænset åbning, hvilket godt nok betyder, at el-sneslyngen ikke kan kaste store mængder sne væk ad gangen. Men mængden af sne er stadig nok til, at den er langt mere effektiv og hurtig at bruge end f.eks. en skovl.

Den lille el-sneslynge er utrolig populær

Den første udgave af Texas ST1301-el-sneslyngen blev lanceret tilbage i 2009, hvor den var et øjeblikkeligt hit. Og her 10 år senere er den stadig lige så populær. Den lave pris, gode kvalitet og selvfølgelig størrelsen er de afgørende faktorer bag dens succes.

Hvis man simpelthen ikke har brug for en stor sneslynge, så er Texas ST1301 nemlig rigtig god til nemt og hurtigt at rydde indkørslen eller fortovet foran ens hoveddør. Og pga. dens lille størrelse så er den dejligt let og nem at bruge, og så fylder den næsten ingenting i redskabsskuret.

Den billige Texas ST1301 El-sneslynge er et rigtig godt køb

Vi skal her ikke prøve at gøre Texas ST1301-el-sneslyngen til noget, som den ikke er. Den er en lille og billig sneslynge. Den er ikke den kraftigste, og den kan ikke klare voldsomme mængder sne på én gang. Men det er heller ikke meningen. Det er ikke det, som den er designet til. Texas ST1301-el-sneslyngen er en billig, men godt bygget sneslynge, der nemt lader dig rydde sne om vinteren.

Bor du centralt i byen, eller har du bare ikke behov for at rydde den største mængde sne, så er der heller ikke behov for en stor snerydningsmaskine. Og når det kommer til små, lette og billige sneslynger, så er Texas ST1301 den absolut bedste sneslynge. Derfor hører den naturligvis også til i vores sneslyngetest.

Specifikationer for Texas ST1301 El-sneslynge:

 • Mærke: Texas
 • Motor: El (230 V)
 • Effekt: 1300 W
 • Arbejdsbredde: 26 cm
 • Vægt: 5,1 kg

Køb Texas ST1301 El-sneslynge her:

www.moreland.dk
www.texas.dk

2. Siga ST 4851 AE Sneslynge

Stiga ST 4851 AE Sneslynge

Sneslynger er overordnet set ikke billige. Derfor er det lidt underligt at snakke om, at Stiga ST 4851 AE er en billig sneslynge, da den er mere end dobbelt så dyr som den forrige sneslynge her i vores test af sneslynger.

Men i modsætning til den ovenstående el-sneslynge fra Texas, så er denne sneslynge af en helt anden størrelse. Prisen er dog stadig mere end rimelig, når vi kigger nærmere på, hvad vi egentlig får med denne sneslynge.

En aldeles prisvenlig sneslynge fra Stiga

Stiga ST 4851 AE er en billig sneslynge, hvor der ikke mangler noget, når det kommer til kvaliteten. En af grundene, til at Stiga ST 4851 AE-sneslyngen er en billig sneslynge, skal findes i motoren. Det er skam ikke, fordi der er noget galt med motoren, men fordi vi også her har at gøre med en elektrisk sneslynge.

Motoren er drevet af et aftageligt og genopladeligt batteri, der har en kapacitet på fem Ah. Brugen af et batteri til at drive en elektrisk motor gør denne type sneslynge mere mobil end en sneslynge, der skal bruge en strømforbindelse med en ledning. Derudover er en elektrisk motor væsentlig mere pålidelig at bruge om vinteren end en forbrændingsmotor.

Brugervenligheden er også et stort plus

Igen er det den elektriske motor, der gør Stiga ST 4851 AE-sneslyngen til et behageligt bekendtskab. Takket være den elektriske motor er vibrationerne holdt på et absolut minimum. Det betyder, at denne sneslynge er væsentlig mere behagelig at bruge end en sneslynge med forbrændingsmotor. Og så er sneslyngen ikke overraskende væsentlig mere støjsvag end en sneslynge med forbrændingsmotor.

