DAB+ RadioTest 2020 – Eksperternes bud på de bedste DAB+ Radioer

12. august 2019 april 28th, 2020 No Comments af

Der bliver færre og færre kanaler på det gamle FM-sendenet, som i øvrigt står til at blive lukket senest i 2021. Herefter vil der udelukkende blive sendt radio i Danmark via DAB+ sendenettet, hvilket også betyder, at vil du høre radio i fremtiden, så har du brug for en DAB+ radio.

Og derfor har vi lavet en test, der viser dig fem af de absolut bedste DAB+ radioer indenfor forskellige kategorier af DAB+ radioer på markedet i Danmark i dag.

Vi kigger blandt andet på følgende specifikationer i denne test:

 • Sendenet
 • Bluetooth-tilkobning
 • Wi-fi
 • Medfølgende App
 • Fjernbetjening
 • Mål
 • Vægt
 • Ekstraudstyr

Dermed kan du nemt finde lige præcis den DAB+ radio, som passer til dine behov. Vi har udvalgt DAB+ radioerne efter bestemte faktorer – den vigtigste af disse har været lydkvaliteten. Desuden har vi opstillet specifikationer for DAB+ radioerne så du nemt og hurtigt kan sammenligne de vigtigste parametre.

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.499,00 Til forhandler

Argon Audio STREAM3M DAB+ radioen med Bluetooth er et rigtig godt sted at starte i vores DAB+ radiotest. Denne DAB+ radio er en kompakt og stilfuld musikafspiller – og måske nok den bedste DAB+ radio i vores DAB+ radiotest, hvis vi udelukkende fokuserer på musikkvaliteten. STREAM3M DAB+ radioen giver dig udover DAB+ radio også nem adgang til alverdens playlister via det indbyggede Spotify Connect, som du lynhurtigt kan forbinde til og styre på din smartphone.

Stilfuld og kompakt DAB+ radio

Argon Audio STREM3M DAB+ radioen kommer i et flot og stilfuldt design. DAB+ radioens design er både minimalistisk og futuristisk i dets udformning, og STREAM3M vil passe perfekt ind i det moderne nordiske hjem.

DAB+ radioen har en stor og veloplyst farveskærm, der hurtigt lader dig vide, hvad du lytter til samt leverer yderligere informationer i en letlæselig form. STREAM3M DAB+ radioens design er også gennemtænkt, når det kommer til brugen. DAB+ radioen har menuer, der er nemme at navigere rundt i – og som er på dansk. Derudover har DAB+ radioen en automatisk opsætningsguide, der nemt og hurtigt guider dig igennem opsætningen af DAB+ radioen, første gang du tænder for den. Brugervenligheden forøges blot af den inkluderede infrarøde fjernbetjening, der lader dig bruge DAB+ radioen på afstand.

En DAB+ radio med et væld af funktioner

STREAM3M DAB+ radioen er en DAB+ radio med Bluetooth, men Bluetooth er bestemt ikke den eneste smarte funkton ved denne DAB+ radio. STREAM3M har flere gennemtænkte funktioner og tilslutninger, der gør brugen både nem og fleksibel. STREAM3M DAB+ radioen kan f.eks. nemt og hurtigt bruges i en multirumsopsætning med flere musikafspillere i forskellige rum, der styres på én gang.

STREAM3M DAB+ radioen kommer også med en optisk audio-ud-forbindelse, der lader dig tilslutte DAB+ radioen til din forstærker eller receiver. Dette giver færre kabler, og det kan faktisk forbedre lydkvaliteten fra STREAM3M DAB+ radioen, så du kan nyde dine yndlings DAB+ radiokanaler i en hidtil uhørt god kvalitet.

DAB+ med Bluetooth og Spotify Connect

Takket være Spotify Connect kan du bruge STREAM3M DAB+ radioens overlegne lydkvalitet til at afspille dine bedste playlister – direkte fra din smartphone. Dermed skal du ikke streame musikken fra din smartphone til DAB+ radioen, men du afspiller simpelthen musikken direkte fra STREAM3M. Din telefon bliver forvandlet til en fjernbetjening som styrer musikken – helt uden at afpille den. Det betyder, at din telefon holder strøm væsentlig længere, og du får samtidig en bedre og mere stabil lyd.