Samtidig er vægten også væsentlig lavere her, end den er hos en tilsvarende sneslynge, der har en forbrændingsmotor. Dette er igen med til at gøre sneslyngen både nemmere og mere behagelig at benytte. Og slutteligt så er elmotoren også meget billigere i drift, da den strøm, du bruger, er væsentlig billigere end den benzin, der skal bruges ved en forbrændingsmotor.

Derudover så har sneslyngen et par små LED-lygter, der gør sneslyngen nemmere at bruge f.eks. om morgenen, efter at det har sneet henover natten. Det er jo stadig mørkt, når vi står op og skal på arbejde om vinteren, og sneen skal jo ryddes. Så er det dejligt med et par lygter, der kan lyse lidt op, så vi kan se, hvad vi laver.

En ganske fin størrelse og effekt

Som nævnt så bruger Stiga ST 4851 AE-sneslyngen en elektrisk motor til at kaste sneen væk. Og denne yder en glimrende effekt, der til fulde gør sneslyngen i stand til at kaste sneen fornuftigt væk. Kasteafstanden er på seks meter.

Med en god, solid arbejdsbredde på 51 cm kan denne sneslynge nemt og effektivt rydde mindre områder for sne. Havestier, indkørsler og fortovet bliver komplet ryddet på ingen tid.

En billig sneslynge, der er yderst brugervenlig

Vi synes rigtig godt om Stiga ST 4851 AE-sneslyngen, der kommer med en meget interessant løsning til rydning af sne på mindre områder. Den batteridrevne elektriske motor er støjsvag, brugervenlig og stadigvæk effektiv nok til at sikre en ordentlig snerydning.

Vi kan rigtig godt lide helhedsindtrykket af Stiga ST 4851 AE-sneslyngen, der blot har et enkelt minus. Batteriet er ikke inkluderet. Det skal købes separat. Vi synes, at dette er en meget mærkelig beslutning. Men dette er, fordi det er et universelt batteri, der fungerer sammen med mange forskellige Stiga-produkter.

Dette er samtidig også grunden til, at det manglende batteri ikke kommer til at have en større negativ indflydelse på vores samlede bedømmelse af sneslyngen. For et batteri kan bruges til mange enheder. Overordnet set er vi derfor også meget tilfredse med sneslyngen, og vi mener bestemt, at dens kvaliteter – og den gode pris – opvejer det manglende batteri, og derfor har vi fremhævet den i vores sneslyngetest.

Specifikationer for Stiga ST 4851 AE Sneslynge:

 • Mærke: Stiga
 • Motor: El (Batteridrevet)
 • Effekt: 48 V (5 Ah)
 • Arbejdsbredde: 51 cm
 • Vægt: 15,8 kg

Køb Stiga ST 4851 AE Sneslynge her:

Alko sneslynge snowline 55 E benzin
ForhandlerTotalprisLæs mere
2.968,00 Til forhandler

Vi har nu bevæget os væk fra de billige sneslynger, og i stedet har vi den første sneslynge med forbrændingsmotor, som vi har fundet god nok til at fremhæve i denne sneslyngetest. AL-KO Snowline 55 E, der rigtigt nok kan tage fra takket være en kraftfuld motor.

Men på trods af, at vi ikke vil kalde dette for en billig sneslynge, så er det bestemt heller ikke en decideret dyr sneslynge, hvis vi sammenligner den med mange andre sneslynger på markedet. Den har til gengæld en rigtig god kombination af kvalitet, ydeevne og pris.

En kraftfuld sneslynge, der dog stadig er bedst til snerydning af mindre områder

AL-KO Snowline 55 E er som nævnt en kraftfuld sneslynge, men det er også en relativt kompakt sneslynge. Derfor er den nu engang bedst egnet til brug derhjemme, hvor den til gengæld er i en klasse for sig, når det kommer til at rydde f.eks. stier, terrassen eller fortovet.

Den kan også sagtens klare store områder og store mængder sne, men pga. dens lidt mindre størrelse kommer dette blot til at tage lidt ekstra tid. Har du ikke så meget opbevaringsplads, og har du samtidig ikke noget imod at bruge lidt ekstra tid på at rydde sne fra store områder, så kan AL-KO Snowline 55 E-sneslyngen stadig sagtens klare opgaven, da den som sagt er meget kraftfuld.

En kraftfuld firetaktsmotor er hjertet

AL-KO Snowline 55 E er som nævnt en meget kraftfuld sneslynge, hvis man tager den ringe størrelse i betragtning. Dette skyldes naturligvis den stærke motor, som sidder inden i sneslyngen. Motoren er en Loncin ES firetaktsmotor, der har en god ydelse på 212 CCM – eller 4,5 kW. Dermed er sneslyngen i stand til at kaste sneen op til 10 meter væk.

Konstruktionen er samtidig meget solid. Både motoren, men også den omkringliggende konstruktion, er meget holdbar. Og det er den også nødt til at være. For motoren er som nævnt ret kraftfuld i forhold til sneslyngens størrelse. Dette resulterer så også i, at sneslyngen kommer helt op at veje 40 kg.

En effektiv sneslynge, hvor der er taget hensyn til vinterens luner

Som vi har set ovenfor, så er dette en meget effektiv sneslynge, der egentlig kun er begrænset i sin arbejdsiver pga. størrelsen. Motoren, der yder en rigtig kraftfuld indsats, er samtidig også forbavsende økonomisk. Og selvom den aldrig når en driftsøkonomi, der kan sammenlignes med en elektrisk sneslynge, så kan den køre meget længe på en enkelt påfyldning.

AL-KO Snowline 55 E har en fiks detalje, når det kommer til at starte den. Den er udstyret med den obligatoriske trækstart. Men grundet vinterens luner kan disse nogle gange være lidt drilske – især når det virkelig fryser. Derfor har sneslyngen en ekstra startfunktion, der lader dig bruge en elektrisk startknap. Alt, der kræves, er blot adgang til en almindelig stikkontakt.

En lille sneslynge, der gemmer på store kræfter

AL-KO Snowline 55 E-sneslyngen leverer en ydelse, der er en meget større og meget dyrere snerydningsmaskine værdig. Samtidig med dette er den rigtig solidt bygget og kommer til en rigtig fornuftig pris, der til fulde giver værdi for pengene.

Den kraftfulde motor er hjertet i maskinen, og det er noget af et hjerte. Motoren yder som sagt rigtig godt, men det betyder også, at den er ret tung. Og derfor er AL-KO Snowline 55 E-sneslyngen selvfølgelig også ganske tung. Vores eneste kritikpunkt er derfor, at hjulene ikke er drevne, hvorfor du manuelt skal skubbe sneslyngen frem. Dette er ikke noget problem på flade og hårde overflader. Men er jorden blød, eller skal sneslyngen skubbes op ad bakke, så kan det give nogle problemer.

Dette er dog blot et meget lille minus i en skov af plusser, og det er på ingen måde nok til, at vi ikke mener, at AL-KO Snowline 55 E-sneslyngen hører til i vores test af de bedste sneslynger. For den leverer en fantastisk kombination af kraft og kvalitet til en rigtig god pris.