Skulle du dog ikke bruge Spotify, men i stedet en anden musiktjeneste som Tidal, Weezer, YouTube Music osv., så kan du naturligvis bruge DAB+ radioens Bluetooth forbindelse til trådløst at afspille dine playlister i en forbedret kvalitet. Derudover så kan STREAM3M DAB+ radioen også trådløst afspille musik fra din computer eller netværksharddisk via den tilhørende UNDOK-app. Du bruger denne app som fjernbetjening til DAB+ radioen, så du kan skifte musik, og samtidig får du via appen info om kunstner, cover-art og mere.

En DAB+ radio i den dyrere ende

Argon Audio STREAM3M DAB+ radioen er i den dyrere ende af vores DAB+ radiotest. Men det er der også en grund til. STREAM3M DAB+ radioen er en kompakt, men stilfuld og kraftfuld musikafspilningsenhed, der samtidig er yderst nem at bruge. Derudover kommer den med adskillige smarte funktioner, der gør netop denne DAB+ radio til meget mere end blot en DAB+ radio.

Så leder du efter en solid musikafspilningsenhed med DAB+ og Bluetooth, så finder du ikke en DAB+ radio meget bedre end Argon Audio STREAM3M DAB+ radioen, der på ingen måder går på kompromis med lydkvaliteten.

Specifikationer for Argon Audio STREAM3M DAB+ radio med Bluetooth:

 • Mærke: Argon Audio
 • Sendenet: DAB+ og FM
 • Bluetooth:  Ja
 • Wi-fi: Ja
 • App: Ja
 • Fjernbetjening: Ja
 • Mål: 12,9 x 5,5 x 8,0 cm
 • Vægt: 0,4 kg
 • Ekstra: Spotify Connect og menuer på dansk

Køb Argon Audio STREAM3M DAB+ radioen med Bluetooth her:
www.hifiklubben.dk

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.245,00 Til forhandler

Pioneer X-SMC02D DAB+ radioen med Bluetooth er til dig, der gerne vil have en kvalitetslyd derhjemme, men uden at det skal fylde lige så meget som et helt hi-fi-anlæg. Denne Pioneer DAB+ radio er designet til at være den perfekte løsning til steder med begrænset plads. Men samtidig er der ikke gået på kompromis med lydkvaliteten.

Stilfuld og kompakt DAB+ radio

Pioneer X-SMC02D DAB+ radioen med Bluetooth kommer i et stilfuldt og meget smalt design, der ikke blot gør, at den ser godt ud, men samtidig sikrer, at du nemt kan finde den bedste plads til den i dit hjem. Det minimalistiske og stilrene look vil gøre den til et hit i ethvert, moderne nordisk hjem.

DAB+ radioen fylder ikke meget – særligt ikke i dybden. Du kan dermed nemt placere den på for eksempel en hylde – eller sågar montere den på væggen takket være nøglehullerne på bagsiden af DAB+ radioen. Vælger du at placere den lavere – som for eksempel på et bord – så sikrer den let opadvendte hældning, at lyde kastes solidt ud i rummet og op i loftet, så du stadig får en imponerende og rumfyldende lyd fra DAB+ radioen.

En DAB+ radio med fokus på den gode lyd

Pioneer X-SMC02D DAB+ radioen er konstrueret med fokus på at levere den bedst ulige lydoplevelse. DAB+ radioen har udover den let opadvendte form også højttalerne placeret i en 8-graders udadvendt vinkel. Dette hjælper ligeledes med til at sprede lyden fra DAB+ radioen ud over et stort område, så du kan nyde en rumfyldende stereolyd i hele lokalet, der er komplet særskilt fra andre alt-i-en DAB+ radioer.

Pioneer X-SMC02D DAB+ radioen med Bluetooth er nemlig, hvad vi vil definere som en alt-i-en DAB+ radio. Den er til dig, der vil have din musikafspilning håndteret af én enkel enhed. Pioneer X-SMC02D DAB+ radioen har mere end blot DAB+ og Bluetooth at byde på – foruden lydkvaliteten selvfølgelig. DAB+ radioen har audio-in, musikafspilning via en USB-forbindelse og – som lidt af en kuriositet nu om dage – så har denne DAB+ radio cd-afspiller, så du er garanteret at kunne afspille alle dine medier – uanset format. Men skulle du nu præcis vælge at bruge DAB+ radioen via USB-forbindelsen med din telefon, så vil Pioneer DAB+ radioen faktisk kunne oplade din telefon, samtidig med at den afspiller musik. Ret så praktisk hvis du spørger os.