Specifikationer for AL-KO Snowline 55 E Sneslynge:

 • Mærke: AL-KO
 • Motor: Forbrændingsmotor
 • Effekt: 212 CCM (4,5 kW)
 • Arbejdsbredde: 55 cm
 • Vægt: 40 kg

Køb AL-KO Snowline 55 E Sneslynge her:

www.byghjemme.dk

Sneslynge Murray 1-Trins
ForhandlerTotalprisLæs mere
4.796,00 Til forhandler

Murray MS55800-sneslyngen er produceret af den amerikanske virksomhed Briggs & Stratton Corporation, der også er kendt som BASCO, og virksomheden er verdens største producent af motorer til arbejdsudstyr til udendørs brug såsom sneslynger. BASCO har taget deres store erfaring med at bygge motorer med videre, og har således valgt selv at lave en sneslynge, der er bygget op omkring en af deres bundsolide firetaktsmotorer. Noget, som de er sluppet rigtig godt fra.

En virkelig kraftfuld sneslynge til privat brug

Murray MS55800-sneslyngen er en kraftfuld, men stadig dejligt kompakt sneslynge, der gør det meget nemt at fjerne store mængder sne derhjemme. Den er helt perfekt til at rydde sne fra terrassen, indkørslen og fortovet.

Arbejdsbredden er 55 cm, hvilket er en meget fornuftig størrelse overordnet set. Og det er tæt på maksimum for, hvad der kan være praktisk at bruge i forbindelse med de fleste danske hjem. Så selvom Murray-sneslyngen sagtens kan klare selv meget store mængder sne, så vil det tage lidt tid at rydde dette pga. størrelsen på arbejdsbredden.

En kraftfuld og gennemtestet firetaktsmotor er centrum for hele konstruktionen

Som nævnt så er BASCO, der står bag produktionen af Murray-sneslyngen, internationalt anerkendt for deres kvalitetsmotorer. Derfor er det også logisk, at man har valgt at bygge denne sneslynge op omkring de sublime motorer.

Konstruktionen er samtidig også rigtig god. Motorens fine kvalitet får følgeskab af en meget solid og langtidsholdbar ydre konstruktion. Den solide konstruktion og den kraftfulde motor resulterer dog også i lidt af en vægt. Murray-sneslyngen vejer nemlig hele 40 kg.

En effektiv sneslynge, der er gennemtestet under ekstreme forhold

BASCOs motorer er som nævnt anerkendte for deres gode kvalitet, og det er ikke mindst, fordi man hos BASCO sørger for grundigt at gennemteste alle dele af motorerne under de mest ekstreme forhold. Således er motoren i denne Murray-sneslynge testet under forhold, som vi forhåbentlig aldrig vil opleve herhjemme, og den har bevist, at den stadig virker, som den skal.

Murray-sneslyngen har taget konsekvensen af de forhold, den skal kunne arbejde under, og derfor har den ud over et snoretræk også en elektrisk startfunktion, der er garanteret til at kunne virke under selv de koldeste vinterforhold.

En kompakt sneslynge, der har en rigtig stor ydeevne

Murray-sneslyngens motor kan ikke helt levere den samme kraft som den ovenstående AL-KO-sneslynge, men til gengæld har motoren en lang og glorværdig historik, der beviser dens solide konstruktion og dens værd under selv de mest barske forhold.

Det betyder dog på ingen måde, at motoren mangler kræfter. Murray-sneslyngen har en yderst effektiv 205 CCM-motor, der er i stand til at håndtere alt det, den danske vinter kan byde på, og mere til. Derudover er firetaktsmotoren forbløffende økonomisk i drift.

Der er kun et enkelt minus, og det er ikke af stor betydning

Præcis ligesom hos den ovenstående AL-KO-sneslynge, så har Murray-sneslyngen ikke selvdrevne hjul. Det er igen ikke et reelt problem, når nu den er designet til at blive brugt derhjemme i indkørslen, på fortovet og på terrassen.

Derfor er det bestemt heller ikke nok til at ødelægge det fremragende billede af denne solide sneslynge, der er bygget til at holde og designet omkring en af markedets absolut mest holdbare motorer. Murray MS55800 hører helt klart til blandt de bedste sneslynger.