DAB+ med Bluetooth og Auto Wakeup&Play

Den trådløse Bluetooth-forbindelse betyder, at du kan streame musik fra din smartphone eller tablet direkte til afspilning på DAB+ radioen. Efter den indledende parring af DAB+ radioen og Bluetooth-forbindelsen på din valgte enhed, vil Pioneer DAB+ radioen automatisk være i stand til at oprette en Bluetooth-forbindelse til den valgte enhed, så du lynhurtigt kan begynde at streame din musik på din Pioneer DAB+ radio.

Pioneer X-SMC02D DAB+ radioen med Bluetooth har også andre smarte funktioner, der sparer dig tid, når du bare vil i gang med at lytte til din musik. Ved at tilslutte din valgte lydafspiller til Pioneer DAB+ radioen, så vil X-SMC02D selv registrere, at der er skabt forbindelse. DAB+ radioen tænder herefter helt automatisk og vælger automatisk den valgte lydkilde, så du kan begynde at lytte musik med det samme – helt uden at du behøver at tænde for DAB+ radioen. Det klarer Auto Wakeup&Play helt selv.

En DAB+ radio i den dyrere ende

Pioneer X-SMC02D er den dyreste DAB+ radio med Bluetooth i vores DAB+ radiotest, men her får du så også en kvalitets DAB+ radio, hvor lydkvalitet, design og funktionalitet er helt i top. Så er det, du står og mangler, en DAB+ radio, der kan mere end at være en radio – meget mere faktisk – så er Pioneer X-SMC02D DAB+ radioen en stilfuld alt-i-en løsning, der bestemt er pengene værd.

Specifikationer for Pioneer X-SMC02D DAB+ Radio med Bluetooth:

 • Mærke: Pioneer
 • Sendenet: DAB+ og FM
 • Bluetooth: Ja
 • Wi-fi: Nej
 • App: Nej
 • Fjernbetjening: Ja
 • Mål: 45,1 x 21,5 x 13,2 cm
 • Vægt: 3,0 kg
 • Ekstra: Auto Wakeup&Play

Køb Pioneer X-SMC02D DAB+ Radio med Bluetooth her:
www.pioneershop.dk

ForhandlerTotalprisLæs mere
786,00 Til forhandler

Fra noget så kompliceret som en DAB+ radio med alt-i-et anlæg til noget så simpelt som en clockradio med DAB+ – eller ikke helt. Nok er AEG Stereo Clockradio MRC 4148 med DAB+ – som navnet klart og tydeligt angiver – en clockradio med DAB+, men den er bestemt ikke simpel.

Tværtimod er det imponerende, hvor meget teknologi det er lykkedes AEG at komme i en clockradio. Så har du blot brug for en lille radio til natbordet ved siden af sengen, så anbefaler vi AEG Stereo Clockradio MRC 4148 med DAB+. Og lad os fortælle hvorfor.

Stilfuld og kompakt DAB+ radio

AEG Stereo Clockradio MRC 4148 med DAB+ er som nævnt en clockradio og derfor velegnet til brug i soveværelset. Men Prøv en gang at se på den. AEGs clockradio med DAB+ ser fremragende ud. Og den kan sagtens bruges som almindelig radio i køkkenet, stuen, på kontoret eller i sommerhuset takket være det kompakte og stilrene design.

AEG-clockradioen med DAB+ fylder ikke meget, og du kan nemt finde en plads til den i et hvert rum i dit hjem. Derudover så er clockradioen meget let og kan køre på batterier, så du kan sågar tage den med dig en tur i haven, parken eller på stranden og høre DAB+ radio udenfor hjemmet, hvis du ønsker det.

En DAB+ radio med fokus på den gode lyd

AEG Stereo Clockradio MRC 4148 med DAB+ er ikke den største eller mest kraftfulde DAB+ radio i vores test, men derfor leverer den stadig en uhyre imponerende lydkvalitet, når man tager den størrelse i betragtning. DAB+ radioen leverer en støjfri programmodtagelse, og den er nem og intuitiv at bruge takket være betjeningsknapperne på toppen.

Da MRC 4148 er en clockradio med DAB+ betyder det naturligvis, at du nemt og hurtigt kan indstille den til at vække dig med lyden fra din. Men AEG har ikke været tilfreds med bare at lave en clockradio. Og det bemærkes i såvel design, som i konstruktionen, da MRC 4148 sagtens kan bruges som hjemmets primære DAB+ radio.

DAB+, men uden Bluetooth

AEG Stereo Clockradio MRC 4148 med DAB+ er den billigste DAB+ radio i vores test af DAB+ radioer, og det betyder naturligvis, at den vil mangle nogle funktioner. Den mest markante mangel er ikke overraskende Bluetooth. Og her kan man selvfølgelig diskutere om Bluetooth er relevant på clockradio. Men vi synes dog, at når MRC 4148 DAB+ radioen er så flot og spiller så godt, så ville det have været rart med Bluetooth. Netop fordi den sagtens kunne bruges udenfor soveværelset og som andet end ”blot” en clockradio.

MRC 4148 kommer med et stort display, der på to linjer letlæseligt fremviser en forbavsende mængde info som sangtitel, kunstner, signalstyrke, programtype, station, frekvens, signalinformation, dato og selvfølgelig tid. Clockradioen har mulighed for at indstille to alarmer uafhængigt af hinanden – hvis nu du og din partner står op på forskellige tidspunkter. Og andre funktioner omfatter automatisk og manuel scanning, sleep-funktion, 20 faste stationer til at gemme DAB+ radiokanaler på, 20 faste stationer til at gemme FM-radiokanaler på og AUX-in til tilslutning af eksempelvis din smartphone.

En DAB+ radio, der ikke koster en formue

MRC 4148 clockradioen med DAB+ er den billigste DAB+ radio i vores DAB+ radiotest, men vi synes, at den har nok gode egenskaber – for eksempel lyden som vi allerede har nævnt – til, at vi til fulde mener, at den er berettiget en plads i vores DAB+ radiotest. Vi ønsker nemlig at fremvise de bedste DAB+ radioer indenfor forskellige prisklasser, da du her skal kunne finde inspiration til den bedste DAB+ radio, der passer til dine ønsker og behov. Og med MRC 4148 DAB+ radioen får du en solid, men prisvenlig DAB+ radio, der bestemt kan bruges til mere end blot at stå i soveværelset som clockradio – selvom den selvfølgelig er helt og aldeles fremragende til dette.

Specifikationer for AEG Stereo Clockradio MRC 4148 med DAB+:

 • Mærke: AEG
 • Sendenet: DAB+ og FM
 • Bluetooth: Nej
 • Wi-fi: Nej
 • App: Nej
 • Fjernbetjening: Nej
 • Mål: 16,5 x 7,2 x 12,2 cm
 • Vægt: 0,4 kg
 • Ekstra: Clockradio (du kan indstille to uafhængige alarmer)

Køb AEG Stereo Clockradio MRC 4148 med DAB+ her:
www.wupti.dk

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.295,00 Til forhandler

Ingen test af radioer uden Tivoli frygtes man næsten til at sige. Det virker måske lidt som en kliché at tage en Tivoli DAB+ radio med i vores DAB+ radiotest, men vi kommer simpelthen ikke udenom, at Tivoli simpelthen har styr på, hvordan man laver en DAB+ radio. Og det er også tilfældet med Tivoli PAL+ Bluetooth DAB+ radioen.

Stilfuld og kompakt DAB+ radio

Tivoli er ikoniske for deres radiodesign, og det gælder også for denne DAB+ radio med Bluetooth. Selvom PAL+ Bluetooth DAB+ radioen er mindre end de mest velkendte udgaver af Tivoli radioer, så bevarer den stadig sin større brødres elegance. PAL+ Bluetooth DAB+ radioen en kompakt Tivoli radio, der er designet til at kunne tages med på farten.

PAL+ Bluetooth DAB+ radioen har naturligvis en strømforsyning, som du kan slutte til stikkontakten derhjemme, men derudover så har den også et indbygget og genopladeligt batteri, der giver dig rig mulighed for at tage denne flotte og kompakte DAB+ radio med Bluetooth med dig i parken, på stranden m.m. Men tro ikke et øjeblik at den kompakte størrelse er et tegn på ringe lyd.

En DAB+ radio med fokus på den gode lyd

Tivoli er kendte for deres radiodesign, men design alene skaber ikke en god radio. Og det ved de godt hos Tivoli. Derfor vil du også hurtigt blive imponeret over kraften fra den lille Tivoli PAL+ Bluetooth DAB+ radio, der spiller, som var den et helt anlæg. Eksempelvis har du mulighed for at indstille equalizer-indstillingerne efter dine ønsker, så du får den bedst mulige musikoplevelse – noget der ellers er uhørt på lille en musikenhed.

PAL+ Bluetooth DAB+ radioen er desuden nem at bruge takket være de intuitive knapper og kontrolhjul på forsiden af enheden. Og for at gøre betjeningen endnu nemmere, så kommer PAL+ Bluetooth DAB+ radioen sågar med en fjernbetjening, så du kan styre din Tivoli DAB+ radio på afstand.