Specifikationer for Murray MS55800 Sneslynge:

 • Mærke: Murray
 • Motor: Forbrændingsmotor
 • Effekt: 205 CCM
 • Arbejdsbredde: 55 cm
 • Vægt: 40 kg

Køb Murray MS55800 Sneslynge her:

www.cleanexpert.dk

Snow King 7011TGE m:230V start
ForhandlerTotalprisLæs mere
10.499,00 Til forhandler

Texas Snow King 7011TGE-sneslyngen er virkelig kongen af vinteren, hvis kraftfulde motor kan overkomme ethvert snefald. Snow King-sneslyngen er da også på et niveau, hvor vi må definere den som en dyr sneslynge, men så er den til gengæld også af en kvalitet og en ydeevne, der er professionel brug værdig.

Kvaliteten er helt i top

Konstruktionen er der simpelthen ikke noget som helst at sætte en finger på. Det her er en sneslynge af allerbedste kvalitet. Den gode kvalitet, der er gennemgående for sneslyngen, betyder også, at den uden problemer kan bruges til rydning af meget store områder i flere timer ad gangen, uden at du vil opleve nogen former for problemer.

Et totrinskastesystem betyder, at du vil være i stand til at kaste sneen hele 15 meter væk, og eftersom udkasteren kan drejes hele 190 grader, så får du en meget stor præcision i, hvor du vil have, at sneen skal ende. Og med en arbejdsbredde og -højde på henholdsvis 70 og 54 cm, så kan Snow King virkelig ekspedere meget sne væk på kort tid.

Motoren, der bare bliver ved og ved

Texas Snow King 7011TGE-sneslyngen kommer med en utrolig robust og holdbar Loncin LC180FDS-firetaktsmotor, der yder hele 302 CCM. Selvom motoren er relativt ny på markedet, så har den allerede fået opbygget sig et rigtig godt rygte pga. sin kvalitet, holdbarhed og store styrke.

Loncin-motoren er en såkaldt Snow-model. Dette vil sige, at den er specielt fremstillet til at blive brugt under barske forhold om vinteren, hvilket blot gør den ekstra holdbar. Derudover har den både start med snoretræk og en smart elektrisk startfunktion, der gør det utrolig nemt at starte sneslyngen under selv de mest iskolde forhold.

Stærke gear, smart sikkerhed og god manøvredygtighed

Texas Snow King-sneslyngen er udstyret med meget stabile og kraftfulde pladegear, der pga. deres holdbarhed og styrke er normen blandt store sneslynger. Derudover er der monteret sikkerhedsbolte på selve sneslyngen, der vil springe, hvis den skulle blive ramt af f.eks. store sten. Dermed udsættes gearene ikke for unødvendig skade.

Der er i alt seks fremadkørende gear og to gear til at køre baglæns med. Dermed kan man få stor indflydelse på, hvilket tempo der skal ryddes sne i, og så gør de mange gear det desuden meget nemmere at manøvrere sneslyngen – selv på et ganske lille område.

Brugervenligheden er ulig alt andet

Texas Snow King 7011TGE-sneslyngen har flere detaljer, der er særligt designet til at øge brugervenligheden. De store selvdrevne dæk gør sneslyngen nem at komme omkring med, og de klarer ethvert terræn uden problemer.

I designet har man også tænkt på manøvreringen, da motoren er placeret bagud på maskinen. Dermed er hele sneslyngen mere stabil, og den er desuden meget nem at dreje med. Og så har sneslyngen lygter, som, man skulle tro, var lige så kraftige som motoren, så det er intet problem at arbejde tidligt om morgenen eller om aftenen. Og som en lækker bonusdetalje, så er håndtagene opvarmede.

Texas Snow King fortjener virkelig at være nævnt blandt de bedste sneslynger

Vi er helt vilde med Texas Snow King 7011TGE-sneslyngen, der er af høj kvalitet fra top til tå. Vores eneste minus ved denne utrolige sneslynge er naturligvis prisen. Man skal være bosat et sted, hvor det vil være nødvendigt at skulle rydde virkelig meget sne, før det kan betale sig at investere i denne sneslynge.