DAB+ med Bluetooth

Tivoli PAL+ Bluetooth DAB+ radioen har som navnet hentyder muligheden for brug af Bluetooth. Dette gør det blot endnu nemmere at streame din yndlingsmusik fra din telefon, tablet eller bærbare computer, hvis du ikke har lyst til at høre DAB+ radio.

PAL+ Bluetooth DAB+ radioen har naturligvis også mulighed for en anden afspilningsmulighed end via Bluetooth. DAB+ radioen har en traditionel AUX-in forbindelse, som du kan tilføje en musikafspilningsenhed og nyde via PAL+ Bluetooth DAB+ radioens kraftfulde lyd.

En DAB+ radio, der er prisen værd

Tivoli PAL+ Bluetooth DAB´radioen er ikke det man ved første øjekast vil kalde billig, men når man gennemgår dens funktioner og overvejer hvor imponerende en lyd, denne lille DAB+ radio er i stand til at producere, så er prisen bestemt ikke urimelig.

Lydkvaliteten stjæler selvfølgelig billedet fuldstændigt, men vi værdsætter i høj grad en så kompakt DAB+ radio, der 100 procent er designet til at tage med på farten har Bluetooth forbindelse og fjernbetjening, hvilket gør den fantastisk nem at bruge, når du er afsted med venner eller familie. Og derfor fortjener Tivoli PAL+ Bluetooth DAB+ radioen også en plads i vores test af DAB+ radioer.

Specifikationer for Tivoli PAL+ Bluetooth DAB+ radio:

 • Mærke: Tivoli
 • Sendenet: DAB+ og FM
 • Bluetooth: Ja
 • Wi-fi: Nej
 • App: Nej
 • Fjernbetjening: Ja
 • Mål: 15,9 x 9,4 x 9,9 cm
 • Vægt: 0,87 kg
 • Ekstra: Genopladeligt batteri og stænkafvisende

Køb Tivoli Audio PAL+ Bluetooth DAB+ radio her:
www.pioneershop.dk

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.499,00 Til forhandler

Argon Audio RADIO1 følger tendensen fra de andre DAB+ radio i vores DAB+ radiotest. Den er nemlig også kompakt og flot at se på. I modsætning til de andre DAB+ radioer i testen, så er RADIO1 designet i et kabinet i træ. Derudover så lydkvaliteten naturligvis i top – ellers var den aldrig naturligvis aldrig blevet fremhævet i vores DAB+ radiotest.

Stilfuld og kompakt DAB+ radio

Argon Audio RADIO1 DAB+ radioen skiller sig ud i vores DAB+ radiotest, når det kommer til udseendet. Ikke at der er noget galt med designet. Tværtimod. Det klassiske og stilfulde danske design i træ ser umådeligt flot ud og gør denne DAB+ radio til noget ganske særligt. RADIO1 DAB+ radioen kommer i både lys og mørk ask.

RADIO1 DAB+ radioen kommer i en kompakt størrelse, der sammen med det flotte danske design i træ betyder, at den nemt kan placeres hvor som helst. Det store, men elegante OLED-display fylder godt på fronten, men det ødelægger ikke det overordnede design. I stedet er det med til at kombinere det klassiske og moderne look, der så godt beskriver RADIO1 DAB+ radioen.

En DAB+ radio med en overlegen lydkvalitet og nem betjening

RADIO1 DAB+ radioen har, som det er for vane for Argon Audio DAB+ radioer, lydkvaliteten helt i top. Og ja, vi er meget imponerede over lyden, der er utrolig imponerende for en DAB+ radio i denne størrelse og prisklasse.

Der er tænkt på detaljerne hos RADIO1 DAB+ radioen. Den ser godt, den spiller aldeles fremragende og ja, så er den naturligvis også nem at betjene. Tryk blot en enkel gang på auto-tune-knappen og RADIO1 indlæser lynhurtigt alle tilgængelige DAB+ radiostationer. Og du kan naturligvis nemt og hurtigt gemme dine yndlingsradiostationer, så du kan skifte imellem med blot et tryk på en af de dedikerede knapper.

DAB+ radio, men uden Bluetooth

Lige meget hvor glade vi er RADIO1 DAB+ radioens design, lydkvalitet og brugervenlighed, så kommer vi ikke uden om, at vi gerne havde set den med Bluetooth-funktion. DAB+ radioer med Bluetooth i denne prisklasse og med en ordentlig lydkvalitet er dog en sjældenhed. Og Argon Audio har naturligvis inkluderet Bluetooth i storbroren RADIO2.

Dog var manglen på Bluetooth ikke nok til at RADIO1 DAB+ radioen mistede sin plads i vores DAB+ radiotest. Og RADIO1 har som nævnt et fantastisk elegant design, en meget intuitiv betjening og en fuldstændig fabelagtig lyd.

DAB+ radioen med den nok bedste lyd til prisen

Vi har ikke været alle DAB+ radioer igennem på det danske marked. Det er vi ikke blege for at indrømme. Men i denne prisklasse er vi ikke stødt på noget, der kan sammenlignes med RADIO1 DAB+ radioen. Og i mange henseender havde RADIO1 DAB+ radioen en lyd, der kunne måle sig med større og dyrere enheder.

Specifikationer for Argon Audio RADIO1 DAB+ Radio:

 • Mærke: Argon Audio
 • Sendenet: DAB+ og FM
 • Bluetooth: Nej
 • Wi-fi: Nej
 • App: Nej
 • Fjernbetjening: Ja
 • Mål: 20,5 x 13,6 x 9,4 cm
 • Vægt: 1,4 kg
 • Ekstra: Dansk design og stor OLED-skærm

Køb Argon Audio RADIO1 DAB+ radioen:
www.hifiklubben.dk

Hvad præcis er DAB radio?

DAB er en forkortelse af Digital Audio Broadcasting, og det er en digital teknologi, der benyttes til at sende radio på forskellige frekvenser. DAB+ er ikke overraskende videreudviklingen af DAB, og DAB+ tillader flere radiokanaler på det samme sendenet, hvilket gør dig muligt for dig at lytte til flere radiokanaler – både danske og udenlandske.

Kan jeg ikke bare blive ved med at bruge min FM-radio?

Skiftet fra DAB radio til brugen af DAB+ radio på det danske sendenet blev foretaget i oktober 2017. Men du kan stadig bruge din FM-radio til at høre FM-kanaler. Men senest i 2021 er det bestemt, at FM-nettet nedlægges. Og så er den eneste måde, du kan høre radio på via en DAB+ radio.

Relaterede artikler

Alt om Nintendo Switch
Elektronik No Comments

Alt om Nintendo Switch

Nintendo Switch er en af de mest populære spillekonsoller i dag. I denne omfattende guide vil vi dykke ned i alle aspekter af Nintendo Switch, fra grundlæggende oplysninger til de…
Idéer til din virksomheds markedsføring
Elektronik No Comments

Hold din telefon som ny

Der findes ikke noget værre end synet af en stor, tyk ridse tværs henover en funklende, ny telefon… vi kender det alle sammen, og ved at det smerter dybt inde…
Elektronik No Comments

Er NFT’er blot en dille eller en moderne investering?

Det er svært at gøre sig helt klog på NFT’er. Er det bare det sidste nye skrig, fordi der nu engang altid skal ske noget nyt, eller bliver NFT’er investeringsobjekter…
Sådan får du et bedre forhold til din smartphone
Elektronik No Comments

Sådan får du et bedre forhold til din smartphone

I dag har de fleste af os en smartphone, som vi er dybt afhængige af til kommunikation og til at få ordnet hverdagens gøremål. Men flere og flere af os…
Sådan beskytter du din computer, når du investerer online
Elektronik No Comments

Sådan beskytter du din computer, når du investerer online

Det er blevet helt utroligt nemt at investere online. Man kan blot bruge en online handelsplatform direkte fra sin computer eller telefon. Men det er indebærer desværre en risiko for…
Anmeldelse av AVG Antivirus
Elektronik No Comments

Anmeldelse av AVG Antivirus

Dersom du ikke allerede har et antivirusprogram på datamaskinen din, er det absolutt på tide å skaffe seg et. Antivirusprogram kan hjelpe mot ekstremt mye og kan også forlenge levetiden…
Derfor er det vigtigt at beskytte din computer med et antivirusprogram
Elektronik No Comments

Derfor er det vigtigt at beskytte din computer med et antivirusprogram

Du har nok allerede hørt det før, hvor vigtigt det er at beskytte sin computer og sine data. Men faktisk er der stadig mange, som ikke gør det. Cyberkriminalitet er…
Idéer til din virksomheds markedsføring
Elektronik No Comments

Sådan beskytter du din smartphone

De fleste ved, at det er en god idé at beskytte sin computer med malware ved at hente et antivirusprogram. Men faktisk kan det også være en god idé at…