Bor du så til gengæld et sted, hvor du kan have behov for at rydde store mængder sne ad gangen, så er Texas Snow King-sneslyngen til gengæld også virkelig svær at komme udenom. Den er virkelig en af de absolut bedste sneslynger på markedet.

Specifikationer for Texas Snow King 7011TGE Sneslynge:

 • Mærke: Texas
 • Motor: Forbrændingsmotor
 • Effekt: 302 CCM (6,2 kW)
 • Arbejdsbredde: 70 cm
 • Vægt: 115,6 kg

Køb Texas Snow King 7011TGE Sneslynge her:

www.texas.dk

Baggrunden for vores sneslyngetest

En sneslynge er som hovedregel en stor og ganske dyr investering, der til gengæld er utrolig effektiv til at rydde sne om vinteren.

Det er de færreste, som har en egentlig viden inden for området omkring sneslynger. Derfor har vi valgt nogle af de helt dyre, som kan bruges i erhvervsøjemed samt til større opgaver. Vi har også rundet de billigste udgaver, som kan bruges privat.
Alle vores modeller i denne sneslynge test er valgt på baggrund af, at de er blandt de bedste i branchen, hvorfor du får kvalitet med alle modellerne.

En sneslynge er et nødvendigt våben i kampen mod snemængderne, og det gør bare det hele meget lettere, når sneen først rammer landet.

Relaterede artikler

Bolig No Comments

Kend dine rettigheder når du handler online inden for EU

Hvis du handler online i EU, drager du fordel af flere lag af forbrugerbeskyttelse, der stammer fra EU-lovgivningen, såsom retten til klare oplysninger om pris, forsendelses- og leveringsomkostninger, retten til…
Bolig No Comments

5 idéer til at tilbringe fritiden med sjove indendørsaktiviteter

I Danmark er vi kendt for vores lunefulde vejrguder, der kan sætte en kæp i hjulet for ferie- og fritidsplaner. Derfor kan det være en fordel at have gode indendørsaktiviteter…
Bolig No Comments

Opgrader dit hjem med smart home gadgets

Den rivende udvikling inden for produkter og løsninger til smart home, har gjort livet og hverdagen lettere for en lang række mennesker. Teknologien har gjort det muligt at forbinde de…
Anmeldelse af newzealandsk lammeskind fra Lammeskindet.dk
Bolig No Comments

Anmeldelse af newzealandsk lammeskind fra Lammeskindet.dk

Smid alt du har i hænderne og kast blikket på de fantastiske newzealandske lammeskind fra Lammeskindet.dk. De føles lige så naturlige, som de er, og kvaliteten af lammeskindene skuffer ikke.…
Gode tips til forårsrengøringen
Bolig No Comments

Gode tips til forårsrengøringen

Måske er det ved at være den tid igen, hvor sommertiden er starten, havemøblerne er sat ud og de lyse aftener begynder at blive længere og længere for hver dag,…
Gasgrill test
Bolig No Comments

Find den bedste gasgrill her – de bedste gasgrill i test

At grille på gas er blevet det nye sort. Det er ofte meget nemmere lige at tænde op – uanset om det regner eller ej. Du får den samme gode…
Bolig No Comments

Juicer og slow juicer bedst i test – find din nye juicer blandt disse testvindere

Et glas friskpresset juice er både opfriskende, nærende og en fryd for smagsløgene. Derfor har de fleste caféer i dag fået juice på deres menukort. Men hvorfor tage på café,…
toaster test
Bolig No Comments

Toaster-test: Find den bedste toaster

Leder du efter en toaster, der er bedst i test og perfekt til dine behov? Vi har samlet nogle af de bedste toastere på markedet, så du kan få den…